Sasha3 13. september 2006 Avtor Prijavi Deli 13. september 2006 Klarus, do petka bo sigurno... naravno ali umetnooo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Vsak cajt bo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Klarus, do petka bo sigurno... naravno ali umetnooo upam da bo do petka Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 13. september 2006 Avtor Prijavi Deli 13. september 2006 danes se pa tako težko počutim... a vi verjamete v to, da ko je mama, pripravljena pridejo popadki? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 A še nisi pripravljena? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 jasno, to je vse povezano... mars bi lohk vplival na sprozitev poroda, to lohk dlje traja, jaz sem mela ful cajta 'nosecniske' (in ne porodne) popadke, pa v bistvu sploh 'nisem vedla'. pac mal te cuka pa tko, kar me je pa itak ves zadnji mesec....nenavadno pocutje lohk to pomen, skratka.drzi se! saj bos ful obvladala, pa to je zdaj rutina, so zlo usposobljeni pr nas, se nimas cesa bat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 danes se pa tako težko počutim... a vi verjamete v to, da ko je mama, pripravljena pridejo popadki?hm četrtek ti je bil všeč a? težko se počutiš? si pripravljena ane?sita že tega čakanja? smo s teboj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 13. september 2006 Avtor Prijavi Deli 13. september 2006 jasno, to je vse povezano... mars bi lohk vplival na sprozitev poroda, to lohk dlje traja, jaz sem mela ful cajta 'nosecniske' (in ne porodne) popadke, pa v bistvu sploh 'nisem vedla'. pac mal te cuka pa tko, kar me je pa itak ves zadnji mesec....nenavadno pocutje lohk to pomen, skratka.drzi se! saj bos ful obvladala, pa to je zdaj rutina, so zlo usposobljeni pr nas, se nimas cesa bat. Psihično si mislim, da lahko da nisem, če pa ni popadkov.... bolečine imam pa skoz... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 saša Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 bos vidla, zamudila nous. kok si hecna. si te cist rpedstavljam.. mal cvikas, mal ono dosta vise, mal vznemirjena, mesani obcutki.. ma jasno je vse.in vse bo dbest, bos vidla. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 13. september 2006 Avtor Prijavi Deli 13. september 2006 in res, mešani občutki... ampak, ko me pa začne bolet, špikat, sem pa vsa vesela! Če ne dogaja, mi pa rata dolgčas. Skratka... zanimivo.... drugič bom pa res prej rodila, boste vili hm četrtek ti je bil všeč a? težko se počutiš? si pripravljena ane?sita že tega čakanja? smo s teboj četrtek... to je jutri? 14.. ja lep datum :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 kaj pa je narobe z 14ko..škoda ko nisi dans, 13 je zanimiva cifra Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 13. september 2006 Avtor Prijavi Deli 13. september 2006 14 prow lepa cifra (jaz tud na ta datum rojena, sam januar) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Dečva ne obremenjuj se, uživaj v teh trenutkih, so edinstveni pa glej da napišeš... voda odtekla šibam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 13. september 2006 Avtor Prijavi Deli 13. september 2006 voda odtekla šibam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 a šibaš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 a je že Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 13. september 2006 Avtor Prijavi Deli 13. september 2006 ma nee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Dons ponoč bo. Čutm na vod. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 prenos rojevanja al kako? No jaz pravim, daboš rodila, ko pridejo ta pravi popadki . Sicer pa res, kot pravi Ksenija, uživaj v edinstvenih trenutkih Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 13. september 2006 Avtor Prijavi Deli 13. september 2006 Dons ponoč bo. Čutm na vod. I feel it on the water... a se ne začne tako zgodba Gospodar prstanov? No jaz pravim, da boš rodila, ko pridejo ta pravi popadki . a resda? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 I feel it on the water... a se ne začne tako zgodba Gospodar prstanov? a resda? Sej sem ti rekla, da te bo krajc odnesu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 14. september 2006 Avtor Prijavi Deli 14. september 2006 Sej sem ti rekla, da te bo krajc odnesu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Porkafix, a še zdej si doma???? Joj, tole dete, ej...če si bo tud v življenju takolele zmišljevalo. Sej bo...vsak cajt boš eno prekrasno štručko v rokah držala in bila neizmerno srečna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 14. september 2006 Avtor Prijavi Deli 14. september 2006 Porkafix, a še zdej si doma???? Joj, tole dete, ej...če si bo tud v življenju takolele zmišljevalo. Sej bo...vsak cajt boš eno prekrasno štručko v rokah držala in bila neizmerno srečna. :xx!: hehe... trening potrpljenja 100 na uro, ti rečem... Ma mislim, da tamali postaja že pretesno... tako nežno se premika... še par dni nazaj je igrala nogomet. Tako, da mislim, da je tudi njen že dosadno . To o zmišljevanju... sem pa jaz rekorderka... dva tedna po roku sem se rodila... ja, v tistih cajtih je blo tud mal drgač... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.