Skoči na vsebino

Napoved za 11. teden

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 113
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
Guest mačona
[quote name='Marsa' post='654000' date='13. Mar 2006 ob 12:57']se v spanju kompliciras, macona? x:px[/quote]
ja. ne vem, kdo drug bi še strgal piđamo s sebe, namesto jo enostavno slekel. :sori:

ful zanič se počutim, glava me boli, prav za nič mi ni. :C: mamiiii!
Deli na socialnih omrežjih

jaz sem pa brisaco nase vlekla, v spanju, ko sem mislila da zgornji del pizame oblacim. xDDx
pa sem mamo zbudila, je prisla in rekla, kaj delam, jaz pa nic, sem kar v spanju vse to...

jaz bi znala strgat tkole.
nepotrpezljivo...
ce hoces da tist moment se zgodi... x:o)x xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

2x dons sem mela un... občutek strahu, nabijanje srca, cmok v grlu..
Sem rekla, da se ne grem, da vem jaz kaj je tole.. in sem se spravla dihat.. pol pa preusmerla pozornost na neki drugega... kar deluje :palec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

xokx

pa ledvica!!! mors ful pit pa izi jest, tko kot si se namenila! x8Dx

jp, a ni mega, ko tko deluje.. kar tezko clovek verjame... x^x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

xsrcx thanx.. pit, ja.. ful dobr, da me spomniš.. si grem takoj flaško naštimat, da bom mela jutri za na faks..

loesje

Spet nazaj -

sem postekala, da mam blazno enga opravka s tehtnicami asc...
jih je treba prav pushnit, mater to so se hujs kot ribe. xDDx

res...
ko sem s kakim kozlom, levom (tapravim) sem cist nekak ribja... x:px
ko mam pa opravt s tehtnico, ribo.. sem pa cisti sco. x:o)x
prec prevzamem iniciativo, povem *kaj je treba* (x;)x x:px xcivx) itd.

vsec mi je pr teb, ko vse za dobro vzames... ful si pametna.. to je zelo dober odnos.. velik vsrkas lohk s tem.. folk se vcas 'boji', da kaj jaz vem.... no v glavnem ti se pa ne obremenjujes, sam vzames si, kar je od tega zate, to je dbest. xokx

ker lohk izpade pokroviteljsko (z moje strani, vcas tud je, ne da bi hotla to, sam vidim, ko zagledam za nazaj), sam.. prav moram tkole...
to je cist moj egoisticen stos, da hocem *pomagat*, da provajdam nasvet.. tle sem zlo nekak jang..
lazje tko, kot pa tolazim, recimo, pasivno poslusam (x:Dx x:px x;)x).. sam res... :8):
takoj akcija, v glavnem....

pa je to lohk tud motece..
no pr teb pa je fajn vzeto, pa pol se tolk rajs tko ravnam. xDDx

pa se super se mi zdi, ce me kdo hitro in brihtno razume. x;)x xDDx

Picasso

Men je pa včasih fajn, če mam koga , ki mi reče kaj moram.. da se mi ni treba odločat pa razmišljat x:o)x
včasih trmasto ne upoštevam. Sploh če mam občutek, da mi hoče človek pamet solit pa vodit moj lajf in se odločat zame.. to je tisto redko ob čemer znam totalno zgubit živce.. (opazla npr. zdaj na potovanju, ko sta dva tipa skoz mi vlekla zemljevid iz roke, pa na križiščih me bremzala, da kao ne bom pod avto skočila.. - tole me znervira do konca xrolleyesx ker se mam za samostojno in sposobno punco..)

Pol so pa ljudje, pri katerih mam fajn občutek, da vejo stvari o katerih jaz pojma nimam.. pa da dajo nasvet zato, ker hočjo sodelovat, pomagat, dat idejo.. ne pa bit pametni.. tiste pa upoštevam, z veseljem. In tud poslušam jih rada, se učim od njih..

loesje

Spet nazaj -

saj sem pomislila tud na tvojga leva, se mi je zdel cist jasno tole, kar si zdajle napisala xDDx, plus imas se vodnarja (sploh Luna vpliva na tale dnevni lajf, drajv pa to, pr teb se to zlo lepo vidi, ko si prevec elasticna, pa predvsem lahkotna, za enga leva... hkrati pa prevec samostojna za eno tehtnico).

Potovanja!!!!!!
to so pa poglavja zase in najvec zves o cloveku in najbolj se vidi, kako pa kaj je, z odnosom, pa ne glede na to, al gre za prijateljskega, med puncama, med spoloma, med partnerjema, laverjema... vedno je potovanje pokazatelj..
zato je zlo koristno, tako sebe kot druge tko spoznavat, tud na tak nacin, torej v *ekstremnih* al pa vsaj neobicajnih pogojih oz. okoliscinah, situacijah.

Picasso

:palec: točno, točno, točno x!x

Tole že od nekjdaj pravim.. Če se bom hotla s kom poročit kdaj.. al pa resn lajf skupaj začet.. pred tem greva vsaj za en mesec na potovanje. In to ne tko, na easy, z agencijo. Uno ta pravo, ko si 24 ur na dan skup, v ekstremnih situacijah, vroče, zoprno, ne najdeš za spat, voziš že 20 ur.. tako varianto.. če nama to uspe, bova lahk furala skupen lajf :palec:

loesje

Spet nazaj -

xyesx xokx
prisajsli. xDDx

ne hotelcki, v dobrem smo vsi prjatli. ;) :P
tako ja....
ko si tud siten, presvican, utrujen, vse... ko prihaja do nesporazumov (kar itak!), ko se mas dost, ko vmes je kaka situacija, da je kdo nemocen (recimo se mu kaj zgodi, zboli)..
tak ves lajf v eni sekvenci...

Picasso

[quote name='Marsa' post='654525' date='13. Mar 2006 ob 23:03']sem postekala, da mam blazno enga opravka s tehtnicami asc...
vsec mi je pr teb, ko vse za dobro vzames... ful si pametna.. to je zelo dober odnos.. velik vsrkas lohk s tem.. folk se vcas 'boji', da kaj jaz vem.... no v glavnem ti se pa ne obremenjujes, sam vzames si, kar je od tega zate, to je dbest. xokx
pa se super se mi zdi, ce me kdo hitro in brihtno razume. x;)x xDDx[/quote]

x:Dx x8Dx x:px :palec:

[quote name='Aliana' post='654550' date='13. Mar 2006 ob 23:24']včasih trmasto ne upoštevam. Sploh če mam občutek, da mi hoče človek pamet solit pa vodit moj lajf in se odločat zame.. to je tisto redko ob čemer znam totalno zgubit živce.. (opazla npr. zdaj na potovanju, ko sta dva tipa skoz mi vlekla zemljevid iz roke, pa na križiščih me bremzala, da kao ne bom pod avto skočila.. - tole me znervira do konca xrolleyesx ker se mam za samostojno in sposobno punco..)

Pol so pa ljudje, pri katerih mam fajn občutek, da vejo stvari o katerih jaz pojma nimam.. pa da dajo nasvet zato, ker hočjo sodelovat, pomagat, dat idejo.. ne pa bit pametni.. tiste pa upoštevam, z veseljem. In tud poslušam jih rada, se učim od njih..[/quote]

[color="#3333FF"][size=1]Tole si mi pa čist misli prebrala[/size][/color] x:px x:)x :palec:
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Aliana, :palec: tole sem vedno tut jaz rekla..in se obnese, res. Z mojim sva šal na par klatenj, s fičekom x:Dx ..v katerem sva tudi spala... x:px , ker ni bilo keša za prenočišča.

Nikoli ne bom pozabila ene poti ...iz Črne gore v Bosno. Preizkušnja za močne živce.na zemljevidu je bila vrisana cesta, domačini pa so govorili, da ni prevozna.Sva se sam spogledala in rekla, greva x!x ..potem pa ajme, majko xrolleyesx ...več kot pol metra globoke luknje na cesti, ene 2x sva morala avto kar dvignit in ga prestavit...dobila naju je noč, ker je bila hitrost 20 km na uro...nikjer nikogar, niti luči v daljavi ne, da bi vedela, da je nekje civilizacija.Sem hotela lulat, pa so volkovi zavijali okoli...grozljivo, v glavnem...za tistih 80 km sva potrebovala 10 ur. Sam sva bila ok, sva potem rekal oba, no tole pa dober znak :palec:

In še kup fint na potovanjih, ko sva bila res brez keša, sam sva pa šla... x!x ..in ugotovila, da najbolj drživa skupaj, ko je res gusto.No, to se še danes vidi. x^x ..najjači smo, ko je najtežje... :palec:

________

mal razmišljam, kaj me je tako gnalo, očitno res potreba po spremembah, da sem se ravno okol teh mrkov spravila na totalno prenovo in čiščenje. Všeč mi je, da se znam tako poslušat x!x

Astra
Per aspera ad astra

SEm se spraševala, če je lahko huje, pa vidim, da je lahko.
Meni mrk pade v četrto hišo..in logiš, da se razkrivajo stvari, ki bi jih človek najraje pometel nekam. in me kar ima, da bi rinila v nedogled nekam. obešam se za vsako napačno besedo(če pa nimam nobene druge ženske VEČ) in me ima da bi kar podarila nekaj nekomu in izginila.
Najboljše v Darfur - tja se je prijavila moja hempasta sestra..pred težavami bo zbežala v Afriko..mater ji.. :vragec:
No..saj ni tako hudo..sem pa izmozgana in utrujena. Pa berem, da še ta glavno pride..džizes..
Pucala nisem kaj dosti. iz inata menda ne..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

[size=1][color="#3333FF"]Kaj pa okna v svet x:Dx x;)x ?

Jst imam tudi tečnuljasto turnejo, nekaj novega v mojem lajfu :8): , nisem se vajena takšnele, da o drugih ne govorim x:o)x , čeprav se je pa tzadeva obrnila, pereče so se prestavile v službo x:o)x :o|o: :vio: , treba malo obrnit plato sem pa ke, da ni dolgčas.

Mah do zdej smo še vse preživel, valjda bomo tudi tele divje Marsine napovedi xsingx , če pa ne, se pa itak ne bomo več sekirali [/color] xokkx [/size]
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Heh, Pujsa!,...ja, okna v svet!,.....kr neki časa že nisem pomila oken,....včeri me naenkrat zvečer, prjel, da hočem imet čista,...in sem jih u nulo pomila! :palec:

Nataly,...huje? hujše??,.....kakor vzameš,.....v nedogled ne moreš ždet na nerazpucanih stvareh,.....enkrat je potrebno u nulo počisistit,.....tak ti je life. No jest pa "pucam" 5. bajto ob mrku,....pa če je mrk ne bo, bom pa še jest "pomagala", da bo u nulo spucana,....pa če je še težje.
Vse je bolje kot mrcvarjenje na dolgo progo!
Sej "bo",....še vedno je blo! :detelca: :palec:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

čistilni mrk v prvi hiši...z uranovo in plutonovo pomočjo...pa z dev asc, da bo stvar ja zelo natančno opravljena.....

in kaj imam od 3d čiščenja najprej v planu... x:Dx ...jasno...kopalnica se že šajna (pomemben prostor za vsa vodna znamenja x^x )...in pisarno, ki je kao moje osebno svetišče (no sej u praksi ni čist tako, pa vendar....)....pol pa ostalo.....šele zdej mi je tale vrstni red, ki sem si ga določila, logičen..... x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

[quote name='astra' post='654652' date='14. Mar 2006 ob 09:15']..najjači smo, ko je najtežje... :palec:[/quote]xyesx :vtz: :palec:

[quote name='nataly' post='654728' date='14. Mar 2006 ob 11:36']SEm se spraševala, če je lahko huje, pa vidim, da je lahko.
Meni mrk pade v četrto hišo..in logiš, da se razkrivajo stvari, ki bi jih človek najraje pometel nekam. in me kar ima, da bi rinila v nedogled nekam. obešam se za vsako napačno besedo(če pa nimam nobene druge ženske VEČ) in me ima da bi kar podarila nekaj nekomu in izginila.
Najboljše v Darfur - tja se je prijavila moja hempasta sestra..pred težavami bo zbežala v Afriko..mater ji.. :vragec:
No..saj ni tako hudo..sem pa izmozgana in utrujena. Pa berem, da še ta glavno pride..džizes..
Pucala nisem kaj dosti. iz inata menda ne..[/quote]
Oj Nat! tko se vsakdo med nami kdaj pocut... ko mas dost vsega in bi kar izginil....
tale zima je bla zlo tezka... ne bo tolk slabs, nc se bat... saj ne mroe kar v nedogled it tko... bezat pa je brez veze:
'ne glede na to, kam gres, vedno si tukaj'. xyesx
karkoli mas - bos ze obvladala! xyesx x!x

[quote name='Pujsa' post='654732' date='14. Mar 2006 ob 11:41'][size=1][color="#3333FF"]
Mah do zdej smo še vse preživel [/color] [/size][/quote]
x8Dx x:o)x jp. xyesx

[quote name='aakhut' post='654741' date='14. Mar 2006 ob 11:47']:vragec:

bemti trapaste napovedi.... x:o)x

zlomk....tralala[/quote]
haha aakhut, si sel se ti rpebrat! xDDx

[quote name='silki' post='654742' date='14. Mar 2006 ob 11:49']Heh, Pujsa!,...ja, okna v svet!,.....kr neki časa že nisem pomila oken,....včeri me naenkrat zvečer, prjel, da hočem imet čista,...in sem jih u nulo pomila! :palec:[/quote]
:o|o: :palec: (xrolleyesx x:Ix :o|o:)

[quote name='Amis' post='654751' date='14. Mar 2006 ob 11:57']čistilni mrk v prvi hiši...z uranovo in plutonovo pomočjo...pa z dev asc, da bo stvar ja zelo natančno opravljena.....

in kaj imam od 3d čiščenja najprej v planu... x:Dx ...jasno...kopalnica se že šajna (pomemben prostor za vsa vodna znamenja x^x )...in pisarno, ki je kao moje osebno svetišče (no sej u praksi ni čist tako, pa vendar....)....pol pa ostalo.....šele zdej mi je tale vrstni red, ki sem si ga določila, logičen..... x:Dx[/quote]
jaz pa v 4., pa po mojem domu sodec nic tacga ne dogaja prav tocno na tem podrocju. :P ;)

Picasso

O Helena, x:Xx :palec:
Lepo da si se oglasla mal, da se vid da si se tle okol.
Pa delfincka mas tud se vedno. x:Xx xsrcx
(to mi je tolk mega, ko mate forumovci recimo skoz eno ikonco, kot ma mick zvezdico, pa daisy metuljcka ze skoz... to mi je tolk lustno)

(*zato nisem tolk okol padla al premal za koga, ker se s heleno vcas slisva oz. sva mini na zvezi).

Picasso

... sem rekla, da bo mocno deloval na otroke, obcutljive, tiste z motnjami.. pa zivali....

no, moji sestri se je pred par dnevi psicka zgubila... tko cudn se je obnasala... drugac je stara, zlo umirjena, ni bojazni, da bi ona kam usla (ker ma se mlajso psicko, ki pa je ful zivahna in to bi blo bolj za prcakovat)... in je kar zginla... pol jo je pa nasla sestra, ko je kar zhdela, tam kjer so bli... skratka, nic ni okol iskala al pa lajala al pa karkoli, pac pa je kar tam zhdela in cakala. x:o)x
je mela mroda cist zmedene radarje.

Vcer.. ne, v pondelk pa je njen sin )moj necak), ki je invalid oz. otrok s posebnimi potrebami, sel na praxo, kot vsak let v takem obdobju.
Ceprav ma moteno motroiko in to, je blazno samostojen za taksno tezavo, gre sam v solo, z avtobusom... vse.... blazno si zapomni in tko...
no skratka, je sel na praxo, je sestra mislila da je tam, ni nic preverjala (ker itak ve kje je to, je sel ze fulkrat), potem pa se je izkazalo, da sploh ni prisel na praxo, pac pa je revez VSE DOPOLDNE ! od 8h do 13h nekje taval, se izgubil, hodil... in je prisel dam (k srec da je sel pol dam, sam je cist drug konc, sploh ne stekam kako je to pol najdu) cist unicen, premocen in zmeden.....
Morda je bila postaja kje drugje al je bil kak obvoz al ga je pa kaj drugega zmedlo, da ni nasel... pol si pa verjetno ni upal sestre poklicat na mobi, da ga ne bi nadrla al kaj tacga, al je pa mislil, ze najdem, pa je kar taval.... 5 ur.... :sori:

Picasso

[quote name='Helena' post='655223' date='15. Mar 2006 ob 08:43']smo nekaj kuhali x:Dx[/quote]
upam da dobrega. xokx

x;)x

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...