Skoči na vsebino

Moje sanje 2

Marsa

Recommended Posts

Guest VilaSonca

jaz sem pa to noč sanjala našeg Eđija. x:Dx :vragec:

sem pa ravno pred ali po mrku imela spet ene revolucionarne sanje. nočno nebo, stojim zunaj pred hišo, se ozrem v nebo. polno zvezd. pomislim na utrinke, bojo ali ne, pa se začnejo ... en, dva tri, zaletavajo se en v drugega, se križajo ... potem se jim pa "zmeša" in začnejo kar po trije skupaj krožiti po isti poti in se združijo s tremi drugim enako krožečimi, pa tako naprej ... kot bi orisovali nekakšne mandale ... in vse to se dviga v nebo, jaz pa snemam z mobitelom ... dokler ne doseže "vrha" in začne kar nekaj pokati, rdeče se svetiti, kot bi recimo bili kakšni delci od kometa ... se prestrašim in zbežim v hišo ... nekje vmes sem pa kot v špeglu videla Luno .. no, dve Luni. x:Dx jaz namreč sanjam dvojno Luno, ko jo sanjam. x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...
Guest VilaSonca

jaz sem pa sanjala drek. x:Dx ampak čisto res šla sem na veliko potrebo, potem je bil pa zabasan WC :wOOt: , pa sem z neko palco pošarila po dreku in z malo vztrajnosti mi je uspelo vse splakniti. x:Dx

pa spet me izgubljeni v sanjah preganja. bolj hoče človek nekoga pozabiti, bolj ga zafrkava v sanjah. in to prav one finte ... ko vem, da bom še 3 mesce skup sanjala, kako me pušča v bedi in me ima za norca. xrolleyesx

najprej sem sanjala, da je umrl v Egiptu, pogreb in vse, že naslednjo noč, da je umrl v železniški nesreči ... vsekakor se hočem v mislih ločiti od njega. xrolleyesx

Guest VilaSonca

aaa, lepe sanje, Namaar.

jaz sem pa sanjala vrano. xDDx je priletela v mojo sobo in se trmasto "usedla" nekam blizu okna in gledala ven. kar malo ustrašila sem se je. kar obmirovala je, ignorantsko seveda.

tudi prejšnjo noč sem sanjala ptičke. na tleh. en je bil "mamica", drug pa "izgubljenček", pripadala sta čisto različnih vrstam. mami je bila sinje modra, otroček rumen in mami je lepo nesebično nahranila malega. xDDx

Danes se mi je sanjalo, da smo z družbo hodili. Vendar sem bila jaz na višje ležečem predelu. Najprej sem ob cesti videvala neke strukture, ki sploh ne vem več, kaj naj bi bile, nakar pa sem začela hoditi po poti polni belih prižganih sveč. Kamorkoli je segel pogled so bile prižgane bele sveče, pogled je bil sijajen. To naj bi se dogajalo na pokopališču, vendar zeme ni bilo tako videti, saj so bile sveče povsod in dejansko sem hodila po njih, čeznje, brez kakršnegakoli strahu, da bi se kaj vžgalo. Potem pa je bila tam ena ženska, ki je začela pihati sveče, ker je bil veter in bi lahko vse pogorelo, čeprav jih je ugasnila mnogo, jih je še več ostalo prižganih. Seveda se meni ni tako zdelo, kot njej.

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

jaz sem pa sanjala drek. x:Dx ampak čisto res šla sem na veliko potrebo, potem je bil pa zabasan WC :wOOt: , pa sem z neko palco pošarila po dreku in z malo vztrajnosti mi je uspelo vse splakniti. x:Dx

pa spet me izgubljeni v sanjah preganja. bolj hoče človek nekoga pozabiti, bolj ga zafrkava v sanjah. in to prav one finte ... ko vem, da bom še 3 mesce skup sanjala, kako me pušča v bedi in me ima za norca. xrolleyesx

najprej sem sanjala, da je umrl v Egiptu, pogreb in vse, že naslednjo noč, da je umrl v železniški nesreči ... vsekakor se hočem v mislih ločiti od njega. xrolleyesx

ne morem verjet,jaz sem tut ze mela takozvane "drek"sanje.nasploh imam neke sanje,ki se velikokrat ponavljajo na isto temo-druga tema,ki se mi ponavlja je,da nekoga ubijem,pa ne vem niti koga,niti kako,in potem se cele sanje tresem kdaj bodo odkrili truplo...brrr grozn.pol se mi ponavlja to da letim,ker tako najlazje zbezim pred nasilnimi zasledovalci(in vedno si v sanjah recem-"vedla sem da lohk letim!")druge ponavljajoce zabavne sanje so pa ble,dokler je bil nas macek se ziv,da muc spregovori in sem dozivela isto razsvetljenje v stilu-vedla sem!danes sem pa v sanjah jokala tako mocno,da sem se zbudila.obupno je blo.zaprla sem se v neko bolnisnico,stran od sveta in samo jokala.pa hecno,ker se prav super pocutim zadnja dva meseca,v sanjah pa zgleda da ne prevec

Guest VilaSonca
ja, "podzemeljske" sanje. večkrat jih imam. pa "nebesne", pa "hišne", pa "trgovinsko-nakitne", pa "živalske", pa .............. pa prokleto zavozlane. kot nekaj časa nazaj. spet sanjala isto osebo, ki je v nekih drugih mojih sanjah umrla v Egiptu, tokrat pa taisto osebo in Faraonovo sliko zraven. sanje me vabijo, da "pokopljem" preteklost, ki živi v meni. Egipt je simbol podzmemlja, onstranstva, preroda, kosti so simbol prednikov, preporoda ... nič slabega.

ja, "podzemeljske" sanje. večkrat jih imam. pa "nebesne", pa "hišne", pa "trgovinsko-nakitne", pa "živalske", pa .............. pa prokleto zavozlane. kot nekaj časa nazaj. spet sanjala isto osebo, ki je v nekih drugih mojih sanjah umrla v Egiptu, tokrat pa taisto osebo in Faraonovo sliko zraven. sanje me vabijo, da "pokopljem" preteklost, ki živi v meni. Egipt je simbol podzmemlja, onstranstva, preroda, kosti so simbol prednikov, preporoda ... nič slabega.

svasta!to z egiptom se pa ful zanimivo slisi.to mi je tok vsec,kako se sprehajamo po sanjah pa v kaksnih cudnih svetovih zivimo.pa recimo to je zanimivo-da vsi,cetudi zivimo razlicna zivljenja in smo razlicni,sanjamo enake teme.kolektivno nezavedno pa te finte.super se mi to zdi.pa v bistvu so sanje se vedno zelo neraziskano podrocje.

• 2 weeks later...

Ali se kdo morda bolje spozna na razlago sanj?

Čudno mi je, ker zadnje čase dostikrat sanjam vojno, vse okrog je ogenj, jaz sem pa tam znotraj tega. V glavnem grozno je.

Ne jokaj za soncem, ki je zašlo; zaradi solza ne boš videl zvezd.

PARRA

Guest VilaSonca
hm, ponoči sem sanjala našega mucka. pa ne vem, kaj .. samo, takoj ko sem se zbudila, sem imela filing, da se je šetkal po mojih sanjah. no, tik preden sem se pa zbudila, da mi je nekdo dal otročka v naročje, kao, zaščiti ga in jaz v mislih tudi ja, le daj mi ga, da ga pocartam. z lepimi občutki sem se zbudila. x:)x

Ali se kdo morda bolje spozna na razlago sanj?

Čudno mi je, ker zadnje čase dostikrat sanjam vojno, vse okrog je ogenj, jaz sem pa tam znotraj tega. V glavnem grozno je.

Če bi bilo to možno, bi ljudje že zdavnaj to obvladali. No ja, eni trdijo da znajo, kar pa je nesmisel oz.

neumnost oz. nalaganje...to je podobno kot da vprašaš za razlago tvoje osebne simbolike(verjetno te zanima ta vrsta sanj), težko ti bi jo kdo to razložil, če sama ne veš.

Raziskuj, a ne....na internetu je xy navodil kako raziskovati sanje. A pri sanjah je potrebno delo,

tukaj ni tega da ti nekdo kaj pove....jebiga... x;)x

Norost je vcasih najvecja modrost…

Težava je v tem, ker je velik del sanjanja, tisti del ki se ga najbolj spomnimo

ponavadi, povezan z osebno simboliko, pri kateri imamo neke stične točke a

vendar je različna pri vsakem. Tako so splošne razlage nesmiselne. A vendar

ni tako težko, kot že pravi VS....opazuj se....raziskuj...

itak. :palec: xyesx

~

blazn sanjam (kot vedno), a me zbudijo i-i-i_ji (rikverc tovornjaski), al una zenska k vresci, al pa psi bevskajoci... al pa mimi. skratka, ko se zbudim, se morm takoj preklopt. pol pa mi vecino uide oz. ostane *v sledeh*.. niansah... ne vem kva je blo (res) itd. ((neptun moj blazotniski xDDx - ne ves, a so sanje, resnicnost))...

in ne morm sploh opisat sanj.... k so tok hecne, glih zato k so na nek nacin tok realne... in vse se prepleta, in ful je tega, scen, pa se vtisov.... ki jih tezko sploh opredelis... k je sam vtis... vzdusje, ozracje...

recimo zadnjc sem sanjala limono (oz. pehar limon pa sem jih izbirala)... in je bla ena glih prav zrela, sem jo shlatala, taka glih pravsnja je bla...

in sem sanjala jajcek... da je bil tok svez, da si ga pa v mehko skuham... sam nekak je bil prinesen iz enih oddaljenih, severnih krajev in je bil cist mrzel, skor leden, pravzaprav... pol sem ga dala v otopljeno salcko, pa je prec bil 'cist kuhan'.. tak mehek, ampak lep, svez.

hecne sanje..

pol sm sanjala da po snegu gazim v eno kocho, sledi so ze ble, sam not bi stopila, ampak sem nekak nalasc mim, pa mi je vse v rokave in hlacnice hodilo, sneg, pa me ni motlo, sem ugotavljala, kok prijeten je, pravzaprav.... xDDx

no in v oni koci, kamor je bla ta potkica v snegu, naj bi blo pa uno D - da naj bi blo vse jasno (kar pac kao 'iscem').

pol so ble spet moje poti, prometne, vkljucno s parkir placi oz. kje sem pustila avto oz. kje sploh sem... eni cudni, and yet znani placi... itd. xDDx

sanjala ogromno ladjo.... ampak v taki hecni perspektivi... da sm se v sanjah pomislila, zihr sanjam. tak cudn kot, k ne more bit. celo/vso sem jo vidla, pa ceprav sam z ene strani, hecne. x:o)x

sanjala totalen travnik... k je bla tok zelena trava, da sm rekla, a je to mozno (ipak??)??

ven so pa 'strlele' take roze razbohotene, vijolcaste, take kupolce, 'kelihci'. hudo!

potem sem sanjala jabolka in paradajz.. da so ble kishte, in sem rekla: jessss!! xokx kaksna socna lepa zdrava jabolka..

in kaksen zarec paradajz rdec, slasten...

sanjala nadalje, da sm cist suhcena, ampak fit... tko cist lahk(otn)a, free... in sm se gledala v spegu in si rekla: a res, tok sm fit?

potem sem pa sanjala (spet) avione... kot v risanki al pa SF sceni... sam se bl kicast oz.... tko nc nevarn al pa kaj pa da je zdaj to, pac pa.. taka igrica hecna.. vse se je bliskal, zarel, utripal itd. xDDx

in se kej. xcivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ma to je še v redu, k bi ti vedla kaj se je men pravkar sanjal ajajaj.... x;)x

In pol me preklet printer(sem še v službi pa sem zatisnu oči za 5 min) zbudi ravno ko

se je začelo x:px , pa p++++ mu m++++ skor sm ga čez oken fuknu....

grrrr........ :!!:

Ma to je še v redu, k bi ti vedla kaj se je men pravkar sanjal ajajaj.... x;)x

a me nej zanima al nej bom vesela k ne vem? xDDx x:o)x x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

a me nej zanima al nej bom vesela k ne vem? xDDx x:o)x x;)x

ja no hm...kako naj pa jaz to vem x:Dx ...v glavnem, ko se je kretenski stroj oglasil

in me zbudil, je bila že čisto gola.....jebemti, tole mu pa ne pozabim... x!x

Hvala, res......sej drucga mi tut ne preostane, kot da klele s starimi kokami čvekam

:o|o:

~

dons sm sanjala vlak(e). sam tega se spomnim, zaenkrat. x:)x

Picasso

• 2 weeks later...
Redko se spomnim svojih sanj, danes pa imela čist nore sanje. Spet imela opravka z vampirji! Večkrat sanjam vampirje in tudi jaz sem se že našla v tej vlogi. V sanjah jih dojemam dokaj pozitivno...?!? Ne vem od kje men to!! zMeŠaNo :wacko:

Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)

T design

• 2 weeks later...

Zadnje čase sanjam, da bi rad prečku reko (do sedaj je bila to vedno SAVA) a glej, prvič se spomnim, da je bil most na sredi porušen, v drugih sanjah, je bil poplavljen.

Kaj bi to lahko pomenilo?

Let it be a bee.

Če si bil vesel, pomeni to, da meniš, da nalogi itak nisi kos in da niti nočeš iti na drugo stran reke.

Če si hotel prečkati reko (a je nisi mogel), to pomeni, da jo boš moral prečkati na drugem delu.

Kaj je reka ? To je naravni tok vode, ki se večinoma steka v morje ali drugo reko. Je del kroženja vode.

Odvisno od tega, ali sanjalec doživlja sanje v 1. osebi ali pa se vidi od zunaj.

Potem je seveda odvisno od okoliščin;

pujsek na pladnju (po možnosti s sadjem v gobčku)

ali

pujsek na sprehodu skozi smrekov gozd...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...