Marsa 20. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2006 lohk das v forum aktualno/zanimivo (ker je pac zanimivo) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 [quote name='Marsa' post='658793' date='20. Mar 2006 ob 11:44']lohk das v forum aktualno/zanimivo (ker je pac zanimivo)[/quote] Aja, sm mislila v Astrologijo, ker lahk so ble tud kakšne lune al pa tranziti na une datume, pa se je mogoče več folku kej podobnga tud zgodil... Kaj praviš? Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2006 kot zelis. jaz itak povsod (tud) tako obravnavam zadeve, jih ne rabim ravno v forum astro pridt zapisat... saj je LUNIN forum, nenazadnje. ce pa hoces kake strokovne razlage in podobne debate na ta stos, pa seveda. saj tale tema je tud astroloska, pa ni v forumu astrologija. in kljub temu, da je astroloska in zlo aktualna, ne vidim skoraj nic astrologov not. pa se vseen kar kaj zmenmo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Sem jo odprla. Upam da bo kakšen odziv... Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2006 ves da bo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 uh... kolk sem mela pa v tem zadnjem obdobju enih čustvenih izpadov (beri: solzic), pa ne pomnim... nekaj sicer upravičenih, večino pa kar tako... grozno se me je vsaka stvar dotaknila taf zadeve pa šele prihajajo za moje bližnje... bom pa takrat močna ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 [quote name='Marsa' post='658771' date='20. Mar 2006 ob 11:02']v bistvu pa so revezi oni, ne jaz oz. midve. [/quote] [size=1][color="#3333FF"]Viš, kok je astrologija poštena, mamo vsak po 12 bajt , čeprav mamo v kakšni mal več gužve. [/color][/size] [quote name='Marsa' post='658791' date='20. Mar 2006 ob 11:41'](ce pa Pujsa al pa Tina kaj najdeta, bomo pa zrduzil )[/quote] [size=1][color="#3333FF"]Po mojem bi edin v kakih naključjih lahko bilo, sam je tale datum bolj specifičen. [/color][/size] [quote name='Marsa' post='658818' date='20. Mar 2006 ob 12:26']saj tale tema je tud astroloska, pa ni v forumu astrologija. in kljub temu, da je astroloska in zlo aktualna, ne vidim skoraj nic astrologov not. pa se vseen kar kaj zmenmo.[/quote] [size=1][color="#3333FF"]Ja razen naju so bolj neznalci tule .[/color][/size] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2006 vsak po 12, pol pa tko kot v RL, sam v enih guzva, ene pa prazne. ja, sem tud na nakljucja pomislila (sam zih so se kaksne ) tistle sem bla mal pikra. pa rajs mam zanimive in take teme se tud drugje, pa dobra tema je (ki bi tud jaz z veseljem kdaj posodelovala), v astro pa dobi drugacen predznak in energy, pa skorajda ne hodim tja sodelovat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Glede bajt, jest vam svojo 12 šenkam, sej pohištva ni not,....sam tko,.....prostovoljno [color="#FFCC66"] ...joke, da naumo tok zapeti....no..[/color] Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2006 [quote name='coccinelle' post='658922' date='20. Mar 2006 ob 14:04']uh... kolk sem mela pa v tem zadnjem obdobju enih čustvenih izpadov (beri: solzic), pa ne pomnim... nekaj sicer upravičenih, večino pa kar tako... grozno se me je vsaka stvar dotaknila taf zadeve pa šele prihajajo za moje bližnje... bom pa takrat močna [/quote] Oj! sploh nisem opazla tvojga Cocci... hm, ti je Luna na vladarja asc mal pritisnila, med drugim..... pa saj, med mrkoma je pac, pa retro merkur, pa skoz kaj tesni, pa neptun ti mroda smeta kje okol kakega merkurja al kaj tacgA... drz se! Pohistva silki? jaz mam tacga umetniskega, hipijado pa to. . eni majo pa hrastovga pa masivnega pa cist zabasan z njim. drugac pa - thanx ko ni nobena rekla, kaj pa je z napovedjo 12, glede na to, da mam v 11-ki tok za govort. cenim to. ... saj pacam no, Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 [quote name='Marsa' post='658933' date='20. Mar 2006 ob 14:20']drugac pa - thanx ko ni nobena rekla, kaj pa je z napovedjo 12, glede na to, da mam v 11-ki tok za govort. cenim to. ... saj pacam no, [/quote] vidis, glede tega, sem si pa cisto na jasnem. vedno preberem napoved, vedno mi nekaj pove, ampak nikoli se ne vprasam, da zakaj je pa se ni. ni, da bi v ponedeljek ob sedmih prizgala racunalnik in pricakovala, da bo napoved gor. saj ves, da cenimo tvoje delo in tudi tvoj ritem pri tem. tudi, ce je kdaj ne bo, je pac ne bo pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 [quote name='Marsa' post='658933' date='20. Mar 2006 ob 14:20']drugac pa - thanx ko ni nobena rekla, kaj pa je z napovedjo 12, glede na to, da mam v 11-ki tok za govort. cenim to. ... saj pacam no, [/quote] [size=1][color="#339999"]Ti zase itak veš, ne rabiš pisat, nas razvajaš in a veš kaka obveznost je to, vsak teden cel let, a veš kaka obveza je to? Tko da itak full hvala, da si sploh kdaj čas vzameš za tole, normalno da te ne bom priganjala, če že misliš [/color][/size] [quote name='lea' post='658941' date='20. Mar 2006 ob 14:30']ampak nikoli se ne vprasam, da zakaj je pa se ni. ni, da bi v ponedeljek ob sedmih prizgala racunalnik in pricakovala, da bo napoved gor. saj ves, da cenimo tvoje delo in tudi tvoj ritem pri tem. tudi, ce je kdaj ne bo, je pac ne bo [/quote] [color="#3333FF"][size=1]Pujsa[/size][/color][color="#FFFF00"] - sem se podpisala pod tole [/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2006 [quote name='lea' post='658941' date='20. Mar 2006 ob 14:30']tudi tvoj ritem pri tem[/quote] ja, saj ene 3x na let menszedi da si pridrzim pravico, da je pa pac ni. veckrat pa ne. vcas se mi prav ne da jo pisat, vcas mi ne znese, vcas je visja sila, vcas se mi pa prav sam ne da s tem obremenjevat. pa tud zato - recimo sem jo ene 2x se prav matrala, do kakih 2h, ze s ta belim gledala... pol pa 1x net ni delal al kaj je ze blo, drugic pa... hm, sem nekaj zamutila al kaj je ze blo in je NI blo gor. tko da... pol pa pac.... tko kot je. ah kje Pujsa, daj no mir, jaka obveznost je tole spackart enkrat tedensko... ni big deal... sam je pa pac vsakic nepopisan list..... spravt se je tezko... podobno kot bi morala za vsak teden narisat eno sliko... ze da rises, kar hoces narisat, ni simple... najprej pa pac se da ves, kaj (vsaj priblizno) bos risal - torej mors met se v glavi idejo... potem pa se nekak - je tud 'po narocilu' (ker ni recimo sam za mojo dusho), torej ne mros kar vsega prodat. pa tko. Pa tud - razvajam... hm, 1x sem zatezila, da nic dost ne date na to al kaj, pa mi je zdaj kar nerodno, ko se zahvaljujete.. ker - saj tega mas po netu in povsod ful, pa po vsakem cajtengu.. torej ni tolk strasno nadnujno, da jo se tle dobis... in to povsod zastonj se dobi, je nekaj normalnega in samoumevnega... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2006 cesa? tedna? da ne bo glih zlo dbest. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.