aakhut 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 pizda....pr men pa zmeri vechji odfuki v sanjahpa lajfu tut... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iksa 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 Ja, sanje so lahko lepe ali pa tudi ne. Če se zjutraj ne želiš spomniti, kaj se ti je sanjalo, poglej skozi okno. Če želiš, da se ti ne bo sanjalo vedno eno in isto( o zlobnih ljudeh) prižgi svečo in reci, naj te pusti na miru. ( Nisem verna). To sem storila na svetovanje mojega guruja. Vse noči sem iskala mrtve, nikoli več, po tem postopku. Oh, kaj govorim, pa vendar je to res. Kar pa se vesoljcev tiče, pa lahko rečem, da se jih ne boj. To niso sanje to je bližajoča realnost. Ne, nisem blazna. Kot veš, je vedno več potresov, cunamijev, in da ne bom naštevala, tudi vedno večje spremembe se nam zemljanom približujejo. No, prav ti mali možici, kot jim nekateri pravijo, nam bodo v bodoče zelo tesno stali ob strani. Torej pomiri se in ne misli slabo o nezemeljskih bitjih. Verjetno pa me bodo imeli nekateri za noro, pa naj. Ja, sanje so lahko lepe ali pa tudi ne. Če se zjutraj ne želiš spomniti, kaj se ti je sanjalo, poglej skozi okno. Če želiš, da se ti ne bo sanjalo vedno eno in isto( o zlobnih ljudeh) prižgi svečo in reci, naj te pusti na miru. ( Nisem verna). To sem storila na svetovanje mojega guruja. Vse noči sem iskala mrtve, nikoli več, po tem postopku. Oh, kaj govorim, pa vendar je to res. Kar pa se vesoljcev tiče, pa lahko rečem, da se jih ne boj. To niso sanje to je bližajoča realnost. Ne, nisem blazna. Kot veš, je vedno več potresov, cunamijev, in da ne bom naštevala, tudi vedno večje spremembe se nam zemljanom približujejo. No, prav ti mali možici, kot jim nekateri pravijo, nam bodo v bodoče zelo tesno stali ob strani. Torej pomiri se in ne misli slabo o nezemeljskih bitjih. Verjetno pa me bodo imeli nekateri za noro, pa naj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iksa 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 No srečala jih boš sigurno, tako kot jaz,ampak bodi pšrepričana, da dobre, ker nam je zemljanom tako napisano. Niso pr4av taki kot zeleni možici ampak so precej podobni zemljanom. Vsekakor ti je bilo nekaj sporočeno, kaj boš pa morala iz sanj potegniti sama. Mogoče bo pa drugi namig bolj jasen. Mimogrede, ali si prečitala, da je francosko vojaštvo prvič v zgodovini priznalo, da so naleteli na NLP. Se dogaja, se in vedno več bo teh dogodkov, zato se ti ni treba ničesar bati. Iz sanj razberi le najboljše. Ker pa so to nenavadne sanje, si pač prestrašena in misliš, da je bilo sporočilo slabonamerno. Prečekiraj še enkrat sanje in razberi iz njih sporočilo in ne tvojih strahov. Če boš našla odgovor mi povej, ja? Prepričana sem, da si iz sanj nekaj črtala. Lep dan! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaskrbljena 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 oh, te sanje. sanjala sem, da sem se peljala z avtom, ko na daleč vidim, da nekdo leti žez cesto za njim še nekdo, pa še nekdo, ko se pripeljem malo bližje pa zagledma, da že proti vratu njegove hiše leti moja nekdanja simpatija, za njim pa punca, s katero sedaj živi. Nekdo je letel tudi proti bloku, a ne vem kdo. Le kakšen pomen bi lako imelo vse to??????????????? Prosim za kak komentar, tistih ki se spoznate na sanje oz. na njihov pomen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iksa 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 Ne, nisem jih še srečala, vendar prečitam vse kar je s tem v zvezi. Mogoče ti je znano, da se ljudem v Andih nič ne zdi smešno, če jih povprašate po nezemljanih. To je tam nekaj vsakdanjega, bi rekla. Je pa tako, da imamo nekateri sposobnosti , ki jih drugi nimajo. In verjemi mi, da imam nekaj izkušenj, ki bi jih na tem spletu ne bi obravnavala, ker je še preveč ljudi, ki verjamejo samo tistim rečem, ki jih lahko otipajo. Zato sem ti tudi napisala, da se ne boj niti sanj, niti mogočega resničnega kontakta ( ne rečem osebnega) s temi bitji. Mogoče si že slišala, da so med nami že t.i.nezemljani, ki nas počasi pripravljajo na težke trenutke,ki pa jih bomo z njihovo pomočjo preživeli. Amerikanci imajo že kar nekaj izkušenj, pa vendarle nimajo toliko poguma, da bi to vrgli v javnost. Tudi Indijci poznajo te zadeve. Res je, kot praviš, da nam hočejo nekatera bitja iz vesolja slabo, ampak varuje nas močna federacija. Še vedno sem pri polni zavesti in kljub pomisleku nekaterih, ki v nič ne verjamejo, opravljam vsakodnevne zadolžitve, ki jih ni malo. Torej spremljaj dogajanja okoli sebe, predvsem pa živi z vsemi ljudmi v prijateljstvu. Če manj sovražnikov boš imela, lažje boš vse prestala. Lep dan še naprej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 Candle: jaz mislim, da zvezde v tvojih sanjah simbolizirajo tvooje visoke ideale, tvoj duh, usodo ali srečo. Lahko tudi tvojo željo po bogastvu in priznanju.Vesoljci v tvojih sanjah pa lahko pomenijo, da se težko soočaš s prilagajanjem nekim novim okoliščinam. Občutek imaš, da si napadena oz. odtujena. Na psihološki ravni lahko vesoljci simbolizirajo tudi srečanje z neznanim oz. zanemarjenim aspektom tvoje prave narave. Aja, pa krog ima tudi svoj simbol: popolnost, dovršenost, nesmrtnost, celota. V negativnem smislu bi lahko tudi pomenilo, da se vrtiš v krogu glede neke situacije, monotonijo in neskončno ponavljanje. Pes: ker te je skoraj ugriznil, bi to lahko pomenilo, da imaš neki notranji konflikt s samim sabo. Kaže na neko izdajo ali nezanesljivost. Sedaj pa si sama razloži potek sanj, občutke, ki so te spremljali in tudi morda pomen, ki ga vidiš. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 Kaj mi sporočajo sanje, v katerih je nekaj nosečnic (srečnih), in je med njimi tudi moj brat? (da je tudi on noseč) res so nesmiselne, a me vseeno zanima Hmm, lahko bi pomenilo, da tvoj odnos z bratom raste in napreduje. Ali pa, da se v tebi razvijajo neke lastnosti, ki jih ima tvoj brat (oz. rojstvo lastnosti, ki jih prepoznaš pri bratu). Sanje nosečnosti na splošno simbolizira rojstvo novih idej, ciljev, smeri, projektov. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 Sanjala sem, da sem se tuširala, vendar tuš ni bil v stanovanju, temveč pred vrati sobe. Čudila sem se, da se tuširam zunaj stanovanja, pred seboj pa sem opazovala vrata. Čudno mi je bilo, ker sem bila tudi oblečena, pa sem se začela slačiti. Bilo mi je čudno, vendar ne neprijetno. Voda je začela teči vedno bolj močno in sem hotela zmanjšati, vendar nisem našla pipe. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 7. april 2007 Prijavi Deli 7. april 2007 Sanjalo se mi je, da sem bila na morju. Sedela sem na obalil in gledala morje, nakar vidim neko belo raco, ali galeba, ki se potaplja in tako dviguje pesek na morskem dnu, da se ni videlo do tal. Nakar naenkrat pride na površje z belo vrečko čez glavo. Grem do njega, odstranim vrečko z njegove glave in grem nazaj. Nato se je morje tako zelo zbistrilo, da se je komaj videla meja med morjem in kopnem. Morsko dno in vse se je kristalno jasno videlo. Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 7. april 2007 Prijavi Deli 7. april 2007 Sanjalo se mi je, da sem bila na morju. Sedela sem na obalil in gledala morje, nakar vidim neko belo raco, ali galeba, ki se potaplja in tako dviguje pesek na morskem dnu, da se ni videlo do tal. Nakar naenkrat pride na površje z belo vrečko čez glavo. Grem do njega, odstranim vrečko z njegove glave in grem nazaj. Nato se je morje tako zelo zbistrilo, da se je komaj videla meja med morjem in kopnem. Morsko dno in vse se je kristalno jasno videlo.Obala v sanjah predstavlja duhovno iskanje ter srečanje dveh stanj - racionalnega in iracionalnega. Bela raca v sanjah predstavlja hinavstvo, nezvestobo, izdajstvo, laž, prevaro ali goljufijo. Pesek v sanjah predstavlja spremembo v perspektivi oz. spremembo v vedenju. Vrečka lahko predstavlja skrbi in probleme; potreba po izpraznitvi oz. raztovorjenju bremen. To nakazuje tudi v sanjah, saj se je z odstranitvijo vrečke z račje glave, morje zbistrilo. Morje predstavlja naše emocije. V kolikor je bistra vodo so emocije pozitivne, kalno morje pa predstavlja negativne emocije. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alienka 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 Pozdravljeni! Na to spletno stran sem se danes prijavila iz preprostega razloga - da bom pisala o najbrž najbolj čudnih sanjah v mojem življenju. Danes zvutraj, okrog 6:30 sem imela "normalne" sanje o ljudeh, ki jih poznam. Kmalu po tem pa se mi je v glavi naredila tema in mi je začelo piskati, da me je glava začela zelo boleti. Takoj za tem sem zaslišala vedno bolj močne, nekakšne pošastne glasove, ki so govorili zelo čuden jezik, po vsej verjetnosti latinski. Zanimivo, ker latinščine ali katerega koli drugega starega jezika ne znam. Glasovi so bili vedno bolj močni in karnaenkrat je ponovno nastala tišina. Ker so bili glasovi tako močni, sem si hotela ušesa pokriti z rokami, vendar jih nisem mogla, saj sem ohromela. Tudi zakričati nisem mogla. Vse je bilo tako čudno, mislila sem, da sem umrla oz. da mi je počil film. Končno mi je uspelo premakniti čeljust in odprla sem oči. Po zraku sem videla lebdeti nekakšno prozorno in ploščato "reč", ki je lebdela proti oknu in kmalu zbledela. Ne vem, ali sem bila ves ta čas prisebna ali ne, vem samo, da se mi kaj takega še ni nikoli zgodilo in da je bilo zelo strašljivo. Kot v filmih. Zanima me, ali je kdo kdaj kaj takega sanjal? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 Ja jaz sem že parkrat pred leti sanjala, da sem zmrznila in se nisem mogla premakniti. Enkrat je bilo tako grozno, sem bila ukleščena na postljo, da sem v sanjah videla kako dvignem roko in prižgem luč, kar sem dejansko v resnici storila in sem se potem zbudila. Kaj podobnega kot ti pa se mi še ni sanjalo. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 Jaz tud nisem nič podobnega sanju. Sem pa sanju, da mi je tič odpadu, se je dol snel. Zajebano. Ker potem, ko ga nazaj pritdiš, nekako noče stat tam kjer bi moral - in je vedno tisti smotan filing prisoten, da ti bo ravno v nepravem trenutku skozi hlačnice dol padel, tko pod noge Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 Praznike sem preživela na morju,... kul je bilo, galebov je bilo pa tudi povsod polno,... Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 Jaz tud nisem nič podobnega sanju. Sem pa sanju, da mi je tič odpadu, se je dol snel. Zajebano. Ker potem, ko ga nazaj pritdiš, nekako noče stat tam kjer bi moral - in je vedno tisti smotan filing prisoten, da ti bo ravno v nepravem trenutku skozi hlačnice dol padel, tko pod noge oooo... Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 14. april 2007 Prijavi Deli 14. april 2007 Jaz tud nisem nič podobnega sanju. Sem pa sanju, da mi je tič odpadu, se je dol snel. Zajebano. Ker potem, ko ga nazaj pritdiš, nekako noče stat tam kjer bi moral - in je vedno tisti smotan filing prisoten, da ti bo ravno v nepravem trenutku skozi hlačnice dol padel, tko pod noge Če se ne zezaš, potem ti predlagam, da se v trenutku, ki prihaja v teh dneh dobro potrudi, da se postaviš zase, če se pa zezaš...pol pa na tiča pazi, ane Pozdravljeni! Na to spletno stran sem se danes prijavila iz preprostega razloga - da bom pisala o najbrž najbolj čudnih sanjah v mojem življenju. Danes zvutraj, okrog 6:30 sem imela "normalne" sanje o ljudeh, ki jih poznam. Kmalu po tem pa se mi je v glavi naredila tema in mi je začelo piskati, da me je glava začela zelo boleti. Takoj za tem sem zaslišala vedno bolj močne, nekakšne pošastne glasove, ki so govorili zelo čuden jezik, po vsej verjetnosti latinski. Zanimivo, ker latinščine ali katerega koli drugega starega jezika ne znam. Glasovi so bili vedno bolj močni in karnaenkrat je ponovno nastala tišina. Ker so bili glasovi tako močni, sem si hotela ušesa pokriti z rokami, vendar jih nisem mogla, saj sem ohromela. Tudi zakričati nisem mogla. Vse je bilo tako čudno, mislila sem, da sem umrla oz. da mi je počil film. Končno mi je uspelo premakniti čeljust in odprla sem oči. Po zraku sem videla lebdeti nekakšno prozorno in ploščato "reč", ki je lebdela proti oknu in kmalu zbledela. Ne vem, ali sem bila ves ta čas prisebna ali ne, vem samo, da se mi kaj takega še ni nikoli zgodilo in da je bilo zelo strašljivo. Kot v filmih. Zanima me, ali je kdo kdaj kaj takega sanjal? Vse to boš našla na forumu Saj se hecam, veš, da ne boš pobegnila Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lora 14. april 2007 Prijavi Deli 14. april 2007 smo nekje bili in je en rekel, pašta! en je poklical v eter sredi oddaje o politiki samo zato da pove, da si rezervira karto!!!pol pa so mi rekli naj atu namažem kruh, ker še ni prišel dol, pa vzamem jaz en že namazan kruh, s posušenim maslom, pa kar gor namažem svežo porcijo.v big broderju, tam smo izgleda bili (to vem kar po odprtem tušu) so se eni zgražali nad puncami kakšne pohujšljive slike so dale gor na tapeto, jaz pa grem pa eno tako pilepim na hladilnik in zdelo se mi je da je enim to všečpa gledam kuhinjo, glej takšno je kot pri babici pravim, polno nekih rož in začimbbila sem v toplicah in je tam ena mrtva plavala pa pride herkul papiga pa pravi, ima ona kopalke po meri?, pa hočem zaklicati za eno s črnimi kopalkami, ki gre ven (ej a imaš ti kopalke po meri?) pa me hitro herkul ustavi in pravi: ne ne, ne je spraševat po neki temi smo hodili in se je nekaj svetilo, podobno kot se svetlikajo sipe, ali mogoče kot tv, večja površina svetlikajočih pik in barvastih, vendar ni svetilo le videlo se je, pa so prišli eni in je bilo drugačefajn sfiltrirano je zdaj sem hotela pisati dnevnik, tudi zaradi trenutka, pa raje nisem, ker mi je včeraj ena odkimavalasaj je vseeno če je javno ali ne, je res ali ne? kdo je kriv jaz ali drug ali nihče ni kriv, sem se spraševala potem pa se zbudim in si rečem, kaj pa ljubezen mišel ma bel son le mua ke von tre bjen lon son tre bjen len son Citiraj bla... glp Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 14. april 2007 Prijavi Deli 14. april 2007 Če se ne zezaš, potem ti predlagam, da se v trenutku, ki prihaja v teh dneh dobro potrudi, da se postaviš zase, če se pa zezaš...pol pa na tiča pazi, ane Vse to boš našla na forumu Saj se hecam, veš, da ne boš pobegnila Ne razumem zakaj bi se mogel zase postavljat ? ker me bodo drugače pohodili ? ker se bojim ? ker je nuja ? ..ne štekam čist.....sicer pa te sanje so bile že nekaj časa nazaj.... ...mogoče kaj pomenijo, kar ti veš, jaz pa ne... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 14. april 2007 Prijavi Deli 14. april 2007 Ne razumem zakaj bi se mogel zase postavljat ? ker me bodo drugače pohodili ? ker se bojim ? ker je nuja ? ..ne štekam čist.....sicer pa te sanje so bile že nekaj časa nazaj.......mogoče kaj pomenijo, kar ti veš, jaz pa ne... Ja, pol je pa že mim, ane, se pa za nazaj spomni, če je bil pomen res ta...ne mi zdaj spet, da jaz neki vem...kva vem, prou nč, sem povedu, kar sem imel, zdej pa nimaš kaj štekat, če je to že mimo, razen, če se spomniš neki tazga...de lohk povežeš...Zase se pa mormo nonstop postavljat, ne, da bi kako nujo čakal, da bi se bal? Koga le? Pohodit te pa noben ne more, če ne padeš in ne ležiš pr miru, ane? Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 14. april 2007 Prijavi Deli 14. april 2007 Ja, pol je pa že mim, ane, se pa za nazaj spomni, če je bil pomen res ta...ne mi zdaj spet, da jaz neki vem...kva vem, prou nč, sem povedu, kar sem imel, zdej pa nimaš kaj štekat, če je to že mimo, razen, če se spomniš neki tazga...de lohk povežeš...Zase se pa mormo nonstop postavljat, ne, da bi kako nujo čakal, da bi se bal? Koga le? Pohodit te pa noben ne more, če ne padeš in ne ležiš pr miru, ane? Jah dobr no nek pomen bi moglo imet - bil je potem popolnoma navaden dan ali teden, kakor hočeš, nič posebnega - energija pa je ostala in je na dosegu roke Sem se pa nanašal zgolj na sanjski pomen - a veš tist splošen, me pa ful zanima kako si prišel do sklepa, da bi se mogu potrudit - če meniš, da je osebno piši OS No ja zase postavljat, je relativno in ima lahko popolnoma osebno interpretacijo - eni tud verjamejo, da je življenje džungla in se tko tud obnašajo..... jaz večkrat sanjam da se tuširam v javnih kopalnicah. takih marmornih velikih z več tuši, bele prostorne kopalnice....javne... to res ful sanjam. Iz knjigice; če se vidimo med sprostitvijo pod toplim tušem ali kadi, si morda predstavljamo svojo vrnitev v maternico. Odprto okno v kopalnici je lahko opomilnik, da je prostor sanjajočega tam zunaj v resničnem svetu...... tuširanje, kopalnica, javno...... ...živet notranjega otroka v realnem svetu mogoče....vsak zase najbolje ve... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 14. april 2007 Prijavi Deli 14. april 2007 Kuvrat:Jah dobr no nek pomen bi moglo imet - bil je potem popolnoma navaden dan ali teden, kakor hočeš, nič posebnega - energija pa je ostala in je na dosegu roke icon1_thumbup.gifSem se pa nanašal zgolj na sanjski pomen - a veš tist splošen, me pa ful zanima kako si prišel do sklepa, da bi se mogu potrudit - če meniš, da je osebno piši OS No ja zase postavljat, je relativno in ima lahko popolnoma osebno interpretacijo - eni tud verjamejo, da je življenje džungla in se tko tud obnašajo..... Ma kak OS, kva vsi neki na OS poskušate z mano se pogovarjat, jaz govorim javno, da vsi slišijo, veš, le s svojimi najbližjimi zaupniki sem na OS... Pa kaj pol, če je bil navaden teden, kar se ma, se bo zgodil, kaj je to, sem ti pa povedu, ane...ko bo čas, boš že vedel...Takrat te bo nekdo skušal prepričevat nasproti tvojim stališćem in takrat se postavi zase in ga pošlji v kurac, če naj še jaz se začnem tako izražat... Saj življenje je pa ja džungla in ne veš, od kje preti nevarnost...Sanje s pomenom pa niso terminsko določene...tiste knjige pa... Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 14. april 2007 Prijavi Deli 14. april 2007 VIP za OS ..pošiljanja v kurac ne bom komentiral - no comment komentar, pa ne zaradi kurca... Življenje je pa res ena džungla ja - stavk se mi zdi kot pljunek v lastno skledo. Točno tako razmišljanje človeka drži stran od svojega bistva, ga opremlja z nepotrebnimi orodji za lasten strah in lastno zanikanje. Kamorkoli grem - povsod je nevarnost. Nič čudnega, da vsi tako naspidirani skačejo naokoli v borbi za obstoj..... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 14. april 2007 Prijavi Deli 14. april 2007 VIP za OS ..pošiljanja v kurac ne bom komentiral - no comment komentar, pa ne zaradi kurca... Življenje je pa res ena džungla ja - stavk se mi zdi kot pljunek v lastno skledo. Točno tako razmišljanje človeka drži stran od svojega bistva, ga opremlja z nepotrebnimi orodji za lasten strah in lastno zanikanje. Kamorkoli grem - povsod je nevarnost. Nič čudnega, da vsi tako naspidirani skačejo naokoli v borbi za obstoj..... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 14. april 2007 Prijavi Deli 14. april 2007 VIP za OS ..pošiljanja v kurac ne bom komentiral - no comment komentar, pa ne zaradi kurca... Življenje je pa res ena džungla ja - stavk se mi zdi kot pljunek v lastno skledo. Točno tako razmišljanje človeka drži stran od svojega bistva, ga opremlja z nepotrebnimi orodji za lasten strah in lastno zanikanje. Kamorkoli grem - povsod je nevarnost. Nič čudnega, da vsi tako naspidirani skačejo naokoli v borbi za obstoj..... Kaj VIP za OS...a nisi tud ti zraven? Kaj ti ni jasno glede džungle? Saj se moramo res vedno paziti prežečih nevarnosti, ane in na kak način naj bi to kakorkoli vplivalo na lastno bistvo? Ravno to je pomen, biti vedno na preži,ker ležerno hodit neko pot pa nič na okoliščine se ozirat, vodi v destrukcijo in uničenje lastnega bistva, tega, o katerem govoriš... Kakšno lastno zanikanje neki...v zgornjem primeru ja, predvidevajoč kadarkoli se postaviti zase, v tem primeru pa ne... Naspidirani skačejo naokoli v borbi za obstoj, ja, ljudje, ki se zavzemajo za doseganje nekih ciljev, četudi materialnih, vendar so meni bliže tisti drugo, kateri se ravno tako borijo za obstoj, vendar zaradi doseganja drugačnih ciljev, ne glih materialnih...Pa saj sam veš, ane Kaj pa ti prste dvigaš? Če nisi dobro razumel, najprej še ti preberi spodnji post, definicijo tega, k je očitno mim padu Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 14. april 2007 Prijavi Deli 14. april 2007 ...ka pa tiste debele očiščevalne solze, iz kje pridejo, tisti jok, tista ranljiva neznost od znotraj - a pride iz bitke, boja in pripravljenosti. Pripravljenosti ja, ampak ne na boj pač pa pripravljenosti na popolno udajo.... Težko je pridet do teh solz ampak, ko pa one pridejo do tebe, se pa samo na tla usedeš nemočen in gledaš kako se tvoj otrok ločuje od te džungle - stran od nje v roke nečesa drugega, gledaš in jočeš...... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.