Skoči na vsebino

Napoved za 11. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2006/11/"][b]Napoved za 11. teden[/b][/url] - [b]13. - 19. marec 2006[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 113
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
OOOOO!!!! :wOOt:
Thanks Marsa!!! :palec:

Šiiiiibaaaammmm... x:px

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

[size=1][color="#3333FF"]Uh :vragec: namalanga :wOOt: :zoro: , me zanima, a si se tole še kej šparala, al smo že do konca šli po odriv x?x

Jah, skratka pazit treba na vse, še posebej zdravje, pa čustva, pa na vse psihično labilnejše x:)x :palec: .

Sem bla že za vikend tečna, pokoristila bonus, zdej se moram popravit mal. x;)x

Coolsko si linkec dala na resetiranje[/color] [/size] xokx
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

x:Ix jaz sem to tedensko napoved začela že z soboto popoldan in potem vrhunec doživela v nedeljo :o|o:
Uf sva se pičla z gospodom...bila jezna, žalostna in ne vem kaj še vse...
Res pa je tudi to, da mi tokratni mrk pade v 7. hišo in luna bo zelo blizu mojega saturna x:px x:o)x

Ko je Marsa dala tole napoved gor, sem takoj copy, paste in poslala moji kolegici, ki ima punčko Piko, staro komaj 3,5 mesece :2src: . Pa se mi je že v soboto potožila, da je neznosno s tamalo, da ne ve več kaj naj naredi :sori:

In ko sem ji poslala, mi je takoj odpisala, da se mi ful zahvaljuje, da enostavno ni vedela kaj se to dogaja, da je probala tamali pet, jo masirat in vse ostale pomirjujoče zadeve, pa ni bilo nič bolje :sori:
Zdaj vsaj ve kaj je možen vzrok za tako nemirnost. Če si pripravljen si močnejši mislim, da tole Bern pravi in jaz se strinjam :palec:

Naj vam teden mine s čimveč sončka x:)x xrainbowx xyiyax xsrcbumx xcrossfingx
http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

O fino, Sonck, me veseli, da komu na tak nacin pomaga. xDDx :palec:

ja, prejsnji teden, nic cudnega, je bil se saturn na luni, pa ce mas glih takle s saturnom in v 7., res niti najmanj cudnega. x:o)x
a ni hec, kako deluje?

ja, bogi otrocki zdajle, ko bojo cist nervozni, sam starsi pa vzgojitelji pa prfoksi pa tud, vcas bi blo res fajn, da bi si kaksni v teh poklicih mal takihle stvari ogledal...
no saj morda pa si jih. x;)x xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kul teden pred nami, al kaj naj rečem... :o|o:

Saj je čiščenje potrebno..od časa do časa in bomo pač izkoristili to možnost... x^x

in tisto, kar ima za mrknit, naj mrkne, da bo potem več prostora za dobro... xsrcx

Astra
Per aspera ad astra

[quote name='astra' post='653960' date='13. Mar 2006 ob 12:10']in tisto, kar ima za mrknit, naj mrkne[/quote]
x:Dx x:o)x

Picasso

Guest mačona
celo noč sem sanjala ... vsega vraga ... in kar režala sem se med spanjem, zato sem se zbujala. :vio: x:Dx

[quote name='mačona' post='653974' date='13. Mar 2006 ob 12:21']in kar režala sem se med spanjem, zato sem se zbujala. :vio: x:Dx[/quote]
xokx

men se to tud dogaja in je nad! x8Dx

Picasso

[quote name='astra' post='653960' date='13. Mar 2006 ob 12:10']in tisto, kar ima za mrknit, naj mrkne, da bo potem več prostora za dobro... xsrcx

Astra[/quote]

xDDx :palec:
...da bi vsaj!,....če pa še kej ostane,....mamo še en mrk, a ne?

hm,....sem tole morala mal premislit,......nazadnje pa sklenila pri sebi, da se po resetiranju dam na stand by,.....je bil kr pester prešnji teden.......nekako me je "naostril".......pa kej bi pršparala tud še za konec meseca.......da ne bom čist zdolgočasena.......no sej sta še dva tedna vmes,....se bo že kej "nabral",...če ne bom pa zbrskala kej.... xDDx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

[quote name='Marsa' post='653957' date='13. Mar 2006 ob 12:09']O fino, Sonck, me veseli, da komu na tak nacin pomaga. xDDx :palec:

ja, prejsnji teden, nic cudnega, je bil se saturn na luni, pa ce mas glih takle s saturnom in v 7., res niti najmanj cudnega. x:o)x
a ni hec, kako deluje?

ja, bogi otrocki zdajle, ko bojo cist nervozni, sam starsi pa vzgojitelji pa prfoksi pa tud, vcas bi blo res fajn, da bi si kaksni v teh poklicih mal takihle stvari ogledal...
no saj morda pa si jih. x;)x xDDx[/quote]

Ja saturna imam v 7. hiši v devici :o|o:

Ja res zelo pomaga če vsaj veš, da je možno, da se kaj takega dogaja, bolje razumeš in lažje potrpiš :palec:

Hvala Marsa za tvoij trud x:Xx
http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Guest mačona
[quote name='Marsa' post='653977' date='13. Mar 2006 ob 12:24']xokx

men se to tud dogaja in je nad! x8Dx[/quote]
meni se je pa zgodilo 1. v lajfu, da sem se tako zbudila samo sebe. ker drugače baje skoz nekaj čebljam in se režim med spanjem. škoda, da se kdaj ne snemam, da bi bila šokirana. :vio: x:Dx enkrat, ko mi je bilo med psanjem vroče, sem strgala zg. del piđame po stranskem šivu, namesto da bi jo slekla. še v spanju kompliciram. x:Dx

Jao, kolk ste lohka zjutrej spočite, če se vso noč režite,....pa...svašta kaj dogaja x:Dx
men se tud las ne premakne, kaj šele kej druzga,.....sem bivšga nokautirala, k me je hotu na mal na mojo stran zrint,....pa še to sem šele zjutrej pr kafet zvedla,..pa vidla x:)x

x:Dx silki! x:px modelinja...

oh jaz tud svasta v spanju.. se smejem in vse zivo... velikrat samo sebe zbudim.
se v spanju kompliciras, macona? x:px

dons sem pa nekaj cudnega sanjala, morm it v sanje napisat. :||

Sonck, x:Xx :palec: x;)x

Picasso

uf...

OK, pošljem tale link za začetek v London, sem ju že v mailu opozorila x:)x
Pa skulirana bom, evo, sem se odločla :palec: x8Dx Ne bom se šla posta, ful nisem taprave volje za to, bom si pa sadja nabavla pa imela sadni dan.

Sanje, ja x:Dx Sanjala, da sem se skor zadušila od kašljanja, tko globoko iz pljuč kašljanje.. Vsi okol bli čist panični.. Pol se pa zbudim in me res ful sili na kašelj, tko da še zdaj ne vem a sem res celo noč se davila al sem samo sanjala x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

men se je tud nekaj podobnega dogajal pa vcer...
da me je zbudil moj kaselj...

sadje pa to, ja, pametmno, sploh ker bo v tehtnici luna vmes, pa bo tezko brez cesa sladkega. xDDx

Picasso

pester teden se obeta, torej...marsa, hvala za napoved!....če se me bo držalo današnje razpoloženje, pol bo ta teden ko šus...ali prva liga...mimogrede danes na čaju zvedela za možnost ene druge službe....prav zanimivo, kaj vse se človeku zgodi, če nič ne komplicira...vesolje ima včasih zanimive ase v rokavu.... x:Dx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

[quote name='Pujsa' post='653918' date='13. Mar 2006 ob 11:10'][size=1][color=#3333FF]Uh :vragec: namalanga :wOOt: :zoro: , me zanima, a si se tole še kej šparala, al smo že do konca šli po odriv x?x[/quote]

A to me nisi hotla v depresijo spravit, al nis opazla, da me zanima, če si se držala nazaj, al ne, pa če smo že na maksimumu, al ta glavni udarci še čakajo?

[quote name='Marsa' post='654087' date='13. Mar 2006 ob 14:58']men se je tud nekaj podobnega dogajal pa vcer...
da me je zbudil moj kaselj...

sadje pa to, ja, pametmno, sploh ker bo v tehtnici luna vmes, pa bo tezko brez cesa sladkega. xDDx[/quote]

Aja, pa glih s temle mam najhujše bitke, 2 stogramski čokoladi požrla čez vikend, dons pa iz protesta jedla korenje surovo, jabolka, banano pa jogurt xDDx .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

... x:Dx x:Dx x:Dx ...iz protesta...kaj maš ti dobre :palec: ...[color="#FFFF66"]ej, a boš hodila kaj v naše konce?[/color]

[quote name='Amis' post='654095' date='13. Mar 2006 ob 15:06'].prav zanimivo, kaj vse se človeku zgodi, če nič ne komplicira...vesolje ima včasih zanimive ase v rokavu.... x:Dx x;)x[/quote]
x8Dx xyesx :palec:

xokx mega za job!!! tud ce ne bos vzela, sam fajn je met moznosti pa filing da si lohk mal zmisljujes, sam odlocas. xokx

[quote name='Pujsa' post='654096' date='13. Mar 2006 ob 15:06']A to me nisi hotla v depresijo spravit, al nis opazla, da me zanima, če si se držala nazaj, al ne, pa če smo že na maksimumu, al ta glavni udarci še čakajo?
Aja, pa glih s temle mam najhujše bitke, 2 stogramski čokoladi požrla čez vikend, dons pa iz protesta jedla korenje surovo, jabolka, banano pa jogurt xDDx .[/quote]
mal sem zignorirala ja. x:o)x x:px na podobnem maximumu bomo do konca marca, ker sta mrka itak praviloma v parih in je potem al mrk al pa obdobje med mrkoma..
saj si vidla, prejsnji, predprejsnji teden je bla ze shtala...
nic ne morem kaj prevec potolazit. :||

Picasso

jp, res dobro, da se nekaj kar tako pojavi....sicer mam pa še čas za razmislit. pa za zbirat informacije...se mi zdi, da sem carica...tak fajn filing.... x^x

Uf, super Amiska!! :detelca: xcrossfingx

...na dvomi o tem, da SI carica!!! :palec: xDDx

[quote name='Amis' post='654107' date='13. Mar 2006 ob 15:15']se mi zdi, da sem carica...[/quote]
x^x x8Dx :palec: (xyesx)

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...