girly 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Uh ... kaj se je pa meni danes sanjalo (zraven vseh ostalih stvari) ... Da sem rodila. Samega poroda se ne spomnim oz. ga nisem sanjala, v bistvu sem sanjala samo o nekaj trenutkih po porodu. Sedela sem v knjižnici, čisto nič me ni bolelo, počutila sem se povsem normalno, sproščeno, vedela pa sem, da bom umrla. Punci, ki je sedela zraven mene (za mizo), sem na papir napisala, da umiram (ali nekaj podobnega) in tik za tem sem se "izklopila". Pač nastala je tema in vsega je bilo konec. Brez kakršnihkoli bolečin ali strahu ali česarkoli podobnega. Zadnji trenutek, preden je nastopila tema, sem pomislila, da je to ravno tako kot da bi padala v nezavest. Nadaljevanje sanj se je čisto malo navezovalo na to temo. V nekem določenem trenutku sem se spet pojavila v tej knjižnici in na mizi, za katero sem umrla, videla ta moj list, pa tudi odgovor punce, ki je sedela z mano (ne spomnim se, kaj je pisalo). Šele ponovno videnje tega papirja me je spomnilo na to, kaj se je pravzaprav zgodilo. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Uh ... kaj se je pa meni danes sanjalo (zraven vseh ostalih stvari) ... Da sem rodila. Samega poroda se ne spomnim oz. ga nisem sanjala, v bistvu sem sanjala samo o nekaj trenutkih po porodu. Sedela sem v knjižnici, čisto nič me ni bolelo, počutila sem se povsem normalno, sproščeno, vedela pa sem, da bom umrla. Punci, ki je sedela zraven mene (za mizo), sem na papir napisala, da umiram (ali nekaj podobnega) in tik za tem sem se "izklopila". Pač nastala je tema in vsega je bilo konec. Brez kakršnihkoli bolečin ali strahu ali česarkoli podobnega. Zadnji trenutek, preden je nastopila tema, sem pomislila, da je to ravno tako kot da bi padala v nezavest. Nadaljevanje sanj se je čisto malo navezovalo na to temo. V nekem določenem trenutku sem se spet pojavila v tej knjižnici in na mizi, za katero sem umrla, videla ta moj list, pa tudi odgovor punce, ki je sedela z mano (ne spomnim se, kaj je pisalo). Šele ponovno videnje tega papirja me je spomnilo na to, kaj se je pravzaprav zgodilo. Sanje poroda so pozitivne. Simboliziralo naj bi ponovni začetek (rojstvo novih ideja, novega načina življenja itd.) Tudi sama sem ogromno sanjala o smrti oz. umiranju. Pomenilo naj bi nek zaključek. Konec nekega obdobja in začetek novega. To, da si celo na papr napisala da umiraš (pisanje je način komunikacije) je poskus podzavesti, da se tega zavedaš. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Ma nisem sanjala poroda kot takega. Sanjala sem trenutke po porodu. Dejstvo je bilo, da sem par minut prej rodila. Nisem se počutila kot da bi rodila, otroka ni bilo nikjer (kar se mi sploh ni zdelo čudno). Vedela pa sem, da sem rodila. In potem sem enostavno ugasnila. Poudarek je bil bolj na tem, da sem ugasnila oz. umrla in sploh ne na porodu. Sem pa tudi sama razmišljala, da je verjetno nekaj v povezavi z zaključki in novimi začetki ... V bistvu sem bolj kot nad pomenom sanj fascinirana nad tem, kako spokojna je bila ta smrt. Sploh nič groznega. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 ti rajš kr lepo pridno tabletke papej... Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 V bistvu sem bolj kot nad pomenom sanj fascinirana nad tem, kako spokojna je bila ta smrt. Sploh nič groznega. Se strinjam. Moje najbolj grozne sanje so bile sanje, ko smo padali z avionom proti tlem. Zanimivo je, da sem se pomirila od trenutnega strahu in sem pomislila, da niti ni tako grozno, ko umreš. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SheBoom 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 z mamo sva hodili po zasneženi, poledeneli pokrajini, nakar zagledam mojga znanca. sicer zanimiv poba; dolge črne drede, poln ostrih besed, hiperaktiven in tak, ampak tukej je bil pa ves miren. ga pokličem, se obrne in me gleda. mu rečem, naj gre z nama, ker bo sicer zmrznil, ker je imel oblečeno samo kratko majico in hlače. nič. nadaljujeva pot. ko se vrneva, da bi ga poiskali, je bil v (?!) vreli vodi. rekel je, da mora tam ostat in da ga moram sploh jest pustit pri miru. prijela sm ga za roko. v tistem trenutku je začel kričat, skočil je ven, voda mu je dala opekline. objela sem ga in on se je zgrudil na tla. svašta ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 pred menoj 9 novorojenčkov vsi moji... sem razmišljala kako bom tole speljala, potem šla po gozdu navzdol in se pogovarjala s prijateleljico, da bom rabila mogoče samo dva vozička za dvojčke pa še to bom rabila dve osebi da mi pomagata... nato pa sem imela v naročju tami in občutila neizmerno željo da ji dokažem, da jo imam še vedno rada ter da je najbolj pomemben del mojega lajfa...zblojeno čist Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaskrbljena 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 Prosila bi, da mi kdo komentira sanje, ker me res zanima možen pomen. Bom zelo hvaležna za razlago. Moje sanje pretekle noči: Sama sem bla doma, ko je prišel na obisk moj nekdanji fant, v bistvu moja prva velika ljubezen. Najprej sem bila v krizi češ, da nimam ravno pospravljeno za tak obisk. prišel je po stopnicah in se vsedel v kuhinji za mizo. Nato sma šla v kletne prostore, jaz sem pa v zgornji kuhinji kuhala krompir. Nekaj krat sem pogledala skozi okno, moj avto je bil bakiran čisto ob robu njegov ( avto ni bil njegov, mislim takšen kot ga ima sedaj) pa testno blizu, tako da se mi je zdelo čudno kako je lahko sploh prišel iz avtomobila. Časovno je bil na obisku zelo dolgo, tako da sem mu že govorila, da naj počasi gre, saj lahko vsak čas kdo od naših pride domov. A nič mu ni zaleglo , pozneje sma ššla še k babici, ki stanuje v hiši zraven nas. Bila sma zunaj pred njeno hišo. On je sedel na majhnem stolcu brez naslonjača, jaz sem pa bila poslovnjena po deskah. Kar naenkrat pa zagledam babico, ki je prihajala proti hiši, takoj za njo pa brata, ki je vzkliknil, O SRANJE nato pa njegov njegov priimek. Takrat sem se zbudila. NE spomnim pa se nič, da bi se nič o čem bi se naj pogovarjala, zdelo se mi je da je zelo dolgo pri meni. Le kaj bi mi lahko sporočale. Da ?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Danes sem v sanjah z enim modelom razpravljal v japonščini. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Prav neverjetno, kakšne stvari vse vplivajo na vsebino naših sanj. Svojih današnjih sanj se pravzaprav ne spomnim - spomnim se le njihovega zaključka. Torej nekaj sanjam, v sanjah je bila ena babnica in sanjam, da babnica prdne ko svinja (ne naglas - tihomirja je spustila). V tistem pa sem se zbudil in začutil, da v sobi smrdi po prdcu. Prdnil je očitno moj pes, ki je spal pod posteljo, v spanju sem prdec zaznal in to je kot kaže vplivalo na to, da je oseba v mojih sanjah spustila tihomirja. Svašta ... Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 to še ni nič....enkrat je bratranc pred leti pri nas prespal....sanjal je kak ga ena bejba liže..prav tak erotično....in ko se zbudi, ga skor kap, ker ga je naša pesa lizala po obrazu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona.t 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Pravijo, če sanje blokiraš oz se jih ne spomneš imaš probleme, ki jih ne želiš reševati. Citiraj Ujemi življenje in dihaj z njim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 to še ni nič....enkrat je bratranc pred leti pri nas prespal....sanjal je kak ga ena bejba liže..prav tak erotično....in ko se zbudi, ga skor kap, ker ga je naša pesa lizala po obrazu Hahaha jaz sem nekaj časa nazaj sanjal, da ližem žensko p****, pa sem se zbudil in je bil tam le rep mojega mačka in prav blizu mojih ust tudi njegov zadnjik Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Kake mate. Nelika, hvala za razlago, lift je šel pa gor, tak da...super. Ja, sm se spomnla sanj izpred par dni, to sem med dnevom sanjala in sicer, da sva ble z eno kolegico v kuhnji in da je ona enga unga, ta velzga, kosmatga pajka dala v mikser in ga je kao zmiksala in pol sva gledale v mikser, not je blo tko, belo, kot en šejk in kr naenkrat je pajk živ in zdarv na vrh priplaval in ven šel. Jst sm bla čist paf, k jih ne maram, pol me je pa una prepričevala, da ni panike, da so pajki ok in ga je tm vlačla po rokah pred mano, pol mi niti ni bil več tok grozn. Pol smo bli pa kr naenkrat doma, pri nas, v starem stanovanju in je fotr dam prišel in smo mel večerjo in je kruha zmanjkal in pol je ona kr tega pajka spekla, ki je bil pol videt kot polnozrnat kruh in ga je narezala in smo ga jedl ob večerji. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 danes sem imela pa prav moreče, naravnost grozljive sanje --- bili smo na nekem pikniku ob eni hišici, vse ok in full fajn vzdušje, potem pa pripelje en džip hud, stopi ven en tip in nameri s tisto puško v nas, ki ti posveti s pikico če cika nate pa niso bli naši, so zgledal bolj like četniki or something in potem so merili v nas in smo mogli tam na tleh ležat, na kar so se začeli izživljat, nas mal pobrcat in potem je mene poklical en k je zgledal najbolj kul in mi namignil, da moram z enim nekam en star dec nagravžn k me je na poti ene parkrat zalamal in pol bi mogla z njim TIST počet :xx!: ... ampak sem se hvala bogu takoj za tem zbudila, da mi ni blo treba vidt nadaljevanja!!! Čist bad Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Se tu izjemoma oglašam, ker se mi je v sanje prikradel en forumovec. Sem bil v neki izbi, kjer je bila ena polica s knjigami in vzamem v roke buklo, ki razlaga križarske vojne v povezavi s piramidami. Razmišljam ali nak knjigo kar takoj nabavim, pa se ozrem okoli in v kotu zagledam Nosoroga z očali, ki prebira neko bukvo. Pa mu rečem: živjo nosorog, sem prebral intervju s tabo v Auri. pa reče on: Tudi jaz sem bral, kar si ti pisal. Maš talent. Odvrnem: Res je, škoda ker ga nisem uporabljal pri pisanju. Se oba zasmejeva. Nato ga nameravam povprašati, če pozna avtorja knjige, ki jo držim v roki, pa se nenadoma zbudim. Me prav zanima, če res obstaja takšna knjiga. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 in v kotu zagledam Nosoroga z očali, Nosorog (še) ne nosi očal. Pa začenja počas smrdeti po tem - kakšen drobni tisk na kakih jebenih stekleničkah že težko prebere. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 27. februar 2007 haha! jaz mam tud tezave z onimi kaksnimi deklaracijicami (sploh ce so zmazane crne crke na temnozeleni podlagi ). men se je pa tud zadnjic o knjigah sanjal, kao v knjigarni da je blo..in brskam po knjiznih policah in ena bejba pristopi k meni in mi poda eno knjigo, pa pravi: evo ovo je bas za tebe. Pogledam naslov: Skorpijon. In pol sva se se neki menili, na konc pa se predstavili, sem rekla da sem marsa, ona pa, da je Dora. trapast. pa tko hecn sanjam zadnje cajte na sploh: tko da bi blo vse lohk tud res, da moram vcas kar pomislit, ce je blo al se mi je sam sanjalo... v smislu, kaj je ze blo, kje sem eno Doro spoznala? pol pa se prec spomnim da je blo v bistvu v sanjah. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cindy 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 HAHA!Men se pa pogosto dogaja da k sanjam mislm da sm na WC-ju pa se kr v postlo polulam...HEHE! Citiraj PesmiOtrociZdravjeDrevesaRožiceAktivniVeseli V moji družbi se imejte lepo...srečni bodite in tako naprej. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 HAHA!Men se pa pogosto dogaja da k sanjam mislm da sm na WC-ju pa se kr v postlo polulam...HEHE! pol si pa z k zdravniku ne pa za razlago sanj Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 HAHA!Men se pa pogosto dogaja da k sanjam mislm da sm na WC-ju pa se kr v postlo polulam...HEHE!Lahko pa kdaj poskusiš zaspati na školjki. Nosorog (še) ne nosi očal. Pa začenja počas smrdeti po tem - kakšen drobni tisk na kakih jebenih stekleničkah že težko prebere. lalalaKo se bova srečala v neki knjigarni, jih boš že imel. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Uf, sm dons sanjala fuuuuuuuuuuul kač. To so sovražniki, ne? Ampak res jih je blo ogromn...2 sta me hotle pičt, pa sm se izognla, druge pa ne, pol smo pa ugotovil, da majo paritveno obdobje in so se kr množile, ampak hecno, da so pol zgledale ko šopi ogromnih špargljev in sicer zeleni, rjavi in črni. Blo je pa to na enem velikem parkirišču, kjer so bli avtomobili, jst sm mogla pa do svojga prit, kar je blo zelo težko, glede na to, da je blo na vsake pol metra po ene par kač. Pa spoznala sm otroke od enga tipa, k sta mi bla ful všeč, k sta bla taka, kodrčka, k dva angelčka, pa sm jima dala eno igračo, pol je pa punca kasnej pršla do mene, pa rekla, da ni neumna in da ve, kaj je namen te igrače in da ju hočem s fotrom spret. Pol me je ful lulat tiščal in sm šla na wc, z enim liftom, gor sm se pelala in je bil tak, k da se bo glihkar sesul, sam se ni, kr tla so razpadala in sm pol pomagala enmu starejšemu gospodu, da je vn pršel, sem mu dala roko. Pa mi je bil ful hvaležen, ker ga je blo strah vn it, da ne bi dol padu. Kakšna razlaga? Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 En gleda preveč filmov, en pa hoče po vsej sili dobri samaritan ratat. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Uf, sm dons sanjala fuuuuuuuuuuul kač. To so sovražniki, ne? Ampak res jih je blo ogromn...2 sta me hotle pičt, pa sm se izognla, druge pa ne, pol smo pa ugotovil, da majo paritveno obdobje in so se kr množile, ampak hecno, da so pol zgledale ko šopi ogromnih špargljev in sicer zeleni, rjavi in črni. Blo je pa to na enem velikem parkirišču, kjer so bli avtomobili, jst sm mogla pa do svojga prit, kar je blo zelo težko, glede na to, da je blo na vsake pol metra po ene par kač. Pa spoznala sm otroke od enga tipa, k sta mi bla ful všeč, k sta bla taka, kodrčka, k dva angelčka, pa sm jima dala eno igračo, pol je pa punca kasnej pršla do mene, pa rekla, da ni neumna in da ve, kaj je namen te igrače in da ju hočem s fotrom spret. Pol me je ful lulat tiščal in sm šla na wc, z enim liftom, gor sm se pelala in je bil tak, k da se bo glihkar sesul, sam se ni, kr tla so razpadala in sm pol pomagala enmu starejšemu gospodu, da je vn pršel, sem mu dala roko. Pa mi je bil ful hvaležen, ker ga je blo strah vn it, da ne bi dol padu. Kakšna razlaga? Hvala. moje mnenje: OBeta se ti zakon Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 En gleda preveč filmov, en pa hoče po vsej sili dobri samaritan ratat. Film? Nobenga filma gledala že....ammmmmmm, ne spomnm se. Nazadnje gledala en del Losta in sicer smo bli 17.2!¨Tko da...ne ti men o filmih, baba. Kje mam pa cajt. moje mnenje: OBeta se ti zakon Dej, spet me zezaš. Bemu, kle vprašam za eno normalno razlago, pa se prec mrhe pridejo norca delat. Za popizdit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.