Skoči na vsebino

Moje sanje 2

Marsa

Recommended Posts

Ok, jaz sem brala nekaj o lucidnih sanjah in astralni projekciji...pa mi je bolj malo jasno...se čist premalo spoznam na te stvari...

Lahko pa povem kaj sama počnem oz sem počela in se mi je nato začelo dogajati, pa bi bila vesela, če mi bi znal kdo tu povedati kaj naj sedajs tem :vio:

Nekje v 2. razredu OŠ sem ugotovila, da lahko sanje ponavljam, če so mi bile naprimere neke sanje všeč, sem jih lahko naslednjo noč ponovila (niso bile popolnoma enake, vendar so bile dober približek)...mogoče sem jih lahko ponovila še tretjo noč in potem konec.

Nekaj let posneje sem ugotovila, da lahko sanje izkoriščam za moje dobro počutje. Npr sem imela ogromno problemov in nato se mi je v sanjah pojavil predmet, žival, ki me je pomiril. Ampak je bila vedno neka stvar iz mojega realnega življenja. Npr sem se odločila, da bom to noč sonjala mojega psa, ki ve kaj in kako sedaj...In moj pes mi je dejansko v sanjah točno povedal kaj in kako in nato sem v sanjah vedno rekla: "Pa kako se tega nisem mogla sama spomnit! Hvala ti!"

Zabavno, dokler mi ni umrla mama...in nato mi je celo leto in pol umrla vsako noč, v sanjah. :horro-cb:

Groza. Takrat sem pisala dnevnik sanj, vedno isti filing (ne morem je rešiti)

Sploh nisem imela nobenega vpliva na sanje, samo utapljala sem se v njih.

Še sedaj veliko sanjam (lovilecsanj niti malo ne pomaga, solna lučka tudi ne, steklen angelček tudi ne...).

Problem je v tem, da so sanje tako zelo intenzivne, da se zbujam popolnoma izmučena...včasih popraskana, predvsem po obrazu (imam kar dolge nohte in to niso neke globoke praske, ampak jaz jih vidim)...dostkrat se ponioči popraskam po roki ali prsih...največkrat po obrazu

Vedno vem, da sanjam...in včasih grem do konca, ker vem da sanjam...nikoli se ne prestrašim.

Fora je v tem, da samo ne vem, če takrat ko sanjam dejansko spim :eek:

Mislim, da mi sanje lahko pokažejo določene stvari...vedno išečm znake, tudi podnevi, ko sem 100% da ne spim.

Pred 1 mesecem sem sanjala en dan, da imam dvojni odprti zlom noge in drug dan me je noga dejansko bolela...samo šele čez čas, čez dan. naslednji dan sem sanjala, da se mi po rokah odpirajo žive rane in, ko sem se zbudila sem imela v ustih okus po krvi, pa nikjer nobene krvi (tudi vse zobe pregledala).

Drugače sanjam ljudi iz mojega lajfa...večinoma..tudi prostori se vsaj delno ujemajo s tem...jih šele čez čas v sanjah prepoznam, ko se zavem, da sanjam.

Če z mislimi lahko pokličeš neko osebo, je to lažje narediti v sanjah ali v budnem stanju?

Kako naj sanjam, da me to fizično ne zmatra?

Kaj naj naredim, ko se v sanjah zavem da sanjam? Jaz si navadno rečem;: pa saj je ql, sanjaj naprej...ampak se ne zbudim...ker ko se zbudim je občutek drugačen, kot takrat, ko se v sanjah zavem da sanjam.

Zdravnica mi je svetovala neka lažja uspavala, pa sem odklonila, ker sem nekoliko zasvojena s sanjami. Kadar sem čustveno razsuta, sanj ne uspem nadzorovati...in takrat se mi zdi, da je to kot loterija...in tega nočem izgubiti, me pa obupno utruja

Je komu vsaj približno jasno kaj sem želela sporočiti?

Kak nasvet.

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Deli na socialnih omrežjih

živjo Mana, ne bi ti vedla kaj svetovat ali karkoli povedat, le meni se zdi kar fajn če lahko sanjaš kar si želiš, ne vem zakaj te sanje zmatrajo, razen mogoče če se čez dan ne moreš "izrazit" pa potem se ponoči vse razbohoti. upam, da se ti bo to nekako rešilo

meni pa se zadnje čae ponavljajo take sanje, da se vračam v šolo in ponavadi je tako, da sem v zaostanku pri kakšnem predmetu, enkrat celo pri večini, bližajo pa se izpiti in potem panika. In vem da bi morala iti k določenemu predmetu, pa si ne upam, ker nič ne znam in se bi učitelju zamerila.

Ali pa da sem na stranišču in se tam skrivam pred nečim ali nekom ali pa ne morem tam biti v zasebnosti. Spomnim se odlomka iz enega filma režiserja Bunuela (nekako tako), ko so ljudje na skrivaj jedli (so šli v zaseben prostor), ko pa so bili na stranišču pa so tam sedeli pred vsemi kot, da sedijo preprosto na stolih.. x:o)x

Kak nasvet.

Meni se kakšna stvar, če dosti premišljujem o njej pojavi še v sanjah. Tudi če je to neprijetna stvar(se lahko zasidra še v podzavest) se to projecira v sanje. Tako nsatanejo lahko neprijetne sanje more iz vsakdanjih problemov.

Misli pozitivno in čimbolj poizkusi rešiti probleme že čez dan, potem boš imela tudi v sanjah mir.

To da ti je umrla mama te je nekako vrglo iz tira, neprijetna izkušnja, ki se še ni polegla, poizkusi razrešit to, se sprijaznit, ne vem, verjetno je problem nekje skrit v podzavesti, to veš le ti.

To da imamo slabši nadzor nad sanjami, če smo bolani, ali pa utrujeni sem tudi sam zapazil.

Ko sanjamo(tudi lucidno) se nam telo odpočije, če se iz sanj prebudiš predčasno(npr. mora) se ti tok spanja poruši(sanje so krajše), takrat se občutki iz sanj prenesejo tudi na telo. Ko sem bil majhen me je v gozdu ugriznil volk in takoj sem se zbudil in še vedno sem čutil bolečino. To se mi še kdaj zgodi, le da ni kakih vidnih znakov, le občutki.

Ko se zaveš da sanjaš lahko delaš kar hočeš, dosti ljudi si prizadeva doseči zavedanje v sanjah, da lahko počnejo stvari, ki jih drugače ne morejo. x:)x

Ok, jaz sem brala nekaj o lucidnih sanjah in astralni projekciji...pa mi je bolj malo jasno...se čist premalo spoznam na te stvari...

Lahko pa povem kaj sama počnem oz sem počela in se mi je nato začelo dogajati, pa bi bila vesela, če mi bi znal kdo tu povedati kaj naj sedajs tem :vio:

Nekje v 2. razredu OŠ sem ugotovila, da lahko sanje ponavljam, če so mi bile naprimere neke sanje všeč, sem jih lahko naslednjo noč ponovila (niso bile popolnoma enake, vendar so bile dober približek)...mogoče sem jih lahko ponovila še tretjo noč in potem konec.

Nekaj let posneje sem ugotovila, da lahko sanje izkoriščam za moje dobro počutje. Npr sem imela ogromno problemov in nato se mi je v sanjah pojavil predmet, žival, ki me je pomiril. Ampak je bila vedno neka stvar iz mojega realnega življenja. Npr sem se odločila, da bom to noč sonjala mojega psa, ki ve kaj in kako sedaj...In moj pes mi je dejansko v sanjah točno povedal kaj in kako in nato sem v sanjah vedno rekla: "Pa kako se tega nisem mogla sama spomnit! Hvala ti!"

Zabavno, dokler mi ni umrla mama...in nato mi je celo leto in pol umrla vsako noč, v sanjah. :horro-cb:

Groza. Takrat sem pisala dnevnik sanj, vedno isti filing (ne morem je rešiti)

Sploh nisem imela nobenega vpliva na sanje, samo utapljala sem se v njih.

Še sedaj veliko sanjam (lovilecsanj niti malo ne pomaga, solna lučka tudi ne, steklen angelček tudi ne...).

Problem je v tem, da so sanje tako zelo intenzivne, da se zbujam popolnoma izmučena...včasih popraskana, predvsem po obrazu (imam kar dolge nohte in to niso neke globoke praske, ampak jaz jih vidim)...dostkrat se ponioči popraskam po roki ali prsih...največkrat po obrazu

Vedno vem, da sanjam...in včasih grem do konca, ker vem da sanjam...nikoli se ne prestrašim.

Fora je v tem, da samo ne vem, če takrat ko sanjam dejansko spim :eek:

Mislim, da mi sanje lahko pokažejo določene stvari...vedno išečm znake, tudi podnevi, ko sem 100% da ne spim.

Pred 1 mesecem sem sanjala en dan, da imam dvojni odprti zlom noge in drug dan me je noga dejansko bolela...samo šele čez čas, čez dan. naslednji dan sem sanjala, da se mi po rokah odpirajo žive rane in, ko sem se zbudila sem imela v ustih okus po krvi, pa nikjer nobene krvi (tudi vse zobe pregledala).

Drugače sanjam ljudi iz mojega lajfa...večinoma..tudi prostori se vsaj delno ujemajo s tem...jih šele čez čas v sanjah prepoznam, ko se zavem, da sanjam.

Če z mislimi lahko pokličeš neko osebo, je to lažje narediti v sanjah ali v budnem stanju?

Kako naj sanjam, da me to fizično ne zmatra?

Kaj naj naredim, ko se v sanjah zavem da sanjam? Jaz si navadno rečem;: pa saj je ql, sanjaj naprej...ampak se ne zbudim...ker ko se zbudim je občutek drugačen, kot takrat, ko se v sanjah zavem da sanjam.

Zdravnica mi je svetovala neka lažja uspavala, pa sem odklonila, ker sem nekoliko zasvojena s sanjami. Kadar sem čustveno razsuta, sanj ne uspem nadzorovati...in takrat se mi zdi, da je to kot loterija...in tega nočem izgubiti, me pa obupno utruja

Je komu vsaj približno jasno kaj sem želela sporočiti?

Kak nasvet.

Mana, tvoje sanje so odraz tvojega močnega čustvovanja in dojemanja določenih dogodkov veliko globje kot je običajno. Ker imaš podzavest izredno močno izraženo, se ti ta zrcali v tvojih sanjah, ki so včasih lepe, včasih grde, včasih moreče in včasih sproščujoče, čeprav je teh veliko manj, če sem te prav razumela.

Zmožnost ponavljanja sanj je nekaj, kar ne zna vsak, saj na določen način nadzoruješ svojo podzavest, to pa je mogoče samo pri ljudeh z bogatim in globokim čustvenim življenjem. Tudi sanje deloma lahko usmerjaš kakor želiš, če želiš to še povečati, ti svetujem avtogeni trening, zelo dober pa je tudi cd Doreen Virtue- Chakra Clearing, saj ti bo pomagal, da se boš pred spanjem popolnoma sprostila in očistila podzavest negativnih misli in vibracij.

Ko boš obvladala avtogeni trening, poskusi spet nadzorovati sanje. Prikliči si osebo, kateri boš postavljala vprašanja ki te zanimajo. Lahko je tudi žival, saj bosta govorila z mislimi, brez premikanja ust. To ti bo pomagalo pregnati določene strahove in tudi zbudila se boš lahko, če se boš želela. Ko boš imela občutek, da imaš vse pod nadzorom, boš tudi manj utrujena, spočila se boš in vrnila se ti bo energija. Ne pozabi zapisovat sanj, saj ti lahko odgovorijo na vsa tvoja vprašanja in pomagajo razrešiti marsikatero dilemo in situacijo!

Srečno! :palec:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Kaj pa pomeni, če v sanjah letiš? Ne kot ptica (s krili) in ne kot coprnica na metli, ampak kot normalen človek na nogometni žogi, preprogi, kanglici, na avtu, rolki, ... in vedno ponoči. In občutek je vse prej kot prijeten x:((x

Kaj pa pomeni, če v sanjah letiš? Ne kot ptica (s krili) in ne kot coprnica na metli, ampak kot normalen človek na nogometni žogi, preprogi, kanglici, na avtu, rolki, ... in vedno ponoči. In občutek je vse prej kot prijeten x:((x

Močno se želiš otresti vsakdanjih težav. Rada bi se odaljila od obremenjujočih problemov, ki te zadržujejo "pri tleh".. Če se ti sanje pogosto ponavljajo potrebuješ nove načine zapolnitve svojega življenja in nove interese.

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

wow ful vam hvala za mnenja in komentarje

res je, da moram stvari reševati podnevi...pa jih...se trudim, ampak ponoči mi vse tako oživi

bom razmislila o Cdju za sprostitev pred spanjem :palec:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Pozdravljeni!

Sem nova na forumu in tudi sama zelo velikokrat sanjam. Vcasih stvari, ki se mi se naslednjih nekaj dni podijo po glavi.

Vesela bi bila, če kdo pozna koga...ali kakšno stran...karkoli...kjer lahko vidis oz ugotovis kaj tvoje sanje pomenijo?

Velikokrat sanjam da padem v nezavest. Nic ne boli... Vceraj sem sanjala, da je padel v nezavest moj oce in se udaril v glavo. Groza!!! Takoj sem se zbudila...

Močno se želiš otresti vsakdanjih težav. Rada bi se odaljila od obremenjujočih problemov, ki te zadržujejo "pri tleh".. Če se ti sanje pogosto ponavljajo potrebuješ nove načine zapolnitve svojega življenja in nove interese.

contesa, hvala. Super razloženo, vse drži :palec:

Danes sem pa sanjala o polžih, da je pred hišo polno velikih polžev s hišico. Eden je šel potem v tako hišico, kot jo imajo ptički,... hudo. To pomeni počasnost, počasnost, počasnost. No sej, zdej sem doma, brez dela,... pa uživam, kot še nikoli, še dobro, da nisem dobila službe, čeprav sem jo hotela. Nikoli mi še ni bilo tko kul, kot mi je sedaj,... skratka uživam,... delam tisto, kar si želim,.... bolj sploh ne bi moglo biti. Jaz sploh ne bi šla več delat za druge,... in če bo po moje bo tako.

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Pozdravljeni!

Velikokrat sanjam da padem v nezavest. Nic ne boli...

Z nečim iz preteklosti se nočeš ali ne moreš soočiti. Zadržuješ v sebi nek dogodek ali potlačena čustva. Ko se boš soočila, bodo sanje izginile.

Lp x:)x

Nikoli nisem imela sanj, ki bi se ponavljale …do zdej….v zadnjih dveh tednih sem trikrat sanjala iste sanje.

Stojim na robu prepada, prestrašim se in grem proč od roba. Tam blizu je ena vas in grem med ljudi. Potem me začne kar dušit in moram it proč. Stečem spet k prepadu. In ko stojim tam vem, da lahko grem samo naprej, ampak ne morem naredit tistega koraka, moje noge so kot paralizirane. Hkrati hočem in nočem naredit tisti korak. In potem se zbudim

Veš, da je pred teboj odločilen korak, ki ti bo spremenil življenje. Bojiš se ga narediti, a veš, da ga boš morala. Okolica ti pri tem ne more pomagati, odločitev je samo tvoja. Ostali so bolj opazovalci v zakulisju in te pri tem bolj ovirajo kot karkoli drugega. Ko boš začela, se bodo stvari odvijale same od sebe. Le pogumno. :palec:

HONORE DE BALZAC

Te sanje so res ena zanimiva stvar :vio:

Danes sem sanjala, da sem se s fantom spuscala po toboganu...on se je spustil hitro, jaz pa sem zavirala -bilo me je strah. Ko sem prisla do konca, do vode, me je potunkal. S sabo me je vlekel tako globoko, da sem komaj prisla po zrak. Še dobro da v sanjah pod vodo lahko dihas :eek:

Pred tem pa sem sanjala da sem si spulila zob. In najprej sem bila presenecena, pri teh letih da mi odpade zob, potem pa sem se spomnila da je tudi moja mami bila brez tega zoba nekaj časa. Aja - zob je bil kot školjka -velik za celo dlan.

Verjetno bo to težko razvozlati xrolleyesx

Te sanje so res ena zanimiva stvar :vio:

Danes sem sanjala, da sem se s fantom spuscala po toboganu...on se je spustil hitro, jaz pa sem zavirala -bilo me je strah. Ko sem prisla do konca, do vode, me je potunkal. S sabo me je vlekel tako globoko, da sem komaj prisla po zrak. Še dobro da v sanjah pod vodo lahko dihas :eek:

Pred tem pa sem sanjala da sem si spulila zob. In najprej sem bila presenecena, pri teh letih da mi odpade zob, potem pa sem se spomnila da je tudi moja mami bila brez tega zoba nekaj časa. Aja - zob je bil kot školjka -velik za celo dlan.

Verjetno bo to težko razvozlati xrolleyesx

Nisem kaka strokovnjak na področju sanj, samo par filingov me je prešinilo ...

Iz tobogana si padla v vodo, s svojim fantom in vlekel te je globje ... voda predstavlja čustva. Česa se bojiš, se bojiš prepustiti čustvom? V odnosu s tvojim fantom verjetno ...

In izpadanje zoba ... prihajajo spremembe.

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Guest mačona

par dni nazaj sem spet sanjala nebo polno zvezd in zvezdnih utrinkov ... sprehajala sem se z neko osebo, zrla v nebo vsa navdušena in kazala tej osebi zraven mene, poglej, pa ni imela moči ali volje, pogledati v nebo.

pred kratkim sem sanjala tudi, da sem od bivšega fanta dobila dve darilci. eno je bilo nek nakit, drugo pa tudi nekaj malega, pisanega, lepega in to me je zelo razveselilo.

Če ti zobje odpadajo, ne pomeni nič dobrega. Sama se moraš odločiti kaj želiš, ne pusti, da drugi vodijo in usmerjajo tvoje življenje, edino, če je v skladu s tvojimi željami in ambicijami. Naredi tisto kar veš da je prav, saj je tvoje življenje samo tvoje in ne last koga drugega. x;)x

HONORE DE BALZAC

Če ti zobje odpadajo, ne pomeni nič dobrega. Sama se moraš odločiti kaj želiš, ne pusti, da drugi vodijo in usmerjajo tvoje življenje, edino, če je v skladu s tvojimi željami in ambicijami. Naredi tisto kar veš da je prav, saj je tvoje življenje samo tvoje in ne last koga drugega. x;)x

Mene so učili drugače. Da izpadanje zob v sanjah pomeni, da v življenje prihajajo neizogibne spremembe. kdo ve ... :o|o:

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Pozdrav!

Moje sanje pa res niso lepo stanovanje!

Sanjalo se mi je da je vsa pokrajina , ceste in kar se drži tega sveta pod tekočino.

Ta tekočina je bila sladka in umazanobele barve!

Ali mogoče kdo ve kaj naj bi to pomenilo?

lp

Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni.

Mati TEREZIJA

Moje sanje prejšnje noči so bile .... čudne; Še sredi belega dneva me je zmotil hrup iz sosednjega dvorišča in sem pogledal skozi okno. Vidim nekaj romov, ki mrzlično kradejo streho objekta, žlebove in se ob tem ozirajo okoli, če jih kdo vidi. Potem sem hotel poklicati policijo, ampak je nisem-le opazoval sem jih, kako so organizirani, kako hitijo z nalaganjem avtomobilov in kombijev.... Še danes mi gre na smeh ko se spomnem x:o)x

Honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere. -

- "Pošteno živeti, drugega ne prizadeti, vsem pa dati to, kar jim pripada."

http://shrani.si/f/42/jc/2WV34uU0/userbar44128sest.gif

hvala za razlozitev kukica :)

Pravzaprav razmisljam o velikih spremembah oziroma se bodo zgodile ce bo vse po sreci.

Zanimivo. Kje vse to izves?

In res contesa... ena zadeva s preteklostjo se ni zakljucena (nezavest v sanjah). Ze 4 leta. In nevem sploh kako naj koncam... :sori:

Vem, ko se zbudim, preprosto cutim, da mi sanje nekaj govorijo. In zato me tudi zanima kaj...

Guest Mačona
jaz sem pa spet sanjala ognjemet. kaj to pomeni? bohotil se je v lepih barvah in nekdo me je potegnil zraven, sicer bi ga zamudila. xDDx

Zanimivo, koliko ljudi to sanja. :inocent: xrolleyesx Pa eni pravijo, da simboli v sanjah nič ne pomenijo. Ampak zakaj izpadajo ravno zobje? Jaz sem tudi imela take sanje, ampak je že nekaj let od tega. Določene spremembe so se res zgodile.

Kdo ve, kaj pomeni če si se v sanjah ostrigel in ko se zbudiš si srečen, ko ugotoviš, da imaš še vedno enake lase? Bi to lahko pomenilo strah pred spremembo?? :o|o:

Kaj pa ce sanjas, da vidis kako se nekdo obesi, polno je krvi...ampak sploh ni tako grozno kot se zdi sedaj. Ta oseba je ponavadi neka zvezda..pac nekdo ki ga "poznam", a ne osebno.

A se komu sanja, kaj naj bi tole pomenilo?

Sanjala sem, da sem si barvala lase- MED vožnjo v avtu! Ko smo se pa ustavili, sem stopila ven in bila sredi nekega pokopališča.

men se zdi tole zelo spooky... :( a to pomeni, da sem že za na britof

Scio mi nihil scire

Kdo ve, kaj pomeni če si se v sanjah ostrigel in ko se zbudiš si srečen, ko ugotoviš, da imaš še vedno enake lase? Bi to lahko pomenilo strah pred spremembo?? :o|o:

Pojma nimam kaj pomenijo tvoje sanje. Le prešinilo me je, da so nekatera starodavna plemena verjela, da je v laseh moč. Zato svojih otrok niso strigli do sedmega leta in tudi moški so imeli dolge lase.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...