girly 10. november 2007 Prijavi Deli 10. november 2007 jaz sem pa sanjala enega krasnega skorpijona kar tako, filmsko se mi je prikazal: skorpijon, narejen iz nekih dragih kamnov, zlato-bordo barve,kot bi bil iz mesanice draguljckov ali vsaj tigrovega ocesa in rdecega jantarja....bil je torej simbol, ne ziv. PUF....se mi je prikazal....in to je bilo to! nekaj momentov je bil tam, sem si ga ogledala, potem je izginil.vse to med 'drugimi' sanjami....kot nek filmski vlozek zdaj sem pa ne morem spomnit, kaj simbolizira ... Ponavadi nič kaj dobrega (pomisli na želo ali kaj je pač tista stvar, ki te piči), ampak se mi zdi, da nisi imela nekih negativnih občutkov zraven. Torej ni nobeden sovražno nastrojen proti tebi ... (načeloma naj bi škorpion simboliziral en strupen jezik, ki udriha po tebi - mogoče celo koga s foruma, glede na "podzemno" situaciji tukaj ) Po eni teoriji tudi konec (smrt) nečesar starega in začetek (rojstvo) nečesar novega ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. november 2007 Prijavi Deli 10. november 2007 ma...sem ful pregledala o tem, in so povsod same negativne stvari, nekak...meni pa skorpijoni ze tako niso bad, tale je bil pa res krasen! in ja...lep feeling...tako, da sem se odlocila, da bo verjetno preporod hvala za input!kar se tice podzemnih komunikacij na forumu pa...niti ne bi vedla...sem tu ze par let in pogosto se kdo s kom 'skompa', pa potem spet skrega, pa potem spet zaljubi,pa potem spet kaj uspici....zivljenje pac par ljudi poznam v zivo, in so mi bili vsi simpaticni, nimam nekih hudih navez...sploh glede nekih obrekovanj...vsak ve zase......kar se mene tice:kdor me zeli spoznat, me bo itak sam, se mi res ne da ukvarjat s tem, kaj nekdo, ki me po moznosti ne pozna,misli o meni.... skratka: bogi tile skorpijoncki, meni je tako fin obcutek bil, cista razsvetlitev, a vedno nekehude stvari kao v ozadju.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. november 2007 Prijavi Deli 10. november 2007 zakaj zanimiv material...? no, saj morda ni bil, ampak tko sem ga videla nisem pa ravno ogledala videla v tem...ne razumem te cisto.ampak bom ze sproti videla Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. november 2007 Prijavi Deli 10. november 2007 to pa ja! dvakrat se strinjam sem samo mislila, da imas kaksno svojo interpretacijo kombinacije kamnov.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katty 11. november 2007 Prijavi Deli 11. november 2007 (popravljeno) Živjo...Meni se je pa pred kratkim sanjalo tole...Bilo je, kot jutranji svit ali zahajanje sonca..., gledala sem to in zdelo se mi je tako blizu. Poleg mene je bil nek neznani moški, mlajši, a meni nepoznan, a on se je obnašal, kot da mene pozna on dobro, hmmm? Ignorilala sem njegovo željo po bližini, ker se mi je zdela čudna, saj ga ne poznam, potem sem ga vprašala, če vidi to čudno luč na nebu in odvrnil je, da on ne vidi nič, čudno, sem si rekla, jaz pa vidim. Potem sem hotela oditi v hišo, domov, on pa je želel poljub, seveda to meni ni bilo čist jasno, kaj si dovoli. No, bila sem že v hiši, drugo nadstropje. Tam je bila, čudno, tudi moja sestra. Plezala je po steni. Pogledala sem čez balkon in bil je čuden prizor...Na velikem parkirišču ni bilo več parkirišče ampak vse je bilo pokrito z nekimi algami ali mahom, kot nekaka mlakuža. Ozrla sem se tik pod balkon in tam dva črna medveda plezata proti meni, vsak na eni strani. Začutila sem strah, panično primem telefon in med tem povem sestri, ki je še plezala po steni, da smo v nevarnosti zaradi medvedov, da bosta vsak čas tu gor in da me je strah. Zavrtela sem številko 112, hehe, ja resnično, sestra mi je rekla, hladno in umirjeno, kaj neki se bojim, samo brez panike. Dobila sem zvezo na klic, a ni bila pomoč. Oseba na drugi strani je rekla, da sem dobila zvezo za nagradno vprašanje in da naj počakam na liniji. Bila sem jezna in panična, in začela sem kričati, da rabimo pomoč, pomoč, pomoč... Nič. Potem sem odhitela do balkonskega okna in tam zagledam ta dva črna medveda. Začela sem iskati palico, da jih sesujem dol iz balkona, a potem sem videla, da sta čisto krotka, bilo mi jih je žal. Odšla sem not in onadva sta izginila. odšla sta dol, mirno. Poem se hočem vsesti na stol in tam žakelj fižola, poln črvov in moljev, fujjj, primem žakelj in odnesem na balkon ter ga zalučam čezenj. Pogledam dol in vidim, da se je žakelj raztreščil in ven je prišla vsa ta golazen, groza me je blo, gnus. In potem.........menda sem se zbudila. A mi lahko kdo tole razloži, lepo prosim, ker bi želela vedeti kaj več.Hvala...................Katty Popravljeno 11. november 2007 -> katty Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. november 2007 Avtor Prijavi Deli 11. november 2007 ... sory k se ne posvetim tvojim sanjam, katty (kar si morda mal mislila k si vidla komentar al pa kej)... sam moram napisat k bom pozabla. v glavnem... hmm... nc, morje sem sanjala, tako lepo, mirno, prostrano... mene v morju nikol ni strah, ce ta hip umrem.. mam en poseben stik... neptun me sciti in vse.. in v to dejansko verjamem. (k je pomembno, kaksen odnos imas do vode, ce o njej sanjas... zato razlagam, kaj mi pomen morje)...no prostrana morja sem sanjala, nad dobr.. moje barve, moj element, mir, tisina, sam voda *poje*. sem pa kupila lovor (k mi ga je zmanjkal, k ga ful uporabljam)..no in se mi je sanjal (najbrz zato), da ga dajem v neko chorbo... tko prav pod rokami sm ga cutla, kot da ne bi ble sanje... tko da sem zjutraj gledala, kaj sem kuhala, skor. tko prav zashelestel mi je pod prsti.. oz. pac taki obcutki, kot ce zagrabis recimo, hm, cca 5,6 al kaj tacga lovorjevih listov.ker vem oz. bolj nekak slutim, da lovor pomen nekaksno zmago al kaj tacga, dobrega v nekaksnem bojevniskem smislu, jemljem to kot dober sign in zanemarim, da sem to sanjala pravzaprav samo zato, k sem ga glih kupla.no saj itak je povezano... ga ze rabim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 11. november 2007 Prijavi Deli 11. november 2007 Živjo...Meni se je pa pred kratkim sanjalo tole...Bilo je, kot jutranji svit ali zahajanje sonca..., gledala sem to in zdelo se mi je tako blizu. Poleg mene je bil nek neznani moški, mlajši, a meni nepoznan, a on se je obnašal, kot da mene pozna on dobro, hmmm? Ignorilala sem njegovo željo po bližini, ...A mi lahko kdo tole razloži, lepo prosim, ker bi želela vedeti kaj več.Hvala...................Katty Nič kaj dobrega vse skupaj, cel kup negativnih simbolov. Saj ti v bistvu že same sanje povejo, da te je nečesa strah, ali pa se mogoče bojiš iti naprej, zdi se ti, da je okrog tebe en kup sovražnikov (ni nujno, da so, kljub temu, da se tako zdijo na prvi pogled - medveda) ... Sklepam, da nisi ravno v eni ta boljših faz svojega življenja in da te nekaj dokaj skrbi ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. november 2007 Prijavi Deli 11. november 2007 ... sory k se ne posvetim tvojim sanjam, katty (kar si morda mal mislila k si vidla komentar al pa kej)... sam moram napisat k bom pozabla. v glavnem... hmm... nc, morje sem sanjala, tako lepo, mirno, prostrano... mene v morju nikol ni strah, ce ta hip umrem.. mam en poseben stik... neptun me sciti in vse.. in v to dejansko verjamem. (k je pomembno, kaksen odnos imas do vode, ce o njej sanjas... zato razlagam, kaj mi pomen morje)...no prostrana morja sem sanjala, nad dobr.. moje barve, moj element, mir, tisina, sam voda *poje*. sem pa kupila lovor (k mi ga je zmanjkal, k ga ful uporabljam)..no in se mi je sanjal (najbrz zato), da ga dajem v neko chorbo... tko prav pod rokami sm ga cutla, kot da ne bi ble sanje... tko da sem zjutraj gledala, kaj sem kuhala, skor. tko prav zashelestel mi je pod prsti.. oz. pac taki obcutki, kot ce zagrabis recimo, hm, cca 5,6 al kaj tacga lovorjevih listov.ker vem oz. bolj nekak slutim, da lovor pomen nekaksno zmago al kaj tacga, dobrega v nekaksnem bojevniskem smislu, jemljem to kot dober sign in zanemarim, da sem to sanjala pravzaprav samo zato, k sem ga glih kupla.no saj itak je povezano... ga ze rabim. morje pomeni našo notranjost lovor je pa začimba......najbrš se ti bo življenje oz ti začinilo....in to na zelo prijeten način Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 11. november 2007 Prijavi Deli 11. november 2007 ... sory k se ne posvetim tvojim sanjam, katty (kar si morda mal mislila k si vidla komentar al pa kej)... sam moram napisat k bom pozabla. v glavnem... hmm... nc, morje sem sanjala,... zmago al kaj tacga, dobrega v nekaksnem bojevniskem smislu, jemljem to kot dober sign in zanemarim, da sem to sanjala pravzaprav samo zato, k sem ga glih kupla.no saj itak je povezano... ga ze rabim. Hehe .. ne boš verjela, ampak ena izmed "interpretacij" morja je tudi prehod iz nezavestnega v zavestno ... Mogoče zato tako živi občutki lovorja Lovor je pa vsekakor znak zmage, uspeha ... Spomni se samo na vence, ki so si jih dajali na glavo ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 11. november 2007 Prijavi Deli 11. november 2007 Sanjala sem, da sva se s fantom skregala. Pravzaprav je šel stran od mene, ker je zvedel mojo 'temno skrivnost' in potem ni niti želel več govoriti z mano. Potem sva z njegovim prijateljem vzela prijateljeva otroka, ju oblekla v 'opremo za slikanje' in odpeljala proti kraju, kjer bosta lahko slikala. Vmes je bil na poti (gre za ulice mojega otroštva) pretep lokalnih psov. Slišati je bilo lajež, renčanje cviljenje. Ko smo prišli do tja je bilo iz spodnje strani videti le par psov, ki so si lizali male ranice. Po hribu navzgor, pa sem zagledala vse več psov, ki so si oblizovali ranice. Na tleh je sedel otrok, ki je božal psa. Nisem vedela ali je pes ranjen,potem pa sem videla, da pod jim leži mrtva lisica. Pes jo žre, je razložil otrok, a še vedno mi ni bilo jasno ali ta pes žre lisico ali je tudi on mrtev. Malo naprej pridemo do kraja, kjer otroci slikajo. Srečam mojega fanta s prijatelji. Pozdravim, a on le s hladnim glasom odzdravi in odide mino mene. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. november 2007 Prijavi Deli 12. november 2007 hm...tole s psi..psi so prijatelji, zascitniki....ne vem, kako si to razlagas, morda pa te je/bo kdo razocaral oz. se pocutis, kot da ne mores zaupat...morda tudi fantu ne, ker te je zignoriral, ko si mu zaupala srivnost, ce sem prav razumela... ker lisica je tudi simbol prevare, ampak ker so jo tu psi dotolkli, morda vseeno:dober konec glede medvedov prej pa kot jaz vem so srecni simboli in simboli moci. morda vseeno malo pozitive med vsemi tistimi gomazecimi golaznimi lovor je tudi zascitnik, tudi pred vsakovrstno negativo, spodbujevalec psihicnih moci in sploh simbol moci Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. november 2007 Avtor Prijavi Deli 12. november 2007 Hvala punce! morje pomeni našo notranjost lovor je pa začimba......najbrš se ti bo življenje oz ti začinilo....in to na zelo prijeten načinse bolj al kaj!sej sm ze zdej cist mehishka, pravjo! Hehe .. ne boš verjela, ampak ena izmed "interpretacij" morja je tudi prehod iz nezavestnega v zavestno ... Mogoče zato tako živi občutki lovorja Lovor je pa vsekakor znak zmage, uspeha ... Spomni se samo na vence, ki so si jih dajali na glavo ...zanimivo....itak.... zlo velikrat sanjam morje.... potem pa se hise (to je valjda tud osebnost al pa tko) in promet (to pa je moja notranja teznja po nekaksnem redu, najbrz ) ja, sej, tocno to sem najprej pomislila, na te 'zmagovalne vence'. lovor je tudi zascitnik, tudi pred vsakovrstno negativo, spodbujevalec psihicnih moci in sploh simbol moci po mojem tud kej tacga se, kul. pa se vsec mi je, k je tak *navaden*.k benjamin al pa kej. tak zelen in preprost, v bistvu pa ful power. pa tko k oliva. ... dons sm tud nekaj zlo pomembnega sanjala glih, pa me je telefon zbudil in je vse uslo mi, prav vidla sem, da mi milimeter pred zavestjo uhaja... skor bi ze ujela pa je kar bezhalo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. november 2007 Prijavi Deli 13. november 2007 Oo girly - tudi meni je rojilo po glavi, da imam nekaj za opraviti, da lahko opravim -v osnovi bi bilo dobro, če bi..ampak iz bogve kakšnih razlogov tega ne storim.. No..finta so naslednje sanje - ki jih pa ne bom opisovala, ker so preveč dobesedne. V glavnem - sanjam eno žensko, blondinko, natančno vidim poteze obraza, vem, da je zaenkrat ne poznam. Ponuja mi nek keš..za zamenjavo za nekaj mojega. Pravzaprav me te sanje tako zelo vznemirile, da sem se zavestno prebudila in potem me bilo strah zaspati, pa sem šla raje malo likat (histerična očitno total), šele čez čas sem si upala nazaj v posteljo. In potem včeraj to osebo vidim..sicer njeno fotko na netu, vendar sem skoraj padla s stola. Še zdaj ne morem prav verjet..no.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. november 2007 Prijavi Deli 13. november 2007 Zadnje čase sanjam kot nora. Več stvari v eni noči. Danes so najprej streljali name. Sem prav premišljevala zjutraj, če sem gledala kakšen tak film v zadnjem času, pa ni bilo nič. Skratka, bilo je v gozdu, lovili so me pa ljudje, ki jih poznam (moja prijateljica, moj srček in ena znanka iz faksa). Uspela sem se strelom izognit, prišla v nek bunker, kjer me je čakal oče... Potem sem se zbudila. Čudno. Potem sem prešaltala na nekoliko bolj butaste. Namreč, moj pes (samček) je skotil mladičke. Se mi zdi, da sem to že sanjala. No, tokrat je govoril in bil ves pameten... Smešno, ampak meni je bilo prav grozno. Na koncu sem pa še sanjala, da sem bila spet v gimnaziji, imela fiziko (predmet, ki sem ga najbolj sovražila in posledično imela tudi slabe ocene) in profesorica me je vrgla na popravnem izpitu (ne gre za neke spomine, ker popravnega izpita nikoli nisem imela). Pa tudi to sem že nekoč sanjala... o fiziki... ampak vedno malce drugače. Evo.... zblojena, sej vem. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 13. november 2007 Prijavi Deli 13. november 2007 Jaz sem pa sanjala, da sem župniku kupila komplet spodnjih hlač (pa ne hodim k maši). Veliko sanjam o kačah, požaru, sanjala sem mrtvega pujska ... to noč sem imela vroče sanje z mojim sosedom, ki mi sploh ni všeč v resnici ... vse skup nima ne repa ne glave Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 13. november 2007 Prijavi Deli 13. november 2007 ... Veliko sanjam o kačah...Joj, koliko kač sem tudi jaz presanjal (pa ne to noč, ampak tako na splošno). Vseh vrst, barv, oblik, ena mi je še v usta lezla... :xx!: Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 13. november 2007 Prijavi Deli 13. november 2007 Jaz sem pa danes sanjal Alana_New natačno takrat, ko si je je ogledoval moj profil....zanimivo.Zraven sem pa še srečal črno pumo, in se spomnil, da se že dolgo nisva videla, zanimivo, malcesva se poigrala nakar se spremeni v lepo bejbo s katero se odpeljeva v rdečem ferrariju.....crazy... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 13. november 2007 Prijavi Deli 13. november 2007 Jaz sem pa danes sanjal Alana_New natačno takrat, ko si je je ogledoval moj profil....zanimivo.Kako pa je to zgledalo? LN foruma (še?) nisem sanjal, sem pa recimo mIRC, ko sem še ircal... Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna_puma 13. november 2007 Prijavi Deli 13. november 2007 Jaz sem pa danes sanjal Alana_New natačno takrat, ko si je je ogledoval moj profil....zanimivo.Zraven sem pa še srečal črno pumo, in se spomnil, da se že dolgo nisva videla, zanimivo, malcesva se poigrala nakar se spremeni v lepo bejbo s katero se odpeljeva v rdečem ferrariju.....crazy... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 13. november 2007 Prijavi Deli 13. november 2007 mislim, črna puma je bila res črna puma ne nekdo iz foruma Kako pa je to zgledalo? LN foruma (še?) nisem sanjal, sem pa recimo mIRC, ko sem še ircal... s tabo je bilo pa tako, najprej se pogovarjam o tebi s skupno znanko, nakar se izkaže da imaš tudi ti enakegaferrarija(od nekje se pojaviš z njim) in si ju ogledujemo... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 13. november 2007 Prijavi Deli 13. november 2007 s tabo je bilo pa tako, najprej se pogovarjam o tebi s skupno znanko, nakar se izkaže da imaš tudi ti enakegaferrarija(od nekje se pojaviš z njim) in si jih ogledujemo... Neverjetno! Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 13. november 2007 Prijavi Deli 13. november 2007 Neverjetno! Bila sta isti model, le da je bil tvoj malce starejši...... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna_puma 13. november 2007 Prijavi Deli 13. november 2007 mislim, črna puma je bila res črna puma ne nekdo iz foruma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 13. november 2007 Prijavi Deli 13. november 2007 res pa, da se je spremenila v ful dobro bejbo Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 14. november 2007 Prijavi Deli 14. november 2007 In ta dobra bejba v kačo, ki je potem zlezla Alanu v usta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.