Skoči na vsebino

Česa sem se danes naučil/a?

ID-ka

Recommended Posts

• Komentarji 318
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ugotovil, da:

- se vse prave življenjske odločitve rodijo iz tišine in miru (ena takih se mi je na tak način že večkrat potrdila)

- da sebe ne bom našel preko iskanja udobja in varnosti, to ni nikakršno življenje

- da je treba včasih, če ne gre drugače, pustiti za sabo preteklost in staro okolje (če nas stara okolica-starši npr. hočejo na vsak način ukalupiti)

- da življenje ni ravno to, kar sem mislil

- da morajo ptički enkrat iz gnezda

Deli na socialnih omrežjih

v novem letu se moram naučiti biti povsem spontan, se nikoli ozirat na posledice svojih dejanj (jasno, da ne bom sedaj škodoval drugim) in se ne sekirat za posledice preteklih dejanj, temveč se fokusirat na boljše delovanje v sedanjosti. Če bom dobro živel sedanjost, se mi za prihodnost ne bo potrebno bati x;)x

In briga me, kako se bodo na to odzvali drugi. jaz sem samo svoj

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

v novem letu se moram naučiti biti povsem spontan, se nikoli ozirat na posledice svojih dejanj (jasno, da ne bom sedaj škodoval drugim) in se ne sekirat za posledice preteklih dejanj, temveč se fokusirat na boljše delovanje v sedanjosti. Če bom dobro živel sedanjost, se mi za prihodnost ne bo potrebno bati x;)x

In briga me, kako se bodo na to odzvali drugi. jaz sem samo svoj

Zadnji stavek mi je zelo všeč, pravzaprav kar vse, kar si napisal. x:Dx

Včasih preprosto nimaš moči preslišat negativnih mnenj s strani dolgo poznanih ljudi, ki te hočejo morda vliti v kalup kot figurco jezuščka in te postavit na svoje jaslice. Pa še del njihove lažne identitete sloni na tebi, zato tudi nočejo velikih sprememb. Začaran krog.

hehe, a ne, kako filozofirava, x:Dx x:o)x

včasih se moram prav nasmejat lastnim komplikacijam, ki me ustavljajo pred spontanimi dejanji x:Dx

Ja mal pa moraš vedet kaj delaš, kaj bo tvoje dejanje prineslo, imet globlje razumevanje. Saj sčasoma naju bo minilo. x:Dx Ne moreš bit kar takoj bit spontan pa v redu. Razen če se ga greva ulit pa zafiksat, sam ne bo dolg trajalo.

A to je name letel? :o|o:

Mhm...ne žel si hudiča, bi te po hitrem postopku pobral. :lol:

zakaj naj bi to nate letel? :inocent: če se poročim s sabo, pa res nimaš veze...razen če si že del mene?

pa nimam pojma, kdaj si se vame integrirala, ker sem nisem zredil niti kile x:Dx x:o)x

ožent se s tabo, huh :eek: težak križ bi si naložil, bi me pobral še preden bi prišel do Golgote x:Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Naučil:

-Če sam sebe nimaš rad, ne moreš zares imet rad drugih. Slej ko prej bo nekaj fejst narobe, tudi na splošno ne more bit kvalitetnega življenja.

-Če ne vidiš nič lepega, hodiš prehitro. Počasi in z vsem veseljem in pozornostjo se hitreje napreduje kot hitro in s ciljem v mislih.

-Resnica boli. Dokler je ne sprejmeš in dojameš. Šele potem lahko narediš kaj koristnega.

-Nič ni tako slabo kot sprva zgleda.

-Nič zares lepega se ne da izsiliti

Guest mačona
Seba, a to praviš meni? ko bi mi bilo enkrat jasno, pa ko bi se že enkrat ... tisto ... :o|o: eh kliiiiiiiiinc. x:Dx sam da diham. višjih ambicij itak nimam. x:o)x

Seba, a to praviš meni? ko bi mi bilo enkrat jasno, pa ko bi se že enkrat ... tisto ... :o|o: eh kliiiiiiiiinc. x:Dx sam da diham. višjih ambicij itak nimam. x:o)x

Mačona, ko bo pritisk dost velik, boš nekaj spremenila. In potem se boš začela premikati, najprej počasi, ker bo težko potem pa bo vse lažje in lažje......... Želim ti veliko poguma! Nikoli ne odnehaj, delaj veliko sprememb, da boš ugotovila kje si, kam bi rada... Se slišimo! x8Dx

P.S. Treba bo veliko dela vendar se splača in če boš našla in počela kar te res veseli, ti bo to v užitek. x;)x

da je treba zjutraj kaj malega pojesti, torej zajtrkovati, saj me pol vedno po kosilu boli želodec :sick: :cry: :ermm:

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

..one can only feel love when one gives it...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

x:)x and somebody must be first x;)x

...you must be first... and do so without expectations... x8Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...