lia 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 da je vsak moški pa še tako zlat, sam moški da vsak, ki je koruzo, še ni perutnina da je razlika med tem znati ali ne znati v tem, da tisti , ki kaj obvlada naredi to z manj muke skija i priča sa užitkom engleski i kineski in zaradi tega ni ves preznojen Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 da je vsak moški pa še tako zlat, sam moški Ne štekam....če bi bil zlat bi naj bil......marsovc? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 da je vsak moški pa še tako zlat, sam moškiNe štekam....če bi bil zlat bi naj bil......marsovc? pomen..de je sam...de ni z nobeno zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Aha. Saj sn reko.....marsovc. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Aha. Saj sn reko.....marsovc. tis marsouc u glavo zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 glava misli prav, telo pa preveč čustvuje.... je to možno? Ko se znajdeš nenadoma v neki situacji, ne reagiraš na osnovi tistega, kar sklenejo možgani, ampak na osnovi tistega, kar si (reagiraš torej na osnovi vzorcev, ki so posledica izkušenj). Podobno je, ko se z nekom pogovarjaš. Če na neka vprašanja npr odgovarjaš "iz prve", letijo ven odgovori, ki so značilni zate kot osebnost. Če pa si vzameš čas za premislek, bodo odgovori pogostokrat precej drugačni. Na eni strani imamo torej čustven odziv (ki je telesen, oz izhaja iz "trupa" - vedenjski vzorci so namreč "zabeleženi v čakrah, oz. kot bi rekli pristaši ortodoksne medicine - v trebušnih možganih), na drugi strani pa čisto razumski (možganski). Konec koncev pogostokrat vemo, kako bi biiilo v neki namišljeni situaciji pametno ravnati, a ko se v njej res znajdemo, ravnamo drugače (na osnovi vzorcev, seveda). nisem slovenka, mogoče zato. Na vse zgoraj povedano pa res nekoliko vpliva temperament. Skandinavci npr. so iizrazito hladni oz. razumski, romanski narodi so izrazito čustveni ... lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 aakhi pa mickeni bosta zmeraj v peskovniku nič nimam proti moškim, sam to je čist druga sorta .... primerjat žensko ali pa moškega je kakor primerjat tigra pa pajka Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 primerjat žensko ali pa moškega je kakor primerjat tigra pa pajka Kaj sm se dons naučila? Da je včasih res gužva, pa da rabim počitek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 aakhi pa mickeni bosta zmeraj v peskovniku v peskovniku je samo MICK-enipa pazit mora, de ga muca ne zakoplje zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Spoznal sem, da imam v sebi ogromno neizražene energije, ki je ne znam spraviti v pretok zaradi nezavednega blokiranja, katerega razlog je strah. Zato še vedno občasno a redno doživljam tiste bedne trenutke. Iz tega lahko zaključimo, da je zelo pomembno, da se človek zna in ga ni strah izražat svojih misli. Da ga ni strah pokazat se takšnega, kot je. Veselo na delo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Mačona, bodiva vesela, da sva, kar sva. Morda res nekoliko drugačna, vendar mi ravno to postaja všeč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Mačona, bodiva vesela, da sva, kar sva. Morda res nekoliko drugačna, vendar mi ravno to postaja všeč. ok. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 da je moja mama ipak razumevajoča in potrpežljiva. čist fajn je sprejela, da sem ga spet posračkala s faksom ... niti mi ni bilo treba razlagati, zakaj ... tudi bolje, da ne ve, zakaj ... da pomoč in razumevanje dobiš takrat, ko tega sploh ne pričakuješ in od oseb, od katerih to najmanj pričakuješ ... vse kar daš, se ti vrne od nekje čist iks. Ti tudi? No, želim veliko sreče. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 malček pozno, ali ipak. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 da je moja mama ipak razumevajoča in potrpežljiva. čist fajn je sprejela, da sem ga spet posračkala s faksom ... niti mi ni bilo treba razlagati, zakaj ... tudi bolje, da ne ve, zakaj ... Da ga posračkaš na faksu spada zravn.......jaka stvar Pa pri 23-ih.....Treba še kako drugo "šolo" skoz dat, ne sam faksa Velik mojih kolegov razn rednega in pridnega izobraževanja in pol kariere v lajfu ni dalo kaj drugega dost skoz.....Važno je, da ga končaš, če si to želiš in če se s tem ukvarjaš. Kdaj, je spet relativno......Nekterim je to bitna stvar pa kariera to, pa ga končajo pri 23, drugim ne pa ga pri 30-ih, ko pa spet nekateri šele skužijo, da bi to želeli. Zadnjič je npr. glih ena znanka pri 40 diplomirala, drug znanec se po nedavno končanem faksu pri 43-ih spravlja pravosodni izpit delat. Za vse še imaš časa na pretek, ni frke, glavn je, da ŽIVIŠ, ne životariš Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 To eno leto pa tipi....? Kaj pa vem. Sam pa frendi nkol nismo prekinjal za dolgo študija, so pa bila krajša al mal daljša bolj luftarksa obdobja. Ni dober, da čist zgubiš stik s faksom za dolgo.......tisti, ki se spomnim, da ga so (kar nekaj jih poznam), so ga pol za .....konkretno dolgo..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 ne bo tipov ... Dober, pol pa mi lahko prideš kdaj flat spucat..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Nasmeh, prosm.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Jst pa pavziram letos. Zaslužim si. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 ja, razumsko se odločit, da ne bo tipov, pač ne gre...srček že po svoje naredi sem tudi sam skužil, da ni pomembno, s kakšnimi ocenami narediš faks, ampak, da ga in da se med faksom čimbolj udejstvuješ v raznih službah, nabiraš izkušnje, in poznanstva, ki ti bodo pomagala pri zaposlitvi po diplomi...to bom jaz počel naslednjih minimalnih 5 let vsaj upam, če bom prišel na faks Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 ....da ko hodiš ni najbolj brihtno zijat okoli in po luftu, ampak dost bolš izpade če gledaš pred sebe Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Da te lohk pozitivn presenet glih folk od katerga tega nkol ne prčakuješ! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 če se ti kdo smili, mu takoj za vrat stopi, drugače bo on tebi Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 nikar ne jejte mastne hrane s prsti in hkrati sodelujte na tem forumu,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.