Alan_New 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Iz tokratnih sanj se najbolj spominjam detajla, da sem v rokah držal karto srčevega asa. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prabha 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Jaz sem pa sanjala orko.Plavala sem v morju in v rokah sem objemala orko, ki mi je hotela zbežati, vendar je nisem izpustila, ker je bila še nezrela,premlada.Začela sem jo božati in tolažiti, nakar se je spremenila in sem jo odrilila od mene.Ni odplavala stran, ampak plavala,vijugala ob meni,prekrasen občutek moči mi je vlila orka.Občutek svobode in neizmerne sreče.Zanimivo da sem par dni nazaj sanjala orke, ki so izplavale ven iz morja, ranjene, boleče,..prosile so za pomoč, vendar so bile malo nevarne.Bilo jih je ogromno.Malo sem bila previdna do njih, vendar sem jim vseeno pomagala. Citiraj http://www.atala.dhamma.org/pub/index.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Iz tokratnih sanj se najbolj spominjam detajla, da sem v rokah držal karto srčevega asa. Samega "asa" je v knjigah sanj dokaj težko najt, samo v eni sem ga našla in sicer kot znak, ki kaže na neko nejasnost oz. dvoumnost. Srčeve karte pa izražajo srečo v ljubezni. Zdaj pa malo povezuj, mogoče boš kaj našel, kako to dvoje skupaj paše ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Rojstni kraj: mala vasica na hribu, ima samo eno veliko križišče, na tem križišču sta dve gostilni. Vedno smo jima rekli spodnja in gornja gostilna. V mojih sanja sem bila nekje v ozadju spodnje gostilne in zrla v zgornjo. Pred zgornjo gostilno rastejo velike ciprese katere sem tudi videla v sanjah. Pokrajina se mi je naslikala ravno taka kakor se jo spominjam iz otroštva. Po vsej pokrajini sem videla belo tekočino sladkega okusa. Torej čisto vsa pokrajina je bila pokrita s to tekočino le vrh cipres se je videlo ven. Slika se mi je spreminjala, enkrat pokrajina taka kakršna je v vseh barvah; gostilana bele barve ciprese zelene, drugič pa pod tekočino. Ciprese simbolizirajo čas žalovanja, mogoče celo smrt, ampak po moje v teh tvojih sanjah nimajo nekega prevelikega pomena, če tam že itak rastejo (v resničnem svetu). Če bi pred gostilno rastli hrasti, bi menda pač hraste sanjala. Razen, če se ti zdi, da so te ciprese res posebej izstopale oz. si ene poudarjene občutke doživljala, ko si jih gledala. Bela barva je malo tricky. Po eni strani lahko izraža nekaj čistega, novega, jasnega, po drugi pa žalost (čeprav v naši kulturi žalost prej nakazuje črna barva). Glede na to, da je ima sladek okus, bi prej rekla, da simbolizira nekaj pozitivnega, če bi bilo negativno, bi okus bil sigurno :xx!: . mmm z izvoljenko sva se nekej lovila po travniku.UUU toplo poletje?pozna pomlad?, glasni črički v ozadju in ta veliiika nepokošena trava. Smeh in vse ostale neumnosti, imela je rdečo dekico s sabo, položila sva jo na tla in nato...mmm : ) ampak ne! Pogledam malo naprej in na sosednji parceli orajo nivo.Rdeč traktor, tako kot dekica.Mmm, zanimivo..Ljudje se brigajo zase in lepo delajo svoja dela naprej, naju pa oddaljeni pogledi še zdaleč niso mogli presenetiti..hM..verjetno sanjam.. Poberem dekico in stečeva proč. pol sm pa sanju nekej od tankow in kako pobegnt čez zid, neke lestve so meli in aha.. sej štekm metaforo, hvala. Ta rdeča mi je najbolj padla v oči, strast izraža. Pa še deklica poleg Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Girly..a lahk še men tele sanje analiziraš? Sedela sem(ne vem kje)in opazovala polno luno.Bila je čudovita,kot en velik biser je delovala.Vedno bližje je bila ,vedno bolj sem bila navdušena nad njo. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Girly..a lahk še men tele sanje analiziraš? Sedela sem(ne vem kje)in opazovala polno luno.Bila je čudovita,kot en velik biser je delovala.Vedno bližje je bila ,vedno bolj sem bila navdušena nad njo. V bistvu je nekomu, ki ga ne poznaš, ful težko povedat, kaj njegove sanje pomenijo. Lahko mu samo simboliko posameznih motivov poveš, potem pa je na njem, da išče dalje in vse skupaj poveže s stanjem oz. situacijo, v kateri se nahaja. Polna luna pomeni, za se nekaj zaključi. Da postane popolno. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Samega "asa" je v knjigah sanj dokaj težko najt, samo v eni sem ga našla in sicer kot znak, ki kaže na neko nejasnost oz. dvoumnost. Srčeve karte pa izražajo srečo v ljubezni. Zdaj pa malo povezuj, mogoče boš kaj našel, kako to dvoje skupaj paše ... Hvala. Sem še nekaj našel, citiram: As pomeni večjo ali manjšo srečo. Natančneje določijo to sosedne karte. Čeje v bližini srčna karta, se nanaša sreča na zakon in ljubezen. http://193.95.248.46/dana/index.php?catego...p2_articleid=19 Koliko pa vse to drži, je vprašanje. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Mogoče se pa napoveduje ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Iz tokratnih sanj se najbolj spominjam detajla, da sem v rokah držal karto srčevega asa. A pa si ga potegnil iz rokava? Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Ne ne, nič goljufanja ni bilo. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Ne ne, nič goljufanja ni bilo. Aja, saj res.. ..viš mi ni potegnilo, da bi lahko to razumel kot goljufanje.Zanimalo me je samo na kakšen način se je znašel v roki, sori za nejasnost. Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apogej 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 A ima kdo kakšno razlago za moje sanje; gledal sem akvarij z umazano zelenkasto vodo, notri pa par mrtvih rib?! Citiraj Honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere. -- "Pošteno živeti, drugega ne prizadeti, vsem pa dati to, kar jim pripada." http://shrani.si/f/42/jc/2WV34uU0/userbar44128sest.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prabha 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 Girly, kaj pa pomeni zame, ki sem sanjala orko?Pa še nekaj,....enkrat sem sanjala take pomembne sanje, da ne bom nikoli pobazila.Sanjala sem namreč bizone,ogromne,3 metre visoke,40 jih je bilo, jaz pa sem "slučajno" prišla v njihov hlev.jojjjj......Me zanima, ker nikjer nisem zasledila kaj bizon pomeni.Thank you, very grazie:)))) Citiraj http://www.atala.dhamma.org/pub/index.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 A ima kdo kakšno razlago za moje sanje; gledal sem akvarij z umazano zelenkasto vodo, notri pa par mrtvih rib?! Akvarij simbolizira tvoja čustva, katerih se sicer zavedaš, ampak še se z njimi nisi čisto pripravljen soočit (torej so nekje v podzavesti). Glede na to, da nisi bil postavljen v akvarij, bi težko rekla, da se ti zdi, da se tvoje življenje nikamor ne premika oziroma poteka ciklično (da se vedno vračaš na eno in isto točko). Umazana voda simbolizira slaba, negativna čustva, mrtve ribe pa izgubo moči, energije. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 Jaz sem pa sanjala orko.Plavala sem v morju in v rokah sem objemala orko, ki mi je hotela zbežati, vendar je nisem izpustila, ker je bila še nezrela,premlada.Začela sem jo božati in tolažiti, nakar se je spremenila in sem jo odrilila od mene.Ni odplavala stran, ampak plavala,vijugala ob meni,prekrasen občutek moči mi je vlila orka.Občutek svobode in neizmerne sreče.Zanimivo da sem par dni nazaj sanjala orke, ki so izplavale ven iz morja, ranjene, boleče,..prosile so za pomoč, vendar so bile malo nevarne.Bilo jih je ogromno.Malo sem bila previdna do njih, vendar sem jim vseeno pomagala. Girly, kaj pa pomeni zame, ki sem sanjala orko?Pa še nekaj,....enkrat sem sanjala take pomembne sanje, da ne bom nikoli pobazila.Sanjala sem namreč bizone,ogromne,3 metre visoke,40 jih je bilo, jaz pa sem "slučajno" prišla v njihov hlev.jojjjj......Me zanima, ker nikjer nisem zasledila kaj bizon pomeni.Thank you, very grazie:)))) So se mi zdele sanje tako samoumevne, da se mi razlaga niti ni zdela kaj prida potrebna, ampak zdaj, ko omenjaš še bizone ... In to ogromne ... Je mogoče vse skupaj malo drugače kot na prvi pogled. Kiti so ogromni, bizoni so ogromni ... mogoče to ponazarja kakšen projekt (faks, službo, zvezo, kaj podobnega ), za katerega ne čutiš, kot da ga nimaš povsem pod kontrolo. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prabha 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 So se mi zdele sanje tako samoumevne, da se mi razlaga niti ni zdela kaj prida potrebna, ampak zdaj, ko omenjaš še bizone ... In to ogromne ... Je mogoče vse skupaj malo drugače kot na prvi pogled. Kiti so ogromni, bizoni so ogromni ... mogoče to ponazarja kakšen projekt (faks, službo, zvezo, kaj podobnega ), za katerega ne čutiš, kot da ga nimaš povsem pod kontrolo. Za bizone, leta nazaj, res nisem imela zdravja pod kontrolo.Takrat sem bila zelo slabo fizično. Zdaj sem na konju totalka! Ja za orke mi je samoumevno,jasno mi je, samo sem hotela vedeti,če kaj pomenijo simbolično.Zdaj imam zelo lucidne, jasne sanje, večkrat se tudi zavedam da sanjam in izkoristim ta prostor:)Od kar imam lovilca sanj pa sanjam vse, v vseh mogočih detajlih,zanimivo....Sanje so zelo jasne,čiste.Ko grem spat se že veselim sanj,ki me čakajo,res lepo:)))) Hvala Girly! Citiraj http://www.atala.dhamma.org/pub/index.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 Aja, saj res.. ..viš mi ni potegnilo, da bi lahko to razumel kot goljufanje.Zanimalo me je samo na kakšen način se je znašel v roki, sori za nejasnost.Nič. Kar v rokah sem ga imel in sem samo pogledal, kaj je zdaj to. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prabha 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 Girly..a lahk še men tele sanje analiziraš? Sedela sem(ne vem kje)in opazovala polno luno.Bila je čudovita,kot en velik biser je delovala.Vedno bližje je bila ,vedno bolj sem bila navdušena nad njo. Wau,lepe sanje,prav začutila sem...lepo lepo Citiraj http://www.atala.dhamma.org/pub/index.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 Od kar imam lovilca sanj pa sanjam vse, v vseh mogočih detajlih,zanimivo....Sanje so zelo jasne,čiste.Ko grem spat se že veselim sanj,ki me čakajo,res lepo:)))) Hvala Girly! Uh, vidiš, na to stvarco pa nisem nikoli pomislila. A to je vseeno, kam v spbi obesiš, ali mora biti tik nad posteljo? Je potrebno kake vrste "programiranje"? Res prav nič ne vem o tej zadevščini ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prabha 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 Uh, vidiš, na to stvarco pa nisem nikoli pomislila. A to je vseeno, kam v spbi obesiš, ali mora biti tik nad posteljo? Je potrebno kake vrste "programiranje"? Res prav nič ne vem o tej zadevščini ... Ma po pravici ti povem,da nimam pojma od pojmov! Že par let si želim imet svojo lovilko sanj, pa nikoli nisem našla tako, ki mi je RES všeč.Letos na Bledu "slučajno" zagledam tole mojo in ko sem jo videla sem že vedela da je moja, samo sem se malo bala cene, ker je dobesedno OGROMNA,....no,.....bila je tako poceni, da sem takoj vedela da mi je usojena.Take so ponavadi nad 150 -200 eur.Ma bolj za suvenir sem mislila.Rada imam indijansko filozozija lajfa, od vedno sem pobirala peresa.No po 1 mesecu sem opazila, da imam drugačne sanje in zdaj šele opažam efekte.Obesila pa sem si malo stran od ležišča ,sem pa upoštevala, da vsaka oseba, ki pride k meni se malček dotakne lovilca sanj,ker je postavljen na točno določenem mestu, da se to zgodi:)))).Aha ležišče pa od vedno spreminjam, tako navado imam.Enkrat spim tu, drugič tam, enkrat imam noge tam, kjer sem včeraj imela glavo.Všeč mi je tako:))Od vedno delam tako, kot čutim, malo se še igram, pa je zelo zabavno.Po moje ne veljajo določena pravila za vse isto, zato niti ne sprašujem po njih in niti odgovora ti ne morem dat kot samo to: PROBAJ, ZAČUTI in postavi si ga tam kot ti sama želiš.Bled ima prekrasne lovilce!!!!! Citiraj http://www.atala.dhamma.org/pub/index.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prabha 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 Namaar, se ne spovnem imena trgovine,lahko ti pa opišem.Center-trgovina Mercator,tam je cel kup trgovinc,če se spuščaš proti jezeru,greš po širokih stopnicah, no tam so vsepovsod kafiči,trgovince.No,ko se spustiš do prve terase,na desni strani je neka trgovinca s suvenirji_bingo,tam je to!Ne moreš zgrešit,ker ji spet ni nevemkako veliko!Srečno! Citiraj http://www.atala.dhamma.org/pub/index.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 Bled ima prekrasne lovilce!!!!! predvsem pa nekajkrat dražje kot identične, ki jih kupiš v Ljubljani..... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prabha 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 predvsem pa nekajkrat dražje kot identične, ki jih kupiš v Ljubljani.....Ja nevem,mogoče sem ujela kako zalogo,al kaj takega,Bog ve:)))))) Moja lovilka je dolga cirka 70 cm,stala je 15 eur:)))))))Ful je ogromna! Citiraj http://www.atala.dhamma.org/pub/index.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 V bistvu je nekomu, ki ga ne poznaš, ful težko povedat, kaj njegove sanje pomenijo. Lahko mu samo simboliko posameznih motivov poveš, potem pa je na njem, da išče dalje in vse skupaj poveže s stanjem oz. situacijo, v kateri se nahaja. Polna luna pomeni, za se nekaj zaključi. Da postane popolno. Hvala, girly!Verjamem,da je dost lažje povedat nekomu pomen njegovih sanj,če ga poznaš in veš kaj se dogaja v njegovem lifu...Hmm...bom mal premislila o zaključkih v svojem lifu(marsikaj se zaklučuje..to je res)..samo..le kaj bo postalo popolno...?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 Wau,lepe sanje,prav začutila sem...lepo lepo Ene lepših sanj...ever...Pa občutek v meni je bil tako poseben.Niti ga ne znam opisati.Mogoče božanski.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.