ID-ka 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 http://24ur.com/bin/article.php?article_id=3070349 Kaj mislite o tem?Glede na to, da gre za območje, ki je v naši neposredni bližini in vpliva tudi na nas, lahko rečemo NE! :!: Morje bi se ohladilo, da ne omenim onesnaževanja... že tako imamo malo morja, pol pa še to! HALO!? Citiraj History must repeat itself because we pay such little attention to it the first time.Blackie Sherrod Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Ja koncno da nekdo se tole nacne!!! Sama nisem clovek, da bi v prvih vrstah sla stat, s telesom svojim recimo preprecevat kake zadeve, vendar proti temule grem pa osebno protestirat!! Sem mislila, da frendica naklada, ko je pravila, kaj vse. x!x Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Še tega se manjka, ja... Ne samo onesnaževanje morja... :xx!: Kaj pa terorizem?Zdaj smo v NATO pa v Evropi.Če tisto zakurijo tud Kopra, Izole in Pirana ne bomo več imel... NE! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 kreteni, če mene vprašaš, so se to res fajn spomnil fini gospodje in gospe v tavelkih pisarnah.dejmo si še mal okolje zasrat, ker je očitno preveč čisto pa zelen vse. pa očitno mamo preveč žvalc, jih je treba mal zreducirat, pa kaj pol če se bomo v še večji svinjariji kopal. VAŽN DA BO DNAR TO JE TIST, KAR NAS EDINO LOH OSREČ- F....... MONEY!!!! kva mene to razpizdi pol sm pa tok jezna pa uničevalno se počutim pol pa dojamem,da so dosegl namen, kar je očitno razkurt folk do konca, da se bomo sami poklal zarad bedarij tko da NAMEN RAZPIZDEVANJA dosežen Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ID-ka 13. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2006 Ja, denar. Sploh ne gledajo, kolk škode lahko naredijo z nečim takim... Mislim, da se temperatura morja dejansko zniža za 5 stopinj! Sej nam bodo vse ribe ušle! :xx!: V Trstu je nekaj zelo velikih onesnaževalcev okolja... Že samo zaradi tega bi se lahko mi mal zbunili... zdej pa še tole. :xx!: Citiraj History must repeat itself because we pay such little attention to it the first time.Blackie Sherrod Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Kakšni krasni izumitelji uničevanja smo, za tistih nekaj borih kratkoročnih cenikov v imenu kapitala, zaslužka, "napredka" in podobno sodobno kapitalistično-demokratično sranje... Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Pa kako se jest zmerom za neki tazga odločim ( podvodni ribolov), da mi potem neka višja sila vse zje.. Se sprašujem če sem jest tisti, ki je kriv, da je naše morje kar naenkrat znimivo za "neekološke" panoge- najprej dirka "tankov", zdej tale terminal, pa varekina, pa nek turistični otok pred Izolo... Mislem kva . Dokler se nisme ukvarjal s tem športom je bilo vse mirno in tiho, ampak zdej ga pa že mal serjejo . Ker jih ščuva da se gredo te stvari!! Glavo imam polno zmede in ob enem razmišljam, kaj ko bi prenehal gojiti simpatije do športa potapljane na dah, mogoče pa bodo potem pustili tale naš Jadranček primiru. Mislem kvaaaaaaaa :xx!: :xx!: No glede termminal za plin sem absolutno protiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii x!x x!x Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Glih sem iskala, da osvezim!!!poslusam z enim usesom, medtem ko tlele tapkam, da so baje nekaj ze podpisal!!!!!!! :OO!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ID-ka 13. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2006 Glede na to, da so Avstrijci zahtevali, da na Slovenski strani zaprejo prašičjo farmo (to se je zgodilo pred časom) mislim, da mamo tudi mi (pri bistveno večji stvari kot je le hrup in smrad) pravico, da rečemo NE. Čeprava mislim, da bi se lahko kdo iz TZS (Turistična zveza Slovenije) zbunil in bil proti, če že ostali politiki vestno kimajo... Kdo bo pa še sploh prišel k nam na morje, če bo morje še hladnejše. In bolj umazano, kot je že? Če se bodo res odločil za gradnjo, se lahko nardi kakšno peticijo in pošlje predstavnikom medijev. Sej obstaja ful veliko strani, kjer lahko narediš svojo. Citiraj History must repeat itself because we pay such little attention to it the first time.Blackie Sherrod Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Jadrančekja res, tistih 2 centimetra morja mamo, pa skoz totalen schtraufenpacht! :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 ne morš verjet :xx!: (alo, Drnovšek, za tole v akcijo x!x ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 ja pa res!!! x!x ja, prav ne mors verjet!!!! saj pravim, ko mi je frendica rekla, sploh nisem verjela, sem mislila bogve kaj.. pol pa kao res!!! :OO!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 ne morš verjet :xx!: (alo, Drnovšek, za tole v akcijo x!x )He he, kaj misliš, da bo res kaj storil, glede tega? Tu se bo pokazala njegova "duhovnost", "pozitivnost" in kdo ve še kako se oklicuje. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 He he, kaj misliš, da bo res kaj storil, glede tega? Tu se bo pokazala njegova "duhovnost", "pozitivnost" in kdo ve še kako se oklicuje. :xx!: Bo, ja... To ni Darfur...Tega pozna ves svet.Za Tržaški zaliv in naše morje se jim pa j*** Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Za tiste, ki uporabljate Google Earth. Lokacija, kjer naj bi stal terminal. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ID-ka 3. april 2006 Avtor Prijavi Deli 3. april 2006 Končno se je oglasil tudi Drnošek! http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenij...403_3071887.php Citiraj History must repeat itself because we pay such little attention to it the first time.Blackie Sherrod Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 4. april 2006 Prijavi Deli 4. april 2006 Endesa: O plinskem terminalu konec aprila v Rimu Koper/Rim/Madrid, 04. aprila (STA) - Konec aprila bo v Rimu okrogla miza, na kateri bodo predstavniki koncerna Endesa kot vlagatelji, italijanske vlade in deželne vlade Furlanije-Julijske krajine govorili o odločitvi glede gradnje terminala za utekočinjeni plin v Tržaškem zalivu, so za STA v ponedeljek povedali v oddelku za stike z javnostmi Endesa. Kot so dodali, si želijo, da bi se okrogle mize udeležil tudi predstavnik slovenske vlade. V Endesi trdijo, da uradni postopki za gradnjo še niso stekli in da je projekt v pripravljalni fazi. Pričakujejo pa, da bodo vsi postopki, tudi okoljske študije, tekli nemoteno in da bo terminal zgrajen do leta 2010. Vir: STA Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.