pjotra 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 tudi danes sem sanjala o morju.... tokrat sem pa letela nad njim.... se spomnite ene pravljice, ko je en fantek imel kapico, ki je imela propelerček in je on tako letel? no, tudi jaz sem imela takšno kapico, ki me je popeljala na izlet nad morjem. imela sem se fantastično... ta svoboda, ki jo lahko doživljamo skozi let.... pa še morje pod menoj..... uf, skoraj sem ostala včeraj in danes v postelji pol pa še ena sekvenca o enem mojem dobrem kolegu, in sva se po dolgem času videla (tudi v resnici se že dolgo nisva videla) in si na skrivaj izpovedala ljubezen, pol je sledil divji seks - noro! lp, pjotra amis, kje si se spet ti izgubila... pogrešam te :!: zdaj bi potrebovala tvoj nasvet - pričele so se spet intenzivne sanje o morju in delfinih, pa me močno zanima kaj bi mi znala ti kaj povedat...jaz bi rekla, da me morje kliče Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 to noč sem sanjla sanje, ki se mi zdijo vredne za zapomniti, ker je v njih bilo veliko pomenljivih simbolov. gremo kar po vrsti, kolikor mi je še ostalo v spominu:bila sem doma v kuhinji in držala roko na neko omarico. naenkrat je po omarici začel lezti en velik zelen pajek, hotela sem umakniti roko, pa nisem mogla, ker sem bila blokirana od strahu in pajek mi je šal preko roke. šele potem sem lahko umaknila roko.še vedno doma v kuhinji: mučila sem mačko tigraste barve (ne vem zakaj ), potem sem jo nesla ven na balkon, zasmilila se mi je, začela sem jo božati in govorila bratu in mami, da jo morala cartati.potem sem se odpeljala s kolesom navzdol po cesti in si mislila, kako bi jaz imela tigrasto mačko. ob cesti sem videla črno mačko in si mislila, da črne niso tako lepe. nato sta se pred mano naenkrat pojavili dve punci z mopedi - peljali sta po pločniku (ampak tu jaz nisem bila več fizično prisotna).vmes se ne spomnim.potem pa se spomnim, da sem bila nekje daleč od doma s kolesom. odpravila sem se torej domov, na poti sem fotografirala veverice in detle na drevesu. grem naprej in začnem razmišljati, da se bom morala odločiti, na katero pot bom zavila. zavijem na blatno pot. čez nekaj časa na hribu zagledam tri lepe graščine, mimo katerih želim iti. še prej se peljem mimo vinograda, kjer se naenkrat pojavi moj oče in mi pove za pot domov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Sanjal sem, da sem reševal svet. In to ni bilo prvič. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
irenica 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Zopet sem sanjala domačo muco.Tokrat mamo našega Murija.Muca Mica se je ves čas smukala okrog mene in mi hotela nekaj povedati.Morala sem hoditi za njo.Potem sem ji pomagala ,da je skotila tri mladičke,tri različne barve.Ko smo to uredili ,sem odšla poiskat veliko škatlo,da bi jim naredila kje bodo spali-skotila je kar na podu v sobi.Ko sem odmaknila premalo škatlo,je pod njo mrgolelo nekaj podobnega črvom(belo,oranžni).Hotela sem to počistiti in šla iskat sesalec,da bi posesala,ker so bili kar hitri in so hoteli pobegniti.Pot me je vodila mimo mame in mladičkov.Ko sem se ozrla na njih,sem videla,da je mama vsa v krvi,brez znakov življenja,vsa njena dlaka je bila spremenjena -bila je svetlo rdeča,okrog nje je bilo tudi tako in mladički so jo čistili-lizali.Od bolečine sem se zgrudila na tla in začela glasno tuliti-jokati.Predvidevam,da so te sanje zopet povezane z našo muco,ker bo v kratkem res dobila mladičke in je stara 8 let in me skrbi zanjo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 tudi danes sem sanjala o morju.... tokrat sem pa letela nad njim.... se spomnite ene pravljice, ko je en fantek imel kapico, ki je imela propelerček in je on tako letel? no, tudi jaz sem imela takšno kapico, ki me je popeljala na izlet nad morjem. imela sem se fantastično... ta svoboda, ki jo lahko doživljamo skozi let.... pa še morje pod menoj..... uf, skoraj sem ostala včeraj in danes v postelji pol pa še ena sekvenca o enem mojem dobrem kolegu, in sva se po dolgem času videla (tudi v resnici se že dolgo nisva videla) in si na skrivaj izpovedala ljubezen, pol je sledil divji seks - noro! lp, pjotra amis, kje si se spet ti izgubila... pogrešam te :!: zdaj bi potrebovala tvoj nasvet - pričele so se spet intenzivne sanje o morju in delfinih, pa me močno zanima kaj bi mi znala ti kaj povedat...jaz bi rekla, da me morje kliče nori seks delfini - povezava z onim svetom, ani?ja morje te kliče (upam, da ti kmalu uspe uresničiti svojo željo)Amis pa verjetno potrebuje mal time auta od naših sanj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 nori seks delfini - povezava z onim svetom, ani?ja morje te kliče (upam, da ti kmalu uspe uresničiti svojo željo)Amis pa verjetno potrebuje mal time auta od naših sanj...hvala, ksenia, za razlago oz. potrditev mojih domnev in hvala za tvoje dobre misli... ja, saj razumem - amis ni stroj.... sicer pa je včasih dobro prebrat tudi mnenje koga drugega in ja, seks je bil pa res sanjski pozdravček, pjotra Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Tele moje danasnje sanje so bile pa tudi nekaj cisto norega Že dolgo nisem tako živo sanjala.Z najboljšo prijateljico sva šli na eno kao žurko in to peš v snegu. Jst sm si sicer enkrat tisto pot že ogledala, tko da naj bi priblizn vedla, kam greva. Sva pa hodili kar po enem hribu, pa snega je blo ful. Pol enkrat vmes (tema je bla itak skoz) je blo en cajt vse od enga pepela, ampak res čist vse, je blo prov čudn. En je pred nama hodil (pa ga nisva vedli, tud dohiteli ga nisva al pa kej, skoz je bil dost pred nama, lih tolk, da sva ga se vidli), tko da sva vedli, kam it. Pomoje nama je tud gaz delal. Pa včasih sva ga z eno svetilko mal obsvetli, drugač smo pa v temi hodil. Tam, kjer naj bi bla žurka, je bla pa ena gostilna (kmečki turizem al neki takega), ful v lesu. Ful sva pričakovali, da bo tam en tip, k mi že dalj časa hodi po mislih. Od nekje je priletela ena kolegica, vsa navdušena, pa me nekam odpeljala, moja prijateljica je pa kar tam ostala. Je blo dost folka, samo se nč ne spomnim, da bi koga poznali. Pol, k sm prisla nazaj, sm vidla enga tipa, k je bil ful podoben tistemu, ki sva ga pričakovali, samo lase je mel ful bolj redke. Potem je ta prijateljica rekla, da tega tipa itak očitno ne bo in da pejva domov. Sm bla ful šokirana nad njo, samo potemsva šli pod tisto gostilno (ona je šla kar takoj, jst pa mal za njo), k je bil morje Ta gostilna je bla kao v terasah (na vsaki terasi ena miza) in z višje na nižjo teraso je blo treba plezat, nobenih stopnic ni blo. Okrog teh teras pa take kamnite stene, zgleda da je bla gostilna v skali not (samo, ko sva pršli, ni tko zgledal). Pa plaža tud čist v skalah, še en previs je bil dol. Prijateljica je pol rekla, da v to vodo že ne gre, samo je takoj šla plavat. Je blo pa v vodi en kup enih živali - eni mejhni kao krokodilčki (ni blo čist isto, samo men so bli taki kot eni krokodilčki) pa ene kače zanimive so ble not pa ful skal. Voda pa kristalno čista. Sem šla v vodo in ful pazila, da ne bi kakšne živali pohodila (za krokodilčke nism bla čist sigurna, če je varno, kače so se mi pa smilile, da bi jih pohodila), pol sm pa zaplavala. In to je bilo to.Niso mi jasne tele sanje sploh Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Aja, pa še tole. Ko sva bili tam, je bila tema in vračali naj bi se po temi, ampak na obali je bil pa ful sonček Pa imeli sva možnost iti nazaj po varnejši poti - po cesti, ampak sva bili obe proti. Če bi se vrnili, bi šli po bližnjici, torej po tisti poti, po kateri sva prišli. Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 haj sanjalke in sanjalci.... najprej me je dajala vročina....pol se je pa začela gužva....in vse kaže, da bo nekaj časa še tako. sem mislila, da bo prej minilo...pa se mi zdi fer, da vam povem. sej preberem še, več mi pa ne znese.....je pa lepo videt, da si pomagate med sabo..... mejte se faj...in čim več lepih sanj vam želim....in še več dobre realizacije v 3d.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Amis Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 amis, pozdravi se, v miru porihtaj gužvo in just relax! z dobrimi željami, pjotra Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 pa še kaj sem sanjala danes: moji prijateljici, sestri, sta v mojih sanjah umrli! ful sem jokala.... ta mora se je vlekla čez celo noč. hodili smo na pogreb, onidve pa sta se z menoj, kot duši, pogovarjale. pa darilo sem zavijala, da bom dala vsaki enega na njen grob???!!! pa eno darilo sem imela zavito v časopisni papir, pol sem ga hotela na novo zaviti, pa sem zamudila del pogreba itd. res je blo vse čudno pa velikokrat sem se vmes zbudila, amapak takoj ko sem zaspala - evo ista serija sanj nazaj! lp pjotra Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 hvala ksenia in pjotra.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 haj sanjalke in sanjalci.... najprej me je dajala vročina....pol se je pa začela gužva....in vse kaže, da bo nekaj časa še tako. sem mislila, da bo prej minilo...pa se mi zdi fer, da vam povem. sej preberem še, več mi pa ne znese.....je pa lepo videt, da si pomagate med sabo..... mejte se faj...in čim več lepih sanj vam želim....in še več dobre realizacije v 3d.... AMIS,nikoli ni prepozno ko boš lahko nam boš pa napisala ti samo tako naprej Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
irenica 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 haj sanjalke in sanjalci.... najprej me je dajala vročina....pol se je pa začela gužva....in vse kaže, da bo nekaj časa še tako. sem mislila, da bo prej minilo...pa se mi zdi fer, da vam povem. sej preberem še, več mi pa ne znese.....je pa lepo videt, da si pomagate med sabo..... mejte se faj...in čim več lepih sanj vam želim....in še več dobre realizacije v 3d.... Lepo ,da si se nam javila,saj veš ,da te forumci pogrešamo-jo.Praviš,da imaš gužvo in ,da ti ne znese...škoda...kljub temu ..najdi nekaj časa tudi zase in se javi kaj ,pa če tudi samo s kakšnim pozdravčkom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 haj sanjalke in sanjalci.... najprej me je dajala vročina....pol se je pa začela gužva....in vse kaže, da bo nekaj časa še tako. sem mislila, da bo prej minilo...pa se mi zdi fer, da vam povem. sej preberem še, več mi pa ne znese.....je pa lepo videt, da si pomagate med sabo..... mejte se faj...in čim več lepih sanj vam želim....in še več dobre realizacije v 3d.... imava pa res dober tajming-sem v nesanjajočem obdobju:)) sm kr mal žalostna, da se mi nč ne sanja ()oz. da se sanj ne spomnim). ta pomlad me je čisto pofurala. čez dan sm skos utrujena, zvečer ne zaspim do enih zjutraj, ustat moram pa ob osmih. circulos vitiosus joj!nisem hotla zamorit-vsem skupaj lepe sanje! Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 A ne sanjamo več? Osvežitev. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2006 joj zadnjic sem mela hecne sanje...da sem blazno divje vozila in polagala ovinke (v neznanem vozilu) po eni cesti, ki pa sploh ni bla cesta, ampak je bla reka v bistvu. ampak sem vozila kot z avtom.... in tko kot kaksna gorska cesta je bla, sam da sem not po strugi vozila, pa nic ni blo vodnega filinga, ampak je letel skratka kot po cesti, sam bla je pa reka.ful shus sem picevala po tistih ovinkih. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 Torej...šlo bo vse po maslu..... Marsa raztura..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2006 aha, saj je bil ful dober filing, nic me ni hotlo iz ovinkov metat oz. nic ni blo kakega tacga filinga, zaviralskega, ker sem ful rally vozila res, pa sem bla cist not v 'progi', 'nevidnih tirnicah'... nic me ni zanasal al pa kaj tacga.... itak velikrat vodo sanjam, pa promet tud, mam veckrat tko dinamicne sanje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
romanoddaleč 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 Marsa, si že kdaj plavala tudi dejansko v kaki hitro tekoči reki? To je tudi dejansko fantastični občutek. Nekaj najlepšega sploh. Torej si imela lepe sanje. Citiraj Romanr.p.midgaard@mail.dk Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2006 Niti ne, roman (kot majhna v crni gori v eni divji vrtincasti reki, lim morda), drugace pa sam v kaki krki, sochi, ni blo nic tolk divjega.. sam shizim pa, na reke, bi takoj plavala v taki... se prec not vrzem vedno, kot tud v morje. midva s tamalim sva najbrz edina, ki ze v drveniku v vodo skaceva. tud skor vedno rpeplavam zaliv, ce ni pac 6 km al kolk je scedro recimo od hvara, no to ne grem plavat, mi vseen ni filing, bolj zarad colnov kot pa zarad kaksnih... kreatur morskih spodaj iz globine. kar pomen - ce je voda, se ji ne morem upret.Fulkrat sanjam vodo, men ma dbest simboliko...enim pa nima (ce se recimo vode bojijo). ja ja, voda, zakon! Na jezera pa tok ne shizim, mi vcas mal po... 'mrhovinastem' vonjajo, tud ce so kao cista oz. naj bi bla...sem pa vseen uzivala tko v blejskem kot mensezdi tud v bohinjskem. hecn, da sem tok vodna, ne pa vodena. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 marsa, men se je pa o tebi sanjalo... pa o štorklji v naši vasi (se spomniš, sem napisala en doooolg post pri ptičkih, preden so ga hekerji uničli) Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2006 se spomnim storkelj pa kwa si vse, jasno, a daj nehaj!!! to je fajn znak, storklje sreco prinasajo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 torej bodo srečo prinesle tudi tebi - glede na to, da si bla zraven Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.