LeINA 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Lunca kaj pa pravis kaj glede na nasega malega? Se kaze kaknso prehitevanje? Vceraj sem pa le zlikala kar sem nameravala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ramonali 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Malo drugače zastavljeno vprašanje: odpravljamo se po "zamrznjenčka" . Kakšni so naši izgledi, da se nam pridruži v bodočnosti? rojena: 5.7.1965 ob 7.15 uri v Ljutomeru Hvala tistemu, ki se bo potrudil pogledati.... Sončen in odmrznjen dan vam privoščim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
megi* 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Lunca, sem prebrala zgorej v enem tvojih odgovorov, da se otroček "rad" rodi tako, da ima isto luno kot mamica. No moj se je rodil tako, da ima 5 planetov v strelcu - jaz imam tam luno in ascedent, s tem da tvori skoraj natančno konjunkcijo njegova venera in moj ascedent, nekoliko manj natančno pa tudi njegov pluton z mojim asc (to pomeni, da me bo popolnoma spremenil?). Se je pa rodil nekoliko pred rokom, taklo, da tvori natančno konjunkcijo njegova in očetova luna (rak). Sta si pa njuni sonci v opoziciji. Ima pa luno ravno tako, kot jaz, v 12. hiši. To pomeni, da bo čustveno bolj tak kot oče? Ali bo bolj mamin sine:)? LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SLIVA 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Lunca.. hvala. Saj sem si vedno želela imeti otroke, je pa res, da je v kakšnem obdobju življenja bilo to manj izraženo. Predvsem je bilo odvisno.. s kom bi ga imela. Zdaj, zadnje čase, pa priznam, ne pogrešam ničesar drugega, oz. mi ni nič kaj bolj pomembno kot družina in dom. Celo danes vladajočo splošno filozofijo o ženski karieri nisem nikoli najbolj podpirala, čeprav se je navzven zdelo, kot da sem karieristka sama. Pa nimam o sebi tega mnenja. Je pa res, da mi (glede na to, da sem bila večino let sama oz. z moškim, ki je "imel še čas"), sem pa res več delala. Pač, čas je treba nekako zapolnit. Ok, torej bom vzela v ozir tvoje nasvete.TIFOL (folno kislino) že jem No, še nekaj.. ginekologinja mi je rekla, da v kolikor si želim otroka, naj kar takoj začnem živeti tako, kot da sem že noseča... se pravi način prehranjevanja, gibanje, itd. ... da se telo pripravi. Kaj mislite o tem? Pomislila sem namreč na morebitno dogajanje v glavi.. hm.. kakšen vpliv bi lahko imela konstantna misel, da si noseča, čeprav še nisi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Kaj mislite o tem? Pomislila sem namreč na morebitno dogajanje v glavi.. hm.. kakšen vpliv bi lahko imela konstantna misel, da si noseča, čeprav še nisi... Točno, vse misli se materializirajo, lažje si boš to predstavljala pod ugodnim tranzitom jupitra na luno in sicer od junija naprej, kasneje spet septembra, januarja 2008 pa je finale, hahahaha. Lunca, sem prebrala zgorej v enem tvojih odgovorov, da se otroček "rad" rodi tako, da ima isto luno kot mamica. No moj se je rodil tako, da ima 5 planetov v strelcu - jaz imam tam luno in ascedent, s tem da tvori skoraj natančno konjunkcijo njegova venera in moj ascedent, nekoliko manj natančno pa tudi njegov pluton z mojim asc (to pomeni, da me bo popolnoma spremenil?). Se je pa rodil nekoliko pred rokom, taklo, da tvori natančno konjunkcijo njegova in očetova luna (rak). Sta si pa njuni sonci v opoziciji. Ima pa luno ravno tako, kot jaz, v 12. hiši. To pomeni, da bo čustveno bolj tak kot oče? Ali bo bolj mamin sine:)? LP Lunca, sem prebrala zgorej v enem tvojih odgovorov, da se otroček "rad" rodi tako, da ima isto luno kot mamica. JA PRECEJ IZ PODOBNEGA TESTA KOT TI. No moj se je rodil tako, da ima 5 planetov v strelcu - jaz imam tam luno in ascedent, s tem da tvori skoraj natančno konjunkcijo njegova venera in moj ascedent, VENERA NA TVOJEM ASC POMENI, DA BOSTA IMELA LEP ODNOS. nekoliko manj natančno pa tudi njegov pluton z mojim asc (to pomeni, da me bo popolnoma spremenil?). PRECEJ MOČAN BO NJEGOV VPLIV NATE, TO POMENI PLUTON NA ASC. Se je pa rodil nekoliko pred rokom, taklo, da tvori natančno konjunkcijo njegova in očetova luna (rak). Sta si pa njuni sonci v opoziciji. JA ČUSTVENO PRECEJ PODOBNA. Ima pa luno ravno tako, kot jaz, v 12. hiši. JA TUDI TA POLOŽAJ SE VEČKRAT PONAVLJA. TUDI MOJA LUNA JE V 12 HIŠI. TAKA LUNA POVE, DA VEČKRAT TRPIMO ZA DRUGE, VENDAR NAS TO OČITNO NEKAKO IZPOLNJUJE. To pomeni, da bo čustveno bolj tak kot oče? Ali bo bolj mamin sine:)?SIGURNO SE BOSTA V DOLOČENIH POGLEDIH PRECEJ RAZLIKOVALA, ČUSTVENO PA ZELO PODOBNO ODREAGIRALA. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
megi* 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 Ojla lunca, pa sem spet nazaj prijadrala. Hvala za komentarje! Sem še nekoliko več pogledala glede tele lune v 12 - potreba po umiku in daljšem filanju baterij - pri meni kar drži, ni kaj. Sicer sem zelo družabno bitje, na vsake tolko pa se nekako počutim utesnjena med ljudmi, takrat se moram umaknit v naravo ali pa poslušat muziko, skratka pokramljati sama s seboj. Glede na to, da je lunca mojega sončka v raku, bo pa verjetno to še bolj izrazito. Malo me *skrbi* tudi njegov saturn v 1. hiši. Nekje sem brala, da so to pogosto preresni ljufdje. Kaj mu še lahko prinese? Upam, d<a bo prevladal njov strelski stelij v 5. hiši. Se še oglasim na to temo, sedaj pa mali kliče. Pozdrav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 Ojla lunca, pa sem spet nazaj prijadrala. Hvala za komentarje! Glede na to, da je lunca mojega sončka v raku, bo pa verjetno to še bolj izrazito. Malo me *skrbi* tudi njegov saturn v 1. hiši. Nekje sem brala, da so to pogosto preresni ljufdje. Kaj mu še lahko prinese? SATURN V PRVI HIŠI DAJE OSEBI ODGOVORNOST, RESNOT, NAJ SE BO MARSIKDO LAHKO ZANESEL. BO PA V MLADIH LETIH SIGURNO IZGLEDAL STAREJŠI IN OBRATNO, Z LETI BO KOT VINO. PRECEJ JE TUDI ODVISNO OD NJEGOVEGA ASC, ZNAČAJ MISLIM. Upam, d<a bo prevladal njov strelski stelij v 5. hiši.JA TO VELJA NAJPREJ ZA IGRO, POTEM ZA LJUBEZEN, KASNEJE PA ZA NJEGOVE OTROKE. TO PODROČJE MU BO ZELO POMEMBNO IN TUDI PRECEJ EKSPERIMENTIRANJA. MOGOČE BO PRECEJ BOLJ ODGOVOREN V LJUBEZNI, KAR KAŽE NJEGOVA PRVA HIŠA, SI PREDSTAVLJAŠ, DA BI IMEL URANA V PRVI HIŠI??? Lepo se rihtajta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 No mi pa se veselo cakamo...Ampak nic ne kaze,da bo ribica tako kot ima mami luno.Bomo videli kdaj bo dal mali komando . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 No mi pa se veselo cakamo...Ampak nic ne kaze,da bo ribica tako kot ima mami luno.Bomo videli kdaj bo dal mali komando . Mogoče se pa pokaže druga povezava z mami ali očkom. Večkrat tudi ASC otroka kaže precejšjno povezavo s starši. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 kak je pa s carskimi rezi ponavadi tu dajo zdravniki komando, ne pa otrok al pa na 'suho' sproženi porodi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kodercek 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 Pozdravljeni!! sem nova med vami in sem že navdušena nad zanimivimi temami. Tudi v nešem gnezdecu se odločamo za malčka, pa me zanima, glede na to, da sem vidla, da se nekateri med vami dobro spoznajo na astrologijo, če mi lahko kdo pogleda kakšna je možnost zanositve pri meni letos (roj. 24.1.78 ob 15.39, LJ). Za info se vam zahvaljujem. Uživajte!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 kak je pa s carskimi rezi ponavadi tu dajo zdravniki komando, ne pa otrok al pa na 'suho' sproženi porodi ja no jaz upam,da bo mali dla komando pa da bo vse slo naravno....V bistvu mi je vseeno kako samo,da s ebomo vsi cimprej cartali skupaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 ma mene zanima zato, ker je moja svakinja dala pospešit porod....je njena gin šla na dopust, pa sta se zmenle, da bota pohitele...čeprav bi komot počakala kake 14 dni al pa več..no na koncu se je vse zakompliciralo in je bil carski rez Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Jaz sama ne bi dala pospesit razen v primeru,da gre za dobro otroka...To pa po roku tako v porodnisnici dolocijo,ce je ze tako..Drugace pa tukaj cakajo do 14dneva po roku, ce ima otrok dobre pogoje...Jaz upam,da bo ta vikend ze kaj ,da ne bo treba dolgo cakati na nasega malega soncka....Zaenkrat pa se uziva v mamici Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 svakinja je zdravnica in se je pač 'zmenla' upam, da se bote hmal cartal, pa da bo pri porodu vse najlepše Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Hmmmmmm kar naprej mi je hodilo napisal kaj ce bom rodila prej....Zdaj pa nas mali navihancek kar noce ven...Pred tremi dnevi sem mu odpovedala najemno vlogo pa se noce izselit ....Vsak vecer in cez dan ga nagovarjava naj pride pa naju ze zdaj noce poslusat .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 Vsak vecer in cez dan ga nagovarjava naj pride pa naju ze zdaj noce poslusat .... Taka pa je narava nas ovnov, hahahaha. Ko se mu bo zdelo, bo sam pohitel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 Hmmmmmm kar naprej mi je hodilo napisal kaj ce bom rodila prej....Zdaj pa nas mali navihancek kar noce ven...Pred tremi dnevi sem mu odpovedala najemno vlogo pa se noce izselit ....Vsak vecer in cez dan ga nagovarjava naj pride pa naju ze zdaj noce poslusat ....v nedeljo je polna luna..mogoče ga bo ta privabla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 v nedeljo je polna luna..mogoče ga bo ta privabla x;) Popravljam te Klarus, polna luna je v ponedeljek ob 19.15, ponavadi pa vleče dva dni prej, zato je možno, da te potegne že v soboto. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 Nas zaenkrat se ni nikamor potegnila tale luna .Smo se kar veselo na cakanju,ze en teden preko roka....jutri imamo spet pregled pa ,da vidimo kaj bodo povedali.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Potegnilo nas je v ponedeljek nekaj cez polnoc... Se ze evselo cartramo doma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Potegnilo nas je v ponedeljek nekaj cez polnoc... Se ze evselo cartramo doma No vidiš dva dni prej ali poj, važno je, da ste Potegnilo nas je v ponedeljek nekaj cez polnoc... Se ze evselo cartramo doma A pol si točno na luno, no vidiš, saj sem rekla, da te bo polna luna zgrabla, no ovenček pa je, bravo naši. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Potegnilo nas je v ponedeljek nekaj cez polnoc... Se ze evselo cartramo doma čestitam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Potegnilo nas je v ponedeljek nekaj cez polnoc... Se ze evselo cartramo doma čestitke xrosex Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
may.twiny 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 lunca, danes smo že 10 aprila,pa se pri nas še čisto nič ne dogaja! nobenih znakov začetka rojevanja še ni...ne popadkov, ne odpiranja, ne špikanje, nič...kaj pravš na to mi(no, jaz) bi počas že rada vidla to našo malo bitjece Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.