Skoči na vsebino

Kdaj bom rodila?

Sasha3

Recommended Posts

K meni pa glih ne. Ker imam predolg jezik in nepremišljeno x krat rečem tisto, kar si folk ne želi glih slišat. Če pa slučajno kateri že kaj izpoveduje -meni - potem je tole očitno s tem namenom. In deviška luna samo povzroči, da se zakačim v kakšne brezvezne podrobnosti..

Ja v nedeljo je fino rodit. Jaz sem drugo v nedeljo..ful si folk zame čas vzel, en čas edina bodoča mamica tamle, me cartkale babice in me sprehajale, da bo lažje in tak. :palec:

In nedeljski otroci so baje bolj pametni x:px Mlajša pa itak vodnarka..pa nedeljo rojena..ma ni da ni x;)x x;)x

In tudi ima deviško luno x:px x:px po meni, pa asc lev po moji materi..in podobna mojim -tudi meni

ma ja, nedelja je tak miren dan.... lahk, da tudi na pamet vpliva, ne vem... ne bo škodlo :)))

x:Dx 5 let, občutljiv levček z luno in ASC v ribah, pol veš kako si je včasih v nasprotju sam s sabo. xrolleyesx

Levček, ha? :palec: x:)x ... upejmo, da ima vsaj starše "trde roke" x^x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 332
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Sej sem vam povedaql, da bo v Ponedeljek x;)x

:xx!: kdo ve... lahko, da ji je res 11. september všeč :o|o: ... me prav zanima....

sem pa ravno danes govorila z eno gospo, ki pravi, da je njena snaha rodila 9 dni po roku.... kar je seveda čisto normalno...

Smo samo ljudje navajeni, da se držimo tistega datuma... ampak v resnici je vse do + - 14 dni čisto gut...

Tako, da...... xscratchx xegox

očitno ta mala preveč not uživa x:Dx :vio:

misliš.... ma boga, že cel mesec stoji na glavi.... x:o)x

Kok napeta tema :O: ... drugač tole sploh ne berem k me trenutno ne zanima (sem že OUT, pa ne bi bla rada kej kmal IN) x:Dx

... držim pesti za dober razplet xcrossfingx xgoldfishx ... prava kriminalka tole x:px

:fiju: xwizardx xokkx ... ma ne..... stav ne pobiramo... x^x

Smo samo ljudje navajeni, da se držimo tistega datuma... ampak v resnici je vse do + - 14 dni čisto gut...

:palec: :palec: Ni čisto sto posto vedno datum spočetja pravi. Dohtarji so tud zmotljivi. Jaz sem rodila 14 dni po napovedanem roku, zato je vse še pod kontrolo, nč bat. x;)x

Marsa, še bolš ? Sigurno ima smisel :xx!: ...

Ati pa ni neučakan, pravzaprav... oziroma, je v pričakovanju, ni pa nestrpen x^x

A sem že povedala, da sem se pa jaz rodila 2 tedna kasnej... x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...