5rca 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 A to se tut dogaja jst bi tut Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 težko, to te kr zadane k strela z jasnega, oz. itak privabiš sebi ustreznega partnerja. težko ko sto mater, sam je pa kot v pravljici. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Bi blo za probar tole Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 hehe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 jst bi to kar privat ... idej mam še velik več ja, je mal bl umirjeno, privat, ane, ane? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 težko, to te kr zadane k strela z jasnega, oz. itak privabiš sebi ustreznega partnerja. težko ko sto mater, sam je pa kot v pravljici. Midva si gotovo dišiva , ker me drugače ne bi tako zmešal, kot me je Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Midva si gotovo dišiva , ker me drugače ne bi tako zmešal, kot me je vem vem, mene je on tudi zarad vonja in jaz njega tud totalno fasciniral, da sva se kr skoz ovohavala .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Sam ej... a veš da prov je res to zdej ko mal razmišljam. Men noben tip ni tok "dišal" da bi bla dovolj sproščena, da bi ga v savno povabla. Pri njemu pa... sem bla "njegova" že prvi večer in če bi bila takrat savna odprta bi definitivno sprejela povabilo Čist hudo Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 ja ne vem, kaj je s tole savno, meni se zdi perfect romantičen plac. sam vse ostale goste bi blo treba pregnat. sicer pa greve midve v Antantis ganjat tipe kmal. saj res, 11. 9. mogoče greve s frendo v Palace v Portorož - tam sem jaz doma. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Opa! Kdo je pa poroko omenjal? Jaz sem pri savni, tisi pa ze pri poroki. Sej NAMA ni nujno nate pa name letel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Men je všeč savna v Atlantisu, čeprav je tko ogromna se vseeno full sproščeno počutim tam. In ravno zaradi placa si lažje najdeš kakšen prazen kotiček , kot v kakšni manjši savni. Treba sprobat tole, res Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Ja mene Atlantis res zanima ker tolk vsi govorijo o njem. So mi pa predlagali zgodnje dopoldanske ure, zato da ni gužve in se bom res tega držala Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Sej NAMA ni nujno nate pa name letel. Ah, sej ni panike... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Kdaj greva? .... , obljubim, da te poklicem, ko pridem v Ljubljano! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 danes mi je razlagala prijateljica s Poljske, kako so šli enkrat enih 5 frendov v t. i. "rimsko" savno in da je nekdo od njih na une kamne namesto vode vlil kar 2 deci vodke. pore so se odprle, hlapi prešli direkt v kri ... baje sploh niso hotli it več ven iz savne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 V ponedeljek sva se knockoutirala v savni... ma božansko je tekat iz vročine na mraz... pa spet nazaj... pa pod tuš, pa v masažno kopel... mislim, da sva spa studio obrnila na glavo... so bli veseli, ko sva šla....... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Danes sem bila v savni! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 je blo fejst vroče in vlažno? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 je blo fejst vroče in vlažno? Vlaga na višku vročina je sekala ufff, je bilo vroče! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
macasa 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 Prebrala sem kar nekaj vaših tem od eteričnega olja,savna...zanimive so vse po vrsti in veliko novega sem izvedela.Malo bom ,ne vem če lahko naredila reklamo,pri nas imamo infrardečo savno za stranke -individualni najem prostora, tako da......za vse tiste, ki želite biti sami v savni z partnerjem-ko.....uživati v toploti, razvajati očke z barvno terapijo, ušeska z glasbo,nosek z dišavo,.........vabljeni!Ker imamo to bolj na novo, se učim, odkrivam in poizkušam vse mogoče.Poskusila sem se namazati z medom, nekje na polovici savnanja,ko je koža dobro segreta -božansko.Sem pa dobila idejo, da bi v med zmešala še kaj - ideje kakršnekoli dobrodošle ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 bazen se zhe polni....sauno pa vklopim enkrat okol desete....tole bo she lushtn teden... x:px pa tamala je chist nakurjena.... x:px zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
macasa 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 Imam pa vprašanje glede na temo, kje se da v kateri spletni trgovini kupiti kakovostna EO, ker sem doma v manjšem kraju in ravno izbire v trgovini ni, v Ljubljano pa nič ne grem.Mogoče kakšna telefonska, tam nekje sem prebrala, da nekdo izdeluje olja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
davidoff12 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 Sem ravno danes mal raziskovala (za lastno dušico ) po netu ....pa sem tole našla...lahko naročiš po mailu.. telefonu....zgleda kar dobro http://www.arstrade.si/html/o_podjetju.html Tako je bravo strelka kupi eterična olja v Arstrade v Trzinu, kot sem omenil so odlična naravna olja ki jih izdeluje sam gospod ki je kemik in obvlada zadeve, tudi sam jih uporabljam za savno doma, predvsem drevesna olja (brin,bor, jelka,..) pa kak evkaliptus ,lahko tudi dodate malo lavande in nageljnove žbice v kombinaciji, kupujejo olja oz uvažajo olja iz tujine in g. in ga. delata-jo odlične mešanice kar sam-a baje lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vranja 9. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2008 http://www.arstrade.si/html/o_podjetju.html aha! super tole- iz katere skupine pa naročam za savno- "100% eterična olja"? tele kozmetične zadeve mi ne grejo najbolj... Citiraj http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
macasa 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 Hvala za link, dobra stran res.Sem danes bila pri nas v lekarni in so imeli samo tri različne EO, pa še od tega dve že imam doma.Tako, da je več kot dobrodošla ta stran! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.