Skoči na vsebino

Napoved za 11. teden

Marsa

Recommended Posts

[size=1][color="#339999"]Ziher sarmo x:Dx x:o)x x:Dx .

A pod tele razmere spada tut to, da smo spet brez elektrilke bli ta teden, sredi civilizacije? Po mojem Merkur? Pa na moji priljubljeni radijski postaji se ta teden tko težko izražata 2 spikerja, ki sta sicer full bistra, pa vedno najdeta odgovor spontan, zdaj pa kar nekaj šteka večkrat, sta prav prikupno zmedna x;)x .[/color][/size]
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 113
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
...danes mi je čist mimo...sem ko zombi....grem še js mal mrknit...nočko....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ne nom.
lohk je pa recimo ne napisem, ce je tko tumach. :|||

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Men pa ni mim,....vsaj obdobje tega mrka ne,......razpihnilo še tistih nekaj meglic,.....počutim se tko na "polno jaz",.....jasne misli, cilji,....ogromno dela sicer, ampak v meni nobene panike.......upam, da me sončni ne vrže,.....pa nekako nimam feelinga, da bo. x:)x

Vsem xcrossfingx :detelca:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

[quote name='Marsa' post='655943' date='16. Mar 2006 ob 09:40']ne nom.
lohk je pa recimo ne napisem, ce je tko tumach. :|||[/quote]
teden bo vseeno tu mač, ampak osebno ne bom vedela zakaj je mala tko napeta, zakaj nekdo ne spregovori besede z menoj, zakaj se mi neki filmi pojavljajo... jaz delujem na osnovi tistega kar mi je poznano - torej če vem vzrok lahko grem naprej

x:o)x x;)x

saj je vedno ista pesem, sam men se pa ne da jamranja pa pritozvanja poslusat, kot da uzivam (taksno) pisat in da skodozeljno napisem bad. :||||

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Itak! Razumljivo! xDDx

Sam ljudje smo si različni,...uporabljamo pač različne filtre.
Marsa, kaj meniš, je oz bo sončni mrk v delovanju močnejši,...al kokr jest razumem sceno, deluje na drugo področje (ne tok na psiho), al sem mim usekala (ma verjetn sem). xDDx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

ja, tko priblizno je kot si postekala...
Lunin (jasno) deluje bolj na custvenem, medtem ko soncev bolj na osebnostnem podrocju....
vseen pa ma podoben vpliv in ucink, ker gre v prvem primeru za opozicijo, v drugem pa konjunkcijo sonca in lune, kar je podobno mocen aspekt, res pa, da nekateri bolj motece cutijo mlaje (torej tud soncev mrk najverjetneje slabs obcutijo).

Picasso

Ja thanks! :palec:

Čeprav, ne vem zakaj sicer, ...vendar meni je ljubša "črna lunca",....kaj pa vem, zdi se mi bolj močna,...energetsko nabita. x:)x

[quote name='Marsa' post='655943' date='16. Mar 2006 ob 09:40']ne nom.
lohk je pa recimo ne napisem, ce je tko tumach. :|||[/quote]
joj marsa oprosti, nisem tako mislila...... x:Ix ne razburjaj se prosim......
Uspeh je drznim zagotovljen!

ja, jo bo treba razumet. marsa se trudi, pise, pripravlja in velikokrat jo to mori ali vsaj obremenjuje, mi pa tule tarnamo in verjamem, da ce reces, da je nekaj mim, marsikoga lahko razburi, tudi njo, ceprav zna veliko stvari videti z druge strani. mislim, da ne gre za hvaleznost ali pa kaj takega, gre za odnos.

na sreco ni zamerljiva x;)x

[quote name='Amis' post='656014' date='16. Mar 2006 ob 11:36']marsa, na kateri stopinji česa se bo pa zgodil sončev mrk?[/quote]
na 8. stopinji Ovna..
torej bo tecen najbolj za prvo dekado ovnov, rakov, tehtnic in kozorogov (pa tud na devico in sco vpliv ne bo najugodnejsi)..
lev, strelc. dvojcka, vodnar... bodo najlazje kaj dobrega iz vsega potegnil...

takole na prvi uch, ker nisem se tam in tud nocem se bit tam in vmes je itak se en teden. :o|o: xrolleyesx

ja, liu, thanx, saj se ne razburjam v bistvu...
sam v bistvu se ze itak tezko spravljam pisat, ko nimam glih neke motivacije za to, pol pa da je se narobe ce je, mi gre pa vcas mal na jetra.

[quote name='lea' post='656032' date='16. Mar 2006 ob 12:11']ja, jo bo treba razumet. marsa se trudi, pise, pripravlja in velikokrat jo to mori ali vsaj obremenjuje, mi pa tule tarnamo in verjamem, da ce reces, da je nekaj mim, marsikoga lahko razburi, tudi njo, ceprav zna veliko stvari videti z druge strani. mislim, da ne gre za hvaleznost ali pa kaj takega, gre za odnos.

na sreco ni zamerljiva x;)x[/quote]
hvala za razumevanje. xDDx, x;)x

ja, to pa res nisem. :)

Picasso

aaa??,....luftarji, khm pardon,....vodnarji bodo kaj "pametnega" ven potegnil,......bog jih usliš, da res de,......sam, kaj k sumim, da bo v njihovem stilu tisto "pamentno"... x:px

[color="#FFCC66"]
Marsa, joke xDDx [/color]

[quote name='Marsa' post='656034' date='16. Mar 2006 ob 12:17']sam v bistvu se ze itak tezko spravljam pisat, ko nimam glih neke motivacije za to[/quote]

[size=1][color="#3333FF"]Pa nekak imaš podobno situacijo na nebu, kot mi bralci x:Dx x;)x .[/color][/size]
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

ja, x:o)x, sam se bolj podobno. x:o)x x:px

men to tlele dela (skratka, mrk mi je padel direkt v tale schtraufenpacht x:px - no natancneje, na konc tega schtr. - merkur pa sonce sta najbolj obremenjena - natancno na stopinji mrka, 24, luna pa mars sta pa ze mal dlje, kiron pa je 9 stopinj oddaljen od mrka, pa je ze dost stran)
(saj sem ze dala nekajkrat, sam je res kaj vidt, pa tko..... jasno ce ze deluje, ce nimas NC v ribah, kaj sele tlele pol x:o)x):

Picasso

tkole nekak zgleda gužva v moji 3. hiški ;)
te je čist mrknil a? ampak fajn je, da znaš dobro ven potegnit...
sej jaz vedela da je zame tale lunin mrk samo uventura za naslednjega x;)x

oj a mas raka tam okol kje?
ja, kozla mas glih zacetek, tolk da se lohk steje za eno mas raztegnjeno konjunkcijo....

Picasso

[quote name='Marsa' post='656573' date='17. Mar 2006 ob 08:48']oj a mas raka tam okol kje?
ja, kozla mas glih zacetek, tolk da se lohk steje za eno mas raztegnjeno konjunkcijo....[/quote]
rakova je 10. bajtica, v njej kraljuje Luna... tole o raztegnjeni konj. še ne štekam čisto, samo se mi zdi, da je prevelik razmah...

ja no 7 stopinj dobrih... glede na to, da mas na 1. stopinji sonce. ja za kvadrat mal velik res.... sam po 2. strani gre pa za sonce...
mislila sem, na kok stopinj raka mas ascendent?

**POPRAVEK - ni cudn, da nisi stekala, ker sem se zmotla... avtomaticno sem (in povrsno) vzela kot da gre za konjunckijo.. so me zmedle stopinje... bla sam na to pozorna (v prejsnjem postu), sploh opazla nisem, da pravzaprav o kvadratu govorim.
tko da, ni raztegnjena konjunkcija, pac pa precej ohlapen kvadrat. x;)x
ker pa gre za sonce, ga *pogojno* lohk upostevas. plus ker gre za mocno delujoco os (potentna tako rak kot kozorog - sta na isti osi - xDDx) pri teb.

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...