krokodil 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 . Žlahta je pa definirana, neprenosljiva , tako da imaš, kar dobiš .Pride American na obisk k znancu v Cesko.Med pogovorom Ceh veckrat omeni "nas bratski narod Rusi" ali pa "nas bratski narod Bolgari" ali pa "nas bratski narod Poljaki"....American to prenasa cel teden, potem pa le vprasa: "Ti, daj mi povej, zakaj vedno govoris 'bratski' namesto 'prijateljski' ? Ceh: "Ker prijatelje si lahko sam izbiras, bratov ne...." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Jest se pa s svojo žlahto prov fajn razumem. Sej se ne obiskujemo ful, ampak vsake kvatre pa zihr, če ne drgač pa na kaki poroki (nazadnje na moji ), pogrebu ipd. Ja pa še eno tako tradicijo mamo odkar ni več starih staršev imamo vsako leto prov datum, ko en od otrok organizira "srečanje". To je enkrat na leto vsi mamini in enkrat vsi očitovi. Starih staršev pa nimam več nobenga, čeprov sm še mlada in jih zelo pogrešam. Še posebi mamo (od mami mami), k sm bla zlo navezana nanjo in bi bla zdej tko vesela, k bi dobila prvega pravnuka. No sej bi bli vsi štirje veseli, k bi bil za vse to prvi pravnuk oz. pravnukinja. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 hja js sem zdaj dol v provinci primorski prebivalcev ma zdej naše mestece že 6000 hura, skor tolk kt jst postov, hehe, no anyway... miške so še fletne tu spodaj, starši itak še zmer kul, še nič sivi... bo pa treba počas nazaj gor v mojo letno residenco, da vas bolje vidim.... lunatke jasno Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 uf, pri nas so se letos vsi(ne, ne čisto vsi, samo babičine sestre med sabo.. ) skregali :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Pri nas so tudi vsi nekaj skregani. In to že leta! Pa pojma nimam, zakaj. Nekaj je bilo med očetovimi brati in njihovimi ženami, pa še moja mama zraven... :o|o: Booo. Me niti ne zanima, kaj se grejo. Ko se je moja sestrična pred kratkim možila, je na poroko povabila samo svoje tete in strice (torej tudi moje starše), nas (bratrancev in sestričen) pa ne - čeprav je njen mož povabil vso svojo žlahto, vključno s sestričnami in bratranci v ne vem katerem kolenu... In moja mama ji je ful zamerila, ker je bilo na poroki manj sorodnikov z nevestine (torej "naše") strani kot z ženinove! Meni pa dol visi. V bistvu sem še zadovoljna, ker se mi ni bilo treba rihtat za poroko. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Me niti ne zanima, kaj se grejo Meni pa dol visi V bistvu sem še zadovoljna, ker se mi ni bilo treba rihtat za poroko Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 S starsi se zelo dobro zastopim, z babico...hm, rada papca zivcke, se posebno je nadlezna s svojim stikanjem in CISTOCO ( vse more biti sterilno), drugace jo imam pa rada. Zna biti precej moderna.Medtem, ko ocetove ostale zlahte pravzaprav ne poznam, so skregani ze ene 15 let...Jah z vsemi sem spostljiva, ceprav se vcasih ne moram vec zadrzevat, z teto sem si pa zelo blizu, ker je mojih let.Mislim, da je treba marsikaj "pozret", nima se smisla prevec prerekati z njimi ( zaradi nepomembnosti), ampak brez tega pri nas skoraj ne gre. Ampak tako hitro kot pride, tudi mine. Brezveze... Do sosedov pa tudi spostljivo. Do tistih, k smo si blizu, sem bolj domaca, vsakega pa pozdravim in kaj vljudnostno vprasam. Ignoriranje se mi zdi neumno. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 Sem morala kar malo premislit... če je kje kdo, s katerim 'sem skregana'... no, nisem se spomnila nikogar... ne žlahte, ne koga drugega... celo s svojo bivšo šefico komuniciram, pa je to kar precejšen izziv (sicer pogosto bolj 'na trdo', ampak komunikacija teče )... žlahta pa je pri nas kar vsa v sodelovanju... foter se vsak teden dobiva s svojimi brati in sestro (ena mu je umrla) na kofetu, mama se vsak dan sliši s svojim bratom... jaz sem v precej dobrih odnosih s svojimi starši (ne, ne strinjamo se ... pravzaprav se zelo redko v čem 'ujamemo', vendar to ne kvari našega odnosa)... z bratcem in sestrico pa smo si zelo, zelo blizu ... tudi Daša želi sama od sebe k svoji babici in dediju (je pa kar taf, če hočeta kaj svoje štulit)... z bratrancem in sestrično (sestrina otroka) pa so itak ves čas skupaj... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 celo s svojo bivšo šefico komuniciram, pa je to kar precejšen izziv (sicer pogosto bolj 'na trdo', ampak komunikacija teče )... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Hi hi hi, razen ene moje stare mame je moja ta uradna žlahta bolj tujec kot znanci . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Jania, to želijo oni sami..obnašaj se podobno, pa ne boš izostala v privoljenju kakšne osnovne˝ njihove družbe. ( se vzporedno urim sam tako, mi z leti kar ratuje ) Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Jaz se pa sedaj kr nekak razumem z mojimi;Mami je cool (zdej k je ozdravela) Fotr je tud kr uredu Najboljša sta pa naša ATA in MAMA; neprecenljiva in jih imam rad Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 Žlahta, pravijo raztrgana plahta ... S svojimi sorodniki imam kar dobre odnose. Recimo s starši, sestro, pa z babico in dedkom se pogosto videvamo in imamo zelo ljubeče odnose-kot bi se temu reklo Tudi s sestričnami sem dost v stiku... Med tem ko recimo s sorodniki po očetovi strani nimam prav nobenih stikov, ker jih nekako že nikoli nismo imeli kaj preveč, pa se tudi ne obremenjujem kaj preveč.Sosede pozdravljam kaj več pa ne...nisem za ne vem kake sosedske odnose, mam raje mir in da se vsak zase briga Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 hj, veš kteri najbolj žuborijo tisti,ki so ravno kar šli v penzijo..potem z veseljem solijo pamet drugim prej pa nikoli Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 Danes sta se spet izkazala st. mama in ata pripravila sta nam odlično kosilo in veliko dobre volje Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Mami je cool (zdej k je ozdravela) Fotr je tud kr uredu Najboljša sta pa naša ATA in MAMA; neprecenljiva in jih imam rad [/color]Kaj pa Aiwa ? Si verjetno spustil, ker je samo po sebi umevno, da je ta glavna Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Normalno Aiwa je pa tko al pa tko 'on the top' Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 žlahte ni- SO SAM PIJAVKE! Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 OH! Sm že mal postrani gledala k me ni blo nikjer... Pol pa vidim da sem on the top sem pa kr mal zrasla tle pred računalnikom. Moja predraga najboljša familija!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Ste en tak prikupen mozaik , sem se kar mal uštulila . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 očitno imam veliko srečo, s sestro se razumeva, bolj kot razumeva,veva, da bi ena za drugo storili vse... s fotrčkom imava tko tiho premirje in naklonjenost, z mami se trudiva, da nadoknadiva (včeraj samo za nas naredila mojo najljubšo jed - filano papriko in nam jo poslala). Teta me obožuje, tašča se dela da me obožuje , tast me ima iskreno rad, stari starši so me imeli radi... sicer pa kako mene človek ne bi imel rad... pa še ena dečva me je posvojila za hčerko ena pa za sestrico... a nisem ne velik srečkovič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 tašča se dela da me obožuje ... sicer pa kako mene človek ne bi imel rad... pa še ena dečva me je posvojila za sestrico... a nisem ne velik srečkovič Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Še enkrat se je izkazalo, da mam(o) zlato mama in ata, sta mi sama rekla, da Cybrček ne sme nikamor (ko gremo v gardaland) in da more bit doma, da ga bosta onedva čuvala in opedenala Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Pismu samo res, prisežem, da nisem pristranska, ker sta tvoja stara starša, ampak onadva sta pa res iz ene pravljice ušla . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.