Skoči na vsebino

Česa sem se danes naučil/a?

ID-ka

Recommended Posts

• Komentarji 318
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Da je čist vreji bit tečn pa težit po forumi..... x:px :vragec: Mi je zdaj dokončn jasn zakaj eni stalno tu težijo neki, tečnobe tečne s svojim lajfom nezadovoljne! :vragec: To z mano seveda nima nbene veze x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

Naučil, da je treba osebi, ki hoče manipulirati s tabo ali kaj izsiljevati (ponavadi se še sama ne zaveda tega) iskreno in jasno povedat, da ti najeda. Pa brez jeze. Ni v redu, da bi hotel zaradi neke "vljudnosti" (beri: strahu pred izražanjem) potlačiti sebe. Imaš vso pravico povedati, ko čutiš, da je tako prav.

• 2 weeks later...

Sam je dobro kdaj tud se po čem ravnat. Tako je moje mnenje. Je pa koristen nasvet tud, da se pač prepustiš toku. Kamor te nese, te pač nese ...

TE BOM NEKI VPRAŠALA, ČEPRAV NČ NE VEŠ. :):):):)

OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg

• 1 month later...

NIKOLI x!x ampak res NIKOLI ne poseži v bližino gobca dveh ravsajočih se http://www.buddy-icons.info/img/smile/357.gif ker pasji ugriz dejansko boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii x:o)x

--- drugač vsi živi, vsi celi, vsi spet prjatli, eni particular prsti se bodo pa še nekaj časa izogibali čekanom that's for sure x:px x:Dx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

x;)x xcivx sem kr na indijance presedlala, ovi rimski pa grški sami perverzneži, pa zblojenci....

veš kako so rekli indijanci belcem - beli tlačitelji

so mi bliže rdečekožci, oni so poznali samo Mater Zemljo in Velikega Duha na nebu....dec ol folks...to je vse kar je treba vedet

ne pa oni starorimski pokvarjenci pa orgijaši ala DIONIZ :xx!: :vragec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Dečki so vedl kako sej treba zabavat.Indijanci so mal preveč pipe kadil.Pitaj boga kvaj blo not x:Dx

zato se jim pa ni dalo orgij pol zganjat x:Dx x;)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Sicer sem se že v eni drugi temi afnala, pa se bom vseeno še tu malo:

-naučila sem se uporabljat sušilni stroj!

x:Dx x:Dx

:palec: :palec: :palec: x:Dx

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

Dans se ne bom afnala!

Se nimam za kaj! :(

Naučila sm se cirka...zlo malo, kar je premalo, da bi lahko blo dost! x:Dx x:Dx

Eh, bo pač jutri treba bolj pokazat svojo pridnost!

Al pa bodo mogli še kšno novo mašino nabavit, kr zej sušilni stroj že obvladam! :D

... Say what you mean

And mean what you say ...

da tudi če vidim (v vrsticah, besedah, med vrsticami, v dejanjih) da se komu godi krivica, oz. je lahko nekdo zaradi napisanih ali izgovorjenih besed prizadet, da sem tiho... ker na koncu sem jst tista, ki drek meša...

da je zadnji čas, da se mi življenje malce spremeni, da ne bo več tolk časa za visenje na računalu...

KO NAM NEKAJ NE USPE, ZAMENJAJMO STRATEGIJO/SPOROČILO IN MOGOČE NAM BO NOVI NAČIN BOLJ USPEL.

Vsaka sprememba prenovi naše življenje.

:inocent: hja, ko prideš do smrti, pol je pa konc sprememb x^x absolutno

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:inocent: ej sej vem da mi ne verjameš, sam baš me boli , kaj bo pol

ne moreš da verjameš, kak tota firbčnost izpuhti...sam tole tu me še zanima, kak prijetno ponucat pa abpucat....

ha, bemu sn včerej gledala zadnji dnevnik, pa novo kandidatko za predsednico države

bemu če njej nau ratal, upam de bo teb čez leta, prav nate sem spomnila, kok bi blo fajn :palec: malo frišnega vetra pa novih obrazov

LIA x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx

da se pozlatijo tvoje besede in veš, res imam take misli...samo se bo treba vsak dan znova in znova kaj naučit :palec:

in tudi mene boli , kwa bo potem...važno mi je kaj je tukaj in zdajle...matr bi šla s tabo na Brione na en fajn čvek...pa še neki lepga bi vidle..resno. xsrcx

Katera je kandidatka? Nisem gledala? x:o)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...