Skoči na vsebino

sorodna žlahta

pokowc

Recommended Posts

• Komentarji 56
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ej pokowc, svaka cast! Zadel si (me)!

Au, eni so sam zato na svetu da te spravijo do roba... mojim ful uspeva... Jaz sem tukaj se vedno zelena in se upiram, delam scene, ritam in kopitam. Pa se zmeri mi je blo zal...

Deli na socialnih omrežjih

"Ritam in kopitam"!!!!! :))))))))))))

Mene tudi nihče ni nikoli tako vznemiril in ... kot moja mama (in pač moji najbližji).

Sorodstvenih vezi (sicer) pa ne gojim zelo. :|

Za ene reči sem še kar hladen človek - to še mene včasih preseneti.

Marsa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

..nevem zakaj nas učijo, da moramo biti pridni´ do tete ali bratranca;

ko pa spoznamo, da to ni tak luštno, nas pa zvije :o(

sej naivnost prerastemo, če jo; morda smo naturno preiskreni

geni in navidezna s-lepota bližnjega filantropa

ko to spregovorim, sem dojel bistvo današnjega Mlaja:)

pokowc

Na sosedske odnose ne polagam kakšne večje pozornosti. Niti ne gojim nobenih vezi, če mi je kdo zoprn. Pozdravim in grem mimio. Mi grejo na živce, ko sedijo pred blokom in obirajo vsazga. Mi to ne paše in se ne družim z njimi.

Isti odnos imam do žlahte. Z enim stricem si nisva blizu in se pač videvamo le na družinskih praznovanjih, čeprav je le šest let starejši in sva se v mladosti štekala.

Lep nasmejan dan ti želim

http://www.lunin.net/forum/blog/mavlica

Tisto učenje bodimo prijazni s teto in podobno tudi meni ni všeč.

Meni je bila prava odrešitev, ko sem spoznal, da so tudi sorodniki samo ljudje in če mi kdo ni všeč ali me je celo prizadel ga enostavno izločim iz svojega življenja, imam preveč drugih sorodnikov in prijateljev, ki so mi všeč pa mi še za njih zmankuje časa.

andrej

Sosedi? Mislim, pokowc... :)))

Kar naenkrat so se pojavili še sosedi - kot da že žlahte ni dovolj.. v teh kontekstih... :)

Imam pa seveda planetarnega krivca za tovrsten moj odnos - saturn se mi je znašel v tretji hiši.

Marsa

"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

... Enkrat smo s Tožibabami imele koncert na ploščadi pred Metalko... Ko smo imele tonsko probo, sredi dneva, sredi kakšnega drugega ali tretjega komada, zagledam med folkom svojo teto!!!

Kaj naredim? ::))

Grem k njej, in ji rečem: Teta R. - ali greš lahko prosim domov?

:))))))))

Tako nekako - žlahta pa to...

Marsa

Picasso

Jaz pa v glavnem z nobenim nimam stikov pretiranih.

Dobimo se samo v res ožjem družinskem krogu, ki vključuje mojo mamo in mojo sestro in najini družini.

Enih starih staršev nisem sploh nikoli videla, druge pa sem videla enkrat - pri petih letih.

Od bolj obširnih družinskih zadev, praznovanj etc.. pa smo se vedno nekako distancirali.

Tako mi je s tem nekako prizanešeno.

Bila sem edino na sestričnini poroki.

Marsa

Picasso

• 1 year later...

Ha, kako tega še nisem videla :eek: xrolleyesx .

Obstajajo kao neki pravilniki, kakšen odnos naj bi imel človek do staršev, bratov in sester, žlahte v prvem in drugem kolenu, vse do 1165 komolca.

Jaz se teh pravilnikov ne držim. S starši nikoli nisem imela "normalnih" odnosov. Zdaj sem ju sprejela, ne sovražim, želim vse najboljše, amapk do stikov mi pa ni. Občutim neko nelagodje v želodcu, ko naj bi se kam z njimi šlo in se zahvalim z "Ne, hvala." S teto sem se kakih 7x videla, od tega je bila ona 5x na Tv, 1 krat je bila na mojem krstu, pa 1x na rojstnem dnevu, ko sem bila stara 8 ali 9 let. Brat in sestra sta toliko mlajša od mene, da nekako nikoli nismo kakih tesnih stikov imeli, sploh, ker sem šla kar zgodaj od doma. Edino bitje po moji strani, s katerim imam t.i. normalen odnos je stara mama, ki jo obiskujem v domu ostarelih, slišiva se in ji pišem.

Živim pa ta del svojega življenja z moževim sorodstvom. Smo se takoj čisto drugače ujeli, takoj se je začutila drugačna energija, ljubezen, sprejemanje in želja po stikih, tako da si tule postrežem s temi zadevami.

Kar se tiče pa sosedov, sem pa Svinjica selivka, ker se dosti selim, redkokdaj sploh poznam sosede. :inocent: xnckrivx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Živim pa ta del svojega življenja z moževim sorodstvom. Smo se takoj čisto drugače ujeli, takoj se je začutila drugačna energija, ljubezen, sprejemanje in želja po stikih, tako da si tule postrežem s temi zadevami.
:8): :palec:
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Men gre pa sam na živce vtikavanje- in bližje kot so ti ljudje, dlje kot jih spoznaš, bolj se ti lahk vtikavajo v tvoje življenje. In po navad te probajo glih taki, ki jih sploh nč ne briga tvoje življenje prevzgajat in ti kazat pravo pot ( ki bi najbolj njim ustrezala ).

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

:palec: :palec: devica...včas so pa glih razni fotri, ki jih nikol prej ni blo zraven... :xx!:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

• 1 month later...
Men gre pa sam na živce vtikavanje- in bližje kot so ti ljudje, dlje kot jih spoznaš, bolj se ti lahk vtikavajo v tvoje življenje. In po navad te probajo glih taki, ki jih sploh nč ne briga tvoje življenje prevzgajat in ti kazat pravo pot ( ki bi najbolj njim ustrezala ).

x^x :palec:

Mushi

...razen z babi po očetovi strani...nimam nobenih drugih stikov.....so vsi med sabo skregani, pa ne vem kaj še....briga me.....še boljše mi vsaj ni treba hodit na tiste rojstne dneve, pa pogrebe... :vragec: x:Ix x:Dx x:Dx x:Dx
Če hočeš biti srečen....BODI!

To je tudi meni prihranjeno, ja, sicer ima pa tudi dragi precej razvejano žlahto, pa so vsi v redu, bog ne daj, da bi še jaz svojo razvejano obiskovala, bi mogla obadva kar službi pustit (oba starša obeh na novo poročena, tako da so praktično 4 familije).

"ŽLAHTA = RAZTRGANA PLAHTA."

To xupx velja tudi pri meni. Vse bolj ugotavljam, da imam več moralne opore pri prijateljih in znancih, kot pri žlahti.

Za moje neuspehe me prijatelji bodrijo in tolažijo, žlahta pa me zaničuje (kao: "sama si si kriva...").

Za moje uspehe se prijatelji veselijo z mano, žlahta pa jih kar spregleda.

Najbolje se razumem z bratom, pa še to zato, ker se ne vtika v moje življenje in ker ima smisel za humor, ki ga jaz razumem - tako da tudi, kadar mi hoče kaj malo očitati, to naredi skozi en poseben humor, ki me spravi v smeh (čeprav se hkrati tudi malo zamislim).

Saj če človek čisto logično razmisli. Koliko ljudi srečaš v življenju, velika možnost je, da med njimi spoznaš nekaj, tebi zelo ljubih ljudi. Žlahta je pa definirana, neprenosljiva x:Dx , tako da imaš, kar dobiš x;)x .

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...