Skoči na vsebino

Tablete za hujšanje

Recommended Posts

Še enkrat - s tabletami ne shujšaš. Edino toja denarnica bo shujšala, koristi pa ne bo.

Kako da ne bo koristi? :eek:

Seveda bo!

Bo manj denarja ostalo za hrano in bo shujšal(a)!

Torej - TABLETE DELUJEJO! x:Dx x:o)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

Nekatere tablete so lahko tudi nevarne, vsekakor pa niso trajna rešitev.

Shujšat res ni problem. Ne rabiš nobenih tablet.

Problem je težo zadržat DOL (brez tablet - ker celo življenje jih pač ne moreš jest).

Trajna rešitev je ( na mojo veliko žalost :sori: :sori: le spremenjena prehrana!)

Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.

Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.

Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim.

Nekatere tablete so lahko tudi nevarne, vsekakor pa niso trajna rešitev.

Shujšat res ni problem. Ne rabiš nobenih tablet.

Problem je težo zadržat DOL (brez tablet - ker celo življenje jih pač ne moreš jest).

Trajna rešitev je ( na mojo veliko žalost :sori: :sori: le spremenjena prehrana!)

Ne bi raje rekla spremenjen življenjski stajl? x;)x Treba se je vzeti v roke tko bolj celostno... x:Dx

Guest sstane

Zakaj pa to, tvoja priljubljena hrana mora biti le pravilno kodirana, pa je ne boš nikoli preveč pojedla.

Na 100kcal ščepec zdrave soli in surovih začimb.

Seveda pa se sladkarij ne da dovolj kodirati, če je to tvoja pretežna hrana x;)x

Zakaj pa to, tvoja priljubljena hrana mora biti le pravilno kodirana, pa je ne boš nikoli preveč pojedla.

Na 100kcal ščepec zdrave soli in surovih začimb.

Seveda pa se sladkarij ne da dovolj kodirati, če je to tvoja pretežna hrana x;)x

To je samo potuha! :inocent:

Ja, Sebastjan, imaš prav, pa nisem hotela spet načenjat večne teme, ki jo imamo že na parih koncih...

Morda bi bilo še najbolje dobiti en zapakiran karton tablet v glavo, da se kje kaj preruka....

Stane , x^x Še tako zdrava sol tudi ne naredi premika v duši....

verjamem, da je tvoja sol zdrava in koristna telesu, a ne verjamem, da bom zaradi nje suha, če ne bom spremenila še dosti kaj drugega kot sol x:)x

Malo mi gredo že na živce vse te shujševalne finte in fore v obliki raznih praškov, tablet, napitkov, celo krem !!!!! - stvari, ki jih KUPIŠ in potem ČAROBNO SHUJŠAŠ.....

Pa slika bose PREJ mladenke v staromodnih kopalkah, ki se drži skrivenčeno kot paragrav in tišči trebuh ven....

in krasna slika POTEM mladenke v visokih petah in bikinkah, v vzravnani drži s trebuhim noter, da komaj diha in ji izstopajo rebra.... :xx!:

Ali smo ljudje res tako bedasti ? Izgleda, da smo. Vse po liniji najmanjšega odpora..... Pa bog ne daj vsaj malo zdravega razuma pri vsem skupaj.....

Guest sstane

Pa vsaj malo zdravega razuma pri vsem skupaj.....

Jaz cel čas pridigam samo to :palec:

To je samo potuha! :inocent:

Kaj je potuha, zdrava pamet :eek:

Ali pa zakaj nekomu vsaj malo ne prišepne notranji glas da določene reči niso rešitev problema.....

Ampak res ne razumem, zakaj je pri nekaterih stvareh tako malo zdrave pameti.. če že ni notranjega šepetalca....

Zanima me, če je že kdo uporabljal tablete za hujšanje, ki jih lahko kupite na strani http://www.izberitenaravno.com ali pa kapsule za hujšanje, ki jih ponujajo na strani http://www.shujsaj.com/ ?

Isti avtor, isti link v spodnjih temah ...

Za božič- vse za hujšanje

Zanimiv dodatek za hujšanje

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

Kraljevski zajtr, delavsko kosilo in beraška večerja, vmes pa dosti navadne vode za vse skupaj poplaknit. Mogoče zveni hecno, a preverjeno zadeva deluje. Najbolje odžeja navadna voda, ne pa kakšne koka kole in sladke pijače....

Me pa razjezijo debeluhi, ker ponavadi rečejo, saj nič skor ne jem, ha ha ha . Povsod manjka red in malo veš discipline ali samodiscipline. Pa lep pozdrav !

Tina, take stvari me spominjajpo na tiste, ki mi pridejo na vrata da sem bila izžrebana za nekaj na koncu pa mi povujajo knjige! Ali pa da delajo neko anketo, pa mi spet trapijo knige...

Zvito okoli riti v varžet (pravzaprav tukaj IZ varžeta)

Pa jih ćisto razumem in se nič ne jezim nanje. Vsak skuša zaslužiti po svoje in na ta način, da ljudem nekaj trapiš, je res najtežje.

Je pa dejstvo, ki se ga mnogi prodajalci ne zavedajo, da se z iskrenostjo največ doseže.

Kdor mi recimo pride na vrata s tem, da ima nekaj zanimvih knjig, ki bi mi jih rad pokazal, bo gotovo "spuščen noter" in mi jih imel priliko pokazat.

Če jih kupim, je pa seveda druga stvar...... x:)x

Ampak to je pa že odvisno od knjige, s tem pa ubogi prodajalec, ki se trudi, na žalost nima kaj dosti.

Aja sej res!!!! Poletje prihaja! Fitnesi so ze bolj polni ( beda ) in vseeeeeeee revije polne cudeznih diet, tablet, praskov, oblizov in vsega x:o)x x:o)x x:o)x

Ma dajte no xrolleyesx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

• 4 years later...

Sem bral v zurnalu, da prodajajo neke tablete (zuccarin) iz naravnih sestavin oz. listov murve, ki delujejo tako, da vplivajo na krvni sladkor, kar je bil tudi namen raziskav preparata. Ugotovili pa so, da lahko precej vpliva tudi na debelost.

Tako je v enem izmed danskih ali norveskih manjsih mest zadeva postala zelo popularna in je pomagala menda ze tisocim, pisejo.

zastopnik za slo. panakea d.o.o. / panakea.net

http://www.newnordic.com/template/t04.php?menuId=189

Prodajajo pa tudi hitri imunoloski test za odkrivanje bakterij borelije na klopu :eek:

in zadevo, ki klopa zmrzne s tem pa zmanjsa moznost okuzbe...

zanimiv pa je tudi izdelek proti artritisu

http://www.panakea.net/lyprinol/lyprinol_kapsule/

http://www.lyprinol.si/

A si pretezek in si ga izprobal?

Ali pa imas ponovno zgolj tvoj j... atitude zanikanja do vsega, kjer ti nisi center pozornosti sveta?

Meni je bila informacija zanimiva in upam da komu koristi. In to je tudi vse. Kaj pa ti zaeno filozofijo delas iz tega z namenom kregati se in mene spravljati v neko manjsilno vrednost, v kateri bos ti izpadel pameten, jaz ali drugi pa neumni, pa je pac tvoj igrica.

Meni je ze sama informacija, da murva ima taksne ucinke kot opisujejo nova in zanimiva. In podano tudi ne pomeni, da mora kdorkoli kaj kupiti, temvec lahko zgolj to, da si bodo sli slovenci nabrati murvo doma v sloveniji, ali poiskali kaksne knjige o domacih pripravkih in si pomagali z njimi.

Ampak ker si ti po defoltu kriticno naravnan tudi ni nakljucje da te politika "tolk zanima" x:o)x ceprav predvsem v sledenju in virtualno. Tam se grejo precej taksnih in podobnih igric v taksnih in podobnih energijah, ki jih tule vnasas in zelis furat. Zal.

in ce se malo pohecam: skorpijoni v politki - konstantno sama borba x:o)x kdo bo koga. veliko energije usmerjene v neprimerne cilje, zaradi ustavljanja v vodnih (custvenih) frkah.

ok.

imas prav, po svoje je butast. ceprav pa, zakaj pa ne. tam so se pac specializirali na raziskovanje tega. morda imajo tudi pri njih murvo?

bistveno pa je, da morda lahko to komu ki potrebuje pomoc pac koristi. Ce.

• 2 years later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Če želiš shujšati in ostati suh potem moraš spremeniti svoj življenski slog. Zdrave prehranjevalne navade, redno gibanje. Je pa res da rabiš za to veliko volje sam sem v letu dni izgubil 33kg in še naprej vstrajam pri novem življenskem slogu. probal pa se tudi razne tablete za hujšanje in sem ugotovil da sem hujšal lažje brez njih.

• 4 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...