Pika Pikica 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Da ni vse vedno tko, kt zgleda... pozitivna presenečenja še obstajajo. Sej, počas se boste naučil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 da me moti posploševanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 da se ljudje do nas obnasajo tako kot jim sami dovolimo..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Da moja čustvena reakcija kreira vse naprej ...Včasih je dobro parkrat zadihat in potem reagirat. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 kak se gume napumpa pa kak se po makademski cesti bremza Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 da ne smem delat vse zadnji moment, ker včasih potem par minutk zmanjka Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 kak se gume napumpa pa kak se po makademski cesti bremza jaz še jih vedno ne vem..vem pa po makedamski cesti bremzat Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 da ne smem delat vse zadnji moment, ker včasih potem par minutk zmanjkaTa je pa moja, amapk je še nisem osvojila. Bolečina gre lahko ven, edino če si jo putoš začutiti. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ROTI 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 VELIKO VEM ,PA VENDAR VEM ,DA MALO VEM!!! Citiraj MISLI SO ČAROBNI DEL NAS SAMIH IN VODIJO NAS NA KRAJE,KJER NI LOČNIC NITI OMEJITEV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 ...Da je treba počasi in z občutkom. Karkoli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 očitno ni problem v okolici. Povsod se mi dogajajo enake reakcije. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 da ne smem vech zaupat srechkam dobila srecko v rednosti 13 tauzhnt...in danes(ko je minilo od tega pol leta )dobim polozhnico ,da morm 6 tauzhnt plachat zanjo halo ?!!mater to je koga za nalomt,bom kuj v postojno frende poklicala,da nardijo mal reda Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Velika moč se skriva tudi v priznanju nemoči. xrosex Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Velika moč se skriva tudi v priznanju nemoči. xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 uf. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 da vse kar dajem skozi, je samo ena dobra šola.....da bom lahka s tem kar se bom naučila, sam drugim pomagala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 ... da denarja ne smeš dajat prat skupaj s hlačami v pralni stroj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 da imam uničen želodec.... kako more bit to fajn če si sam od sebe odvisen. torej nobenmu ne odgovarjaš za svoja dejanja. noben te ne bo vrgu iz službe, bajte, na cesto... in če te BO, ti je vseeno... hudo je če te kdo ustrahuje.. in če te ustrahuje moraš enkrat prist do tega da se postaviš po robu no matter what, ker tudi ni tko hudo pr meni, normalno. ampak foter je foter, če me nalomasti že zato ker spuščam spsa v dvorišče in uni koplje in kaka povsod (sploh ne) ma so živčni, ker ni še naša bajta ta. ..(čao mama) mati tud bere moje poste včasih in se zgraža, pa fotke čekira,. če bi bila jaz tvoja mama se ne bi zgražala ampak bila preprosto mama (upam, da je tole tud prebrala) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 pravopis in besednjak??? fotke čekira... hahane, ne to. pravopis in besednjak sta pri tebi zabavna. vse ostalo ... ustrahovanje, nasilje, kontrola ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 očitno ni problem v okolici. Povsod se mi dogajajo enake reakcije. a veš da sem ravno to premišljevala danes da se mi stalno ponavljajo iste stvari, enaki ljudje, z enakim obnašanjem .....vsi mi enako govorijo.....pol pa megla bemu, ali res privlačim samo probleme Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 ah ... lahko da z mamami pa z ateki pa s temi in onimi pogosto ali zmeraj nismo na isti valovni dolžini (ali blizu nje). Pa vseeno - čeprav že zlizan komentar, a zelo malokrat upoštevajoč ... - se je treba vprašat, zakaj je tko. Poišči probleme pri sebi, potem jih vključi v družbo, zatem dodaj probleme posameznikov zraven, in če si dovolj odprt in močen v glavi, boš po dolgotrajnem padcu in tavanju v temi dojel, da so te zamere pravzaprav malenkosti, ki jih komot ignoriraš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 hja, je treba prej še kaj odpustit. ali obratno, prvo skopčat, da lahko odpustiš? njim in sebi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 hja, je treba prej še kaj odpustit. ali obratno, prvo skopčat, da lahko odpustiš? njim in sebi. Mislim, da sem tudi to zajela.--> " ... če si dovolj odprt in močen v glavi ..." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Narediti figaro...pa še ratal mi je Hvala kapica pa dobre vile Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 kak iz zasavskih pa trboveljskih šum po bližnjicah do preboldske ravnice prideš, pa da celjski črpalkarji po šesti uri nč več ne jedo pa da če lučka gori, da je treba tankat, pa če ti kdo lubčka da, še te zato nima rad, pa če dobiš šopek še ni rečeno, da si na svojem pogrebu,pa da jutri ne bo nč boljš, pa da če hočeš hitro umret, da morš hitro živet, pa da tisti ki so v začetku tedna umirali, danes pokajo od zdravja,pa da je prava sreča, da ti začne spomin pešat, pa da včasih ni dobro s prve koga po gobcu,boljš rumeni karton, kot zlomljena golen, pa da je vsekakor bolj na jugo-nostalgični koncert, kakor v dežurno sred noči Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.