zm3d3nc 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 http://s10.gladiatus.com/game/c.php?uid=19020 tole pa je nekej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 :wOOt: FAAAAAAAKKK.....ignor mi ne dela!!!!! zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 Boudika, hvala za odgovor, žal šele danes sem opazila! Kar zadeva sanje pa menim da sem že skoraj na koncu, le ša mala skrivnost glede vasi in vaščanov, pa še določenih oseb!S temi osebami nisem imela nikoli nič konkretnega, sosed prijatelj in to je to!Z drugim, le sovaščana, mogoče pogrešam otroštvo, staro mamo in hišo kjer smo stanovali, bog vedi upam da bom počasi le razvozlala to zadevo? Važno, da sedaj ne sanjam več tistih ogabnih glist!!!!!!!!!!!! lp Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. februar 2008 Prijavi Deli 14. februar 2008 Jaz pa sanjala danes Marso . Mi risala nekaj..in to kako Bilo nekak takole: hočem poslat nekam v Nizozemsko(nimam pojma zakaj tja) neko kuverto - ziher nekaj tudi not bilo, ampak sem pozabila kaj in komu bilo tisto namenjeno - neki ženski se mi zdi..in potem od nekod Marsa prikaže ob moji rami in pravi: saj tako prazne kuverte pa ne moreš okoli pošiljat, jaz pa hitro nazaj ; ja pol pa nekaj gor nariši...in vzela ženska barvice(vodenke in lesene, pa olje od nekod ščarala) ter pričela risat. Sem jo pustila malo pri miru in ko mi pokazala končni izdelek ostala brez besed. ker sem pričakovala "njene" poteze, njen način slikanja, ratalo pa nekaj čisto drugega. Spominjalo me na otroško literaturo, nekakšni pravljični junaki..nekakšen zajec, pa mladenka - z violinasto postavo - same tople barve so žarele s tiste kuverte..ful navdušena, čisto prevzeta..in potem pravim: ti, ne vem, če bilo pametno tak lepo gor narisat, zdaj vprašanje, če bo ta kuverta prišla sploh tja..ali pa boš morala vse kuverte tako uštimat...In potem so me zbudili...Nadaljevanja ni ampak še vedno vidim v mislih tole slikco..nič Marsa, ampak hkrati Marsa..(zdaj pa me razumi kdo) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. februar 2008 Prijavi Deli 14. februar 2008 Sem pa se še zdaj spomnila, da sem zadnjič sanjala svojega šefa. Ne vem zakaj, ampak sem mu tiščala kostanj, da ga posadi, pa se je z vsemi štirimi otepal..ne bo on že nič sadil..pa kar popenim nekaj..ja boš pa te že posadil, če sem ti tak rekla in potem zatežim še njegovi ženi daj reci mu naj to že v zemljo spravi..ona potegne z mano in revežu pač ni preostalo drugega, kot da vzame kostanj(godrnjaje) in nama(z ženo njegovo) obrne hrbet. Žene osebno ne poznam, sva pa že klepetali po telefonu, v sanjah sem jo videla kot blondinko in takšna menda tudi je Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 16. februar 2008 Prijavi Deli 16. februar 2008 Važno, da sedaj ne sanjam več tistih ogabnih glist!!!!!!!!!!!! lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 16. februar 2008 Prijavi Deli 16. februar 2008 jaz na vsaki tolk časa sanjam o vodi oz. reki in pa mostovihvoda je vedno dokaj čista in ponekod globoka, mirna, na nekateri predelih brzinčasta, podobno kot reka pačin potem so vedno mostoviin vsaj ena oseba zraven, ponavadi več vedno gre za neko druženje, hoja po poti, prečkanje mostuali pa niti nevčasih gre za skaknje iz mostu, kar ponavadi samo opazujemtudi, če skočim ponavadi ne pristanme v vodi, ampak se zopet samo znajdem v očeh opazovalca -> torej nikol se ne znajdem v vodi in da bi moral ven plavatponavad je z vodo tudi prisoten občutek nevarnostimogoče adrenalina iz zornega kota kake druge osebe; nevarnost, adrelanlin, ravnodušnost en tak občutek multiple osebnosti v eni celotidans sem neki takega sanjalpa večinoma je sonce al pa modra svetloba s soncem ali iza oblakov pa doskrat sanjam, da hodim po kaki poti, ki jo že poznamv čemer ponavad uživam Te sanje me precej spominjajo na pogoste motive v mojih sanjah. V mojih je voda v vseh možnih oblikah. Včasih so poplavljena območja, ki jih moram preplavati - žal ni nikoli mostu. Kadar sanjam morje in morsko obalo, pa je to vedno ob starih, kamnitih mestih, skozi katera se sprehajam (pomen teh mest mi ni še čisto jasen). Voda je pri meni vedno povezana s preboji na čustvenem področju in s tem, koliko si upam soočiti z njimi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lunatica 18. februar 2008 Prijavi Deli 18. februar 2008 jaz sem pa danes sanjala tantrični sex... pa ful dolgo je trajalo, ne vem če ne ene 3 ure Citiraj Love is my only point to be alive...love is my God Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ROGI 23. februar 2008 Prijavi Deli 23. februar 2008 Helouuu Evribadi Tukaj sem čist NOV, tako da bom tudi bolj SHORT. Odprl sem novo temo ASTRAL v PRAKSI, ki se nadovezuje na tole temo. Zapisovanje in razumevanje SANJ je izrednega pomena, kar VSI več ali manj vemo.Simboliko sanj itak dobimo v Sanjskih Knjigah, pri tem pa moramo upoštevati dnevno dogajanje, probleme, naše misli, emocije, mentalno aktivnost, razpoloženje pred spanjem, … itd, kar vse vpliva na vsebino sanj. Zapisovanje Sanj je v začetku pomembno za VSE, ki jih zanimajo Lucidne Sanje in Astralna Projekcija… … ZATO, kogar zanima PRAKSA (ali teorija), naj se javi na ASTRAL v PRAKSI. Debata o sanjah pa itak ostaja tukaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ROGI 23. februar 2008 Prijavi Deli 23. februar 2008 Lunatica, Tantra v Sanjah ... hmm, nisem se še srečal s tem v sanjah. Verjetno je tam veliko več možnosti? V realnosti je dostikrat problem v kritičnem umu ali orientacija zgolj na fizične užitke, kateri prevladajo nad izkušnjo Tantre. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 25. februar 2008 Dragi sanjeslovci , prosim, ce mi lahko pomagate razvozlati tele sanje. Luisa je namrec tlacila mora danes in sicer se mu je sanjalo, da je v cerkvi na pogrebu malega dekletca. Nekdo ga je vprasal, ce ni zalosten, pa je rekel, da je, samo da se nekako spoprijema s tem. Ta ista oseba mu je rekla, ampak to je tvoja hci! Strasansko se je prestrasil in tudi v resnici mu je srce grozno nabijalo, medtem ko je se vedno spal. Pogledal je v krsto in zagledal malo deklico s puncko v desni roki in dudo v ustih in ni bila njegova hci. Kaj bi bila razlaga teh sanj?morda:je pred spremembo ali v njej.... nkeaj novega se rojeva, se boji, da nou znal/mogel hendlat. Hotu se se mal popast v teh fazah.... ne da se mu se poslovit od *mladosti*, vihravosti... :: vec *znanja* (zavedanja), bolj zavestno mors tud ravnat. pa se pol clovk ustrasi te svoje rasti in vsega novega, kar se rojeva, ker bo hoces noces moral skenslat del svojega starega jaza. tko jaz vidim... nisem nek maher, sam nekdo ki mara simbole (kot sem jaz), pa ki ni osebno vpleten (kar jaz nisem, v tvojem primeru in primeru vsakogar razen mene ), lazje vidi sirse, onstran.. oz. po difoltu gleda z distanco, kar je + in -;+ zato, ker morda dobi nek vpogled, ki se sanjajocemu izmika, - pa zato, ker si lahko plodno in res skladno z njim samim interpreetira svoje sanje lohk najboljs vsak sam. jaz na vsaki tolk časa sanjam o vodi oz. reki in pa mostovihvoda je vedno dokaj čista in ponekod globoka, mirna, na nekateri predelih brzinčasta, podobno kot reka pačin potem so vedno mostoviin vsaj ena oseba zraven, ponavadi več vedno gre za neko druženje, hoja po poti, prečkanje mostuali pa niti nevčasih gre za skaknje iz mostu, kar ponavadi samo opazujemtudi, če skočim ponavadi ne pristanme v vodi, ampak se zopet samo znajdem v očeh opazovalca -> torej nikol se ne znajdem v vodi in da bi moral ven plavatponavad je z vodo tudi prisoten občutek nevarnostimogoče adrenalina iz zornega kota kake druge osebe; nevarnost, adrelanlin, ravnodušnost en tak občutek multiple osebnosti v eni celotidans sem neki takega sanjalpa večinoma je sonce al pa modra svetloba s soncem ali iza oblakov pa doskrat sanjam, da hodim po kaki poti, ki jo že poznamv čemer ponavad uživammega. jaz tud xxx-krat o vodi sanjam. Jaz pa sanjala danes Marso . Mi risala nekaj..in to kako Bilo nekak takole: hočem poslat nekam v Nizozemsko(nimam pojma zakaj tja) neko kuverto - ziher nekaj tudi not bilo, ampak sem pozabila kaj in komu bilo tisto namenjeno - neki ženski se mi zdi..in potem od nekod Marsa prikaže ob moji rami in pravi: saj tako prazne kuverte pa ne moreš okoli pošiljat, jaz pa hitro nazaj ; ja pol pa nekaj gor nariši...in vzela ženska barvice(vodenke in lesene, pa olje od nekod ščarala) ter pričela risat. Sem jo pustila malo pri miru in ko mi pokazala končni izdelek ostala brez besed. ker sem pričakovala "njene" poteze, njen način slikanja, ratalo pa nekaj čisto drugega. Spominjalo me na otroško literaturo, nekakšni pravljični junaki..nekakšen zajec, pa mladenka - z violinasto postavo - same tople barve so žarele s tiste kuverte..ful navdušena, čisto prevzeta..in potem pravim: ti, ne vem, če bilo pametno tak lepo gor narisat, zdaj vprašanje, če bo ta kuverta prišla sploh tja..ali pa boš morala vse kuverte tako uštimat...In potem so me zbudili...Nadaljevanja ni ampak še vedno vidim v mislih tole slikco..nič Marsa, ampak hkrati Marsa..(zdaj pa me razumi kdo)Ne mors verjet!!!!! a ves da sem koncno spet zacela risat!!!! (mislm tko, da je vec tega v enem obdobju in da kaj *konkretnega* tud nastane).res - koncno! spackarla neke te svoje, da se z veseljem podpisem in identificiram, da pogledam s.. hm.. recimo *ponosom*.In ti *ujames* moje tele energije!Nad dobr! vish kok smo povezani! jaz sem pa danes sanjala tantrični sex... pa ful dolgo je trajalo, ne vem če ne ene 3 urePih! Helouuu Evribadi Tukaj sem čist NOV, tako da bom tudi bolj SHORT. Odprl sem novo temo ASTRAL v PRAKSI, ki se nadovezuje na tole temo. Zapisovanje in razumevanje SANJ je izrednega pomena, kar VSI več ali manj vemo.Simboliko sanj itak dobimo v Sanjskih Knjigah, pri tem pa moramo upoštevati dnevno dogajanje, probleme, naše misli, emocije, mentalno aktivnost, razpoloženje pred spanjem, … itd, kar vse vpliva na vsebino sanj. Zapisovanje Sanj je v začetku pomembno za VSE, ki jih zanimajo Lucidne Sanje in Astralna Projekcija… … ZATO, kogar zanima PRAKSA (ali teorija), naj se javi na ASTRAL v PRAKSI. Debata o sanjah pa itak ostaja tukaj.No to mi je pa res vsec, kako si vse skupaj zastavil... odkril tule temo, dal na znanje, da si seznanjen in da bos selil oz. usmeril debato v neke specifike...to mi delyte! ** se tle povem:zadnjic sanjala grejp, prikljucen na elektircni kabel. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 25. februar 2008 Prijavi Deli 25. februar 2008 jaz pa danes sanjala Audi in Micka in neki vlak ... podrobnosti se vec ne spomnim Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. februar 2008 Prijavi Deli 26. februar 2008 o vodi sanjam. Ne mors verjet!!!!! a ves da sem koncno spet zacela risat!!!! (mislm tko, da je vec tega v enem obdobju in da kaj *konkretnega* tud nastane).res - koncno! spackarla neke te svoje, da se z veseljem podpisem in identificiram, da pogledam s.. hm.. recimo *ponosom*.In ti *ujames* moje tele energije!Nad dobr! vish kok smo povezani! Pih! ** Super:) Vesela zate.Pol bo že nekaj dobrega, če me še v sanjah preganja:)) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 27. februar 2008 Prijavi Deli 27. februar 2008 včasih človeka tlači mora, pa se oddahne, ko se zbudi..... včasih pa v sanjah uživaš in se zgroziš šele, ko se zbudiš tko se je men zdej zgodilo.... sem sanjala, da sem rodila sina. porod je bil lahek in hiter, ma 5 minut je trajalo. in potem sem bila prav taka, blažena mamica đizs in pol si se zgrozila, ko si se zbudila... ja, to pomen, da boš zdej hmal dobila otroka. sam to pomen, da boš mogla seksat veš Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 28. februar 2008 Prijavi Deli 28. februar 2008 Danes spet grde sanje!Joj joj, tako se jih bojim!Zadnjič so se mi kar takoj uresničile in sedaj ne bi želela podoživljat to v resnici.Sanjalo se mi je namreč, da sta svak in tast žagala drva in tast je odžagal svaku dlan: kriza, kri tista rdeča barva, joj joj!Pa potem hitro po pomoč! Ni mi dalo več spati,mora!Ko spet zaspim evo spet sanjam. Tokrat sem slabo parkirala in so mi naštimali lisice!Kaj za vraga je danes? A se morem izolirat?? Sedaj se pa res bojim! na pohodutigrota pozdravlja Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 28. februar 2008 sory, nocem te strasit, ampak udi, pa se odrezani, niso prevec dober znak...kljub temu, da sama kri sicer je cist ok (zivljenje, energija itd.).potem pa se lisice..Pazi v prometu dvakrat bolj kot sicer..... ~ jaz pa tud dons kri sanjala... da sem se porezala pri britju. pa na nek nacin tud promet... da smo se nekak spravljal na morje... in v bistvu da gremo pa kar z letalom... me je skrbel, kako bomo vse te poustre pa vse, kar vlacmo s sabo, na letalo zvlekl... pa je sel frend (najprej je bil mitja, pol je bil pa kar en frend ) kao po letalske karte, in sem rekla, kok pa koshta, pa sem dobila odgovor: 27 jurjev. pol sem sla pa na stranisce al kaj, skratka, ko pridem nazaj, nikjer nobenga, avion kao cez slabo urco (okol 13h so rekl, ura pa je bla 12:15), jaz pa brez svojga ruzaka, mobija, vsega. In sploh nisem vedla, kje je letalisce. In kljub temu, da je blo to kao v Izoli al nekje, morda v Kopru tud, sem dobila info, k folk sprasevala, kje je letalisce, da sta dva.. sam da ma en lete sam popoldne, da najbrz mislim tisto letalisce "na Drustveni" (kao ena ulca).. In sem mela prav travme, ce bom mela dost casa, kako in kje se bomo zdej dobil in vse oz. a se bomo sploh nasli... pa ceprav sem se v sanjah nekak vedla, da sanjam, clo rekla sem si to, si govorila, ampak vseen me je blazno skrbel.Vmes sem se staro frendo srecala, jo vprasam za letalisce, pa mi nc ne ve povedat, ampak se pa blazno hoce zapricat nekaj, da sem bla se slabe, k mi je cajt odzirala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 sory, nocem te strasit, ampak udi, pa se odrezani, niso prevec dober znak...kljub temu, da sama kri sicer je cist ok (zivljenje, energija itd.).potem pa se lisice..Pazi v prometu dvakrat bolj kot sicer..... [size="3"]Upam da ne bo hujšega, kar nekaj krat se mi je zgodilo , tako povedano, kar so vsebovale sanje(vsebina) se je tudi zgodilo!Zato sem včeraj, ko se opazila svaka bila pozorna, da ne bi slučajno žagala drva, prvič sem se zbala svojih sanj.Bom pazila, upam da ne bo nič takega!!!!![/size]~ jaz pa tud dons kri sanjala... da sem se porezala pri britju. pa na nek nacin tud promet... da smo se nekak spravljal na morje... in v bistvu da gremo pa kar z letalom... me je skrbel, kako bomo vse te poustre pa vse, kar vlacmo s sabo, na letalo zvlekl... pa je sel frend (najprej je bil mitja, pol je bil pa kar en frend ) kao po letalske karte, in sem rekla, kok pa koshta, pa sem dobila odgovor: 27 jurjev. pol sem sla pa na stranisce al kaj, skratka, ko pridem nazaj, nikjer nobenga, avion kao cez slabo urco (okol 13h so rekl, ura pa je bla 12:15), jaz pa brez svojga ruzaka, mobija, vsega. In sploh nisem vedla, kje je letalisce. In kljub temu, da je blo to kao v Izoli al nekje, morda v Kopru tud, sem dobila info, k folk sprasevala, kje je letalisce, da sta dva.. sam da ma en lete sam popoldne, da najbrz mislim tisto letalisce "na Drustveni" (kao ena ulca).. In sem mela prav travme, ce bom mela dost casa, kako in kje se bomo zdej dobil in vse oz. a se bomo sploh nasli... pa ceprav sem se v sanjah nekak vedla, da sanjam, clo rekla sem si to, si govorila, ampak vseen me je blazno skrbel.Vmes sem se staro frendo srecala, jo vprasam za letalisce, pa mi nc ne ve povedat, ampak se pa blazno hoce zapricat nekaj, da sem bla se slabe, k mi je cajt odzirala. Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 jaz sem mela pa ene odštekane sanje ... pa vem, da pomenijo dobro ... pa sem se zjutraj 15 minut naprezala, da bi se jih spomnila .. pa sem dobila samo posamične slike pred oči in nič več. sem se pa nekje premikala skoz nek prostor ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 samo čekiram, da nimaš ti kakšnih brezmadežnih ambicij Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 danes sem sanjala, da nama je s fantom nekdo podaril RUMENGA kabrio porscheja...šla sva na morje in sva se med vožnjo ful smejala ljudje so naju pa ful gledal, kar naju sploh ni motilo...na koncu sva se vseeno skregala...pol sem se pa kr nekak znajdla v trgovini s parfumi, kjer sem hotla samo poduhat parfum, ki ga imam doma...ko sem ga dobila sem bila ful vesela....sanje je so bile res žive in ne vem če si jih lahko kako razložim.... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 zadnjič sem sanjala, da sem imela totalka piškav zob. tako veliko črno luknjo sem imela v njem, krater skorajda. danes ponoči pa, kolikor sem spala in se nisem za trebuh držala, da sem pozabila kje imam avto parkiran. nikakor se nisem spomnila kje je. na koncu sem opustila iskanje kot češ, da se bo že našel (in se sam pripeljal domov k mami ). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 29. februar 2008 danes sem sanjala, da nama je s fantom nekdo podaril RUMENGA kabrio porscheja...šla sva na morje in sva se med vožnjo ful smejala ljudje so naju pa ful gledal, kar naju sploh ni motilo...na koncu sva se vseeno skregala...pol sem se pa kr nekak znajdla v trgovini s parfumi, kjer sem hotla samo poduhat parfum, ki ga imam doma...ko sem ga dobila sem bila ful vesela....sanje je so bile res žive in ne vem če si jih lahko kako razložim....gud sanje!mors it v val (najbrz sporocajo)... odpret se, se povezat z drugimi... met odprte oci in usesa, bit dojemljiva za vibre oz. kaj prihaja k tebi v tem trenutku/obdobju.. kar mas zdaj (ali ti v kratkem uletava), je/bo nekaj hkrati morda novega oz. posebnega, hkrati pa gre mroda tud za -na nek nacin- nekaj starega... al pa nekaj, kar si si ze od nekdaj zelela, pa morda ni bil pravi cas, ali pa nekaj v enem smislu karmicnega oz. nekaj *kar se je moralo ali se mroa zgodit*ti si se upirala temu (spremembi) = se kregala itd.ce mas kaj novega, nekaj v planu pa se morda bojis, da je... hm, nespametno, zijalasto, lohk to govori sam (raz)um oz. predsodki ipd.Go for it! (sicer pa bos vidla, ce bo kaj tacga, pa se spomni na tole). zadnjič sem sanjala, da sem imela totalka piškav zob. tako veliko črno luknjo sem imela v njem, krater skorajda. danes ponoči pa, kolikor sem spala in se nisem za trebuh držala, da sem pozabila kje imam avto parkiran. nikakor se nisem spomnila kje je. na koncu sem opustila iskanje kot češ, da se bo že našel (in se sam pripeljal domov k mami ).to ni gud; nekaj starega 'piskavega' se pase po tebi - ven s tem! jaz tud x-krat sanjam, da sem pozabla kje sem parkirala avto. Sanjam pa tekoce probleme toda v lepsi luci in z lepim zakljuckom Hudo. v sanjah vse resis! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 to ni gud; nekaj starega 'piskavega' se pase po tebi - ven s tem! :xx!: oki, grem po bormašino.jaz tud x-krat sanjam, da sem pozabla kje sem parkirala avto. saj, pri meni je bilo to tud en od neštetokrat. samo, da so bile tokrat bolj zabavne, ker so se večino časa godile pri enem hecnem frizerju in sem samo razmišljala kje bi avto lahko bil vmes, ko mi je frizer razlagal svašta enih zgodbic, pa če kakšna ni bila total zanimiva al pa če je imel kak opravek in je bil tiho. šele čisto na koncu sem ga zares iskala po mestu. mislim v sanjah zares. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 29. februar 2008 :xx!: ja no sory. sanjati o zobeh skoraj nikoli ni dobro... ne vem, a je to zarad tega, ker smo si v globalu nekak vsi to *privzel* al je pac ena simbolika v sanjah nekak... hm, neizpodbitna.kot na primer v primeru sanjanja vode ni... je pomembno predvsem, v kaksnem kontekstu so sanje in kaksen odnos imas sam do vode..seveda je tud pr zobeh pomemben kontext.. ampak zakaj pol tok malkrat, ko kdo opisuje sanje o zobeh, slisim, da gre v sanjah za zdrave, cvrste itd. zobe. **kaka dva dni (ali 3) predno je bla vojna za slovenijo, sem sanjala, da so mi odpadali zobje - in to zelo krvavo (ne pa zlo bolece, kot se spomnim)..ampak kaj sem -v sanjah- nardila? nazaj sem tlacla te odpadle zobe. (juga nas ni pa ni spustila, nazaj hotla tlact )..v sklopu istih sanj oz. iste noci pa sem sanjala tudi barikade....neke vrece in raznoraznosti... pa folk je kar lezal na cesti pa tko.... nekoc pa sem sanjala truplo... pa da so ga obrnil in sem vidla obraz in sem rekla, ojoj Milica pa mi tedaj ni nic pomenilo (=tudi ne poznam nobene Milice)..vendar je kmalu zatem padlo nekaj novega v zvezi z okoliscinami umora, za katerega je bla osumljena Milica Mako0ter... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 29. februar 2008 ne govorim dost o sebi in realnem dogajanju v RL.. ampak recimo, da je nekaj hudega. Kot bi se ti mora zivlejnja uresnicila... in tako da psiha tega ne prenese, ne prenese bit cel dan v zavedanju, da se tisto nekaj (kar je bad) dogaja.. in da se losa teh obcutkov vsaj za nekaj casa, prenese isto dogajanje v sanje , kjer si jih prikroji, tako da izpade vse s pozitivnim koncem... kot pac za ravnovesje potrebujem... dbest si si razlozila! ... tako da imajo sanje zdravilno moc, ker se zbudim in se znova tudi v RL spomnim, kako bi s epocutla, ce pa tistega (nekaj pac) ne bi bilo vec ... In ta spomin na sladke sanje, mi potem daje cez dan, cez vsak dan zadost moci in domisljije, ki jo udejanim na nacin, da taksno pomirjeno stannje vzdrzujem še naprej : kljub zavedanju tezke resnicnosti me ne boli vec, ne pustimfantasticn! Cel proces tojp- (zdej smo girice v igri ) :xx!: zaj* me comp! (mukoma kej napisem) v glavnem, mantis... ampak nikol ne vemo, kdaj gre za nekaksne slutnje in pomembnejse zadeve, kdaj pa se samo nekaj prepucava.vsak ma taksne sanje.... pa morda (zal ali hvalabogu ) ne umesca tega tako... v svoj lajf.ali pa bi sanjal taksno, pa bi vedno cvikal, kaksne globalne grozote se bodo dogajale.zato je to podobno kot z mislimi, filmi, drugimi bluzi in 'med', 'ob', 'pod' in 'nad'resnicami. oci macona...najprej je prva asociacija... prvi simbol.... kaj so oci? organ s katerim VIDIMO..... se prav kako dojemas zadeve (sodim, sem tud tle *samouk* - zvezdice zato, k sploh nisem nikakrsen '-uk' ).ua obrvi ne vem, sam na nek nacin najbrz scitijo oci pa to.... da ni kar plosko vse..jaz zlo *po kmecko* in preprosto gledam na vecino stvari (ceprav sam bog ve, da znam ZeloO zakomplicirat in zafilozofirat), vendar me zanima osnovno bistvo.. v bistvu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.