Skoči na vsebino

Moje sanje 2

Marsa

Recommended Posts

...ka pa tiste debele očiščevalne solze, iz kje pridejo, tisti jok, tista ranljiva neznost od znotraj - a pride iz bitke, boja in pripravljenosti. Pripravljenosti ja, ampak ne na boj pač pa pripravljenosti na popolno udajo....

Težko je pridet do teh solz ampak, ko pa one pridejo do tebe, se pa samo na tla usedeš nemočen in gledaš kako se tvoj otrok ločuje od te džungle - stran od nje v roke nečesa drugega, gledaš in jočeš......

Kakšna vdaja? Nikoli! Bojevnik se nikoli ne predaja nikomur in le bojevnik preživi in le bojevnik lahko iskreno joče, ker ima izkušnje in joče lahko zaradi usmiljenja, žalosti ali besa, nikdar pa ne sedi in glede, predvsem pa nemočno ne...

Razumi, da moraš biti krotek kot golob in tudi oster kot kača...pomisli...

Deli na socialnih omrežjih

...vdajaš se lahko večim stvarem....

depresiji, žalosti, bolezni ali ljubezni, sreči, moči....

In ja le Bojevnik lahko tako joče in le bojevnik ve čemu gre ta udaja....

...ampak takrat bojevnik ni Bojevnik zaradi pomena, ki ga ta beseda podaja, ampak zaradi nečesa drugega in bolj bo hotel bit bojevnik v džungli v takem trenutku, bolj bo džungla postajal.

Brez podpisa

[quote name='kuvrtat' date='15. Apr 2007, 00:08' post='831575

...vdajaš se lahko večim stvarem....

depresiji, žalosti, bolezni ali ljubezni, sreči, moči....

In ja le Bojevnik lahko tako joče in le bojevnik ve čemu gre ta udaja....

...ampak takrat bojevnik ni Bojevnik zaradi pomena, ki ga ta beseda podaja, ampak zaradi nečesa drugega in bolj bo hotel bit bojevnik v džungli v takem trenutku, bolj bo džungla postajal.

Ne! Bojevnik je vedno bojevnik, najsi gre za depresije, žalost ali ostale alegorije in, četudi izgubiš boj s katero od naštetih, ostaja dejstvo, da si se boril in v tem je bistvo, yap...

Saj nepremagljiv pa ni nihče, ane...

Hotel biti bojevnik - kaj je to? Namreč kaj takega ne obstaja, ker si ali pa nisi, se prilepiš na poden in prenašaš udarce življenja ali pa vstaneš in se postaviš zase, saj, če ne zmagaš, si izgubil v vsakem primeru, le izgubiti v boju je zame sprejemljivejše, kakor obratno...

Džungla bo postajal, ko bo znal razločevati med pojmi in delovanjem samega sisteme te džungle, do tedaj je pač vse relativno - lohk je celo pojeden s strani jedcev ali pa se iz jedi prelevi v jedca...kdo ve...hmmm...

še ene moje x:px (kake 3-4 mesce nazaj)

živela sem v hiški na griču....svetovno stanovanje x^x :2src: ....grem v službo in nevem zakaj sem se z avtom peljala rikverc navzdol xnckrivx počasi se spuščam in kar naenkrat mi skor en drug avto vzame prednost ...skor prometna :eek: :inocent: čist sem se prestrašla... stopim ven iz avta...voznik tudi....ga začudeno pogledam.... se vsedem v avto in se odpeljem naprej :palec:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Ja ardetn imaš prav bojevnik je vedno bojevnik, neglede na situacijo, jah ampak nisem rekel, da kdaj ni kdaj pa je. Ja glede bojevnika pa takole - bojevnik in Bojevnik

bojevnik mali b = duvalica....

Bojevnik ve čemu je bojevnik, njegov boj ni posledica krožnega cikla ego, njegov boj je posledica se iztrgati iz krožnega cikla ego v svoj pravi Jaz in Izraz. Mislim, da ni vsak bojevitež tudi Bojevnik, ker bi to pomenilo, da je vsako ščene in vsak grebator Bojevnik.....

Nisem pa ziher, da bi sistem poznavanja džungle moral biti obvezen - človek veliko stvari ne ve in ne razume, stvari, ki so del džungle - pa taki ljudej vseeno posijejo proti Bogu in postanejo eno z njim, pa jim je džungla poznana le od daleč - jim na misel ne pride, da bi se spuščali v njene globeli...

Brez podpisa

Šit spet neke čudne sanje, danes se kar ni nehalo --- začelo se je s tem da je bila neka tekma med bratom in sestro po našem stopnišču, s kolesi sta mogla po stopnicah gor prit do vrha (podirala sta nek rekord pač) in njo je zaneslo direktno pri steklenih oknih nekje in je z vso silo zletela čez iz 5. nadstropja in se ubila :V: jst sem se obrnila stran in začela bežati češ da tega ne morem gledat, nisem pa hotela biti aretirana ker nisem nudila prve pomoči xnckrivx :xx!: krneki!

Potem sem sanjala da so mojemu preljubemu Poldetu ukradli airbag in ga čist izropali :sori: hvala bogu tut to ni blo res ko sem se zbudila zjutraj in šla mimo prečekirat!

Zadnje sanje --- ker sem bila zmenjena s kolegom ob 9.30 za kavico, sem seveda sanjala da mi ura zaostaja za celo uro in da vbistvu pri meni zvoni alarm ob 8h, ura pa je že dejansko 9 in jst bom zamudila ker morm prej psa peljat ven blablabla...svašta uglavnem, res mučnen spanec danes :xx!:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Ja ardetn imaš prav bojevnik je vedno bojevnik, neglede na situacijo, jah ampak nisem rekel, da kdaj ni kdaj pa je. Ja glede bojevnika pa takole - bojevnik in Bojevnik

bojevnik mali b = duvalica....

Bojevnik ve čemu je bojevnik, njegov boj ni posledica krožnega cikla ego, njegov boj je posledica se iztrgati iz krožnega cikla ego v svoj pravi Jaz in Izraz. Mislim, da ni vsak bojevitež tudi Bojevnik, ker bi to pomenilo, da je vsako ščene in vsak grebator Bojevnik.....

Nisem pa ziher, da bi sistem poznavanja džungle moral biti obvezen - človek veliko stvari ne ve in ne razume, stvari, ki so del džungle - pa taki ljudej vseeno posijejo proti Bogu in postanejo eno z njim, pa jim je džungla poznana le od daleč - jim na misel ne pride, da bi se spuščali v njene globeli...

Kako neki se spuščati nekam, kjer že itak smo - v reality lajfu, ane...

Torej brez poznavanja le tega nikamor ne prideš, razen do prve ovire, do prvega jedca, katerega jed postaneš...

Brez nč ni nč in nikamor nihče ne posije kar tko, mal mimogrede, k je treba prej veliko stvari skozi dat, ane in tako je od začetkov časa...

Ne poznam bojevnika, o katerem govoriš: z malo začetnico - bojevitež, duvalica, hmmm..., ja, jih res srečujem, vendar jih ne upoštevam kaj dosti, kajti ti si ne bi drznili predstaviti se kot bojevniki v lajfu, ker v resnici stojijo v vodi in z namenom, da bojevnik le to prečka preko njih...

Se hecam, veš, vsaj malo, no...

Meni ni pomembno, kdo je bojevnik in kdo ne, vsak ve zase in tisti, kateri so mi blizu vedo zame in jaz vem za njih...

Če pa takšni hodijo naokrog pa zame niso vidni, kajti v bitkah jih zagotovo ne najdeš...vsaj med stoječimi ne...

Ja ti pa tvoje bitke, obseden si z njimi.

Tihi stoječi bojevnik pa je tisti, ki nobene bitke ne vodi in ne živi - edini pravi zmagovalec nad vsemi. Nevidni, neobstoječi - brez slave....edina bitka je tista v njegovi glavi, v njegovem svetu. In to je tud edina bitka v kateri lahko resnično zmagamo, vse ostalo je iluzija prevara za tvoj um, lažna pot, da se ukvarjaš s stvarmi za katere zgolj meniš, da so pomembne.....

ja, jih res srečujem, vendar jih ne upoštevam kaj dosti, kajti ti si ne bi drznili predstaviti se kot bojevniki v lajfu, ker v resnici stojijo v vodi in z namenom, da bojevnik le to prečka preko njih...

Se hecam, veš, vsaj malo, no...

Ah te je ujela misel poezije, preigravanja besed, skrivnostnih pomenov, neslutenih teženj, alegorij - ČUDOVITO, ČUDOVITO bi rekel nekdo. Naj stojijo v vodi, mogoče jih kaka riba za tiča vgrizne - pa se spomnijo zakaj jim v vodi skupaj zleze, jaz raje plavam mrtvaka, ko me le vse te ribe nebi grizle v rit xDDx

Brez podpisa

Moški kar veliko sanjate o bitkah. Vsaj moj mi pravi, da se vsako noč bojuje ali pa je na kakem koncertu. Ha.

Jaz pa sem mela včeraj nočne more. Bilo je tako grozno. In nimam pojma kaj naj bi to pomenilo. Ulegla sem se v posteljo, k svojemu bratu. Postelja je bila neudobna in sem premišljevala, da je to le za kratek čas, ker imam neko nalogo. Namreč ko bo "1000 pok" (prikazal se je še en simbol), se bo neki zgodilo. Kaj naj bi to pomenilo, nimam pojma. Vendar je bilo neki narobe. Odprla sem vrata in sem videla mamo kako drvi z brzino negativnosti, agresije, jeze, iz kopalnice v spalnico k teti. To se mi je zdelo v sanjah tako grozno, da sem se z vso močjo zadrla MAMI in se zbudila. Pa prestrašla mojga lubija, ki je mirno spal.

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Ja ti pa tvoje bitke, obseden si z njimi.

Tihi stoječi bojevnik pa je tisti, ki nobene bitke ne vodi in ne živi - edini pravi zmagovalec nad vsemi. Nevidni, neobstoječi - brez slave....edina bitka je tista v njegovi glavi, v njegovem svetu. In to je tud edina bitka v kateri lahko resnično zmagamo, vse ostalo je iluzija prevara za tvoj um, lažna pot, da se ukvarjaš s stvarmi za katere zgolj meniš, da so pomembne.....

Ah te je ujela misel poezije, preigravanja besed, skrivnostnih pomenov, neslutenih teženj, alegorij - ČUDOVITO, ČUDOVITO bi rekel nekdo. Naj stojijo v vodi, mogoče jih kaka riba za tiča vgrizne - pa se spomnijo zakaj jim v vodi skupaj zleze, jaz raje plavam mrtvaka, ko me le vse te ribe nebi grizle v rit xDDx

A veš, recimo, da v človeku zamenjamo vsebini ogljika in silicija, veš, kaj bi se zgodilo? Ja, ostal bi za vedno mlad, ane, le problem bi nastal, ko bi se hotel premaknit...

Stal bi na mestu kot živi kip, negibni opazovalec in prepuščen bi bil vsem in vsakomur...

Tako nekako bi bilo videti človeka, kateri bi ne vodil nobene bitke in bitka tu pomeni vsakdanje življenjske situacije, zdaj takšne, drugič drugačne in reakcija ne pomeni ravno zmagovati ali to poskušati, preseči del nečesa že, tko v internem pomenu, vendar ni tu nobene slave, saj koga pa v resnici briga za naše težave in uspešno ali neuspešno preseganje le teh?

Iluzija in prevara za moj um pa bi zagotovo postala v tistem trenutku, v katerem bi kar obstal in čakal, ne vem, kaj, medtem pa bi se moral v eksistencialnem pomenu resnično nečesa neželjenega oprijemat kot možne izbire, ki pa je nč od nč...

Seveda so vedno stvari, katere so pomembne...

Drugi del tvojega posta mi je bolj všeč, ima bolj lahkotno dinamiko, hehehe

Ne ni me ujela misel poezije, skrivnostnih pomenov, preigravanja besed,...ne, saj takšen pač sem, sem to in ono, kajti sem kot luna in sonce in se ne nagibam k lastnem enoumnju, veš, v resnici mi je v tem trenutku bližja ta varianta, bolj lahkotno in to...

Mimo igre besed pa nikakor ne morem in tudi nočem, ker mi je to ena zelo prijetna zadeva pa duha odpira...

To pa zato, ker je vse stvar posameznika in njegove interpretacije. Zej lahko te nekdo pohodi in in ti izmaliči telo. Lahko pa te nekdo pohodi pa bo njegova noga samo prešla tvoje misli. Lahko pa jo tudi ustaviš in mu vrneš udarec. Ampak preden bo udarec smo prešel tvoje misli, moraš verjetno bit pohojen in izmaličen, da veš kako to zgleda...ah aja pa dojet moraš, da se ti je zgodilo xDDx x:o)x

Naslednjič potem udarec že izgubi 1/3 moči, preden te zaboli....

Brez podpisa

To pa zato, ker je vse stvar posameznika in njegove interpretacije. Zej lahko te nekdo pohodi in in ti izmaliči telo. Lahko pa te nekdo pohodi pa bo njegova noga samo prešla tvoje misli. Lahko pa jo tudi ustaviš in mu vrneš udarec. Ampak preden bo udarec smo prešel tvoje misli, moraš verjetno bit pohojen in izmaličen, da veš kako to zgleda...ah aja pa dojet moraš, da se ti je zgodilo xDDx x:o)x

Kolikokrat mora človek v sebi umreti, do začetka konca svojega življenja?

Ne mislim več brez veze umirat v sebi in ničesar mi ni treba naknadno dojemat...

Nobenih udarcev ni,,,so le metafora, brcanje v meglo, hehehe...

Osebno pa se s nikakršnimi konflikti ne ukvarjam, mi je spod nivoja razuma, se distanciram, če je le mogoče in običajno tudi je...

Drugače je z besednimi konflikti, katerih pa ne štejem med konflikte in so mi nekakšno odpiranje dzuha zaradi različnih pogledov na enaka vprašanja in te prakticiram izključno s sogovorniki, katerih mnenje cenim, ne glede, kako divji boj besed se bije n

avidezno, vendar ni zaresnih konfliktov, niti osebnih zamer ali negiranj - razen v besedi, ki teče, kar sem pa že povedal, v čem vidim pomen...

Saj res, sem pozabil na tole: udarec nikdar ne izgubi moči, niti najmanj, kajti vedno nas ista stvar z enako močjo zaboli

Vse se strinjam razen zadnjega - ena moč lahko bolj boli, če ne veš čemu gre. Kot bolj boli, če se v vrata zaletavaš, namesto, da bi jih odpru in šel čez. Obraten smisel podoben pomen - vsak udarec ma svoja vrata luknjo skozi katero lahko pade....jaz to verjamem, sam ni se pa kar za zajebavat

Drgač pa tisto umiranje - ne vem men je bil tak fajn občutek, če se nebi bal, da bi se ne vrnil - kdo ve kje bi se končalo....

..pa zgleda, da se oklepam obstoječega z vsemi štirimi okončinami....

Brez podpisa

Vse se strinjam razen zadnjega - ena moč lahko bolj boli, če ne veš čemu gre. Kot bolj boli, če se v vrata zaletavaš, namesto, da bi jih odpru in šel čez. Obraten smisel podoben pomen - vsak udarec ma svoja vrata luknjo skozi katero lahko pade....jaz to verjamem, sam ni se pa kar za zajebavat

Drgač pa tisto umiranje - ne vem men je bil tak fajn občutek, če se nebi bal, da bi se ne vrnil - kdo ve kje bi se končalo....

..pa zgleda, da se oklepam obstoječega z vsemi štirimi okončinami....

Yap,...zakaj pa ne?

Včasih vrata niti zaprta niso, le mislimo, da so...

Hej, kakšno umiranje? O čem ti to? Umreti v sebi je sinonim za učenje iz izkušnje, da ne bi ti kaj dobesedno, takole, hej...

Veš kaj, rajš se kr drž obstoječega, je vsaj preverjeno...

Ja, sedaj jo pa še uglasbim x:)x

KLIKNI

hvala! x:)x

moje sanje so vedno kot neka znanstvena fantastika, polni čudnih efektov in glasov...čudnih pojavov in vedno sem jaz tista, ki rešim svet pred katastrofo. x:Ix

............pssssssssssst.....just relax with me..:)

Jaz najpogosteje sanjam ljudi in dogodke al pa sebe v raznih situacijah...

Veš kaj pa samo jaz želim - da bom spoznal in doživel in nato odšel sam prostovoljno ne pa čakajoč.

Seveda, saj o tem govoriva, ane? Al ne...malo sem se zmedel v tej zgodbi...povej kaj bolj podrobnega...kaj je?

Spoznal boš in doživel, vsak spozna in doživi, le odvisno je, kaj kdo išče...

Ne išči no tako vneto...Razvedri se, kar je namenjeno, te bo našlo, le dvomiti ne smeš...

Tisti drugi del mi pa nekako ne gre...na kakšen način odšel? Kaj imaš v mislih?

Če je karkoli, kar bi rad povedal, me takoj na OS kontaktiraj...

Bodi lepo in umiri misli x:)x

Jaz najpogosteje sanjam ljudi in dogodke al pa sebe v raznih situacijah...

Veš kaj pa samo jaz želim - da bom spoznal in doživel in nato odšel sam prostovoljno ne pa čakajoč.

odšel prostovoljno? zanimivo...s kakšnim spoznanjem in kam?

hvala! x:)x

moje sanje so vedno kot neka znanstvena fantastika, polni čudnih efektov in glasov...čudnih pojavov in vedno sem jaz tista, ki rešim svet pred katastrofo. x:Ix

Bomo videli xDDx

Do preprečitve apokalipse pa se osredotoči na posameznika in ga reši ...v sanjah... xDDx

Ko se prebudimo, so sanje in spomin isto... xDDx xsrcx

se trudim. xDDx

vsako noč sanjam...odkar pomnim, da spim. x:Dx xzobkox

zelo intenzivno sanjam. intenzivno dojemam vizualno, avditivno, olfaktorično, gustatorično. predvsem kinestetično....

a vsi tako "intenzivno" sanjamo???

se trudim. xDDx

vsako noč sanjam...odkar pomnim, da spim. x:Dx xzobkox

zelo intenzivno sanjam. intenzivno dojemam vizualno, avditivno, olfaktorično, gustatorično. predvsem kinestetično....

a vsi tako "intenzivno" sanjamo???

zdej ne ircam!!!

samo razmišljam u smer, da so sanje nekje, na nekem nivoju, k ga jes ne poznam, čist ista realnost, kukr si ti, pa mi usi zdej pa kle... nism znou povedat, pa tud lub se mi ne preveč...

uglčaunm, po moje so sanje čisrto dejstvo nek na duhounem nivoju isto, kukr tist šivi od sosedouga kuža, k te je ugriznu, k si bla punčka :o|o:

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...