Skoči na vsebino

Moje sanje 2

Marsa

Recommended Posts

Seveda, saj o tem govoriva, ane? Al ne...malo sem se zmedel v tej zgodbi...povej kaj bolj podrobnega...kaj je?

Spoznal boš in doživel, vsak spozna in doživi, le odvisno je, kaj kdo išče...

Ne išči no tako vneto...Razvedri se, kar je namenjeno, te bo našlo, le dvomiti ne smeš...

Tisti drugi del mi pa nekako ne gre...na kakšen način odšel? Kaj imaš v mislih?

Če je karkoli, kar bi rad povedal, me takoj na OS kontaktiraj...

Bodi lepo in umiri misli x:)x

Sej jaz kar tko nasplošno govorim. Jaz se v resnici ne čutim povezanega s kakšnim človekom s tabo naprimer - ker zej sem pa res dobu filing, kt , da si tukej zarad mene, da misliš, da si....

...enkrat sem pasiven drugič vnet, dej pomisli no...

..tale vnetost in jaz nimamva veliko skupnega, razen begajoče zmedenosti preteklosti....

..tole je le hmm prehitro se vrteča ena čakra, kera je že za občutek časa ? ko se nekomu vedno mudi - ja kar naj umiri in pomiri misli

ja odšel pa pa adijo, na koncu poti odešel od tukaj. Sedaj pa odšel kam - kdo ve kam, če sploh kam, če bi sploh upal prestopiti. dvomim pa, da se to tebe tiče kakorkoli.

Brez podpisa
Deli na socialnih omrežjih

se trudim. xDDx

vsako noč sanjam...odkar pomnim, da spim. x:Dx xzobkox

zelo intenzivno sanjam. intenzivno dojemam vizualno, avditivno, olfaktorično, gustatorično. predvsem kinestetično....

a vsi tako "intenzivno" sanjamo???

Predvsem kinestetično, yap, izmed ostalih pa nekaterih besed niti ne poznam pomena, k si preveč naštudirana zame, hehehe, vidim, da je tvoj študij int. med. v polnem teku...

Bom v sanje vključil poleg kinestetičnega še vizualno in avditivno, morda pa tudi ostale naštete, vendar jih ne bom znal imenovati, četudi jih prepoznam...

Jaz pa včasih sanjam, da potujem skozi čas in prostor, kinestetično...al ne sanjam, hmmm..., če ne sanjam sem buden, prebujen, vendar ne buden in moram delat na sanjh v resničnosti.... x:)x

vizualno dojemanje=sprejem informacij skozi vid, avditivno=skozi sluh, olfaktorično=skozi voh, gustatorično=skozi okus. xDDx

kaj pa je sploh resničnost? xzobkox

............pssssssssssst.....just relax with me..:)

odšel prostovoljno? zanimivo...s kakšnim spoznanjem in kam?

Jah spoznanje doživiš tu v tem življenju. To spoznanje je božanski načrt o tebi. Ko ga izpolniš, greš greš sam - umreš in odideš en dan si, drugega nisi več. Sam po lastni božanski odločitivi.

Božanski načrt ja - vse od rojstva do tvojih staršev, njihovih lastnosti do tvojih vse ..... ampak notranja utvara je zajebana stvar.

Brez podpisa

zdej ne ircam!!!

samo razmišljam u smer, da so sanje nekje, na nekem nivoju, k ga jes ne poznam, čist ista realnost, kukr si ti, pa mi usi zdej pa kle... nism znou povedat, pa tud lub se mi ne preveč...

uglčaunm, po moje so sanje čisrto dejstvo nek na duhounem nivoju isto, kukr tist šivi od sosedouga kuža, k te je ugriznu, k si bla punčka :o|o:

ja zakaj pa ne.. Jaz sem se včasih prebujal z ranicami na členkih, pa sem potem ful razmišljal kako bi se ponoč udaru, pa ni šlo. Sem se pa enkrat spomnu, da sem sanjal nekaj o rolkanju in padcih po tleh pa take fore. Sam nisem ziher - se mije tudi dogajalo, da sem se kje kam udaril, pa sploh vedel nisem - možno, da sem potem zjutraj opazil rane iz prejšnega dne - sam na členkih, kako lahko to sploh zgrešiš ?????

..pa je bila punca včasih zraven, kar zanika možnost boksanja v pojstlo ali kaj podobnega....

No ja sem skoraj ziher, da se sanje na nekem nivoju spojijo z realnostjo in kar doživiš tam prineseš sem. Enkrat sem mel napol take sanje - pa sem ob prebujenju na telesu še kako uro čutil efekte sanj - tko kot nekakšno metapsihično stanje.

Brez podpisa

Jah spoznanje doživiš tu v tem življenju. To spoznanje je božanski načrt o tebi. Ko ga izpolniš, greš greš sam - umreš in odideš en dan si, drugega nisi več. Sam po lastni božanski odločitivi.

Božanski načrt ja - vse od rojstva do tvojih staršev, njihovih lastnosti do tvojih vse ..... ampak notranja utvara je zajebana stvar.

se podpišem pod tvoje besede.

Božanski načrt. so stranpota.....kdaj zaidemo....a se vedno vrnemo na Pravo pot. po svoji odločitvi....smo del Božanskega....Božansko kaže v pravo smer....notranja utvara pa žal velikokrat išče svojo. tako lahko obtičimo tam v "obljubljajočem dvomu"....daleč od načrta, izgubljeni.

ko greš....greš v nov Začetek....si nov načrt Božanskega. a samo, če si ustregel prejšnjemu načrtu????

............pssssssssssst.....just relax with me..:)

vizualno dojemanje=sprejem informacij skozi vid, avditivno=skozi sluh, olfaktorično=skozi voh, gustatorično=skozi okus. xDDx

kaj pa je sploh resničnost? xzobkox

Ali sploh obstaja resnčnost, pri vsej svoji relativni razsežnosti?

Mar sem jaz resničen? Je sploh kdo resničen prej, preden se tega zaveda...in celo tedaj?

Vidiš me, slišiš, me vonjaš in okusiš...vendar...ali sem to jaz? Morda res, vendar, ali si v enakem trenutku resnična ti?

Vidiš, kako je vse relativno, hehehe...

Torej je resničnost moč prepoznati v skladnosti trenutka, kakor rad ponavljam: v si, ki nisi, si si, ko nisi v si...

Se strijam tule s Ksenyo, ko pravi, da se v naslednjem trenutku vse spremeni v prah...vendar eksistira, ane, celo prah eksistira, torej se tu nakazuje neka resničnost v določeni obliki in to v dovolj sprejemljivi meri, da pa že lahko celo trdimo, da resničnost, ko je ujeta v trenutek, jasno nakazuje svoj obstoj...

Nič manj ali več, kolikor je vse neresnično, celo fantazma, Mojra ali nonsfera, je vse resnično...s splošnega vidika, z vidika posameznika je pa resnično vse, kar sprejmemo kot resnično, alternativa je pa imaginacija...

Zakaj je človeku tako malo mar, če ugasne sveča, ko se že svita? x:)x

ja zakaj pa ne.. Jaz sem se včasih prebujal z ranicami na členkih, pa sem potem ful razmišljal kako bi se ponoč udaru, pa ni šlo. Sem se pa enkrat spomnu, da sem sanjal nekaj o rolkanju in padcih po tleh pa take fore. Sam nisem ziher - se mije tudi dogajalo, da sem se kje kam udaril, pa sploh vedel nisem - možno, da sem potem zjutraj opazil rane iz prejšnega dne - sam na členkih, kako lahko to sploh zgrešiš ?????

..pa je bila punca včasih zraven, kar zanika možnost boksanja v pojstlo ali kaj podobnega....

No ja sem skoraj ziher, da se sanje na nekem nivoju spojijo z realnostjo in kar doživiš tam prineseš sem. Enkrat sem mel napol take sanje - pa sem ob prebujenju na telesu še kako uro čutil efekte sanj - tko kot nekakšno metapsihično stanje.

Zdej, ne bom neki pameten pa to, vendar, če izzvzamemo lucidne sanje pa vse tiste, o katerih potem čez dan razmišljamo, torej v navadnih sanjah je čisto preprosto povedano, v primeru, katerega navajaš, da so sanje reakcija na fizično telo med spanjem in celo med samimi sanjami in najmanjši premik ali neobičajni premik lahko sproži del sanj, katere niso povezljive z ničemer, razen z lego in premikom telesa v spečem stanju...

En banalen primer: imaš skrčene noge in se ti skor garant sanja, da te nekdo lovi pa ne moreš teči...

Se zapleteš v svojo odejo in se v sanjah dušiš, te dušijo pa ostale morice in celo more, hehehe

Nč bat, v sanjah ni zaradi sanj še nihče umrl, ker se telo prej odzove in - se zbudiš...prebuditi se, je pa ena druga tema, hehehe

Tko no, z moje laične strani, moraš koga, ki je bolj v teh vodah, telo, reakcije telesa na trenutno psihično stanje in obratno, vprašat xrolleyesx x:)x

se podpišem pod tvoje besede.

Božanski načrt. so stranpota.....kdaj zaidemo....a se vedno vrnemo na Pravo pot. po svoji odločitvi....smo del Božanskega....Božansko kaže v pravo smer....notranja utvara pa žal velikokrat išče svojo. tako lahko obtičimo tam v "obljubljajočem dvomu"....daleč od načrta, izgubljeni.

ko greš....greš v nov Začetek....si nov načrt Božanskega. a samo, če si ustregel prejšnjemu načrtu????

Še dvakrat preberem tale post, potem pa podpišem pod njim, ker je resničen, naj si še tako prizadevamo, da ne bi videli, dejstvo ostaja...

Tako, sedaj podpišem pod te tvoje besede...

Zdej, ne bom neki pameten pa to, vendar, če izzvzamemo lucidne sanje pa vse tiste, o katerih potem čez dan razmišljamo, torej v navadnih sanjah je čisto preprosto povedano, v primeru, katerega navajaš, da so sanje reakcija na fizično telo med spanjem in celo med samimi sanjami in najmanjši premik ali neobičajni premik lahko sproži del sanj, katere niso povezljive z ničemer, razen z lego in premikom telesa v spečem stanju...

En banalen primer: imaš skrčene noge in se ti skor garant sanja, da te nekdo lovi pa ne moreš teči...

Se zapleteš v svojo odejo in se v sanjah dušiš, te dušijo pa ostale morice in celo more, hehehe

Nč bat, v sanjah ni zaradi sanj še nihče umrl, ker se telo prej odzove in - se zbudiš...prebuditi se, je pa ena druga tema, hehehe

Tko no, z moje laične strani, moraš koga, ki je bolj v teh vodah, telo, reakcije telesa na trenutno psihično stanje in obratno, vprašat xrolleyesx x:)x

Še dvakrat preberem tale post, potem pa podpišem pod njim, ker je resničen, naj si še tako prizadevamo, da ne bi videli, dejstvo ostaja...

Tako, sedaj podpišem pod te tvoje besede...

Aja ne mogoče bi mogel sanje opisat...

Ble so take duhovne, s simboli ( orel, lev pa še neki...) , pa z energijskimi dogodki. Mal sem porezan in zaklan ven prišel glih tok, da sem dojel kaj je to, če te smrt za vrat prime xDDx , ampak je blo kul. No in ko sem se prebudu sem še vedno čutil vse tiste ureze in rane po telesu - na zlo tak logičen način kot, da niso naključno razporejene, nič nesmiselnega ni blo v sanjah navkljub dejstvu, da bi jih marsikdo označil za nočno moro....

Brez podpisa

Aja ne mogoče bi mogel sanje opisat...

Ble so take duhovne, s simboli ( orel, lev pa še neki...) , pa z energijskimi dogodki. Mal sem porezan in zaklan ven prišel glih tok, da sem dojel kaj je to, če te smrt za vrat prime xDDx , ampak je blo kul. No in ko sem se prebudu sem še vedno čutil vse tiste ureze in rane po telesu - na zlo tak logičen način kot, da niso naključno razporejene, nič nesmiselnega ni blo v sanjah navkljub dejstvu, da bi jih marsikdo označil za nočno moro....

Glej, ne poznam te zgodbe, niti ni glih priročno, da neki razpredam o tej, katero opisuješ, ker se lohk mal tkole, ane, zezaš in pol jaz izpadem nekak zblojen fanatik, hehehe...

Ne vem, resnično, sem ti zgoraj opisal, kako vidim te stvari, glede opisanega pa bi moral kdo drug kaj več povedat, ker jaz lohk svoje poglede iznesem, ne pa tudi zaključke dajam tam, kjer imajo stvari izvenpogovorni pridih... xrolleyesx xrolleyesx x:)x

Jah dobr no , kva tebe matra :o|o: :palec: ah nisva se razumela...

To je bila moja misel na temo zakaj menim, da se na nekem nivoju sanje manifestirajo v realnosti nič drugega. ni treba kakega razčlenjevanja ali kaj - so bile pač sanje, ki so ostale prisotne s telesnim občutkom tudi v budnem stanju...

Ne, da si tega želim ampak IMO od tam ni več tako daleč do resničnih urezov na telesu....

..ok no, ''ni več tako daleč'' je malce pretiravano...

Drgač se pa popolnoma strinjam s tabo, da lahko na sanje vplivajo najbolj banalne stvari...

Brez podpisa

Jah dobr no , kva tebe matra :o|o: :palec: ah nisva se razumela...

To je bila moja misel na temo zakaj menim, da se na nekem nivoju sanje manifestirajo v realnosti nič drugega. ni treba kakega razčlenjevanja ali kaj - so bile pač sanje, ki so ostale prisotne s telesnim občutkom tudi v budnem stanju...

Ne, da si tega želim ampak IMO od tam ni več tako daleč do resničnih urezov na telesu....

..ok no, ''ni več tako daleč'' je malce pretiravano...

Drgač se pa popolnoma strinjam s tabo, da lahko na sanje vplivajo najbolj banalne stvari...

Kva mene matra...vse sorte....in obenem nič, tko kot vsakogar, zdaj nekaj, drugič nekaj drugega, na splošno pa v bistvu nič, vsaj, da bi vedel ne...se kr fino počutim in sem v pomladnem stanju...

Pomladni sprelet, kakor pri volkovih, veš... x:)x

Ja jaz tud v luno lajam, ponavad pod oknom kake mladenke - do sedaj se je tehnika izkazala za neuspešno, zakaj pa bodo pokazale strateške raziskave, bemu tele bejbe, nč jasn.. xDDx

...sem pa skoraj ziher, dama neke veze s tuljenjem..

..mogoče napačna tonacija...

Brez podpisa

Ja jaz tud v luno lajam, ponavad pod oknom kake mladenke - do sedaj se je tehnika izkazala za neuspešno, zakaj pa bodo pokazale strateške raziskave, bemu tele bejbe, nč jasn.. xDDx

...sem pa skoraj ziher, dama neke veze s tuljenjem..

..mogoče napačna tonacija...

Le volčici tuli volk

Preveri ali morda ni volčica, hehehe

...pomlad je v zraku...

grem jaz sanjam nasproti in bohnedaj da mi kdo pride tulit pod okno. Takoj zlijem nanj vedro ledene vode :palec:

Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori.

Dobro da ne veš kje stanujem...sreča zame in zate...ker bi jo ucvrl stran kot polit maček :vragec: x:Dx
Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori.

Če lahko tudi meni poveste simbol mojih sanj, če ga imajo x:)x Sem vidla da se tudi Nelika dost spozna na to =)

Spominjam se velikega mesta, ki je bil po eni strani podoben našim, a je močno prevladovala srednjeveška podoba, skupaj s kamnitimi sivimi stavbami.

Vse se je začelo, ko me je on, tisti v katerega sem zaljubljena, vprašal, kaj je narobe. Nato sva odšla v nek kamnit stolp, ki pravzaprav ni segal tako visoko. Usedla sva se na klop, a preden sva spregovorila se nama je pridružil moj bratranec (ki je pravtako sošolec in tudi oseba, ki mu zelo zaupam). Pravzaprav je bil ta trenutek nepotreben, kajti kdorkoli ki bi ta čas prišel sem, ni bil ravno dobrodošel. Začel je govoriti o svojih težavah – nisem prepričana – ali pa so bile le besede, ki niso pomenile ničesar, vsaj ne sedaj. Ko je končal se nam je pridružila še moja prijateljica – ravno v trenutku, ko sem hotela njemu odgovoriti na njegove prejšnje vprašanje. Hotela sem mu povedati, da mu močno zaupam, vendar mu sedanjih težav enostavno ne morem zaupati, ker obstaja razlog, da tega ne sliši. (Razloga mu ne bi povedala, niti tega da sem zaljubljena vanj). Prijateljica je še preden sem sama kaj rekla, pogledala proti meni in me opozorila, kaj se lahko zgodi, če on zve vse. Mogoče bi lahko prišlo do tega, da bi storila napako in mu ponesreči povedala. A sedaj ne vem, če sem mu bila pripravljena povedati vsaj to, kar sem mu še predtem nameravala. Zbežala sem stran in stekla nekam v daljavo, kjer me ne bi našli, čeprav sem za sabo slišala klice, ki so me klicali, naj se vrnem.

Nato sem poletela in se zavedla, da sem nekakšen angel, ki pomaga drugim – letela sem. Med letenjem se zdi, da me drugi ljudje niso mogli videti. Kmalu zatem, ko sem bila še vedno v zraku, pa so se prikazali lebdeči moški, ki so me začeli loviti. Sprva je bil samo eden, nato pa jih je postalo še več. Nisem bila prepričana, če lahko letim dovolj hitro, da jim pobegnem. Potem pa se je nenadoma v zraku pokazal žareč križ. Zletela sem skozenj in v tistem hipu je v žarku svetlobe prišla ženska, ki je izničila vse lebdeče moške, nato pa izginila.

Hotela sem se vrniti v tisti kamniti stolp, ampak iz neznanega razloga sem bila ljudem še zmeraj nevidna. Zato sem si oblekla plašč – sedaj so me videli. Ponovno sem srečala njega, ki me je vprašal isto vprašanje – kaj je narobe. Ponovno isti prostor, iste stene, ista zgradba – vse enako. A kot bi usoda hotela, da mu ne povem, kar sem mu želela, se je ponovno prikazal bratranec. Začel je govoriti o sebi in tik preden sem prišla do besede, se je ponovno pojavil eden izmed tistih lebdečih moških. Tokrat mu nisem mogla pobegniti. Pristrigel mi je peruti, ki so takoj za tem postale črne. Ostali so takrat videli, da sem v resnici angel.

Takrat pa se mi zdi, da sem v sanjah premočno odprla oči in tako sem se prebudila.

It's something beyond the world you see. Somehing you can't even say, but you can only imagine it <3

Lucy X:

Osebe, ki jih poznaš in jih vidiš v sanjah ne predstavljajo v sanjah točno te osebe ampak tvoj odnos do njih ali pa lastnosti, ki prepoznaš v njih kot značilne. Zato si moraš pomen teh oseb sama razložiti. Lahko pa ti malo razložim simbole, ki so se pojavile v sanjah.

Vzpenjanje po stolpu pomeni visoko upanje, prizadevanje. Morda bi lahko to pomenilo, da si želiš in upaš, da bi se med vama razvil bolj intimen odnos. Morda tvoje prizadevanje niti ni tako močno, kajti praviš, da stolp niti ni bil tako visok. Čeprav si se mu želela izpovedati, si v sanjah ustvarila ovire. Te ovire moraš analizirati sama. Ali se ti zdi, da ne najdeš primernega trenutka? Ali premalo odločno nastopaš? Kaj je razlog? Se bojiš mnenja drugih ali odziv iz njegove strani?

To, da si zbežala stran predstavlja situacijo, kateri se poskušaš izogniti. Kljub klicem, ki so se ti v sanjah predstavili kot tvoji prijatelji.

Letenje predstavlja svobodo, osvoboditev od situacije v kateri si se počutila omejeno in otesnjeno. Sanjati, da si angel pomeni, da se počutiš dobro v tem kar si storila. (Videti angele ima drugačen pomen). Sanjati, da si nevidna predstavlja zavedanje, da nisi opazna ali prepoznavna pri nečem, kar ti je pomembno. Morda ti je tako všeč. Kakšne si imela občutke v tem, da si nevidna? Preganjanje zopet pomeni izogibanje situaciji, za katero meniš, da je ne moreš premagati. Je metafora za negotovost, nevarnost, bežanje pred osnovnim nagonom, strahom.

Zanimiv je ta žareči križ. Križ predstavlja trpljenje, bolečino, oz. križ, ki ga nosiš, neko breme. Ker je pa žareči to pomeni presvetlitev oz. novo luč, svetlobo, ki jo lahko preneseš v situacijo. Je neka sveža perspektiva, novo stališče na problem, ki prinaša razumevanje.

Žarek svetlobe predstavlja razumevanje, spoznanje. Predstavlja premagovanje ovir, moč, da se znebiš strahov in negotovosti. Je odgovor na probleme.

Zopet si se vrnila v isto situacijo (kar je dost nenavadno. Se pravi, da si imela močne sanje.). Kot sem že omenila pomeni nevidnost občutek nevidnosti, neopaznosti. Nositi plašč predstavlja zaščito, igrati obrambno vlogo. Se pravi, posatal si opazna šele, ko si dala nase zaščito in se postavila v obrambno vlogo. Moški ti je pristrigel krila, ki predstavljajo ščit pred stresom in problemi. Krila so postala črne barve. Barve simbolizirajo čustva. Črna barva pa pomeni: neznano, nezavedno, nevarnost. Se pravi morda namig, da moraš odvreči zaščito, ki jo nosiš, da se obvaruješ pred neznanim oz. tebi nevarnimi situacijami. Šele takrat bodo drugi opazili tebe, kakršna si in se boš v tem dobro počutila.

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Dobro da ne veš kje stanujem...sreča zame in zate...ker bi jo ucvrl stran kot polit maček :vragec: x:Dx

Bom se že znašel, pri tisti bajti, kjer je največ miši sigurno tebe najdem x:px

Uuu nelika ful zanimivo.... :palec:

Brez podpisa

Hvala Nelika, res x;)x

Kje si se naučila vsega tega? x:)x Pomen simbolov, razlaganje sanj..

It's something beyond the world you see. Somehing you can't even say, but you can only imagine it <3

z valkiro sma pile kakav x:px :vio: pol pa sem nekam šla in cela šokirana ugotovila, da gojijo ganđo.....spet so me hotl prepričat nej jo vzamem, pa sem se rajš odločla, da vzamem kaktus...kljub temu da ma bodica..ma pol čudovit cvet....tak močno roza x^x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...