Rockiy 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 jah kr neki jih je npr. zlata medalja u karateju vse prebutu in tko naprej Citiraj Basketball is life Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 Zanimiva tema! Pa tudi zelo širok pojem je to - dosežek. Lahko je dosežek neka zlata medalja, lahko pa že to, da si lepo preživel dan. Jaz na primer sem v OŠ dosegla 1. mesto na republiškem tekmovanju v risanju. Ampak ta dosežek se mi ne zdi tako velik kot to, da sem na primer rodila 2 otroka. Čeprav 1. mesto redkokdo doseže, rodi pa lahko vsaka ženska (oz. skoraj vsaka, pravzaprav zelo velik procent žensk). Ma če tako na široko razmišljam, sem kar dosti stvari v življenju dosegla - skoraj vse, za kar sem si prizadevala. Sem kar borbena za tisto, v kar se upičim. ;-) Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 zame je dosežek že to, da sem naredila izpit za avto.ponosna sem tudi, da sem pustilaštudij in se odločila za drugega, ki mi je pisan na kožo.drugače pa nisem najbolj zadovoljna s sabo. res je, da ko se za nekaj odločim, vlagam ves trud, a ko dosežem cilj, se mi zdi, da ni vreden nič, da to lahko doseže vsak. jaz bi bila zadovoljna le, če bi izumila kaj novega, posebnega, nenavadnega .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.