Trudi 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 No pol se pa potrud ....pa verjetno se ti bo tudi opbrestovalo, v tistem, kar sedaj potrebuješ Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 ni res... mogoče na kitajskem a na Kitajskem obstaja al ne obstaja Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Konjičiua Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 mogoče ne kaj pa ti misliš? Za Kitajsko nimam pojma, sam v Sloveniji je pa res vprašanje Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 A misliš men se pa zdi drugač Je tko k duhovi - vsi govorijo o stvari, nihče je pa še ni videl. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 bolj kot si v dreku, več dreka nase povlečeš in pol je zlo težko bit u dreku pa mislt na sonček Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 bolj kot si v dreku, več dreka nase povlečešin pol je zlo težko bit u dreku pa mislt na sonček Đoni Novak....uporabi Bref joke Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 DA je treba hladilnik sproti odmrzovat.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ROTI 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 Roti, taka lekcija ni prijetna, ampak si jo pa precej dobro zapomnis potem Zame dobra šola,------kaj šola ,končana fakultete z odliko,pa še koristi!!!! bolj kot si v dreku, več dreka nase povlečešin pol je zlo težko bit u dreku pa mislt na sonček Drek si zamišljam kot fajn gnojilo.BO ZRASEL VEEEELIK KROMPIR!!!! x!x Citiraj MISLI SO ČAROBNI DEL NAS SAMIH IN VODIJO NAS NA KRAJE,KJER NI LOČNIC NITI OMEJITEV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 Đoni Novak....uporabi Bref joke Zame dobra šola,------kaj šola ,končana fakultete z odliko,pa še koristi!!!! Drek si zamišljam kot fajn gnojilo.BO ZRASEL VEEEELIK KROMPIR!!!! x!x ...al pa najslajše JAGODEEEE Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AjdaNeza 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 he he, ROTI, super izrek Kaj sem se danes naučila jaz? Da.... brez ljubezni mi živeti ni, srce mi moje to veli... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 Ljudi, ki ti nenehno hočejo le slabo, ignoriraj Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 četudi nekaterim eno stvar poveš petkrat, desetkrat, tridesetkrat, še vedno ne razumejo, kaj jim govoriš Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ROTI 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 četudi nekaterim eno stvar poveš petkrat, desetkrat, tridesetkrat, še vedno ne razumejo, kaj jim govoriš Nekateri so srečni ,ker jim je lažje ne slišati in ne vedeti,ter se jim zdi lažje ne spoznati,kot pa potruditi se,da bi razumeli. Takšnim stvari lahko razlagaš tudi desetletja,dosežeš pa samo to ,da ti izgubljaš čas in energijo.Njim pa to ne potegne.Na koncu ugotoviš,da je bolje ukvarjati se z rožcami,verjemi one bodo prej razumele. Če se z rastlinami pogovarjaš,ti bodo dale krasne cvetove. Nasprotno pri nekaterih ljudeh pa lahko dobiš nazaj samo čudne komentarje,kot so: Ti tale je pa zmešan/a, ali pa se ji je poslabšalo, itd.... Dvigneš glavo in se nasmehneš na vse to,ter si lahko srečna ,ker razumeš. In,ko si to kar si,te ne more spraviti z tira nihče in ničesar,ki pač ne razume. Citiraj MISLI SO ČAROBNI DEL NAS SAMIH IN VODIJO NAS NA KRAJE,KJER NI LOČNIC NITI OMEJITEV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AjdaNeza 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Marsičesa... kako ne smejo bit položene ploščice... kako tapison smrdi k ga daš ven ... skratka gradbeni šnelkurz sem fasala Aja, pa še to... da bo vedno moj fotr tist dedec k mi bo na konc pomagu k me drugi zajebejo thx daddy Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 da ne znam brat in sem celo zbrko naredla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Marsikaj.Da smo vsi ljudje, a tako različni.Nekateri niti na prijazno dobro jutro ne dvignejo glave in se ti zdi, da živijo drugje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Aja, pa še to... da bo vedno moj fotr tist dedec k mi bo na konc pomagu k me drugi zajebejo thx daddy Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 Danes sem se naučil, kako lahko droben nasvet nekomu zelo pomaga, čeprav se tega morda ne zavedam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 da najbolj lažejo tisti, ki govorijo, da jim resnica pomeni vse Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
infinity 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 mejmo se radi! Citiraj What is there to know?All this is what it is.You and me alone,Sheer simplicity. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ROTI 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 Da je potrebno prej pogledati,šele potem skočiti ! x!x Citiraj MISLI SO ČAROBNI DEL NAS SAMIH IN VODIJO NAS NA KRAJE,KJER NI LOČNIC NITI OMEJITEV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pia:) 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 ne smem se bat iluzij,ampk se znjimi zabavat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.