Sasha3 24. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 24. maj 2007 xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačkonka 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 ojla! jaz sem nova tu, pa sem vidla, da maste ravno tako temo, ki mene matra... stvar je namreč v tem, da jaz sploh ne vem kdaj imam rok. po menstruaciji naj bi ga imela 31.7., ginekolog mi je najprej rekel, da 17.8, en drugi ginekolog mi je rekel med 10. in 13.8., jaz sama sem zračunala, po tem na koliko časa sem imela menstruacijo in po tem, kako sem se takrat počutila, da bo to 8.8. ?????? zmeda, ne? a mi zna kdo pomagat in povedat še kaj plenetki pravijo? namreč, ravno zato sem začela brskat po tejle strani, potem pavidla v enem kotu ravno to vprašanje ki me je zanimalo kot naslov teme...moj rd je pa 28.5.1976 13.45 thnx. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 ojla! jaz sem nova tu, pa sem vidla, da maste ravno tako temo, ki mene matra... stvar je namreč v tem, da jaz sploh ne vem kdaj imam rok. po menstruaciji naj bi ga imela 31.7., ginekolog mi je najprej rekel, da 17.8, en drugi ginekolog mi je rekel med 10. in 13.8., jaz sama sem zračunala, po tem na koliko časa sem imela menstruacijo in po tem, kako sem se takrat počutila, da bo to 8.8. ?????? zmeda, ne? Pri svojem podatku niso podala kraja rojstva, ki je pomemben podatek. Točne napovedi astrološko ni možno podati, ravno tako se iz karte težko določi dan smrti. Vse se to najbolj opazi iz karte tistega, ki je nekako vpleten v vse to dogajanje. Otrok bo prišel na svet verjetno čisto po svoji lastni volji, zato pravimo, da si otrok sam izbere starše in tudi zaveka takrat, ko je zanj naugodneje. Več verjetnosti je, vsaj statistika je taka, da je največ porodov dva dni pred lunino meno, zato bodi pozorna bolj na te dni. Nekaterim mamicam, velika večina imajo njihovi otroci luno precej pomembno postavljeno na materine senzitivne točke, mogoče luno v znaku, kjer je rojena mama, ali kjer ima mamo luno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Hojla vsem, Klarus vam je ze povedala za nasega kresniceka Mihca, ki je prijokal na svet 22.5. ob 16.41 MS ..bilo je nepozabno, oba z mozekom navdusena...nova porodnisnica super , prav tako osebje .. danes sva prispela domov, zdaj nas caka se spoznavanje z ostalimi decki , ki so navduseni... toliko brzinski pofock, da se vam javiva ... lunca, ce se ti da, mi napisi kaksno cvetko iz njegove natalne karte, ti bom zelo hvalezna .. druigace pa hvala vsem ,ki ste nama z Mihcem pisali v cestitke .. bodite fantasticno Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. maj 2007 Prijavi Deli 26. maj 2007 ....to je fajn prebrat, srečne in zadovoljne ljudi In sposobne pohvalit druge ljudi (osebje) Uživajta z Mihcom! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačkonka 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 evo mene. kraj rojstva: koper Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 lunca, ce se ti da, mi napisi kaksno cvetko iz njegove natalne karte, ti bom zelo hvalezna .. Čestitke tebi, Mihcu in očku. Je brihten dvojček, z ASC v ravno tako zračnem znaku vagi. Imel bo smisel za lepo, venera lepo položena z merkurjem v deveti hiši in dobrem aspektu z uranom v peti hiši. Ta otrok bo verjetno imel veliko drugačnih hobijev, očitno mu bo ležala tudi astrologija in tudi nekaj takega bo pridno študiral.Luno ima v razkošnem in ponosnem levu, mogoče luno mal hladi konjukcija saturna, vendar to konjukcijo omili trigon jupitra, kar kaže, da bo s tabo imel precej dobre in prijetne in resne odnose. Po moje bo precej trdoživ otrok s polno mero fizične enerije, kajti mars položen v domače znamenje ovna, priča o tem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kodercek 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 Pozdravčke in ČESTITKE VSEM mamicam in tistim, ki to še boste! VESELIM SE Z VAMI!! Ko prebiram tele vaše zgodbice si ne morem kej, da ne bi vprašala še zame, ker si tut sama močno želim otročka. Zanima me, če lahko še meni katera pogleda v mojo karto, če tut mene letos čaka kakšna nova dušica. Hvala in uživajte v lepih trenutkih še naprej in upam, da se vam kaj kmalu pridružim in delim svoje občutke in zgodbice z vami! moja RD: 24.1.1978, 15.39, Ljubljana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.