Skoči na vsebino

Moje sanje 2

Marsa

Recommended Posts

Jaz sem pa par dni nazaj sanjala, da sva z nekom stopila čez ena taka *vrata*, v bistvu nek portal, atmosfera je bla taka *grška*, pa mal *starodavna*, no ko sva šla čez ta portal (ogromen pa kar svetil se je kot bi bil iz zlata), je blo pa prostrano svetlikajoče se morje. Res božanski pogled. :2src:

zdaj pa še jaz tebe razveselim. Sem bla par mesecev nazaj na eni fajn delavnici (svtoriteta Jaza...), no bila je izkustvena (take so najboljše) in smo v enem takem vpogledu vase se šli eno kao meditacijo vodeno u glavnem nam je bilo rečeno, da vizualiziramo, kako stojimo pred vrati... ki jih potem odpremo.... in potem smo se morali sprehajati po tem, kamor smo prišli in opazovati....

jaz sem, itak, vidla primorsko, tako idealno, vse oh in sploh kar mal kičasto že..

no kaj to pomeni - to je bil vpogled vase. Kar vidimo za temi vrati, tako vidimo sebe, svoj JAZ. x;)x

If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside.
Deli na socialnih omrežjih

Thanx. x:)x

Ja, lahko gledaš tudi tako (jaz pa itak vem kaj je to pomenilo x;)x)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Spet ene zanimive sanje...bila sem v nekem neznanem okolju, kot da smo šli na nek izlet, okoli mene so bili večina meni poznani ljudi. Razpoloženje je bilo dokaj nervozno in malo neprijetno dokler se mi ni zgodilo nekaj nepričakovanega, nekdo me je zelo ljubeče (mogoče celo strastno) poljubil na desno lice. Bil je en kolega, ki mi je v resnici nekdaj pomenil nekaj več kot sam kolega. V tistem trenutku je nemirnost izginila. Počutila sem se popolnoma zadovoljno in veselo ter najbolj pa mirno. Tudi on. Vendar je čez čas nervoza zopet prišla nazaj. x?x :2src:
What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

preteklo noč sem sanjala... da smo se peljali; ne vem s čim; bilo nas je več; naenkrat pred nami zagledam morje...prepravilo me je navdušenje, veselje in začela sem iskati fotoaparat, da bi slikala ta lep prizor, ko smo videli morje... še zjutraj sem se spomnila na te sanje, s posebnimi občutki...

kaj bi lahko sanje pomenile...?

(popravljeno)
včasih se je tudi zgodilo tisto kar sem sanjala,točno to,drugim,ker sem sanjala o njih.potem kašen krat po sanjah se orijentiram če bo sprememba vremena ali pa da dobim denar i pd. Popravljeno -> viola30
ne verjamem le temu kar vidim,slišim in kar je otipljivo.

Tole je bilo pa tako ... ganljivo!Bila sem taka, kot sem zdaj, v svoji na pol pretekli zgodovini, torej nekje dobrih deset let nazaj.Pojavila sem se v eni sceni izpred 10 let, bilo je vse tako, kot takrat, pa tudi jaz sem bila tam - tojre srečala sem samo sebe 10 let nazaj. Uou kaj je to dobr! Stopila sem torej ta, ki sem zdaj, do sebe, ki sem bila takrat. Še oblečena sem bila v tisto, kot sem takrat res bila. Prijela sem se za rame, se pogovarjala s to - menoj iz preteklosti, v tem stilu:"OOO, živjo! Kako si kaj?" In una jaz meni:"Kva pa ti tu?!" Ful sva bili veseli ena druge oziroma jaz sebe:DPrijela sem se za lase in si rekla, uau, res sem mela dolge, pa no ja.. tud oprsje je bil obolj pokonc - zanimivo, to sem opazla, kar tudi razmišljam zdaj ;)no v glavnem, bilo je ful fajn, sva se pomenili in si rekli, da se vidva ob priliki:)

Kjer mix sanj.. :8):

od nakupov, birokracije, potovanja, do cyber sexa ..

jao.. dobr, da ni dons treba v službo x:Ix

cyber sex... ka to je?x:px

«Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!»

samo to je pa kot iz kakšega psiho trilerja te moje sanje..da mi je umrl en otrok, en od dvojčkov (nimam dvojčkov) - pa sem jokala kot dež, potem pa naenkrat - kako, saj jaz nimam dvojčkov?? Pa mi vsi govorijo, da ja, da mu je ime bilo Jakob, taprvemu a tko kot je res moj sin.Jaz pa totalno izgubila spomin, da bi imela kdaj dvojčka!!! in noro - sploh se nisem spomnila, da bi imela dva otroka! In potem sem vse spraševala, koliko otrok sem mela in vsi so rekli, da ja dva! in naj pogledam okoli - dva avtostolčka, dva kolesa.. vse po dva... mater, jaz sem bla čsit - kot da bi sanjala :P

• 2 weeks later...

A samo jaz sanjam al kaj :vio:

torej včeeaj sem sanjala, da sem sredi potresa. Ampak glede na to, da se je stavba - tla - majala tako fajn levo-desno, sem bila po moje na Japonsekm, kjer je ta protipotresni sistem boljše izdelan. No nič se ni posebno rušilo, samo tla so se premikala konkretno levo-desno :inocent:.

Ampak te saje od danes pa so bile hude. Sem z avtom vozila do enega kamiona, ki je bil v bistvu predelan štant. Najprej sem nakupila robe za sedem milijard x:Dx (ne vem ali evrov ali česa, neke zelene bankovce sem vlekla iz denarnice) - potem se mi je pa zazdelo čist preveč, pa sem hotela denar nazaj ali pa več tiste robe. Roba pa je bila taka - trafiška, štantovska pač. No in ta gospa trafikarica je začela iskat še robe, je brskala po štantu in zadnjič bolj sebi kot meni govorila, kaj vse ima, no zapomnila sem si, da ima za soseda naročeno revijo Al Kaida x:Dx.

Sklep: pred spanjem ne smem gledat poročil.

se bom raje zadržu,

.

.

.

iz čisto človekoljubnih vzgibov. xDDx

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Danes sem sanjal da sem lahko skakal iz stolpnice na stolpnico.. Potem pa mi je enkrat spodrsnilo in padal sem proti tlem.. Ko sem padel na tla je bilo vse vredu in ponovno sem iz stolpnice skočil dol in mi ponovno nič ni bilo..x:Dx Potem se pa sanjal da sem padel v prepad.. Med padanjem se prepoten zbudil ob 3h zjutraj..x:Dx

Danes sem sanjal da sem lahko skakal iz stolpnice na stolpnico.. Potem pa mi je enkrat spodrsnilo in padal sem proti tlem.. Ko sem padel na tla je bilo vse vredu in ponovno sem iz stolpnice skočil dol in mi ponovno nič ni bilo..x:Dx Potem se pa sanjal da sem padel v prepad.. Med padanjem se prepoten zbudil ob 3h zjutraj..x:Dx

A si pred kratkim gledal Matrix? hehehe

«Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!»

Uf, moje sanje danes. Sanjalo se mi je, da sem videla en kup avtomobilov, katerim so bili odprti prtljažniki. Potem pa zagledam mojo torbico na tleh in denarnico v njej. Primem denarnico in ugotovim, da notri ni bančnih kartic . Začnem se dreti, da je prišlo do ropa. Grem do prvega telefona ob šanku in hočem poklicati policijo, potem mi ena ženska odgovori, da ne smem, češ, da morajo oni tudi plačevati. Čeprav ne vem točno, na kaj se je to nanašalo.

Skratka moje sanje so več ali manj grde, kolikor se jih sploh spomnim. Nekaj bi morala nujno narediti na to temo.

• 3 weeks later...
Meni se zadnjih nekaj tednov ponavljajo sanje o klopih, vedno so v velikem številu prisesani name, le da so enkrat malo večji (kot pajki), drugič kot običajen klop. So ene izmed sanj, ki si jih vedno najbolj zapomnim in ene izmed tistih, ki me najbolj strašijo. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/sorry.gif

Spominjam se, da sem hodila po cesti še z eno osebo (meni nepoznano), nakar sva prišle do neke velike jase. In potem je bilo na tej jasi na tleh vse polno belih golobov ali pa grlic, v bistvu ne vem, ker je bilo vse belo. Ampak je bilo pa kulsko.

Meni se zadnjih nekaj tednov ponavljajo sanje o klopih, vedno so v velikem številu prisesani name, le da so enkrat malo večji (kot pajki), drugič kot običajen klop. So ene izmed sanj, ki si jih vedno najbolj zapomnim in ene izmed tistih, ki me najbolj strašijo. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/sorry.gif

Malo razmisli o stavkih: "Drži se me kot klop." "Pije mi kri (energijo)."

Nekaj se te je prijelo (nekaj te izžema), česar res ne rabiš nujno, ... da se te tako drži :)

Pa ta situacija se ti najbrž ponavlja zadnjih nekaj tednov.

Kdo oziroma kaj bi to lahko bilo?

• 2 weeks later...

Zdaj okoli tega luninega mrka sem se spet zacela spominjat svojih sanj, prej je bil pa mir ene 2, 3 mesece xcivx

Hmm, spomnim se stirih sanj iz celega tedna, kar je zame ze rekord xDDx Zanimivo je, da tokrat niti enkrat nisem sanjala o vojni... so bile bolj mirne sanje, ampak se vseeno na nek nacin nenavadne :vio:

1. <- te so bile se najbolj cudne...

Bila je noc in jaz ter moj brat, prijateljica in se dva (ne vem kdo tocno) smo bili na balkonu nase hise. Na balkon je sevala svetloba, saj je bila v hisi prizgana luc. Vsi smo nemirno in ob nem prestraseno gledali dol, v temo, saj smo videli, kako duh v oblik starega deda z brado (nihce specificen ni bil to) zaseda telesa ljudi in jim izpije vso energijo, da na koncu izdihnejo. Mi smo videli, kako je nekdo oblezal na dvoriscu in je potem iz njega v temno noc zaplavala belo-siva podoba starca. Takrat smo bili na balkonu samo trije in seveda smo bili prvi, ki jih je zagledal duh. Zacel je plavati proti nam in z vsakim korakom je bil manj viden. Ostala dva sta stekla v hiso, jaz pa sem kar obstala tam in gledala v duha. Ko ga nisem vec mogla videti, sem se prestrasila in stekla v hiso. Problem je bil, ker se je duh totalno razblinil tik preden me je dosegel. Tisti trenutek me je potem obsla slabost in sem zapanikarila, da me je po vsej verjetnosti obsedel ta duh, da bi mi spil vso energijo. Potem pa mi je med begom (vsi smo zbezali, ker nismo vedeli, kje je ta duh) frendica rekla, da mene itak ne more obsesti ta duh, ker nosecnic ne obsede :O: Takrat mi je kapnilo, da sem noseca. Potem sem se trudila spomniti od kje neki bi lahko bila noseca in mi je kar naenkrat (kot bi mi nekdo vbil to v spomin) kapnilo, da je bilo to nekje dva meseca nazaj, ko sem bila z nekim tipom (ceprav nimam pojma, kdo bi to lahko bil in, kako da sem bila z njim). Tsti duh je takrat izginil in nihce se ni cudno obnasal ali, da bi mu zmanjkovalo energije, samo jaz sem prisla do spoznanja, da sem noseca in na vsake toliko casa mi je postalo slabo.

Potem me je zacelo vleci na neko doloceno tocko, za katero nisem vedela, kje je, samo pot tja sem poznala. Iz hise sem odsla ven, kjer sem se znasla na nekem kriziscu, ki je se najbolj spominjal na kako malo britansko mesto. Na kriziscu sem ostala sama, ostali so izginili. Na vseh straneh krizisca so bili tiri za tramvaj in po njih je ravno takrat, ko sem jaz stopila na ulico, vozilo na tone tramvajev, razlicnih barv (rumen, rdec in mislim, da moder). Potem pa je pred mano kar naenkrat zazijala luknja za cez cesto. Hitro sem stekla cez cesto. Po plocniku sem se odpravila po ulici proti nekaksnemu gozdu. Pred gozdom sem v stari hisi nasla brata in ga vprasal, kje sta ta stara dva (ali pa dva, ki sta imela podobno vlogo kot starsa). Brat sprva ni hotel iz hise (v bistvu so bili samo stari zidovi in trhli leseni tramovi), potem pa sem ga prepricala, da sva skupaj sla do hise v gozdu, kjer naj bi bila ta stara dva. Na poti proti hisi v gozdu, se mi je okolica zdela tako znana (ceprav je v resnicnem zivljenju se nikoli nisem videla :eek: ) in spet sem se spomnila, da sem noseca in za kratek cas me je obsla slabost. Ko sva z bratom prisla do hise, sem takoj stekla notri in tam dobila starsa, ki sta rekla, da se sedaj lahko odpravimo. Skupaj smo sli do trate, kjer je bil nas avto. Kasneje je iz nasprotne strani gozda prisla se sestra (vsaj mislim, da je bila ona.. drugace je bila pa frendica, ki je bila z mano na balkonu). Takrat smo bili kompletni skupaj z nasim avtom.... sem se potem zbudila.

2.

Bili smo v nekaksnem prostoru, ki je zelo spominjal na cerkev. Ne spomnim se, zakaj smo bili tam in kdo je bil poleg mene se zraven, vem samo, da smo bili kot ena skupina. Ja sem hodila okoli nekaksnega oltarja in nekaj iskala... Vse okoli je bilo polno enih kelihov v vitrinah. Nekdo mi je v roke potisnil vreco v kateri je bil zmrznjen piscanec x?x :O: Spravila sem ga v nahrbtnik, ki pa je bil ze zelo poln. Nekdo je drzal vrata, saj sta v cerkev hotela priti dva crna macka. Potem pa je oni popustil in jaz sem hitro stopila na njegovo mesto, vendar je eden od mackov ze stegnil taco cez vrata. Jaz sem poskusala drzati vrata, a jih nisem mogla dolgo, ker sta bila tista dva crna macka tako mocna. Ko sta ze skoraj vstopila v cerkev, sem obadva zacela tepsti po gobcu, vendar se nista udala. Na koncu mi je eden stisnil roko med svoje zobe, vendar me ni bolelo mocno in tudi kri mi ni tekla, ampak na obeh mackih se je ze na dalec videlo, da nista zdrava. Imela sta take cudne oci in bila tako napadalna. Zaradi tega ugriza me je postalo strah, ker naj bi imela ta macka steklino. Hitro sem pobegnila iz tiste cerkve in se znasla pred naso hiso. Crna macka pa sta bila non stop poleg mene in me poskusala napasti, jaz pa sem jih strasila nazaj, kar je pomagalo za nekaj casa... Takrat sem na travi pred naso hiso zagledala naso macko in jo probala spoditi v hiso, da je ne bi ta dva crna macka napadla in okuzila. Ampak, ko je nasa macka videla, da me ta dva crna macka napadata, se je zakadila v njiju, da bi me branila. Nerkaj casa so se ravsali, potem pa mi jo je koncno ratalo priklicat. Ko se je ta ravs koncal pa se je od nekod pojavil se tretji crn macek. Ob vem tem me je postalo strah, da se ni nasa macka okuzila, kar je bila pa velika verjetnost. Potem sem na pragu zagledala 3 macje mladice, ki so spali na cunji. Kar s cunjo vred sem jih vrgla v hiso in zaloputnila vrata, saj nisem hotela, da do njih pridejo tej trije crni macki. Vse tri sem potem plasila in jih preganjal, dokler se res niso pregnali na sosedovo stran. Naso macko pa sem poklicala nazaj, saj je tudi ona sla na sosedovo stran.

3.

Z mamo sva se peljali proti nasi hisi in od soseda do nase hise je bilo po poti ogromno ene sare. Z avtom sva probali iti slalom po cesti, ampak ni slo. Takrat je prisel sosed ven iz hise in se nama smejal. Mene je to posteno razjezilo (ta sosed je vedno nagajal) in takrat mi je bilo vsega dovolj... Sosed je obcutil ogromno kolicino mojih pesti :inocent:

Potem sem sla mimo hise od sorodnikov, ki jih ze dolgo nisem videla, in tam zagledala hcerko od mojega bratranca. Sla sem k njej in se z njo sla skrivalnice nekaj casa. Potem je prisla od bratranca zena, ki pa je sprva sploh nisem prepoznala. Zraven je bil se nekdo. Skupaj smo sedli za mizo za nekaj casa, potem pa se mi je mudilo in sem morala iti...

4.

Bila sem pred eno hisko, ki je bila pomaknjena v hrib in obkoljena z zelenjem. Iz tiste tocke sem lahko gledala na cesto, ki je vodila zelo blizu, vendar je potem ravno preden bi lahko zavil proti tej hiski, sla cesta mocno stran od hise, tako, da je bila pot do hise zelo dolga. Takrat je mimo po cesti sel nek kup avtomobilov in jaz sem se po potki, ki je bila v bistvu viseci most zakrit z zelenjem iz vseh strani, odpravila proti glavni cesti. Ko sem po dolgi hoji prisla do ceste, sem sla po cesti do stavbe, kjer so se vsi ti avtomobili ustavili. Tam me je nekdo cakal in me potem popeljal v stavbo, ki je imela vec nadstropij. Vzpela sem se po stopnicah in sla skozi tista vrata v tistem nadstropju, kjer je sla tista oseba. Tam so se ljudje pripravljali za en lep dogodek. Ta oseba me je vodila do neke postelje, ki pa je bila le ena izmed mnogih. Ta oseba mislim, da je bila ena prijateljica. Ona mi je potem odstopila se del svoje omarice, da sem lahko spravila svoje stvari, saj sem se tam preoblekla in zrihtala za na poroko, ki naj bi jo imela moja sestricna. Tudi tista omarica je bila ena izmed mnogih in stran od postelje, cisto na drugem koncu sobe. Ta soba je bila ograomna (skoraj celo nadstropje) in prepredena z raznimi delnimi stenami in zavesami, ki so navidezno locevale dele prostora. Z vsemi tistimi ljudmi, ki so sli na poroko, sem se tudi jaz odpravila ven. Ko sem bila zunaj in dokaj oddaljena od stavbe, sem srecala nekoga znanega, ki mi je povedal, da ni nicesar pustil tam v tisti stavbi, ker bo vse odnesel na poroko... Kot, da se ne bo vec vrnil tja. Takrat sem se tudi jaz spomnila, da bi bilo pametno, ce bi vse stvari odnesla s sabo, saj bi mi lahko kdo kaj vzel ali pa se ne bi vec vrnila. V bistvu sem se kar ustrasila.

Hitro sem stekla do dvorisca pred blokom in tam nasla prijateljico, ki je bila zadnja iz nase druscine, ki je sla na poroko. Prosila sem jo za kljuce, saj nisem imela svojih, da bi lahko vstopila v blok. Ona mi jih je izrocila, jaz pa sem stekla proti vhodnim vratom bloka. Ze sem hotela odkleniti, ko sem ugotovila, da so v bistvu samo priprta. Stekla sem po stopnicah in iskala pravo nadstropje. Cel prostor, ki so ga zasedale stopnice, je bil bolj kot ne v surovem stanju (betonske stopnice brez ograje in stene, na katerih je bil samo sivkast omet). Prisla sem dokaj visoko in zazdelo se mi je, da mora biti to pravo nadstropje. Do vhoda v tisto veliko sobo je bila edina pot, da sem sla po zelezni lestvi do nekaksne policke pred vhodom v sobo, saj so se stopnice koncale skoraj eno nadstropje nizje od vhoda v sobo. Povzpela sem se po lestvi in pogledala v prostor, vendar mi je izgledal veliko bolj temacno kot bi moral biti. Mislila sem, da to ne more biti pravo nadstropje. Vrnila sem se po lestvi dol na stopnice in ob enem posteno razrahljala tecaje, ki so drzali lestev na mestu. Ze sem se hotela odpraviti v kako drugo nadstropje, ko sem nekoga srecala in ga vprasala po mojem nadstropju. Ta mi je rekel, da je to pravzaprav kar to nadstropje, kjer sem bila. Zdelo se mi je res cudno, ker je bil prostor veliko bolj teman kot prvikrat. Hotela sem splezati po lestvi nazaj gor, ko se je lestev staknila iz tecajev in vsa teza lestve je padla name. Bila je tako tezka kot ne vem kaj, ampak mi jo je ratalo postaviti na svoje mesto. Ko sem preplezala lestev, sem sla skozi vhod skozi temen koridor, potem pa se je prostor razsiril in dobil obliko, kakrsne se spominjam od prej. Zacela sem iskati omarico in posteljo, vendar se mi je zdelo kot v labirintu. Kamor sem sla, je bila napacna pot. Potem sem pogledala na kljuc in videla stevilko postelje. Ko sem ugotovila sistem stevilcenja postelj, sem koncno nasla pravo posteljo. Celo posteljo sem premetala, vendar nisem nasla nicesar. Potem je do mene prisla ena (ni slovenka), pri kateri sem delala, in me vprasal, ce mi pomaga postlat posteljo. Jaz sem sprejela pomoc in skupaj sva opravili delo. Nato sem zacela iskati omarico, vendar tudi te nisem mogla najti. Ko sem ze mislila, da sem jo nasla, sem pokukala vanjo in ugotovila, da ni prava. Enako sem naredila se z dvema, vendar ni bilo srece. Potem sem se spomnila, da se nisem zahvalila tisti, ki mi je pomagala postlat posteljo, in me je obsel slab obcutek. Naenkrat sem se znasla zopet pred temnim koridorjem, in ker se nisem hotela spet izgubiti pa tudi cas me je posteno preganjal, sem odsla ven brez stvari iz tiste omarice.

Ko sem hitela po glavni cesti in sem bila zelo blizu potke oz. visecega mostu, ki vodi k skriti hisici, sem na velikem mostu, ki je bil ocitno tisti ostri ovinek, ki se je videl iz skrite hisice, zagledala dva siva tovornjaka. Vsak je imel na sredini narisan velik simbol crne hitlerjeve svastike, ki je bila v rdecem krogu, takrog pa je imel belo obrobo x?x :inocent: :O: :O: Namesto, da bi sla po cesti, sem zavila v goscavo (pot do skrite hiske in tudi ta sta bili dejansko cisto zakrinkani) in tekla po visecem mostu do hiske. Med tekom sem premlevala, da bom necemu prisla do konca (neki skrivnosti... najbrz povezana s tistima dvema tovornjakoma) in ob enem sem se prepricevala, da bom prisla pravocasno na sestricino poroko. V bistvu sem si govorila, da bom drugim dokazala, da lahko resim skrivnost tako mimo grede pa se nobeden ne bi o tem vedel, jaz pa bom samo polozila vse karte na mizo in bodo potem padale glave. Ko sem prisla do skrite hiske, sem zelo dobro videla dogajanje na mostu... em, na zalost sem se potem zbudila :o|o:

Hmm... dozdeva se mi tudi, da je bilo ob prvem obisku sobe v bloku poleg mene polno domacih ljudi; ob drugem obisku, se mi je pa zdelo kot, da so tam sami tujci... mislim, ljudje, ki niso slovenci....

Uff... sem se razpisala :switz:

http://shrani.si/f/n/lZ/46ldb8qZ/byrdpixelbyfruitkait-d4l.png

Lepo pozdravljeni!

Spet sem sanjala in slišala njegov glas,letel je nad mojo glavo.Jaz sem imela eno palico pri roki,ki je pristal na vrhu palice na koncu pa je priletel naravnost pred mano na tla...Ta orel je bil malček bele barve,modre in prečudovite oči.

Ko sem ga pogledala naravnost v njegove svetlo rjave oči,me je prijela kurja polt,ki me je takoj zbudila...

Nevem kaj naj bi točno to pomenili,lahko pa povem da jih sanjam kar pogosto.Če jih ne vidim pa jih sišim.Te nocojšne sanje pa so mi bile zelo všeč,ker je bil resnično prelep orel :)

Če kdo ve kaj o njih in kaj naj bi pomenile,bi lepo prosila za razlago,le kaj mi hočejo povedati?

Hvala vsem in lep dan! ;)

Orel se pojavlja v sanjah ljudi, ki veliko dosežejo v življenju (nekaj takega kot čast in slava oziroma voditelji),.... Znani so zapisi sanj velikih ljudi iz preteklosti in orel se zelo pogosto pojavlja.

Orel se pojavlja v sanjah ljudi, ki veliko dosežejo v življenju (nekaj takega kot čast in slava oziroma voditelji),.... Znani so zapisi sanj velikih ljudi iz preteklosti in orel se zelo pogosto pojavlja.

In kje lahko najdem te zapise?

Hvala x;)x

Jaz sem svoj čas (že kar nekaj časa nazaj, več let) prebrala veliko knjig na temo sanj, vendar sem si vse sposodila v knjižnici, zato se naslovov res ne spomnim več. Spomnim pa se, da sem že takrat opazila, da se je slavnim ljudem veliko sanjalo o orlih in te sanje so bile notri tudi napisane. To so bili slavni ljudje na visokih položajih, voditelji. Ampak če bolje pomislim, mislim, da sem jih našla na različnih koncih (v različnih knjigah),....
  • Lajkam 1
  • Buuuu 1

In kje lahko najdem te zapise?

Hvala x;)x

Carlos Castaneda - Orlovo darilo

• Lajkam 1
  • Buuuu 1

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...