vesoljčica 24. junij 2011 Prijavi Deli 24. junij 2011 Carlos Castaneda - Orlovo darilo Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
light 24. junij 2011 Prijavi Deli 24. junij 2011 No, te knjige Orlovo darilo nisem prebrala,... mogoče zna Gold povedati več o tem,... vem pa, da Carlos Castaneda piše o učenju pri šamanu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
light 24. junij 2011 Prijavi Deli 24. junij 2011 mirage1 Videti je, da se nečesa bojiš, vendar tvoj strah nima nobene trdne podlage (ni racionalen). Lotevaš se namreč nečesa novega in nočeš, da bi ti zmanjkalo energije. Namreč, ko se boš lotevala nove stvari se boš morala o marsičem odločiti oziroma najti pravo pot. Uspelo ti bo brez posebnega truda. 2. Kaj meniš o duhovnosti? Videti je, da so tvoji nameni dobri in iskreni, a da v sebi nosiš neko breme zaradi nekega dejanja, zaradi katerega si na čase otožna. Nič nenavadnega ne bi bilo, če bi te kdo prepričal v takšno delovanje, ki ti ni bilo všeč oziroma si sedaj zaradi tega obremenjena. Vse skupaj je v povezavi z vero oziroma duhovnostjo. Skušaš ohraniti dobre namene in čistost a videti je nek vdor nečesa "negativnega" v tvojo duševnost ali verovanje. Morda negativne misli, morda te hoče kdo prepričati v kaj takega zaradi česa lahko izgubiš neko "vero". Preplavljali te bodo dvomi, lahko pa pride tudi do notranjega boja, a naposled ti bo le uspelo odgnati negativnost stran, čeprav dvomi lahko ostanejo. Kot bi se šlo za boj med dobrim in zlom. 3. Obremenjuješ se zaradi nepomembnih stvari oziroma ljudi, znaš pa tudi uživati. 4.Te sanje pa nakazujejo, da hočeš razkriti eno skrivnost oziroma nečemu priti do dna. Iščeš po vseh kotičkih svojega uma, obenem sprašuješ tudi druge za nasvete (z njimi deliš tudi zaupne zadeve), za katere kasneje lahko ugotoviš, da ni nujno, da so koristni, ker bi to lahko naredila tudi na drug način. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
//mirage 5. julij 2011 Prijavi Deli 5. julij 2011 mirage1 Videti je, da se nečesa bojiš, vendar tvoj strah nima nobene trdne podlage (ni racionalen). Lotevaš se namreč nečesa novega in nočeš, da bi ti zmanjkalo energije. Namreč, ko se boš lotevala nove stvari se boš morala o marsičem odločiti oziroma najti pravo pot. Uspelo ti bo brez posebnega truda. 2. Kaj meniš o duhovnosti? Videti je, da so tvoji nameni dobri in iskreni, a da v sebi nosiš neko breme zaradi nekega dejanja, zaradi katerega si na čase otožna. Nič nenavadnega ne bi bilo, če bi te kdo prepričal v takšno delovanje, ki ti ni bilo všeč oziroma si sedaj zaradi tega obremenjena. Vse skupaj je v povezavi z vero oziroma duhovnostjo. Skušaš ohraniti dobre namene in čistost a videti je nek vdor nečesa "negativnega" v tvojo duševnost ali verovanje. Morda negativne misli, morda te hoče kdo prepričati v kaj takega zaradi česa lahko izgubiš neko "vero". Preplavljali te bodo dvomi, lahko pa pride tudi do notranjega boja, a naposled ti bo le uspelo odgnati negativnost stran, čeprav dvomi lahko ostanejo. Kot bi se šlo za boj med dobrim in zlom. 3. Obremenjuješ se zaradi nepomembnih stvari oziroma ljudi, znaš pa tudi uživati. 4.Te sanje pa nakazujejo, da hočeš razkriti eno skrivnost oziroma nečemu priti do dna. Iščeš po vseh kotičkih svojega uma, obenem sprašuješ tudi druge za nasvete (z njimi deliš tudi zaupne zadeve), za katere kasneje lahko ugotoviš, da ni nujno, da so koristni, ker bi to lahko naredila tudi na drug način. Oooo, havala za razlago Upam, da se tista razlaga iz prvih sanj uresnici Torej, kar se tice 2. razlage, mi res visi nad glavo ena skala, ampak ne zarad vere ali nekega duhovnega prepricanja, ampak zaradi napacne odlocitve izpred nekaj let, ker sem bila premalo samostojna, da bi absolutno uveljavljala svojo voljo ... in se vedno mi to greni zivljenje :/Za skrivnost pa ne bi vedela... edino mogoce to, da ze odkar se zavedam sebe, se sprasujem, kaj je skrivnost tega zivljenja na zemlji in kaj je tam v vesolju... Citiraj http://shrani.si/f/n/lZ/46ldb8qZ/byrdpixelbyfruitkait-d4l.png Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sleepyheadgirl 16. september 2011 Prijavi Deli 16. september 2011 Pozdravljeni! sama sem imela danes res čudne sanje. sanjala sem da smo bili na nekem čudnem (saj sploh nevem kje in kako opisati) ampak podobno je bilo kot nekemu velikemu dvorišču obkroženim s hišami in oboki. glavni problem sanj je bil ker mi je nek starejši tip kar začel striči lase brez da bi me vprašal kakšno dolžino želim. in itak me je postrigel ful preveč in sem bila jaz čisto panična, drla sem se nanj, da je nesposoben, da bi me moral vprašati itd in mu tudi nisem več pustila da bi me strigel. v glavnem bila sem čustveno čisto na tleh in taka sem se potem tudi zbudila. po tem se je odvijala kot neka stranska zgodba, poroka mojega očeta in mame in nekih družinskih prijateljev, vendar čeprav so bili vsi srečni jaz enostavno nisem mogla biti srečna ker je to striženje tako vplivalo name. potem sem se zbudila. vem da so dolge sanje vendar me res zanima pomen sanj, predvsem tole s striženjem las, ker sem ob tem začutila res močne občutke groze in me zanima kaj bi lahko pomenilo. hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 4. oktober 2011 Prijavi Deli 4. oktober 2011 Ja. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/pevc.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2011 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2011 jst pa mensezdi še nikol. oz. najbrž bi vedla, če bi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2011 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2011 uhh. no glavno da ga je zapustil. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 4. oktober 2011 Prijavi Deli 4. oktober 2011 Jst se že večkrat "pretepal" z njimi.Učinkovito se jih da znebit s kakšno mantro (samo jo seveda moraš met tolk ozaveščeno, da se v sanjah spomniš nanjo). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 5. oktober 2011 Prijavi Deli 5. oktober 2011 Ne rabiš mantre, ti ga samo dobro zakuri, ognja se boji. Potrebna je samo dobra vizualizuacija. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. november 2011 Avtor Prijavi Deli 24. november 2011 Že nekaj časa je od tega, kar sem to sanjala (kak mesec ali malo več), ful lepe sanje. Bila je noč in bili smo (en folk) ob vodi, vzdušje je bilo *antično* in kot v kakem amfiteatru, le da je bilo na prostem, pač ob vodi... in v bistvu pot(ka) v vodo je bila speljana skozi tak portal, značilen za antično (grško) umetnost.In smo gledali vodo, ki je bila čisto mirna in lepa.Nenadoma pa sta se pojavili, nekako priplavali dve ribi, ki sta v valovih se pojavljali in skakali iz vode, kot dva delfina... sta skočili iz vode, pa sta spet poniknili v valu... tko lepo ritmično.Ampak ti dve ribi sta bili čisto odštekane oblike in na sebi sta imeli kot nekakšni grafiki, kot kak op art, hologramski, ki se je kar prelival in so kar dimenzije bile... težko opisat. Nekako kot bi bili potiskani s totalno lepim geometričnim potiskom, ki pa ni bil samo potisk, pač pa je bila kar globina... tako da sta ribi kar spreminjali obliko kot tudi dimenzijo...In je nenadoma bil Tim zraven mene in sem rekla, dej hitro poglej v tisto knjigico, kateri ribi sta to, ker takih pa še nisem videla. (kot da bi imela res kakšno tako knjigo )Skratka, nad lep prizor, škoda ker ga ne morem in ne znam dobr opisat. so se mi zdele ful pomembne sanje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. november 2011 Prijavi Deli 24. november 2011 NE GOVORITE SVOJIH SANJ NAOKOLI....morda pridejo na oblast FROJDISTI zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aeiou22 16. april 2012 Prijavi Deli 16. april 2012 zdravo. upam,da kakšna taka tema že ne obstaja, ampak ker sem nova tu, nisem zasledila še nič podobnega. imam resen problem s katerim se ukvarjam že kakšno leto. vmes je že šlo mimo, ampak je zdaj spet tu. imam namreč zelo grozne sanje,ampak res čisto vsakič. prišlo je že tako daleč,da sem v bistvu čisto navajena in zadnjič ko me je en kolega vprašal, če vem da to ni dobro in da bi mogla obiskat kakega psihologa sem se dejansko malo zamislila... ganejo oz vtis name naredijo pa samo takrat kadar so zelo žive. in to se mi je zgodilo v roku 2h tednov 4x. ponavadi sanjam kako apokalipso, bombne napade, vojno, post-apokaliptične zadeve... ampak to še nekako zignoriram. težava nastopi,ko mi v sanjah nastopijo ljudje, ki mi želijo slabo(te so tudi bolj žive). prejšnji teden sem sanjala osebo, ki mi zelo veliko pomeni, ta pa me je želela ubit na zelo brutalen način. danes ponoči pa sem sanjala kako naključni pripadnik neke subkulture fizično obračuna z mano na najgrši način kar je sploh možno in to pred veliko ljudmi, ker sem sedla na njihovo klop. problem pri teh sanjah je, da se še cele dneve potem sprašujem:"zakaj bi kdo naredil kaj takega?" podzavestno to mešam z realnostjo in teh ljudi ne morem več normalno gledati. aja, naj omenim da nisem pod nobenim stresom in živim kar precej srečno in brezskrbno življenje. v preteklosti sem sicer imela določene težave s seboj,ampak se je zelo spremenilo na bolje in se imam zdaj v življenju resnično lepo. ko pa pride do sanj, je pa povsem druga zgodba. halucinogenih drog ne jemljem tako redno,da bi to lahko povzročilo moje težave. 2x v življenju sem poizkusila gobice, pa mi je bilo super lepo, nobenih flash backov slabih nima za nazaj...tako da.. če mi kdo zna svetovati oz. je imel podobno izkušnjo se vam zelo priporočam. Hvala, lep pozdrav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 16. april 2012 Prijavi Deli 16. april 2012 A, E, I, O, U...me je malo spomnilo na kabalistično invokacijo...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Kar se sanj tiče...vojna, A- bomba, itd. predstavljajo notranje konflikte...med željami, hrepenjenjem in tistim kar se dogaja v real lifeu...lahko se gre za določene konflikte, ki niso rešeni, ipd....V sanjski bukvici je pomen vojne dobro razložen...v bistvu nakaže smer v katero je dobro gledat... Dodal bi samo to...imam feeling, da je nekaj v povezavi...Na kratko povedano iz moje perspektive gledanja, gre se za notranje čustvene konflikte+ nedokončane zadeve, neprekinjene energijske vezi (karmične vezi)...in vse kar gre zraven...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif Sanjati KRISimbolni pomen krvi v sanjah je povezan z življenjem, strastjo, se pravi s tistim, kar nas ohranja. Sanje o krvi predstavljajo čustvene težave globoko v nas. Če sanjamo kri, to lahko kaže na slabo vest oziroma da zaradi nečesa krivimo sami sebe (krvave roke). Lahko kaže na izčrpanost, nemoč, na to, da nujno potrebujemo počitek (izguba krvi v sanjah). Sanjati kri lahko pomeni tudi izzive znotraj družbenih stikov in čustvenih zvez (videti kri nekoga drugega). Sanjti OROŽJESanjati orožje pomeni agresijo, zahtevnost in ukrepanje. Orožja so simboli moških energij. Lahko kažejo na nagnjenost reševanja problemov s pomočjo sile, morda celo nasilja. Nekatera orožja, zlasti meč lahko nosi tudi sakralno simboliko. Pomeni misticizem in ritual.V bistvu nam orožja kažejo ravnovesje med pomanjkanjem in obiljem in na kakšen način pridobivamo tisto, kar si želimo. Sanjati OBRAZEObraze v sanjah moramo razlagati na podlagi njihovega izraza. Srečni, veseli obrazi prinašajo sporočila sreče, harmonije, bogastva in miru. Grozni in neprijetni obrazi predstavljajo pretrese, frustracije, sovraštvo, skrbi in notranje nezadovljostvo. Osvetljeni obrazi so pogosto znamenje višjega znanja, ki ga sanjajočemu sporoča nebeško bitje, ljubljena oseba ali duhovni vodnik. Obrazi brez izrazov kažejo na veliko mero nanašanja na vero ali duhovnost za doseganje višjega dojemanja sveta. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 16. april 2012 Prijavi Deli 16. april 2012 zdravo. upam,da kakšna taka tema že ne obstaja, ampak ker sem nova tu, nisem zasledila še nič podobnega. imam resen problem s katerim se ukvarjam že kakšno leto. vmes je že šlo mimo, ampak je zdaj spet tu. imam namreč zelo grozne sanje,ampak res čisto vsakič. prišlo je že tako daleč,da sem v bistvu čisto navajena in zadnjič ko me je en kolega vprašal, če vem da to ni dobro in da bi mogla obiskat kakega psihologa sem se dejansko malo zamislila... ganejo oz vtis name naredijo pa samo takrat kadar so zelo žive. in to se mi je zgodilo v roku 2h tednov 4x. ponavadi sanjam kako apokalipso, bombne napade, vojno, post-apokaliptične zadeve... ampak to še nekako zignoriram. težava nastopi,ko mi v sanjah nastopijo ljudje, ki mi želijo slabo(te so tudi bolj žive). prejšnji teden sem sanjala osebo, ki mi zelo veliko pomeni, ta pa me je želela ubit na zelo brutalen način. danes ponoči pa sem sanjala kako naključni pripadnik neke subkulture fizično obračuna z mano na najgrši način kar je sploh možno in to pred veliko ljudmi, ker sem sedla na njihovo klop. problem pri teh sanjah je, da se še cele dneve potem sprašujem:"zakaj bi kdo naredil kaj takega?" podzavestno to mešam z realnostjo in teh ljudi ne morem več normalno gledati. aja, naj omenim da nisem pod nobenim stresom in živim kar precej srečno in brezskrbno življenje. v preteklosti sem sicer imela določene težave s seboj,ampak se je zelo spremenilo na bolje in se imam zdaj v življenju resnično lepo. ko pa pride do sanj, je pa povsem druga zgodba. halucinogenih drog ne jemljem tako redno,da bi to lahko povzročilo moje težave. 2x v življenju sem poizkusila gobice, pa mi je bilo super lepo, nobenih flash backov slabih nima za nazaj...tako da.. če mi kdo zna svetovati oz. je imel podobno izkušnjo se vam zelo priporočam. Hvala, lep pozdrav Dobro bi bilo energijsko očistiti spalnico, ležišče naj bo obrnjeno tako, da bo glava na severu, noge na jugu.Predno greš spat, si lahko prižgeš tudi kakšno čajno svečko ( informiraš jo za boljši spanec), ter jo postavi nekam, kjer te ne bo med spanjem motila svetloba.Če se zadeve lotiš dovolj koncentrirano, bi počasi tudi spanje bilo boljše skupaj z sanjami. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. april 2012 Avtor Prijavi Deli 16. april 2012 Lahko si daš tud kakšno piramidico v prostor. Al pa celo iz kamene strele, recimo (pa da ni prevelika), ametist pa odsvetujem. Mogoče bi tud kakšen oniks bil primeren ali beli (mlečni) kremen ali beli ahat. Lohk natreseš mal kristalčkov soli v kote sobe... Pa ne bit tolk v glavi, pač samo 'opazuj', ne se vpletat (čustveno itd.). .................. Jaz sem pa zadnjič sanjala, da sem bla na letnem telovadišču, čisto na koncu pri štreki, kjer je včas bilo poslopje in tuši itd.... je bila noč, ampak so bli reflektorji in nenadoma se je začel valit dim in tak grozen sikajoč zvok je bil, kot bi na polno spuščali plin. Pač kot da bi plinili vse letno telovadišče.No jaz sem pa z znanko (nenadoma se je pojavila ob meni) se stiskala k tistemu poslopju, držali sva se za roke in se nagonsko umikali dimu (glavi stran, kao da naju potem plin ne bo dosegel )...Potem pa je dim ponehal -in zvok- sva pa pogledali na desno, pač na letno telovadišče, in sta tam bila, zelo blizu naju - dva (cirkuška) slona. En drug dan (pred nekaj dnevi) pa sem sanjala, da sem spala v sobi (kot v štepiju recimo) in me je zbudil potres (v sanjah). Pogledam ven, na oknu je bila sicer zavesa, ampak iz blaga, nekako oranžnega, zunaj pa je bilo svetlo, kot da je osvetljeno... no in zagledam, da ČAROVNICA na metli mimo leti!! Je blo tko živo, da sem v sanjah pomislila, pa saj to je noro!, saj menda sanjam!, bila je sicer samo njena silhueta, ker je pač bila zavesa vmes, ampak genau taka kot recimo iz reklame Bonekampf. Prav tko z ruto, obris, pa metla na koncu, žimasta... postelja se je pa še kar tresla... potem pa je še več čarovnic, identičnih, mimo letelo. Pa sem pomislila, aha potem je pa to bil ta *potres*, so čarovnice s svojim letom povzročile to tresenje in valovenje.Potem sem pa pogledala po sebi navzdol, in sem imela okrog vratu obešen tak kot nek totem, rumen in zlato prozoren, notri so se pa take rdečkaste kuglice in raznih oblik zadevce premikale, podobno kot včasih v kakšnih enih takih kulijih, ko je blo v eni tekočinici kaj, pa je malo plavalo gor pa dol. Ta *totem* pa sem imela obešen na takem traku, širokem, trobarvnem (rdeč, bel in moder), kot so recimo medalje gor obešene. ... Ful sanjam v tem obdobju, samo me prec kej zbudi in se mi vse odneptuni stran, kar vidim, kako odhajajo podobe, preden jih ujamem, no ene pa le ostanejo ali pa se mi kot preblisk kasneje čez dan nenadoma pojavijo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 23. april 2012 Prijavi Deli 23. april 2012 Prosim vas za razlago sanj. Vem, o tej temi je že ogromno napisanega marsikje, ampak bi vseeno zapisala še tukaj. Torej, bila sem noseča, tik pred porodom, in sem šla pač tja, kjer naj bi rodila (ni ravno izgledala bolnišnica:) in sem rekla, naj mi že dajo tisto svečko, da čim prej zaključimo, pa potem sem razmišljala še nekaj v stilu, da ne mislim imeti dolgega mučnega poroda in da bom s tem na hitro opravila, da bo šlo fjuf gladko ven. Potem pa kar ni bilo popadkov. Ravno včeraj sem ponovno globoko razmišljala o tem, ali si sploh želim otroke ali ne, menda me lovi tudi že biološka ura, včasih se vidim le z družino, spet drugič pa globoko razmišljam o tem - mogoče je kaj povezano s tem? Sanje o nosečnosti ali o dojenčku so bile pred leti, v več različnih obdobjih stalnica v mojem življenju, zdaj pa že dolgo nič o tem. Pred kratkim sem sicer sanjala, da je bila noseča sestra, zase pa ne. V bistvu sem imela v preteklosti kar nekaj ponavljajočih sanj, ampak sedaj me zanima za te, ostale mogoče drugičhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif. Hvala! Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 23. april 2012 Prijavi Deli 23. april 2012 Že nekaj časa je od tega, kar sem to sanjala (kak mesec ali malo več), ful lepe sanje. Bila je noč in bili smo (en folk) ob vodi, vzdušje je bilo *antično* in kot v kakem amfiteatru, le da je bilo na prostem, pač ob vodi... in v bistvu pot(ka) v vodo je bila speljana skozi tak portal, značilen za antično (grško) umetnost.In smo gledali vodo, ki je bila čisto mirna in lepa.Nenadoma pa sta se pojavili, nekako priplavali dve ribi, ki sta v valovih se pojavljali in skakali iz vode, kot dva delfina... sta skočili iz vode, pa sta spet poniknili v valu... tko lepo ritmično.Ampak ti dve ribi sta bili čisto odštekane oblike in na sebi sta imeli kot nekakšni grafiki, kot kak op art, hologramski, ki se je kar prelival in so kar dimenzije bile... težko opisat. Nekako kot bi bili potiskani s totalno lepim geometričnim potiskom, ki pa ni bil samo potisk, pač pa je bila kar globina... tako da sta ribi kar spreminjali obliko kot tudi dimenzijo...In je nenadoma bil Tim zraven mene in sem rekla, dej hitro poglej v tisto knjigico, kateri ribi sta to, ker takih pa še nisem videla. (kot da bi imela res kakšno tako knjigo )Skratka, nad lep prizor, škoda ker ga ne morem in ne znam dobr opisat. so se mi zdele ful pomembne sanje. Meni so te sanje tudi zanimive, sem poskusila razmišljat o njih. Antično vzdušje morda pomeni vrnitev v neko preteklost, kjer si opazovala "morje" svojih čustev skozi predstavo (amfiteater). Voda je bila mirna in lepa, kar nakazuje, da so bila tvoja čustva stabilna. In ker je zame morje nekak praizvor, si se vrnila k svojemu izviru, k svojemu resničnemu jazu, v katerem je vse mirno, iskreno in je to tudi svet tvoje ustvarjalnosti, domišljije, ki ga lahko povezuješ s svojimi dragimi (Tim)... Ribe v povezavi z vodo prav tako predstavljajo čustva, plavajo, verjetno uživajo in se počutijo kot doma, na valovih in izražajo neovirano ustvarjalnost ali skozi igro predstavljajo človekovo sproščenost, notranji mir, brez vseh obremenjevanj z drugimi okoli nas... Ali pa če sama premisliš, odslikavo česa bi ribi s svojimi vzorci in igrivostjo pomenili... tako nekako Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 23. april 2012 Prijavi Deli 23. april 2012 Prosim vas za razlago sanj. Vem, o tej temi je že ogromno napisanega marsikje, ampak bi vseeno zapisala še tukaj. Torej, bila sem noseča, tik pred porodom, in sem šla pač tja, kjer naj bi rodila (ni ravno izgledala bolnišnica:) in sem rekla, naj mi že dajo tisto svečko, da čim prej zaključimo, pa potem sem razmišljala še nekaj v stilu, da ne mislim imeti dolgega mučnega poroda in da bom s tem na hitro opravila, da bo šlo fjuf gladko ven. Potem pa kar ni bilo popadkov. Ravno včeraj sem ponovno globoko razmišljala o tem, ali si sploh želim otroke ali ne, menda me lovi tudi že biološka ura, včasih se vidim le z družino, spet drugič pa globoko razmišljam o tem - mogoče je kaj povezano s tem? Sanje o nosečnosti ali o dojenčku so bile pred leti, v več različnih obdobjih stalnica v mojem življenju, zdaj pa že dolgo nič o tem. Pred kratkim sem sicer sanjala, da je bila noseča sestra, zase pa ne. V bistvu sem imela v preteklosti kar nekaj ponavljajočih sanj, ampak sedaj me zanima za te, ostale mogoče drugičhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif. Hvala! Nosečnost v sanjah pomeni zametek sprememb, nečesa novega. Čisto možno, da so se sanje pojavile na osnovi realnih razmišljanj, da bi le imela otroka. Pa bodisi, da je tvoja nosečnost predstavljala zametek spremembe neke tvoje dejavnosti, aktivnosti ali razmišljanj o drugačnem življenju, novem projektu ali pa samo nosečnost. Če je predstavljala tvoje razmišljanje, da je čas za spremembo, biološki čas, ko bi se bilo dobro odločit za "bejbija", kažejo sanje same na razdvojenost BI ali NE BI. Namreč, če že mora bit porod, si želela svečko, a potem kar ni bilo popadkov... Še v sanjah pravzaprav nisi upala "roditi", kar kaže, da se tega koraka zelo bojiš oziroma si ne znaš predstavljat, da bi se življenje nenadoma tako spremenilo... Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bee16 26. april 2012 Prijavi Deli 26. april 2012 jaz sem pred dobrimi parimi mesecimi sanjala..da sem se peljala z mozem na motorju nekam na odprti ocean..tam je bila ena hisa..na sredi oceana...in par ogromno ladij naokrog nas...zdelo se mi je kot da sva z motorjem poletela do te hise ki je bila sredi oceana..V tej hisi je zivelo ogrono ljudi.. Vsi smo bli zunaj in jaz sem samo obcudovalo kako lepo in mirno je! tam blizu je bil kot en otocek ali gora...ki je bila kar visoka..toda bolj odaljena od nas.. ocean kristalno moder! ljudje dobre volje in vsi so uzivali zunaj na soncu..nakar iznenadoma pride ogromni val..nevem koliko visok je bil..toda zgledalo je kot ena ogromna stolpnica ki se rusi k nam..nakar probamo vi zbezati v hiso in zakleniti da nas val ne dobi..nakar odplahne vse stran ..celo mojega mozeka to so bile moje sanje! no nakar v realnosti cez 3dni je bil cunami na Japonskem..ko bi clovek predvidu in vedel kaj ti sanje sporocajo..in to ni prvic da sem sanjala nekaj velikega kar se ne bi poli tudi zgodilohttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/sorry.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 23. julij 2012 Prijavi Deli 23. julij 2012 Danes sem spal zelo slabo, imel par prav odštekanih sanj...pa da napričam ene res malo otkačene... ...Delavci so ob železnici drugič postavljali nek mini objekt v velikosti malo večje vrtne utice. Izgledalo je kao mini lokalček- wc, stoli, TV, hladilnik s pijačo, itd. V bistvu je bolj izgledalo kot kakšna čajanka varianta. Postavil naj bi pa Marsi oz. naj bi ona prevzela in postala lastnik. Prvič naj bi nekaj manjkal, bil je manjši, pomankljiv, zaradi požara al nekih čudnih okoliščin se je objekt poškodoval, tako da so ga na koncu porušili in zgradili drugo različico, večjo, boljšo... Čez nekaj časa jaz, Marsa in še par osebkov nekaj zapričamo...zanimivo, ko so mi ponudili pijačo sem kao odklonil pivo in rekel, da bom raje vodo izpod pipe pa čeprav klorirano, da ima še zmeraj boljši okus kot pa v plastenki. Na koncu smo vsi raje vzeli kozarec vode kot pa kakšne sokove al pa kaj podobnega. Potem začnem kao ob gledanju TV-ja igrati igrico, čez nekaj časa pogovor nanese na gledanje aure in valjda jaz dam igro na pavzo in sem kao poskusni zajček. Ma v bistvu je bila zraven Marse še ena, ki je kao trenirala jogo in je tudi videla auro. Izgledalo je kot da sta frendi in da skupaj nekaj vadita, ampak Marsa je bila bolj lena in ni toliko prakticirala nekih kao jogijskih vaj. V glavnem te dve naj bi mi pogledali auro in povedali kaj vidita. Pa kasneje sem še nekako kao neke duhce poklical, da naj kao preko njih komunicirajo, če bom jaz preveč tup i glup, da bi jih videl, slišal, upošteval, ipd. Marsa me vpraša še tri čisto x vprašanja in potem se kao začne. Priključi se še tretja oseba, ki mi kao maže oči oz. obraz z neko mastjo al zelišči. Jaz sem kao ležal, ona mazala, izgledal kao da je neka zeliščarca. Sledijo neke barve, čudni pritiski okoli glave, malo sci-fi scenarijev... Potem pa ne vem več al sem se zbudil al imam pa blackout...Pa naj še kdo reče, da preveč LNF ne začne vplivat na psiho. Trenutno ni nobene lune, da bi se izgovarjal nanjo. Mogoče bi pa moralo na prvi strani foruma pisati nekaj podobnega kot v reviji Misteriji-...recimo nekaj kot "Pozor, branje tega foruma lahko vpliva na vašo psiho, vam spremeni navade in miselnost. Bolje da takoj prenehate, če hočete ohraniti stari način življenja...oziroma nekaj v tem smislu...http://serve.mysmiley.net/angel/angel02.gif 2 Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 23. julij 2012 Prijavi Deli 23. julij 2012 Haha Brezo, imaš prave filmske scenarije, zanimivo, da je lunin forum vtkan v tvoje življenje. Saj na nek način je Marsa res naša gostiteljica tule, pa imamo tu "čajanke". Vmes se je pa večkrat na forumu tudi že "kurilo" oz so bile kakšne "goreče" razprave, nasprotja, pa je bilo treba tudi kaj obnavljat v smislu odnosov recimo Je tudi zanimivo, kako so "duhci" del tvojega življenja, še v sanjah se zatekaš k njim. Ko ti neka oseba premaže oči...tako ostaneš brez vida in se moraš naslonit na svojo notranjost, na svojo intuicijo. Mazala ti je tudi obraz, ki je simbol odseva naše notranjosti...ali tega, kako se pokažemo navzven...mogoče, kakšen je odsev tvoje zunanje podobe na forumu Saj meni je ta forum tudi nekaj, kar pridem prebrat za kratek oddih med delom 1 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. julij 2012 Avtor Prijavi Deli 23. julij 2012 Hehe, Brezo, a tkole smo te popedenčkale, no dve, jaz pa "sem bila bolj lena". ... hecno, meni se je pa včeraj sanjalo, da so zagradili v stolpnici en štuk in se ni dal več pridt na teraso. kar vse je bilo drugače, prebeljeno, pa kar stena. namesto šteng za gor. oz. en štuk z liftom, zadnji, je že tudi kar manjkal. skratka, zagradil so, ni se dal gor. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 23. julij 2012 Prijavi Deli 23. julij 2012 ...Je tudi zanimivo, kako so "duhci" del tvojega življenja, še v sanjah se zatekaš k njim. Ko ti neka oseba premaže oči...tako ostaneš brez vida in se moraš naslonit na svojo notranjost, na svojo intuicijo. Mazala ti je tudi obraz, ki je simbol odseva naše notranjosti...ali tega, kako se pokažemo navzven...mogoče, kakšen je odsev tvoje zunanje podobe na forumu ... Da malo dodam...zdaj sem glih preštudiral pol knjige o jasnovidnosti (v hrvaščini valjda)...in tam so zelo zanimive zadevce...kako se astralni vid loči od eteričnega ali mentalnega...do kje so področja delovanja, kaj vse je možno gledati, itd... Tam je tudi omenjen, da so nekatera ljudstva včasih poznala določeno mast, ki je stimulirala neke živčke al kaj jaz vem, da je človek lažje vizualno prišel v stik z nefizičnimi svetovi in njenimi prebivalci (nižje deve, palčki, ipd.). Kar jaz iz sanj sklepam, je da je tista oseba kao pomagala, ker potem so sledile barve. Marso in tisto ta drugo pa jemljem kao da imata te sposobnosti bolj izražene oz. jih uporabljata v življenju bolj v primerjavi z mano...zavedno, polzavedno ali nezavedno to je že drugo vprašanje. Predvidevam, da so se glih zaradi teh informacij (iz knjige) pri meni sprožili kakšni čudni procesi v podzavesti...in da so sanje samo deloma pokazatelj o čem se gre... Hehe, Brezo, a tkole smo te popedenčkale, no dve, jaz pa "sem bila bolj lena". V bistvu me vidve nista nič pedenale, ampak je izgledala kot neka igra na začetku, kao razbiranje informacij iz aure. Kasneje je pa izgledalo kot da bi bila kao kanal za informacije oz. žička pri klasičnem telefonu...kao da bi mi povedale tisto kar jaz trenutno nisem sposoben registrirat, videt, slišat... Recimo tak klasičen primer je ko se svetloba usmeri skozi prizmo na prazen bel papir. In če se različno število ljudi vpraša kakšne barve vidijo in njihov razpon, bodo različi odgovori. Eden bo videl več vijolične, drugi rdeče, tretji rumene, itd. Razen, če ni oseba taprav jasnovidec in bo podal taprave rezultate. Ma pri tebi mi je bil zanimivo, ker praviš, da stanuješ v Šiški, ampak tam ni glih nobene železnice v bližini. Po drugi strani pa tudi nisi omenila, da se ukvarjaš s kakšno jogo al pa kaj podobnega. Kakor sem jaz pretolmačil naj bi se lenost nanašala na neko stvar, ki jo skupaj delata ali obiskujeta, se učita...in da si pri vajah oz. izvajanju malo bolj lena od kolegice...Kar bi se po eni strani lahko nanašalo na kakšne tvoje "psiho" ali osebne lastnosti...Ma sem celo videl obraz tiste druge pa ga ne znam več opisat. Je bil podoben eni iz foruma (angelit) na slikcah, ki sem jih videl, ampak samo podoben ne isti... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. julij 2012 Avtor Prijavi Deli 23. julij 2012 Ma pri tebi mi je bil zanimivo, ker praviš, da stanuješ v Šiški, ampak tam ni glih nobene železnice v bližini. Po drugi strani pa tudi nisi omenila, da se ukvarjaš s kakšno jogo al pa kaj podobnega. Kakor sem jaz pretolmačil naj bi se lenost nanašala na neko stvar, ki jo skupaj delata ali obiskujeta, se učita...in da si pri vajah oz. izvajanju malo bolj lena od kolegice...Kar bi se po eni strani lahko nanašalo na kakšne tvoje "psiho" ali osebne lastnosti...Ma sem celo videl obraz tiste druge pa ga ne znam več opisat. Je bil podoben eni iz foruma (angelit) na slikcah, ki sem jih videl, ampak samo podoben ne isti...hm, pravzaprav že več kot eno leto ne stanujem v šiški. ampak je bila pa železnica dokaj blizu (stanovala sem v bližini lpp-ja), tukaj je pa tudi železnica blizu, vmes sta samo narodna galerija in pravoslavna cerkev. Hm, nikamor ne hodim, v kakšen 'uk' al pa kej s katero od prijateljic, je pa res, da sem v večih smislih bolj lena od večine svojih prijateljic (v večih smislih pa tudi ne, vsekakor kar je bilo za narest, je bilo narejeno - sem bolj kampanjska kot lena)... Angelit še nisem nikoli videla (tako kot ne večine forumovcev)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.