Skoči na vsebino

Moje sanje 2

Marsa

Recommended Posts

Spomnim se, da se je iz moje sobe in kopalnice videl ogromen avion, ki je bil tik pred mojo sobo.

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Deli na socialnih omrežjih

Moje sanje!

Že spet sem sanjala mojo rojstno vas.

Zadnje dni se mi kar naprej ta vasica prikrade v sanje! Zakaj to?

No tokrat sem bila kakor šofer avtobusa. Ker se nihče ni javil, sem se odločila da bom to jaz opravila!

Vendar nismo šli daleč, naredili smo par sto metrov ker je bila ovira na cesti, sem se ustalina na skrajni desni strani, preveč desno seveda!

Odšla sem pomagat pri oviri, ne vem nekaj smo razkladali neke plošče, kakor da so asvalt postavljali, barva asvalta je bila svetlo sive barve, plošč pa umazano bele.

Nakar vse to pospravimo, se odločimo za štart, opazim da avtobusa ni več, joj se rekla pa kje je?

A bil je pod cesto, to je bilo kar globoko, ni prepad vendar ker je vas na hribu so te terase oddaljene kar ena od druge.

Torej tam spodaj na spodnji terasi pod cesto je bil prevrnjen, (seveda rdeče barve) in ljudje so se reševali, videla sem gospoda kateri je imel otročička v rokah. Sama sem se spraševala joj joj, vendar ni bilo preveč panike, saj sem pomislila da ni nibenemu hudega!

Ker zadnji del sanj se nekako bolj medlo spominjam, vendar se mi dozdeva da so bili v avtobusu pretežno otroci.

Ne vem pa kake starosti. Trava je bila lepe zelene barve in tako bujna kakor da je bila za zaščito, da se avtobus ne poškoduje in tako da potnikom v njem ni bilo nič hudeha!

Sedaj pa me re že nekaj skrbi, zakaj vedno ta moja vasica, ker v svojem življenju je nisem še nikoli sanjala!

Običajno, se ne spominjam sanj, vendar zadnje mesece kar naprej sanjam, kaj mi hočejo povedat???? :bomb: xduhx Kaj se dogaja?

Lep pozdrav od tigrote!

Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni.

Mati TEREZIJA

Celo noč sem se pripravljala na avdicijo za pevski zbor. In to nek noblski. Niti ne tisti občinski..in tupila folku, da jaz pa pač ne pojem visokih tonov.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Danes se mi je sanjalo, da sem hodila po blatu, mislim, da sem bila spet bosa.

To pomen žalost in pomanjkanje in dejstvo, da bom potrebovala pomoč. Na čisto vsakem koraku se mi vidi, da sem na "napačni strani", ampak zame je pač pot resnice edina prava pot.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Hm, danes sem pa v sanjah hotela popraviti nekaj pri žlebu na strehi, vendr meni sami ni uspelo, zato mi je nekdo pomagal, da se streha ni zrušila, nakar vidim prikolico (ali nekaj takega), ki je priletela na sredo travnika in naredila izredno globoko luknjo. Videlo se je blato in luknja se je zapolnila z vodo. Travnik je bil ob vodi, nakar vidim, da se je iz te luknje razvilo pravo jezero, oziroma reka. Potem sem iz hiše gledala kako je reka preusmerila svoj tok, tako, da je voda tekla čisto ob hiši, da sem lahko čez balkon gledala v vodo, ki je bila tako čista, da se je videlo dno. Vendar je ta reka naraščala, oziroma postajala čedalje hitrejša, zato je bila hiša v nevarnosti, da jo voda zalije. Nekateri so se pripravljali, da se izselijo, čeprav vode še ni bilo v hiši, zato sem se pričela pripravljati tudi sama, nakar sem se zbudila.

Zadnje čase se mi ponavljajo sanje o blatu in deroči reki,... spet samo sranje,.... hočem reči, revščina me čaka, velika žalost, beda, trpljenje, pomanjkanje.

Mahatma Gandhi

Spet sanje, da sem prepozna ... pozabila, da je že petek in da moram oditi na umik ... pograbim stvari in valjda najpomembnejše pozabila. Samo da sem v tokratnih sanjah imela tudi otroka, sina. Prijeten občutek, čeprav nisem imela oblačil zanj. Sem se odločila, da grem na delavnice kar z njim in z nj. očetom. Zanimiv občutek ...

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

uf moje sanje so ponavadi wett :D... Ampak ludeki,, nekaj bi vas pa vseeno vprašal. Pred leti sem sanjal, da je oče izgubil denar... za 2 tedna je izgubil 2 plači(ki bi jih moral dati sodelavcem). To je bilo prvič in zadnjič(do sedaj), da sem sanjal o denarju... sanje o sanje........ eden najbolj zakompliciranih "procesov" :. Kaj pravite na to?

Še nekaj bi vprašal:

Je komu v sanjah že prišlo? :) (brez kakega dotikanja) :P

everything

Danes se mi je veliko sanjalo, vendar se večine ne spomnim več. Vem samo, da sem bila na stranišču, ki je bilo v sobi, kjer so bili še drugi ljudje, vendar mi je bilo nerodno, zato sem odšla drugam. Zato sem vstopila v drugo sobo, kjer je bilo več stranišč, tam pa sem videla eno osebo, ki je sedela na toaletu, zato nisem šla, nakar se je dogajanje prestavilo v zunanji prostor, kamor me je spravil nek blond tip. Treba je bilo pometati, če pa nisi ti je zagrozil, da bi bo vrgel en ogromen kos železa v glavo, kot nek ogromen vijak, zato je bilo bolje pometati. Vendar je bila metla obdana s korzumnimi zrni in izgledalo je, da se pometa za zločini, ki naj bi jih zagrešili. Skratka na metli so ostali sledovi zločinov in nekatere metle so bile zelo grde.

Mahatma Gandhi

Danes sem se v sanjah najprej vozila po cesti strmo navzgor, bilo ja tako strmo, da sem morala na nekaterih predelih celo peš ob kolesu, nato pa ko sem prišla do vrha sem se s kolesom spustila po cesti navzdol, nakar se je cesta močno zožila, na eni strani je bil strm prepad, v daljavi oziroma nižini je bilo mesto, na drugi strani pa skala. Spet sem potiskala kolo ob sebi in prišla do enega širokega predela, kjer so bila predavanja. Tam sem ugotovila, da imam eno majco raztrgano, vendar je bila v naslednjem trenutku že zašita, a šivi so se še videli, potem pa mislim, da sem videla nogavice - a nisem čisto prepričana, vem pa da je bilo raztrgano. Raztrgane nogavice pa pomenijo konec sreče. Kot bi se mi življenje podiralo kot lego kocke. Zato se tolažim s pesmijo od Tošeta Proeskega - Bože brani je od zla.

Mahatma Gandhi

sanjala sem velike količine mesa. skuhanega v vodi, pečenega, zrezkov, golaža in surovega. bilo je precej mastno in kregala sem se zaradi njega.

zoprne sanje.

si vegi?

http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif

...včas je samo abstinenčna kriza, zato sprašujem.

Bivši kadilci o cigaretah, bivši alkoholiki, da se voda spremeni v vino. x:)x ker nisi abstinent, pa mi tvoj bogat sanjski menu govori: v tebi se kuha in cmari ena svinjajrija. Verjetno kak virus, prehlad al kaj tacga. xnckrivx tako jaz prevajam svoje :madpro: LP!

...včas je samo abstinenčna kriza, zato sprašujem.

Bivši kadilci o cigaretah, bivši alkoholiki, da se voda spremeni v vino. x:)x ker nisi abstinent, pa mi tvoj bogat sanjski menu govori: v tebi se kuha in cmari ena svinjajrija. Verjetno kak virus, prehlad al kaj tacga. xnckrivx tako jaz prevajam svoje :madpro: LP!

sploh ni nemogoče. ker se me je pred kakšnimi tremi dnevi začel lotevati prehlad, samo kot za enkrat kaže, sem ga dovolj hitro prepoznala in oskrbela x:)x

Danes se mi je sanjalo, da sem bila na cestninski postaji in sem plačala cestnino, dala sem 10 €, 5 € sem dobila nazaj, pri drugi cestninski postaji je bil Kučan in gledal. Potem sem zahtevala še račun na katerem je bilo moje ime.

To najbrž pomeni, da me bo nekdo dal na seznam za obračun, se ve kdo.

Sicer pa mi stalno nekdo od teh starih partijcev hoče oprat možgane, kurac, a moramo biti res vsi IDEOLOŠKI tepci, al kaj.

Mahatma Gandhi

Danes se mi je sanjalo, da sem bila na cestninski postaji in sem plačala cestnino, dala sem 10 €, 5 € sem dobila nazaj, pri drugi cestninski postaji je bil Kučan in gledal. Potem sem zahtevala še račun na katerem je bilo moje ime.

To najbrž pomeni, da me bo nekdo dal na seznam za obračun, se ve kdo.

Sicer pa mi stalno nekdo od teh starih partijcev hoče oprat možgane, kurac, a moramo biti res vsi IDEOLOŠKI tepci, al kaj.

Zaradi ljubega miru pojdi na volitve. Big brother is watching you. xyesx

Guest Mačona

uh, groza, nočne more sem imela. :xx!:

umirajoča starka ... nihče se ni zmenil zanjo.

neka stara napedenana gos xrolleyesx , ki me je imela zaprto v hiši in zaveza z njenim možem ... ko sem hotela pobegniti iz te kletke=skočiti z balkona z bodečo ograjo, je nagnala psa nad mene ... sem se rešila ...

lepši del je bil, ko sem segla pod bluzo neki lepotici ... kar sama se je slekla in začela skakati, da so ji polne, okrogle, čvrste dojke bingljale.

oh kako lepe sanje sem imel, tako resnične, da zdaj kar cel dan sanjam naprej. :)

x8Dx

~

... zadnc sem sanjala, da sem prisla na parkirisce do avta... in je mel kar luci prizgane in kar zujilo je vse okol, kot da bo ravno explodiral... pol je mel glih se tok energy, da je odprl vrata, pol je pa vse ugasnilo pa utihnilo, z drugimi besedami, crknilo, se spraznilo.

pa sem kar silila tko nekak z mislimi, kar nisem se hotla sprijaznit da ne dela.... pol je pa kar odpeljal... xokx

(i don't take no for an answer x:px)

no pol sem si sanje primerno razlozila in si vzela eno krajse obdobjece mal na off. x^x

in sem mal bla bl izi, mal brala itd.

da si ne skurim vse energy (pa ceprav bom pol vseen delovala lohk in opravla svoje).

... sicer pa tud jaz sanjam tko nekak resnicne sanje..

pa tud odstekane.

sam pol jih pozabim, vsaqke tolk mi uleti kak spomin.

zadnjic sem sanjala nekaksne bojne ladje, ki plujejo v napad al kaj tacga.... bla je pa atmosferca kot recimo v boki kotorski (to mi je bla prva asociacija). xDDx

pa tko, kr so morda ble tud se kaksne rakete pa letala na nebu. x:o)x

tko blazno je blo vse zapolnjeno, ves prostor vidni, kot v kaki ilustraciji...

pa tud velicastno je blo.

jaz pa sem na obali to nekak opazovala...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

To noč sem sanjal zelo pestre sanje. :eek:

Full so se mi zdele realne. :O:

Sem sanjal, da sem se nahajal v Portorožu z enim folkom xnckrivx , nato je začel divjat nek tornado (vrtinec) :OO!: sem začel bežat, a nikakor mu uit. In od enkrat ga je zmanjkalo...vem, da sem med tem opazoval folk v morju z barkami ipd....v glavnem med tem se je spet pojavil in spet sem se umikal, kaj ko mu nisem mogel uit, sem se kr spravil v en objekt med tem, ko je šel mimo me je skoraj dvignilo v luft x:Dx pa mu ni uspelo saj sem preživel, se zbudil in oddahnil, čeprav take sanje me skrbijo. :inocent:

V glavnem to noč je bila cela zmeda, kr neke sanje, nočne more. :o|o: x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

jzt sm pa sanju verižico in neko tako kroglico k je gor pisalo 50

wtf?

pa še eni plakati so bli.

Verižice so povezane z ljubeznijo. Pomisli, kaj se je z njo dogajalo. Si jo prejel, izgubil ...

Število 50 je število svetosti, krogla pa enako kot polna luna - pomeni neko popolnost, dovršenost.

Nič kaj slabe sanje, bi rekla ... :palec: Razen, če si zraven imel izrazito negativne občutke.

To noč sem sanjal zelo pestre sanje. :eek:

Full so se mi zdele realne. :O:

Sem sanjal, da sem se nahajal v Portorožu z enim folkom xnckrivx , nato je začel divjat nek tornado (vrtinec) :OO!: sem začel bežat, a nikakor mu uit. In od enkrat ga je zmanjkalo...vem, da sem med tem opazoval folk v morju z barkami ipd....v glavnem med tem se je spet pojavil in spet sem se umikal, kaj ko mu nisem mogel uit, sem se kr spravil v en objekt med tem, ko je šel mimo me je skoraj dvignilo v luft x:Dx pa mu ni uspelo saj sem preživel, se zbudil in oddahnil, čeprav take sanje me skrbijo. :inocent:

V glavnem to noč je bila cela zmeda, kr neke sanje, nočne more. :o|o: x:Dx

Hja v bistvu ti že sama narava tornada pove, da stvari niso pod kontrolo. Ali na čustvenem, ljubezenskem, poslovnem ... področju. Zdi se ti, da te neka situacija premaguje, da ji nisi kos, čisto možno pa je, da imaš v bližini človeka (ljudi), ki se mu nenehno izmenjuje razpoloženje (in ponavadi ni ravno pozitivno).

Če imaš v bližnji prihodnosti kake načrte, te mogoče okoli tega skrbi. Malo bodi pozoren, če se ti bodo kje kakšne ovire pojavljale ...

sanjala sem velike količine mesa. skuhanega v vodi, pečenega, zrezkov, golaža in surovega. bilo je precej mastno in kregala sem se zaradi njega.

zoprne sanje.

Meso simbolizira nek problem oziroma zadevo. Bolj kot je neobdelano, surovo, več ovir bo na poti do rešitve te zadeve.

uf moje sanje so ponavadi wett :D... Ampak ludeki,, nekaj bi vas pa vseeno vprašal. Pred leti sem sanjal, da je oče izgubil denar... za 2 tedna je izgubil 2 plači(ki bi jih moral dati sodelavcem). To je bilo prvič in zadnjič(do sedaj), da sem sanjal o denarju... sanje o sanje........ eden najbolj zakompliciranih "procesov" :. Kaj pravite na to?

Še nekaj bi vprašal:

Je komu v sanjah že prišlo? :) (brez kakega dotikanja) :P

Menda si že slišal za mokre sanje pri tipih ... No, tudi ženske jih imajo x;)x

Da nekdo iz družine izgubi denar, pomeni neke vrste nezadovoljstvo (v družini), nekdo se počuti nezadostno, šibko, skratka, ne dovolj pomembno.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...