Skoči na vsebino

Česa sem se danes naučil/a?

ID-ka

Recommended Posts

• Komentarji 318
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

da ne smem delat vse zadnji moment, ker včasih potem par minutk zmanjka

Ta je pa moja, amapk je še nisem osvojila. :V: xDDx

Bolečina gre lahko ven, edino če si jo putoš začutiti. xsrcx

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Deli na socialnih omrežjih

da ne smem vech zaupat srechkam xrolleyesx dobila srecko v rednosti 13 tauzhnt...in danes(ko je minilo od tega pol leta )dobim polozhnico ,da morm 6 tauzhnt plachat zanjo :o|o: halo ?!!mater to je koga za nalomt,bom kuj v postojno frende poklicala,da nardijo mal reda x:Dx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

da imam uničen želodec....

kako more bit to fajn če si sam od sebe odvisen. torej nobenmu ne odgovarjaš za svoja dejanja. xDDx noben te ne bo vrgu iz službe, bajte, na cesto... in če te BO, ti je vseeno... :eek:

hudo je če te kdo ustrahuje.. :eek: in če te ustrahuje moraš enkrat prist do tega da se postaviš po robu no matter what, ker tudi ni tko hudo pr meni, normalno. ampak foter je foter, če me nalomasti že zato ker spuščam spsa v dvorišče in uni koplje in kaka povsod (sploh ne) ma so živčni, ker ni še naša bajta ta. xDDx ..(čao mama) :2src: mati tud bere moje poste včasih in se zgraža, pa fotke čekira,. :P

če bi bila jaz tvoja mama se ne bi zgražala ampak bila preprosto mama (upam, da je tole tud prebrala)

Guest mačona
pravopis in besednjak??? :inocent:

fotke čekira...:P haha

ne, ne to. pravopis in besednjak sta pri tebi zabavna. x:Dx :palec:

vse ostalo ... ustrahovanje, nasilje, kontrola ... :sori:

očitno ni problem v okolici. Povsod se mi dogajajo enake reakcije.

a veš da sem ravno to premišljevala danes :eek:

da se mi stalno ponavljajo iste stvari, enaki ljudje, z enakim obnašanjem .....vsi mi enako govorijo.....pol pa megla xrolleyesx bemu, ali res privlačim samo probleme :vragec:

Guest sheboom
ah ... lahko da z mamami pa z ateki pa s temi in onimi pogosto ali zmeraj nismo na isti valovni dolžini (ali blizu nje). Pa vseeno - čeprav že zlizan komentar, a zelo malokrat upoštevajoč ... - se je treba vprašat, zakaj je tko. Poišči probleme pri sebi, potem jih vključi v družbo, zatem dodaj probleme posameznikov zraven, in če si dovolj odprt in močen v glavi, boš po dolgotrajnem padcu in tavanju v temi dojel, da so te zamere pravzaprav malenkosti, ki jih komot ignoriraš.

Guest sheboom
hja, je treba prej še kaj odpustit. ali obratno, prvo skopčat, da lahko odpustiš? xscratchx njim in sebi.

Mislim, da sem tudi to zajela.--> " ... če si dovolj odprt in močen v glavi ..."

:wacko: kak iz zasavskih pa trboveljskih šum po bližnjicah do preboldske ravnice prideš, pa da celjski črpalkarji po šesti uri nč več ne jedo xcivx

pa da če lučka gori, da je treba tankat, pa če ti kdo lubčka da, še te zato nima rad, pa če dobiš šopek še ni rečeno, da si na svojem pogrebu,

pa da jutri ne bo nč boljš, pa da če hočeš hitro umret, da morš hitro živet, pa da tisti ki so v začetku tedna umirali, danes pokajo od zdravja,pa da je prava sreča, da ti začne spomin pešat, pa da včasih ni dobro s prve koga po gobcu,boljš rumeni karton, kot zlomljena golen, pa da je vsekakor bolj na jugo-nostalgični koncert, kakor v dežurno sred noči x^x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...