lunca 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 lunca, danes smo že 10 aprila,pa se pri nas še čisto nič ne dogaja! nobenih znakov začetka rojevanja še ni...ne popadkov, ne odpiranja, ne špikanje, nič...kaj pravš na to mi(no, jaz) bi počas že rada vidla to našo malo bitjece A veš kako hitro je, če te samo malo dol pritiska, pri meni ni bilo nobenga špikanja, samo BLO JE. Otrok že ve, pod kakšno konstalacijo planetov bi se rad rodil, zato kar mirno počakaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
may.twiny 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 zaenkrat ni čisto nič dogajanja - še nič ne pritiska dol...veš kaj lunca, danes sploh ne smemo roditi, ker je bodoči očka na službeni poti... smo mali-malemu rekli, da danes pa ni njegov čas občutek imam, da bomo rojevali 17 aprila in da bo mala/mali bolj po očku no, zdejle grem na pregled...bom poročala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 no, zdejle grem na pregled...bom poročala...[/size][/font] Super, bodi v cvetju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 11. april 2007 Avtor Prijavi Deli 11. april 2007 Potegnilo nas je v ponedeljek nekaj cez polnoc... Se ze evselo cartramo doma čestitam!!!!!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 zaenkrat ni čisto nič dogajanja - še nič ne pritiska dol...veš kaj lunca, danes sploh ne smemo roditi, ker je bodoči očka na službeni poti... smo mali-malemu rekli, da danes pa ni njegov čas občutek imam, da bomo rojevali 17 aprila in da bo mala/mali bolj po očku no, zdejle grem na pregled...bom poročala... Uf to sploh ni merilo.Tudi pri meni ni bilo nobenih znakov.V nedeljo dopoldan sme bila se na pregledu,nic pokazalo.Popoldan in zvecer mali veselo brcal.No Ko se je blizala polnoc me je ene dvakrat zabolelo potem po polnoci pa smo videli da gre zares.Lepo pocakali do dveh ko so popadki ze bili eno uro na 5min,sli v porodnisnico.Bila odprta 4-5cm in ob 6.36 se je rodil najin soncek,ki nama pomeni najvec na svetu . Evo nas skoraj en teden stare http://shrani.si/thumbs/picture328xtgv.jpg To pa je bilo 10min po rojstvu http://shrani.si/thumbs/img7652xk1o.jpg Hvala seveda vsem za cestitke!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 enga za tvoje sončece Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
may.twiny 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 (popravljeno) evo, na pregledu nič posebnega...na ctg-ju nič popadkov...naslednji pregled čez 1 teden.Leina tebi pa čestitke za vajinega lepega sončka!!! lepo se crklajajte!!! Popravljeno 11. april 2007 -> may.twiny Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
may.twiny 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Mi smo še vedno v enem kosu! Tudi torkova luna nam ni prišla do živega! Naš "ovenček" prehaja počasi v "bikca" ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Naš "ovenček" prehaja počasi v "bikca" ![/font][/size] Dons in jutri imaš še čas za ovenčka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
may.twiny 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Ja, vem lunca . Ampak vem tudi to, da ne danes, ne jutri ne bomo šli rodit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 uf čestitke novi bejbiki jst mam tud filing da ne bo tole 12.7. po moje bo prej....no, bomo vidli kak se bo otroček odloču v vsakem primeru bo verjetno rak, k tolk prej pa bohnedaj k zgleda prov uživa noter tak da kr nej bo.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Ja, vem lunca . Ampak vem tudi to, da ne danes, ne jutri ne bomo šli rodit. A si sto posto? To je tko kot bi mignu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
may.twiny 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 no, 100% res nisem- sem pa vseh 99% . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 no, 100% res nisem- sem pa vseh 99% . zarečenga kruha se največ poje ..dej raj 50% 50% Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
may.twiny 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 (popravljeno) ja sej vem, da se zarečenega kruha največ poje ,ampak verjetnost, da rodimo ovncka je iz minute manjša... tako, da bo kar ostalo pri 99%. a ste pozabile, da vladavina bikca nastopi ze danes okoli 13-te ure? Popravljeno 20. april 2007 -> may.twiny Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 a ste pozabile, da vladavina bikca nastopi ze danes okoli 13-te ure? [/font][/size] Točno, danes se znamenje zamenja okrog poldneva. Vedi pa, da otrok že ve, v kakšni vlogi se bo dobro počutil, mogoče želi več materialnega filinga, zato bo rojen bikec. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
may.twiny 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 lunca, hočeš rečt, da bo to naše dete materialist(ka). jao meni in fajn za bodočega očka!skupi bosta uživala v štetju $$$$ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 mene zanima kak materialist bo moja nečakinja....ma sonce in luni v biku...podznak pa v devici Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
may.twiny 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 uf, klarus tale tvoja mala necakinja bo sam $$$ "nabirala". jst mislim, da bo totalni materialist! pa zelo prizemljena.lunca se strinjas? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 uf, klarus tale tvoja mala necakinja bo sam $$$ "nabirala". jst mislim, da bo totalni materialist! pa zelo prizemljena.lunca se strinjas? Seveda, dolarčke pa eurota, pa špajza mora biti polna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 ja jedec je pa tapravi.....njena starejša sestrca pol tolk poje kot ona s tem, da če ne vidi hrane(no če ni lačna) je ne je..če jo pa vidi pa itak hoče nonstop neki glodat še dobr, da je čisto mahjena na zelenjavo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 joj ktere slikice... čestitke no upam, da tole dete ki ga čakamo kmalu oznani svoj prihod z močnim glaskom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
may.twiny 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 dragi moji, ne mislite, da smo že v porodnišnici- ker mi smo še vedno doma in čakamo našega sončka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 dragi moji, ne mislite, da smo že v porodnišnici- ker mi smo še vedno doma in čakamo našega sončka Nč hudga, tud zdravniki se zmotijo pri svojih diagnozah, sto posto napačen rok. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
may.twiny 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 kaj pa vem lunca...doktor mi je ze tko prestavil rok za dober teden naprej...da bi se uštel še za več..ne vem, ne vem lunca kaj pa planeti pravijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.