Skoči na vsebino

Moje sanje 2

Marsa

Recommended Posts

hm, pravzaprav že več kot eno leto ne stanujem v šiški. :)

ampak je bila pa železnica dokaj blizu (stanovala sem v bližini lpp-ja), tukaj je pa tudi železnica blizu, vmes sta samo narodna galerija in pravoslavna cerkev.

Hm, nikamor ne hodim, v kakšen 'uk' al pa kej s katero od prijateljic, je pa res, da sem v večih smislih bolj lena od večine svojih prijateljic (v večih smislih pa tudi ne, vsekakor kar je bilo za narest, je bilo narejeno :) - sem bolj kampanjska kot lena)...

Angelit še nisem nikoli videla (tako kot ne večine forumovcev)... :)

Aja, točno zdaj si v centru...tisto o lenobi pa ni nujno, da se nanaša na fizično realnost...mogočee si pa na astralu v kakšnem klubu čarovnic pa se ti ne da preveč čarat...To so bile samo malo bolj otkačene sanje. Kar še ne pomeni, da jih je treba jemati resno...

Angelit je pa pokazala vsaj 2-3 fotke tukaj gor (kakor sem jaz sledil dogodkom), na tisto sem mislil. V živo pa pojma nimam kako izgleda...x:)x

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Deli na socialnih omrežjih

No, jaz pa sem nocoj imela spet sanje, ki so se mi že pojavljale, zdaj nekaj časa ne, vsaj ne tako pogosto kot pred leti. Bila sem v nekem gledališču ali kinu in sem šla na stranišče, potem so mi pa kar naprej ljudje (mislim, da so bili celo tam zaposleni) not uletavali. Podobne sanje sem imela že večkrat, pač da hočem iti na stranišče, pa ni vrat ali so dvojna vrata in nekdo hoče priti skozi slednja ali da je enostavno odprt prostor ali da kar nekaj ljudje okoli hodijo. V glavnem, ni nobene zasebnosti, da bi človek opravil potrebo in tega kar ne morem storiti. Ne vem, če je morda vzrok teh sanj samo to, da me je tiščalo na straniščehttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

Ob tem se spomnim še na neke druge, mogoče podobne, prav tako skrajno neprijetne sanje. Kar naenkrat sem se znašla med ljudmi napol razgaljena. Ponavadi sem bila v spodnji majici, brez modrca, puloverja ali česarkoli za pokriti, mogoče sem bila včasih celo še samo v spodnjih hlačah. Ja, enkrat sem bila celo samo v spodnji majici, brez česarkoli drugega. Kot otrok sem večinoma sanjala, da se je to dogajalo v šolski telovadnici, če se prav spomnim, pa nismo imeli ravno telovadbe.

Da se navežem še na Marsine sanje - tudi sama sem imela zelo pogoste ponavljajoče sanje glede bloka in dvigala. Zanimivo je, da smo takrat živeli v bloku, ki je imel dvigalo do predzadnjega, 9. nadstropja. Nato so popravljali streho in so naredili še eno dodatno nadstropje, torej je bilo 11 nadstropij, v zadnja dva si moral peš. Sanje so bile pa vedno, da sem šla z dvigalom gor in se to kar ni hotelo ustaviti. Ne v 9. nadstropju, šlo je še višje, potem sem si (kao v sanjah) rekla, da itak ni panike, ker sta še dve nadstropji in da se bo že ustavilo, pa je šlo dvigalo še v 10. in 11. nadstropje, pa se kar ni ustavilo in je nadaljevalo še bistveno višje, vendar mi potem ni bilo več jasno, kje sploh sem, vedela pa sem, da je absolutno previsoko za ta blok. Neprijetni občutki.

Pa ko sem že pri višini - zadnja leta sem nekajkrat sanjala, da sem se kar naenkrat znašla nekje visoko, blazno visoko (sploh nemogoče opisati) in nisem mogla dol. Ni bilo ničesar, kamor bi lahko stopila, kjer bi lahko prišla do varnih tal, le obstala sem nekje visoko visoko in ob tem občutila neverjeten strah, grozo, ker sem tam obstala. Sicer se višine bojimhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

To so vse ponavljajoče se variante, zato najbrž v sebi skrivajo nek pomen. Pa ker ste tukaj takšni stručkoti, vem, da boste pomagali razrešiti, kaj bi lahko bil njihov pomenhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

Life begins at the end of your comfort zone.

Asociacije, ki sem jih dobil med čitanjem...

Stranišče- del tega se nanaša na čisto fizično potrebo...v WC-ju naj bi telo izločalo iz telesa škodljive snovi iz organizma v obliki blata, urina, znojenja...da so te drugi motili naj bi kao pomenilo, da nočejo, da se spremeniš po karakterju. Skratka njim najbolj ugaja, da si taka kot si zdaj...pa asociacije na strahce so bile tudi nekaj zraven...mogoče strah pred spremembami kar bi se lahko nanašalo tudi na drug odstavek...plus pomanjkanje samozavesti, nezaupanja, mogoče tudi brez prave podpore (da ni nobenega zraven oz. v tvojem lifeu, ki bi imel primerno znanje, da bi ti stal ob strani pri nekaterih stvareh)...

Stolpnica- projekcija iz resničnega življenja...neobstojerča nadstropja pa kao namigujejo na stik z višjim Jazom oz. z višjimi področji...kar lahko pomeni ali nakazuje na spremembo miselnosti, karakterja, ipd...letanje lahko včasih pomeni tudi navdih iz višjih nivojev, umik pred težavami fizičnega sveta, da se gre duša kao malo odpočiti tja gor in nabrat novih moči za sppoadanje s problemi...Če se poveže strah pred višino in strah pred spremembami se lahko pride do podobnih zaključkov kot zgoraj...nešto mi liči, da se preveč držiš zemlje in stvari, ki jih poznaš in se ne upaš spustiti na tista področja kamor te vabi duša oz. višji Jaz. Mogoče hočeš imeti stvari preveč pod nadzorom al pa strah pred tem kaj bi bilo, če bi se ti karakterno spremenila. Kako bi to drugi sprejeli, ali bi se nekateri odnosi še ohranili, ipd...

In za konec še asociacija na reiki...v tem se skrivajo tudi nekateri odgovori na katere si se spraševala in delno tudi že sama odgovorila...v drugi temi valjda...x:)x

Jz pa sem dobila asociacijo, da želiš dati nekaj iz sebe, pa te je sram pred ljudmi oziroma se ne moreš odpreti. Gledališče mi simbolizira nek oder, nenazadnje vsi ljudje v življenju igramo neko vlogo. Iščeš prostor, kjer bi lahko odvrgla s sebe svojo masko, vendar se ne moreš sprostiti pred drugimi. Tudi to, da se znajdeš med ljudmi samo v majčki, je tvoj notranji občutek negotovosti, strahu oziroma to, da si pred njimi nezaščitena. Mislim, da bi morala več narediti za svojo samozavest. Iz svojih izkušenj ti povem, kako osvobajajoče je, ko se enkrat postaviš zase in se upaš pokazati, da si takšna oseba kot si. Recimo, od začetka možu sploh nisem govorila, da me zanimajo angeli, ezoterično itd..., naenkrat pa, ej, glej, meni je to fajn, ti pa če to lahko sprejmeš, prav, če ne me pač samo pusti, da jaz v to verjamem. Pa veš kako te ljudje sprejmejo, ko začutijo, da stojiš za tem....

Za višino in stolpnico pa nimam ideje, samo da mogoče vidiš cilje, ki so visoko, a se jih bojiš uresničiti. Lahko pa se enostavno tvoje notranje napetosti, negotovosti in strahovi izražajo skozi tvoje največje strahove, na primer pred višino. Je kar fajn ideja Brezotova po moje, da moraš spremeniti sebe in napredovati do višjega...tebe je pa strah. x;)x (pst, sej to ni ajnfah x;)x )

Želiš se očistiti nekih odvečnih stvari, vendar nimaš miru, kljub temu dosegaš neko veličino v življenju, katere se bolj bojiš kot ne. Občutki "sramežljivosti" so ti bili včasih dokaj blizu, videti je da hočeš to zadevo preseči.

*imam večkrat zelo nazorne sanje (zadnjič -samo nisem našla tu, očitno sem npaisala v Dnevnik- sem sanjala, da so eni izvajali neke virtuoznosti na mojem dvorišču, nakar so istega dne eni res popravljali streho al kaj, skratka, so dejansko tam bili ljudje v čudnih položajih, nevarno in vse - se pravi dobesedno je bilo)

hecno, meni se je pa včeraj sanjalo, da so zagradili v stolpnici en štuk in se ni dal več pridt na teraso. kar vse je bilo drugače, prebeljeno, pa kar stena. namesto šteng za gor. oz. en štuk z liftom, zadnji, je že tudi kar manjkal. skratka, zagradil so, ni se dal gor.

no izkazalo se je, da so danes nekaj premazovali al kaj (saj skoz kaj pedenajo) in se ni dalo na teraso.

včasih so zadeve neverjetno preproste. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Z manjšo zamudo hvala vsem za odgovore. Zanimivo, kako pogosto zadnje čase slišim, da sem control freak, perfekcionist, ne upaš sprememb in še kaj...

Ja, samozavest in negotovost, to je tudi zgodba zase.

Letela v sanjah sicer še nikoli nisem, razen z letalom, kjer pa je spet šlo za ponavljajoče se (vendar redkejše od prejšnjih) in neprijetne sanje. V glavnem, letalo kar ni moglo vzleteti tako, kot se spodobi, temveč je letelo tik nad npr mizami od bara. Se prav spomnim, da sem enkrat sanjala, da bi morali vzleteti in sem še pred tem vedela, da nekaj ne bo OK in me je bilo že v sanjah strah, da sploh letim.

Life begins at the end of your comfort zone.

• 2 weeks later...

Se mi je danes ponoči sanjalo o modri kači ... pa sem mal pomen čekirala.... no pa še semle pripopam x:)x

Razlago KAČE kot SIMBOL;

Kača ni samo sanjski simbol, pač pa tudi arhetip, kar pomeni, da je v človekovih sanjah že mnogo tisočletij in več civilizacij njegovega razvoja, zato bomo zanjo porabili več besed in več prostora, saj je v vsem tem dolgem obdobju vedno predstavljala živali, zaradi katerih smo bili najbolj prestrašeni, obenem pa tudi fascinirani. Zato se je zaradi miselnih vzorcev, ki jih je človek podedoval in nadgrajeval, vedno stresel od strahu tudi pred kačo, ki ni strupena in je neškodljiva. Kača namreč živi v okolju, ki ga človek še vedno ne razume in po biblijski zgodbi je celo Bog posejal sovraštvo med človekom in kačo.

Kača je zato v sanjah posameznika slika posebnih, pradavnih sil, saj sicer ne bi nanj naredila tako izrednega vtisa. Je tudi izreden simbol psihične energije, zato je tisti, ki se v sanjah sreča s kačo, naletel na moči globine duše, ki so zaenkrat še nepoznane njegovemu zavestnemu jazu in so stare toliko, kot ta žival in pradavnega časa. C.G. Jung pravi:"Kača v sanjah je vedno znamenje nečesa, kar je zelo pomembno v nezavednem delu človeka in počasi prihaja ven na svetlo in postaja aktivno". To "nekaj" je lahko slabo lahko dobro, zato ima kača vedno pomen razpetosti med najbolj protislovnimi notranjimi stanji in občutki. Dokler sanjamo kačo(e), da je(so) zvita(e) v klopčič, vse dotlej morate vedeti, da še niste dosegli enosti na določenem področju in da tam še vedno vlada nered in panika primitivnih razlag in hotenj. Vse to povzroča nemir globoko v vašem nezavednem delu in sanje so posledica oz. opozorilo ali tudi razlaga, ki vam ga daje vaš nezavedni del. Kadar se kača zvije v spiralo (piramidno), sanje govorijo o vaši usmerjenosti v svoj notranji svet navideznega ali resničnega miru.

Sanjati veliko kačo je znamenje sovražnika ali določene izgube ; tudi majhna kača je slabo znamenje, ker prinaša v vaše okolje nesoglasja in prepire. Napad ali ugriz pa razlagamo tako, kot se zaključi: če od njiju umrete ali ste težje-lažje ranjeni, lahko zbolite ali vas opravljajo, če pa vam nič noče oz. jo premagate, je vsekakor dobro znamenje.

Če jo celo ubijete, vedite, da vas čaka uspeh v vsem, kar trenutno delate in boste nadaljevali začeto.

Kadar imate kačo v prostoru, bežite pred njo ali se skrijete v prostor pomeni strah pred odločitvami ter nujo po zaščiti, ki pa jo v takem primeru sanj ne boste dobili, samo zožili si boste prostor delovanja.

Če ne veste, ali je kača v sanjah strupena oz. škodljiva, je potrebno , da v resničnem svetu stvari pogledate tudi z drugega zornega kota, saj ni nujno, da so tako slabe kot si predstavljate.

Če kačo čutite na sebi , to pomeni, da vas bo izdal človek, ki mu zaupate (saj veste tisto o kači, ki jo gojimo na prsih). Te sanje lahko razložimo tudi obratno - da se boste vi sami izneverili neki svoji lastnosti oz. človeku, ki za vas predstavlja princip te lastnosti.

Enako si razložite tudi sanje, kadar se ovije okrog vašega telesa. Človek (obeh spolov), ki ima kačji rep, pomeni istospolna nagnjenja in težave, ki so povezane s tem.

Kača, lepa, pisana, čudovitih barv, velika ali majhna, neškodljiva, celo prijazna , ki jo vidite v sanjah, kako se plazi v (na) nek prostor ali predmet, drevo v okolju, pomeni vašo veliko modrost in velik potencial razuma, na podlagi česar lahko sklepate, da se bo vse, kar trenutno počnete, za vas končalo zelo ugodno.

Barva, število in oblika kač sta pri sanjah zelo pomembna : velik pomen in vrednost ima zlata kača ali kača z zlato krono, prav tako bela kača.

Modra kača predstavlja pomen vašega duha, ki prihaja iz dna duše oz. sveta arhetipov in je za resnično življenje zelo obetavna.

Rdeča kača je opozorilo, da poslušajte svojo intuitivno stran, lahko pa je tudi povezana s spolnostjo.

Oranžno-črna ali črno-rdeča kača vam iz sanj prinaša v življenje nekaj neprijetnega in predstavljajo mračno in negativno delovanje, zato je potrebno, da postanete bolj previdni do tistega, kar prihaja od zunaj k vam in ne iz vas samih.

Zelena kača je v sanjah simbol narave in predstavlja njene energije - nazaj k naravi torej!

Črna kača spet lahko predstavlja popolnoma zaprte psihične moči.

Kača v sanjah nenazadnje predstavlja tudi duševne procese,

ki človeka v končni fazi na tem področju ozdravijo o čemer govori tudi kača na Eskulapovi palici. Eskulap je v grši mitologiji bog zdravja oz. zdravljenja. Da je proces zdravljenja v vaši notranjosti končan, pa nakazujejo sanje o kači, ki se levi oz. je odvrgla svojo staro kožo. Velike spremembe torej.

***********************************************************************************************

Out beyond ideas of wrongdoing and rightdoing, there is a field.

I'll meet you there.

When the soul lies down in that grass, the world is too full to talk about.

Ideas, language -even the phrase "each other"- doesn't make any sense.

(mevlana jelaluddin rumi - 13th century )

Pa kje si glih kačo dobila...meni se je že pred leti parkrat sanjal o nekih kačah...No ja, nekaj sem iskal razlage pa mi niso bile glih najbolj všeč, so pa vsaj nakazal smer...Mogoče se pa zato nisem kaj preveč obremenjeval ker sem itak "vatrena zmija" po kitajskem horoskopu...so me pač rođaki malo obiskali v sanjah...najbolj simpl crnogorska razlaga...

http://www.cool-smileys.com/images/snake1.gif

jaz pa mensezdi nisem še nikdar sanjala kač. :)

(sem jih pa že *srečala*, tud strupene - v RL, ne v sanjah)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz sem že veliko kač srečala v real life.... pa slepce tudi lovila, sicer sodijo uradno pod kuščarje z zakrnelimi nogami, ma nema veze, izgled je isti..... Drugače pa kače sanjam precej pogosto. Modre pa do danes še nisem....

Pa kje si glih kačo dobila...meni se je že pred leti parkrat sanjal o nekih kačah...No ja, nekaj sem iskal razlage pa mi niso bile glih najbolj všeč, so pa vsaj nakazal smer...Mogoče se pa zato nisem kaj preveč obremenjeval ker sem itak "vatrena zmija" po kitajskem horoskopu...so me pač rođaki malo obiskali v sanjah...najbolj simpl crnogorska razlaga...

http://www.cool-smileys.com/images/snake1.gif

jaz sem po kitajskem horoskopu konj, tako da si s tvojo teorijo ne morem preveč pomagat :)

***********************************************************************************************

I'll meet you there.

Guest Hekate

Pred nedavnim sem sanjala (kot ponavadi) neke čudne sanje, moreče. Redko sanjam, a ko sanjam so to ponavadi more...

Da vam predstavim moje ''super'' sanje:

hodila sem z nekom (se ne spominjam s kom), kot po nekih kanalizacijah. Tam je bilo polno miši (ali podgan?), pa kar nekaj otrok, ki so zgledali pretežno bolani, ležali so in bili kot brez moči in podhranjeni.

V sanjam sem imela občutek gnusa in čustvene prizadetosti ob pogledu na to ''situacijo''. Mogoče sem pa imela sanje, ki naznanjajo naše človeštvo? Glede na ekonomsko svetovno situacijo...hehhehe. Drugače si pa res ne znam razlagat iz kje za boga naj bi prišle te sanje iz moje podzavesti.

Mislm!!! Če mi lahko to kdo interpretira...Si pa predstavljam, da ni ravno super sanjat miši. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/sorry.gif

jaz sem po kitajskem horoskopu konj, tako da si s tvojo teorijo ne morem preveč pomagat :)

Jaz tudi Konj. V ascendentu pa Kača. Res!! Obstaja tudi ascendent v kitajskem horoskopu...

... mogoče ti pa podzavest tvoj odnos do otrok mal ven meče, tako v razmislek.... v smislu da bi ti otroci v tvoje življenje prinesli negativo, neko škodo oz. slabosti, nezaželjene stvari....

I'll meet you there.

Kačo kitajci povezujejo z modrostjo...plava kača mi pa nekaj daje asociacije na kundalini in duhovni svet oz. stik z višjimi sferami...Sem še enkrat prebral tisto tvojo razlago, zgleda da bo nekaj na tem...malo premisli dogajanje zadnje dni in različne poti za katere se lahko odločiš, trenutno si kao na razkrižju...x:)x

Hekate...kakorkoli obrnem zmeraj mi nekaj asociira na nesprejemanje določenih delov sebe...otroci naj bi predstavljali kao tvoje notranje vidike oz. dele tebe...Kar bi bilo po eni strani logično- kakšne travme iz otroštva in posledično tudi malo negativen odnos do nekaterih oseb, področij, tem, ipd...x:)x

Kačo kitajci povezujejo z modrostjo...plava kača mi pa nekaj daje asociacije na kundalini in duhovni svet oz. stik z višjimi sferami...Sem še enkrat prebral tisto tvojo razlago, zgleda da bo nekaj na tem...malo premisli dogajanje zadnje dni in različne poti za katere se lahko odločiš, trenutno si kao na razkrižju...x:)x

x:)x

Brezo nekaj podobnega sem si tudi jaz razlagala....v teh sanjah ni kača predstavljala nobene grožnje... je bla kr friendly :) ....... torej sedaj me čakajo odločitve... levo ali desno  .. decisions, decisions, decisions..... :D

I'll meet you there.

Brezo nekaj podobnega sem si tudi jaz razlagala....v teh sanjah ni kača predstavljala nobene grožnje... je bla kr friendly :) ....... torej sedaj me čakajo odločitve... levo ali desno .. decisions, decisions, decisions..... :D

Aura zelo razvitih duhovnih oseb ali dušic je plave barve...priporočam pot desne strani- pot bele magije- po ezoteriki...http://serve.mysmiley.net/angel/angel02.gif

Guest Hekate

... mogoče ti pa podzavest tvoj odnos do otrok mal ven meče, tako v razmislek.... v smislu da bi ti otroci v tvoje življenje prinesli negativo, neko škodo oz. slabosti, nezaželjene stvari....

Dej, no! x:Dx Kva razumeš...otroci pa negativa! Jaz sem sama sebi ena Velika negativa...x:px

Zdej se mogoče spomnem možne asociacije. x:)x Mislim, da se je malo pred tem po tv govorilo o neki mišji mrzlici, ki naj bi krožila. Mislim, da bo to! x;)x

Sicer pa, bi bila vseeno hvaležna, če ima kdo knjigo sanj...kaj pomeni sanjat miši??? Hvala

...napisala sem mogoče, glede na to da miš v sanjah predstavlja naše negativne lastnosti.....sicer pa sama najbolj veš ... .......ena izmed razlag: Miš v sanjah opozarja na naše slabosti, ki nam povzročajo težave v komunikaciji in v odnosih. Bolj ko smo neodločni, bolj se je bomo v sanjah bali in morda bo celo veliko večja, kot je v resnici.

I'll meet you there.

Jaz tudi Konj. V ascendentu pa Kača. Res!! Obstaja tudi ascendent v kitajskem horoskopu...

.. sem tudi jaz prebrskala... sem konj v ascendentu pa koza :D :D

I'll meet you there.

Guest Hekate

.. sem tudi jaz prebrskala... sem konj v ascendentu pa koza :D :D

Kul! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif

...napisala sem mogoče, glede na to da miš v sanjah predstavlja naše negativne lastnosti.....sicer pa sama najbolj veš ... .......ena izmed razlag: Miš v sanjah opozarja na naše slabosti, ki nam povzročajo težave v komunikaciji in v odnosih. Bolj ko smo neodločni, bolj se je bomo v sanjah bali in morda bo celo veliko večja, kot je v resnici.

Ah, so negativne? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/sick.gif

Ah, so negativne? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/sick.gif

Ni nujno, so ti le mal v razmislek .... da razmisliš o svojih strahovih, se mogoče soočiš z njimi.... jih mal predelaš ... Jaz na nobene sanje ne gledam kot na izrecno negativne... v zadnjih par mesecih sem sanajla velikokrat o smrti svojcev, pa na to ne gledam kot na neko tragedijo... predstavljajo mi pač spremembe, ki ni nujno da so najlepše, vsekakor pa so takšne, da se bomo iz njih nekaj naučili in odšli naprej bogatejši ... z dobro ali pač slabo izkušnjo...

I'll meet you there.

Guest Hekate

Ni nujno, so ti le mal v razmislek .... da razmisliš o svojih strahovih, se mogoče soočiš z njimi.... jih mal predelaš ... Jaz na nobene sanje ne gledam kot na izrecno negativne... v zadnjih par mesecih sem sanajla velikokrat o smrti svojcev, pa na to ne gledam kot na neko tragedijo... predstavljajo mi pač spremembe, ki ni nujno da so najlepše, vsekakor pa so takšne, da se bomo iz njih nekaj naučili in odšli naprej bogatejši ... z dobro ali pač slabo izkušnjo...

A res? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon21.gif

Guest Hekate

shanyah!

Sem poskušala razmislit o mojih strahovih. Sigurno nekaj pomeni...mogoče je moj ''notranji otrok'' zanemarjen, ker sem morala nekako hitro odrasti. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif V sanjam sem imela tudi nek občutek gnusa...mogoči bolj zaradi kanalizacije, ne vem. Kaj pa označuje kanalizacija...drek, po domače? Za nekatere celo sreča, denar! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif Veš kaj? Se bom kar s tem zadnjim tolažila...

Še ene sanje imam pogoste. Da jem pico in se mi ful gnusi (ponovno). Tko, da ko se zbudim, naslednji dan je nebi mogla uživat. Pa zakaj pica???

Še ene sanje imam pogoste. Da jem pico in se mi ful gnusi (ponovno). Tko, da ko se zbudim, naslednji dan je nebi mogla uživat. Pa zakaj pica???

čudno... a čutiš prav okus al kaj? a sicer jo maraš?

..............

jaz sem pa včeraj sanjala, da sem bla v mestu in mal okol, pol sem pa kar naenkrat ugotovila, da imam namesto kratkih hlač oblečene bokserce, v katerih spim...

pa sem še v sanjah si rekla, pa kaj pol, sej sam jaz vem, da jih imam za spanje, lohk zgledajo pa kot kratke hlače. :)

skratka, sploh me nekako ni motilo.

Picasso

Guest Hekate

čudno... a čutiš prav okus al kaj? a sicer jo maraš?

..............

jaz sem pa včeraj sanjala, da sem bla v mestu in mal okol, pol sem pa kar naenkrat ugotovila, da imam namesto kratkih hlač oblečene bokserce, v katerih spim...

pa sem še v sanjah si rekla, pa kaj pol, sej sam jaz vem, da jih imam za spanje, lohk zgledajo pa kot kratke hlače. :)

skratka, sploh me nekako ni motilo.

Ne morem reč, da ravno v sanjah čutim njen okus. Drugače jo imam kar rada. Mogoče me pa v sanjah peče vest, ker sem prejšnji dan pojedla kakšno kalorijo preveč, pa mi to ne da miru. Samo razmišljam...

Boksarce...Marsa, ti si pa res na izi. Pa še v mestu!! Se pa že nekaj časa sprašujem, zakaj uporabljaš konstantno (po mojem največkrat) ta idiličen smilek (http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/smile.gif). Včasih ga pri skoraj vsakem stavku...deluje skoraj nirvanovsko...pa magar zraven razglabljaš o nekih žgočih temah. To se mi zdi tko zanimivo, tko ''under control''. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif

Nekaj časa sem sanjala pogosto, da nekako težko hodim ali ne morem teč. Kot da sem zelo utrujena in zaspana, da me mišice ne ubogajo. Pa sem prebrala potem, da to večkrat nakazuje fazo REM spanca, ko se mišice čisto sprostijo in nimamo kontrole nad njimi. Ali celo, da preležimo določen del telesa med spanjem.

Ne vem če ste vedeli, ampak faza REM (rapid eye movement) je tista v kateri tudi sanjamo.

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/smile.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/smile.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/wacko.gif

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...