Antoninus 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Danes sem se naučil, da medijem res ni za zaupati. No ja, to sem vedel že prej, vendar pa sem zdaj to izkusil iz prve roke. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 da nič ne vem pravzaprav Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Danes sem se naučil, da medijem res ni za zaupati. No ja, to sem vedel že prej, vendar pa sem zdaj to izkusil iz prve roke. uf. jeba če gre za šiht. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Da sm večna butara? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Da sm večna butara? Don't Even Thing About That Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Don't Even Thing About That Oujea. Kar je res, je res...se morš čimprej sprijaznit s tem..niam se smisla slepit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Da sm večna butara? če ne drugače, te bom pa za cvetno nedeljo v rokah nosil samo še mal se moram nabildat Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 če ne drugače, te bom pa za cvetno nedeljo v rokah nosil samo še mal se moram nabildat Če boš mene hotu nost, se boš mogu kr ornk...še karakter pozabu štet. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 da moram nujno začeti spet pisati in slikati, najti nek ventil za sproščanje živčnosti. ker sem v bistvu umetniška duša. Le daj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trillian 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Danes sem spoznala, da je pred mano še dooooolga pot, čeprav sem že zdavnaj mislila, da sem blizu cilja. Ampak bo šlo. Sem optimist. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Danes sem spoznala, da je pred mano še dooooolga pot, čeprav sem že zdavnaj mislila, da sem blizu cilja. Ampak bo šlo. Sem optimist. Tko se govori Dons sem spoznala... hmm... trust no one to bo to ja Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Le daj!hvala Sebastjan! napisala sem dve pesmici do sedaj. slikati še ne. pač pa veliko plesati in peti. poleg tegasem zelo rada izdelovala nakit iz korald ... mogoče spet kdaj ... delam čist povprečne enostavne stvari, ampak ob tem blazno uživam, srček kar poje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 hvala Sebastjan! napisala sem dve pesmici do sedaj. slikati še ne. pač pa veliko plesati in peti. poleg tegasem zelo rada izdelovala nakit iz korald ... mogoče spet kdaj ... delam čist povprečne enostavne stvari, ampak ob tem blazno uživam, srček kar poje. Ni kaj! Le pogumno sledi srcu. Mislim, da je to najbolj važno. Ni se lahko znebiti strahu ali predsodkov, ki nas ovirajo pri tem... Meni še ne uspeva najbolje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Da ne pričakuj preveč od ljudi, velik jih samo lapa ne nardi oz. ne izpolni obljubljenega.Zanesi se nase! Ohrani mirno kri v kaosu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Sreča spremlja pogumne Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Sreča spremlja pogumne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 da je vsaka stvar minljiva...ima rok trajanja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trillian 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 da je vsaka stvar minljiva...ima rok trajanja Ta misel tudi mene spremlja zadnje dni... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Ni kaj! Le pogumno sledi srcu. Mislim, da je to najbolj važno. Ni se lahko znebiti strahu ali predsodkov, ki nas ovirajo pri tem... Meni še ne uspeva najbolje.ampak ti bo en dan ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 ampak ti bo en dan ... ja, ampak samo en dan, nato bo spet vse po starem sam sem se naučil, da je dobro avto bolj pogosto prat, kot sem ga dosedaj in da moram izpopolniti tehniko pranja, ker sem na koncu vedno bolj moker kot avto Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 ja, ampak samo en dan, nato bo spet vse po starem postopoma pa res bo. sam kaj mu hasni moje prigovarjanje. do tega pride vsak sam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 postopoma pa res bo. sam kaj mu hasni moje prigovarjanje. do tega pride vsak sam. Dobre želje so vedno dobrodošle. Malce pa pomagajo, veš! Hvalaaaa! Cashy, misli ti ustvarjajo resničnost, veš! Ne si škode delat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 saj vem...nisem mislil nič slabega ali resnega z mojo izjavo...danes vse nekaj poskušam na hec obrnit...pa včasih nisem ravno izviren no, danes sem se še naučil, da moje šale ne vžgejo vedno Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 no, danes sem se še naučil, da moje šale ne vžgejo vedno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 ne pričakuj nič. sploh pa ne od moških. razen dobrega seksa. danes mi je nekdo lepo razložil vzroke mojih občasnih žalosti. prišla sva do zaključka .... blablabla ... kako ena stvar potegne za sabo še sto drugih - zaradi tega in tega pričakovanja pride do tega in tega razočaranja ... in potem še več dvoma v neke stvari, v katere ti sploh ni treba dvomiti ... in zakaj sem taka? celo življenje sem bila osamljena in sama. zdaj pa se tega na smrt bojim. zato sem vsa panična, če kdo "zataji", ne bi zdržala več dneva v samoti ... nujno rabim kontakte take in drugačne, zato sem vsiljiva ... in malček žalostna, kadar nihče nima časa zame ... ampak si tega ne bom več razlagala kot "spet sem nekaj naredila narobe in se me izogibajo" ... Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.