aiwa 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 waaaaa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Punce, živjo.Dan D je po dolgih dneh čakanja v bolnici, 23.9.06. ob 14.02. Sedaj sva že tretji dan doma. Po raznih peripetijah, ko se niso vedeli kako odličiti, so mi dali umetne popadke - prej seveda tabletko za mehčanje MV. Po tistem je odšel čep, ob 3h zjutraj odtekla voda - ogromno jo je blo, kar počilo je .In po 12 urah popadkov, sem le v treh popadkih izstisnila našo hčero! Zelo velika je 54 cm dolga, obseg glavice pa kar 37,5 cm... tako, da mi je dohtar čestital naslednji dan, da sem jo spravila tako hitro ven.Sem zbrala vse moči, ki sem jih imela in ..... je priletela na mizo... sledilo je vrsikanje, jokanje, vrsikanje, jokanje... in prvi objem ... Nepozabno. Waaaau To malo bitje bi pa rada spoznala... Sva rojeni na isti dan! Čestitke!! xrosex Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Čestitam Tudi moja mlajša imela tako veliko glavo -38 cm obsega, samo pri meni je dalj trajalo.hehe..tole je pa definitivno ni ribja luna.Deviška se mi zdi..nisem gledala.(jaz jo imam pa moja mlajša tudi..)Ful vesela zate in za punco.Ja. Prvi dotik, prvi pogled je nepozaben. Meni se je zdela, da mi govorita -hej..pa mi se ja poznamo x!x Pismo zdaj se spomnila - Punca očitno ni hotela biti samo devica - da je na tehnico čakala:))tako kot jaz - jaz tudi 23,11. rojena..a rok mama imela 3,11. ampak škorpiji nisem mogla uiti, tako kot tvoja hčerkica ne devički:)) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Čestitke, no važno, da ni blo na mrk, hahahaha. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Čestitke, sasha. Zdaj pa uživaj, kolikor se da. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Viš, ko sem govorila na pamet. Skoraj nič device nima - razen venere.Luna, merkur, sonce v tehtnici, asc strelec v konj. s plutonomFajn Dolgčas vam ne bo Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
megi 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 Čestitam in vama želim vse najlepše. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 sasha, čestitam ! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 1. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2006 Viš, ko sem govorila na pamet. Skoraj nič device nima - razen venere.Luna, merkur, sonce v tehtnici, asc strelec v konj. s plutonomFajn Dolgčas vam ne bo hvala vsem za čestitke ..... Ja, sem šla že čekirat in sem opazila, da je res hotela biti tehtnica.. tudi če bi se rodila 5 ur prej, bi bila tehtnica.... je pa hotela imeti tudi plutona na ascendentu ... khm, khm..... še nisem šla pogledat kaj to pomeni.... plutonovsko obnašanje v kombinaciji s strelcem? predstavljam si.. radovednost, skrivnostnost, pikrost..... ostalo pa sem samo preletela.... ne bo dolgčas, to pa itak.... komu pa je, ko dobi otroka????? Uživamo in se še učimo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 Sasi in "nova clanica" cestitke Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 saša xrose enga za pupiko Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 2. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2006 xrosex Sara ji je ime Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Sasha in Sara čestitke!!! Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 Kako lepa novic...vse čestitke celi družinici.... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 da je res hotela biti tehtnica.. tudi če bi se rodila 5 ur prej, bi bila tehtnica.... sem ti rekla... čestitam in želim vse dobro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 5. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2006 tnx vsem!!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
petraL 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Tako kot Sasho3, tudi mene zanima, če v moji karti kaže kaj o poteku poroda, pred ali po roku, kakšne hude muke Rok imam 02.november Jaz pa sem rojena 31.julija 1977 točno ob 6h zjutraj v Ljubljani.... Pa še nekaj me zanima - poročila sem se letos 5.avgusta ob 11:30, so bli takrat planeti naklonjeni sklenitvi zveze ? Moj soprog pa je rojen 2.april 1981 ob 8:26 zjutraj v Ljubljani.... Pa en fajn lep dan želim vsem skupaj Citiraj lp,Petra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Rok imam 02.november No če bo otrok rojen 2.11.06 bo ziher zelo lep, kajti ta dan sta sonca in venera v lepi konjukciji, venera v konjukciji z marsom še vedno, jupiter v istem znamenju, uran pa v lepem trigonu z venero. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
may.twiny 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Hojla.Tale tematika je postala zdaj aktualna tudi zame.Zanima me ali se da iz astroloske karte razbrati KDAJ bom rodila.(27.5.1975, 10:21 Ljubljana).Predvideni datum poroda imam 20.4.. Obcutek pa imam, da aprila sploh ne bom docakala v enem kosu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Hojla.Tale tematika je postala zdaj aktualna tudi zame.Zanima me ali se da iz astroloske karte razbrati KDAJ bom rodila.(27.5.1975, 10:21 Ljubljana).Predvideni datum poroda imam 20.4.. Obcutek pa imam, da aprila sploh ne bom docakala v enem kosu Mogoče boš rodila kakšne deset dni prej. Veliko primerov je, ko se otrok rodi in luna pade v isto znamenje, kot je mamina luna. Tvoja luna je v kozorogu, zato bi glede na rok 20.4. padla v kozorogu od oka 10 dni prej. Seveda pozabljava na očeta. Mogoče bo otrok bolj iz njegovega testa, zato je tako ugibanje odveč. Tranzit saturna je precej blizu tvojega ASC 20.4, mogoče bo še bolj ekzakten, če rodiš deset dni prej. če boš rodila na rok, bo otrok imel luno na koncu raka in bo precej občutljiv, rad pa bo tudi pri svoji mamici doma.Svetujem ti, da se ne obremenjuješ z datumom. Tako ali tako je že odločeno, zakaj in s kašnim namenom bo otrok prišel na svet, kaj vaju bo učil, zato kar flegma počakaj, verjetno bo prej, če prej ne, te bo odnesel mlaj 17.4, zato vpliv že dva dni prej lahko tudi drži. Bomo držali pesti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
may.twiny 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Mogoče boš rodila kakšne deset dni prej. Veliko primerov je, ko se otrok rodi in luna pade v isto znamenje, kot je mamina luna. Tvoja luna je v kozorogu, zato bi glede na rok 20.4. padla v kozorogu od oka 10 dni prej. Seveda pozabljava na očeta. Mogoče bo otrok bolj iz njegovega testa, zato je tako ugibanje odveč. Tranzit saturna je precej blizu tvojega ASC 20.4, mogoče bo še bolj ekzakten, če rodiš deset dni prej. če boš rodila na rok, bo otrok imel luno na koncu raka in bo precej občutljiv, rad pa bo tudi pri svoji mamici doma.Svetujem ti, da se ne obremenjuješ z datumom. Tako ali tako je že odločeno, zakaj in s kašnim namenom bo otrok prišel na svet, kaj vaju bo učil, zato kar flegma počakaj, verjetno bo prej, če prej ne, te bo odnesel mlaj 17.4, zato vpliv že dva dni prej lahko tudi drži. Bomo držali pesti. Najlepsa hvala za odgovor Lunca! Bom sporocila kako se bo zares odvilo.No, ce bi veljala teza, da bo otrok bolj "testa" bodocega ocka, potem me pa res zna odnesti okoli 17 aprila, saj ima on luno v biku, ta se pa zacne ravno 17 aprila. Z datumom se pa obremenjujem predvsem zato, ker sem tako radovedna in iscem odgovore vnaprej. No, pa se malo me ze daje panika ali imam se dovolj casa ali bi morala biti potovalka za odhod "pot v rIM" ZE pripravljena. Ali se mogoce da videti kaksen porod bo ? Od cesa je to odvisno? Planetov, aspektov...?Lep danMay.Twiny Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Najlepsa hvala za odgovor Lunca! Bom sporocila kako se bo zares odvilo.No, ce bi veljala teza, da bo otrok bolj "testa" bodocega ocka, potem me pa res zna odnesti okoli 17 aprila, saj ima on luno v biku, ta se pa zacne ravno 17 aprila. Z datumom se pa obremenjujem predvsem zato, ker sem tako radovedna in iscem odgovore vnaprej. No, pa se malo me ze daje panika ali imam se dovolj casa ali bi morala biti potovalka za odhod "pot v rIM" ZE pripravljena. Ali se mogoce da videti kaksen porod bo ? Od cesa je to odvisno? Planetov, aspektov...? Ti kar flegma. Vse bo v redu. Na koncu marca imaš po primarnih direkcijah še venero na ASC, še lepa mamica boš tja do avgusta meseca. Samega poroda ne more napovedati točno nihče, kati otrok je tisti, ki si izbere težjo ali lažjo pot na ta svet. Če je porod težak, ima ponavadi otrok plutona precej blizu ASC. Bomo vedeli potem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Hmmmm potem takem mozno,da se portdijo moja prvotna domnevanja, da bom rodila prej,ker imam luno v ribah....Zadnje case sem studirala,da mogoce bo pa pozneje tako,da zdaj nic vec ne vem kaj mislim gled etega .Hmmm je pa zadnji cas,da cisto vse pripravim,da nas ne bo presenetilo.Sicer bodoci ocka bo na dopustu sele od 19ga marca tako,da upam,da mali pikec pocaka .Ocka ima pa luno v levu tako dolgo pa res ne bomo cakali a ne . Lunca ce pa lahko slucajno iz te kombinacije kaj poves glede na pdp pa bom tudi vesela 24.03.2007. Bodoca mamica 10.01.1981., 15.05 CeljeBodoci ocka 10.09.1977, 18.27 Maribor Grem raje kar likat za malega kar me se caka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SLIVA 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Čisto sem se razmehčala, ko sem brala tole vse... Joj, kako vam VSEM želim veliko veselja! No, pa če se da res videti..... a mene tudi ša čaka kak bodoči zemljan, da si me izbere za mamico? Kdaj imam kaj šans na tem področju? Zdrava sem, moškega imam tudi krasnega... samo noseča pa nisem al pa .... še nisem moj datum rojstva: 21.11.196810.05Maribor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 No, pa če se da res videti..... a mene tudi ša čaka kak bodoči zemljan, da si me izbere za mamico? Kdaj imam kaj šans na tem področju? Precej je odvisno tudi od tega, če si to sama želiš. Poznam kar nekaj zdravih ženski, ki jim kariera pomeni več in se ne odločajo za materinstvo četudi imajo precej lepih aspektov, ki so primerni prav za take podvige. Uran ti precej spreminja tvojo čustveno plat, kajti kvadrira na tvojo luno. To je mogoče povezano s tvojo lastno vrednostjo in verjetno si pričela precej tuhtati prav v smeri materinstva. Glede na aspekte, boš verjetno precej zagreta za stvar ves mesec junij, kajti jupiter, ki prinaša tak filing bo v konjukciji z luno. Aspekt se spet ponovi septembra.Največji garant za zanositev pa bo januarja 2008, ko jupiter pade na tvoj ASC in če boš zanosila prej, se bo januarja ta ekspanzija opazila, sicer pa je možnost zanositve v prvi polovici januarja tudi velika. Aspekt jupitra na veneri tudi januarja 2008 te zna močno polepšat ali osrečit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.