Sasha3 9. september 2006 Avtor Prijavi Deli 9. september 2006 K meni pa glih ne. Ker imam predolg jezik in nepremišljeno x krat rečem tisto, kar si folk ne želi glih slišat. Če pa slučajno kateri že kaj izpoveduje -meni - potem je tole očitno s tem namenom. In deviška luna samo povzroči, da se zakačim v kakšne brezvezne podrobnosti..Ja v nedeljo je fino rodit. Jaz sem drugo v nedeljo..ful si folk zame čas vzel, en čas edina bodoča mamica tamle, me cartkale babice in me sprehajale, da bo lažje in tak. In nedeljski otroci so baje bolj pametni Mlajša pa itak vodnarka..pa nedeljo rojena..ma ni da ni In tudi ima deviško luno po meni, pa asc lev po moji materi..in podobna mojim -tudi meni ma ja, nedelja je tak miren dan.... lahk, da tudi na pamet vpliva, ne vem... ne bo škodlo )) 5 let, občutljiv levček z luno in ASC v ribah, pol veš kako si je včasih v nasprotju sam s sabo. Levček, ha? ... upejmo, da ima vsaj starše "trde roke" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 no danes JE nedelja ane je že kaj novega? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 zgleda da še nič.....omo na drugi teden še mogl počakat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 10. september 2006 Avtor Prijavi Deli 10. september 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 očitno ta mala preveč not uživa Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 Sej sem vam povedaql, da bo v Ponedeljek Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 10. september 2006 Avtor Prijavi Deli 10. september 2006 Sej sem vam povedaql, da bo v Ponedeljek :xx!: kdo ve... lahko, da ji je res 11. september všeč ... me prav zanima.... sem pa ravno danes govorila z eno gospo, ki pravi, da je njena snaha rodila 9 dni po roku.... kar je seveda čisto normalno... Smo samo ljudje navajeni, da se držimo tistega datuma... ampak v resnici je vse do + - 14 dni čisto gut... Tako, da...... očitno ta mala preveč not uživa misliš.... ma boga, že cel mesec stoji na glavi.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 K men se tud vsi hodjo "spovedat"....pa mam luno v Biku....mislim, da znam ful dobr prisluhnt in pol se folk kr odpre pa ni važn kdo....kr vsi povrst... Lp Isto....luna v biku, spovednica. Sasha3...vso srečo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 10. september 2006 Avtor Prijavi Deli 10. september 2006 Sasha3...vso srečo. tnx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 10. september 2006 Avtor Prijavi Deli 10. september 2006 Kok napeta tema ... drugač tole sploh ne berem k me trenutno ne zanima (sem že OUT, pa ne bi bla rada kej kmal IN) ... držim pesti za dober razplet ... prava kriminalka tole ... ma ne..... stav ne pobiramo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 škoda Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Smo samo ljudje navajeni, da se držimo tistega datuma... ampak v resnici je vse do + - 14 dni čisto gut... Ni čisto sto posto vedno datum spočetja pravi. Dohtarji so tud zmotljivi. Jaz sem rodila 14 dni po napovedanem roku, zato je vse še pod kontrolo, nč bat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 a tle pa se zmery nc?? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 vidim, da je saša prijavljena..tak da zgleda da dans ne bo nč Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 11. september 2006 Avtor Prijavi Deli 11. september 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 saj se boljs ves... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 a je ati tud tak neučakan, ko mi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 11. september 2006 Avtor Prijavi Deli 11. september 2006 Marsa, še bolš ? Sigurno ima smisel :xx!: ... Ati pa ni neučakan, pravzaprav... oziroma, je v pričakovanju, ni pa nestrpen A sem že povedala, da sem se pa jaz rodila 2 tedna kasnej... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 11. september 2006 Avtor Prijavi Deli 11. september 2006 Kva dogaja ... punčka bo... stavim sto dinarjev haha.... to že vemo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 haha.... to že vemo.... Saša, verjetno te bo tale zadnji krajc odnesu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 12. september 2006 Avtor Prijavi Deli 12. september 2006 Torej, v petek 15.9., če ne bom že prej sama, bodo ukrepali.... ... umetno... Računam na 14., saj sem tudi sama rojena ta dan v mesecu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 15 je moja švester rojena... ampak ne bo umetno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 12. september 2006 Avtor Prijavi Deli 12. september 2006 Ravno gledam... lunca bo v Dvojčkih te dni ... ta naša bo pa čisto Merkursko bitje zgleda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 12. september 2006 Avtor Prijavi Deli 12. september 2006 Ja pa ne... Merkur prihaja v Tehtnico... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 je že kaj novega Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.