Skoči na vsebino

Česa sem se danes naučil/a?

ID-ka

Recommended Posts

:8): da je vsak moški pa še tako zlat, sam moški

:8): da vsak, ki je koruzo, še ni perutnina

:8): da je razlika med tem znati ali ne znati v tem,

da tisti , ki kaj obvlada naredi to z manj muke :wacko:

skija i priča sa užitkom engleski i kineski x:o)x in zaradi tega ni ves preznojen x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 318
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

glava misli prav, telo pa preveč čustvuje.... je to možno?

Ko se znajdeš nenadoma v neki situacji, ne reagiraš na osnovi tistega, kar sklenejo možgani, ampak na osnovi tistega, kar si (reagiraš torej na osnovi vzorcev, ki so posledica izkušenj). Podobno je, ko se z nekom pogovarjaš. Če na neka vprašanja npr odgovarjaš "iz prve", letijo ven odgovori, ki so značilni zate kot osebnost. Če pa si vzameš čas za premislek, bodo odgovori pogostokrat precej drugačni. Na eni strani imamo torej čustven odziv (ki je telesen, oz izhaja iz "trupa" - vedenjski vzorci so namreč "zabeleženi v čakrah, oz. kot bi rekli pristaši ortodoksne medicine - v trebušnih možganih), na drugi strani pa čisto razumski (možganski). Konec koncev pogostokrat vemo, kako bi biiilo v neki namišljeni situaciji pametno ravnati, a ko se v njej res znajdemo, ravnamo drugače (na osnovi vzorcev, seveda).

nisem slovenka, mogoče zato.

Na vse zgoraj povedano pa res nekoliko vpliva temperament. Skandinavci npr. so iizrazito hladni oz. razumski, romanski narodi so izrazito čustveni ...

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

:8): aakhi pa mickeni bosta zmeraj v peskovniku xcivx

nič nimam proti moškim, sam to je čist druga sorta ....

primerjat žensko ali pa moškega je kakor primerjat tigra pa pajka x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Spoznal sem, da imam v sebi ogromno neizražene energije, ki je ne znam spraviti v pretok zaradi nezavednega blokiranja, katerega razlog je strah. Zato še vedno občasno a redno doživljam tiste bedne trenutke. Iz tega lahko zaključimo, da je zelo pomembno, da se človek zna in ga ni strah izražat svojih misli.

Da ga ni strah pokazat se takšnega, kot je.

Veselo na delo...

da je moja mama ipak razumevajoča in potrpežljiva. čist fajn je sprejela, da sem ga spet posračkala s faksom ... niti mi ni bilo treba razlagati, zakaj ... tudi bolje, da ne ve, zakaj ...

da pomoč in razumevanje dobiš takrat, ko tega sploh ne pričakuješ in od oseb, od katerih to najmanj pričakuješ ... vse kar daš, se ti vrne od nekje čist iks.

Ti tudi? No, želim veliko sreče. x:Dx x;)x

da je moja mama ipak razumevajoča in potrpežljiva. čist fajn je sprejela, da sem ga spet posračkala s faksom ... niti mi ni bilo treba razlagati, zakaj ... tudi bolje, da ne ve, zakaj ...

:palec: Da ga posračkaš na faksu spada zravn.......jaka stvar x;)x Pa pri 23-ih.....Treba še kako drugo "šolo" skoz dat, ne sam faksa x:o)x Velik mojih kolegov razn rednega in pridnega izobraževanja in pol kariere v lajfu ni dalo kaj drugega dost skoz.....Važno je, da ga končaš, če si to želiš in če se s tem ukvarjaš. x^x Kdaj, je spet relativno......Nekterim je to bitna stvar pa kariera to, pa ga končajo pri 23, drugim ne pa ga pri 30-ih, ko pa spet nekateri šele skužijo, da bi to želeli. x:o)x Zadnjič je npr. glih ena znanka pri 40 diplomirala, drug znanec se po nedavno končanem faksu pri 43-ih spravlja pravosodni izpit delat. Za vse še imaš časa na pretek, ni frke, glavn je, da ŽIVIŠ, ne životariš :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

To eno leto pa tipi....? :inocent: :vragec: x:Dx

Kaj pa vem. Sam pa frendi nkol nismo prekinjal za dolgo študija, so pa bila krajša al mal daljša bolj luftarksa obdobja. Ni dober, da čist zgubiš stik s faksom za dolgo.......tisti, ki se spomnim, da ga so (kar nekaj jih poznam), so ga pol za .....konkretno dolgo..... x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

ja, razumsko se odločit, da ne bo tipov, pač ne gre...

srček že po svoje naredi xsrcx

sem tudi sam skužil, da ni pomembno, s kakšnimi ocenami narediš faks, ampak, da ga in da se med faksom čimbolj udejstvuješ v raznih službah, nabiraš izkušnje, in poznanstva, ki ti bodo pomagala pri zaposlitvi po diplomi...

to bom jaz počel naslednjih minimalnih 5 let x:Dx vsaj upam, če bom prišel na faks :ermm:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...