Skoči na vsebino

Kdaj bom rodila?

Sasha3

Recommended Posts

• Komentarji 332
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ne, jaz sem bila proti svoji volji in želji, edinka.

Ima pa moj mož cel kup bratov in sester, tako, da tamala prihaja v številčno družino... sicer majhnih otrok ni, ker sva midva bolj pozna.

Imam pa prijteljice - 3, ki so rodile v zadnjem letu.... in ena od teh živi v kraju, kamor se bomo drugo leto selili, torej bo imela družbo...

Deli na socialnih omrežjih

:xx!: hehe... trening potrpljenja 100 na uro, ti rečem... Ma mislim, da tamali postaja že pretesno... tako nežno se premika... še par dni nazaj je igrala nogomet. Tako, da mislim, da je tudi njen že dosadno xDDx .

To o zmišljevanju... sem pa jaz rekorderka... dva tedna po roku sem se rodila... ja, v tistih cajtih je blo tud mal drgač... x^x

heh nisi. Moja mama zame imela rok 3.novembra - rodila pa sem se 23. novembra - sem strelca svojega hotla dočakat..je mamin ginekolog jo srečal na ulici tako obilno in ga je kar kap hotla - če ne bo do ponedeljka..da bo morala umetno me ven dat..pa sem ji v nedeljo zvečer že veselico naredila..torej sonce v strelcu, asc pa v sco x:px

Tudi jaz sem čez rok drugo nosila - cel teden..tak da nič bat. Očitno je tole podedovano x:px x:px

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

heh nisi. Moja mama zame imela rok 3.novembra - rodila pa sem se 23. novembra - sem strelca svojega hotla dočakat..je mamin ginekolog jo srečal na ulici tako obilno in ga je kar kap hotla - če ne bo do ponedeljka..da bo morala umetno me ven dat..pa sem ji v nedeljo zvečer že veselico naredila..torej sonce v strelcu, asc pa v sco x:px

Tudi jaz sem čez rok drugo nosila - cel teden..tak da nič bat. Očitno je tole podedovano x:px x:px

:att: 20 dni čez.... :xx!: ... medalja je vaša.... x:Dx x:Dx

Zakaj pa nisi hotla bit dvojna Škorpjonka??? x:Dx

kaj dvojna...peterna bi potem bila. Itak jupiter, pa venera, pol bi še pa neptun pa sonce in asc..preveč x:px x:px ne vem točno kje je bil merkur..če pa še merkur..pa bi za evek samska ostala..kdo pri bogu bi me pa prenašal takšno..

Zdaj je čisto ok razmerje. sonce,neptun in merkur v strelcu, asc,venera jupiter v sco, pa deviška luna s plutonom tam..pa nekaj solate še v tehtnici(uran in mars)..samo saturn ga serje nekaj v biku.. x:px

x:Dx Na koncu sem jo še tu na cedilu pustila. Saj veš strelci in naša večna želja po "svobodi" - nič nisem poročena, pač pa že tolikooooo let na koruzi, da vsa sreča, da je je še nekaj ostalo.

No, sem se spomnila prejle nate - praviš, da se mala umirja...no..potem pa bo. Kakšen dan, maksimalno dva..

skratka - očitno bo rakovska luna. Plod se pripravlja zdajle na porod, tak da nič ne pričakuj nekih nogometnih prvenstev več x:px

že kaj novega :onfire:

ha ha ha ... na zapadu ništa novog

x:Dx Na koncu sem jo še tu na cedilu pustila. Saj veš strelci in naša večna želja po "svobodi" - nič nisem poročena, pač pa že tolikooooo let na koruzi, da vsa sreča, da je je še nekaj ostalo.

No, sem se spomnila prejle nate - praviš, da se mala umirja...no..potem pa bo. Kakšen dan, maksimalno dva..

skratka - očitno bo rakovska luna. Plod se pripravlja zdajle na porod, tak da nič ne pričakuj nekih nogometnih prvenstev več x:px

Koruza = good = pop corn :xx!:

Rakovska Lunca, bo, zgleda ja, pikica naša.

Hehe, Sasha, mislim da si zdaj po vsem tem straufenpachtu že skor dolžna kot zadnjo stvar, preden te bodo v porodnišnico odpeljal, tlele se javit in rečt, da se je začel x;)x x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

jst sem tud...

a križ te že kej bol boli?

A ti maš Luno v Raku. Ma je močna, ne. v raku doma.

Križ me nič ne boli in me sploh ni nikoli bolel med nosečnostjo. Zatekam rahlo rahlo v roke. Pa glava me bal boli dns - vreme.

Aliana, če bom imela PC prižgan, bom zamahnila z zastavico, da je štart x:Dx

Klarus, ja, boš kar do ponedeljka počakala x:Dx x:Dx x:Dx

Kak ste face ženske, mi prav lepo družbo delate... Saj vmes tud kaj naredim, da ne bo kjera mislna, da skoz tle gor visim.... :xx!:

po vsem tem straufenpachtu

x:Dx x8Dx :palec:

Sashka, a ni fajn?

nekaj se rojeva, mi spremljamo, ti mas podporo, kok fantasticn a ne?

pa mal osvezis vsake tolk pa mal kuknes pa kaj napises... mal nestrpna ze, mal pa kul da se odlasa a ne, k pol bo nov lajf se zacel...

"Nekaj svetega se rojeva..." xwizardx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx x8Dx :palec:

Sashka, a ni fajn?

nekaj se rojeva, mi spremljamo, ti mas podporo, kok fantasticn a ne?

pa mal osvezis vsake tolk pa mal kuknes pa kaj napises... mal nestrpna ze, mal pa kul da se odlasa a ne, k pol bo nov lajf se zacel...

"Nekaj svetega se rojeva..." xwizardx

MA super je, vam povem.... sej ne da bi se mi zmešalo... ampak garant bi kake neumnosti razmišljala, če ne bi tako intenzivno sodelovala... khm, na ene 5 forumih :))))))

Ma super ste punce, res.... včasih si res ne moreš predstavljati kaj daješ nekomu, v tem primeru meni...

Nekaj svetega se rojeva, ja... x:Xx

hm a ene vrste znak tale bolečina v križu za začetek?

a si predstavljaš da te tvoj čaka v nizkem štartu ti pa čaki, sam na forum še napišem neki ;)

x^x x^x čisto možno...

Luna v raku

Dober dan za: meditacijo, umiritev, zblizanje z dragimi, obisk zdravnika ali svetovalca, delo z ljudmi, investicije in vlaganja, delo v hisi in na vrtu, dojenje, porod, ljubezenski sestanek.

x^x

jaz sem se tudi 2 tedna prepozno rodila. in to kar lepo z eno nogo na svet prikukala, se mi očitno ni dalo obrnit. mati ni bila prav nič navdušena ... hehe

sasha a ime ste že izbrali?

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

ti kr do torka zdrži, da bom lahka js zravn spremlala x^x x:Dx :palec:

enga x:Xx za pupiko :vio: da bo hmal ven pokukala xrosex

x:Xx x^x ....

sej luna v raku je ful čustvena veš... jokava ;)

ne sej ne, kakorkoli bo bo prav x:Xx sicer pa so bla moja vrata zaprta čist še dve uri pred porodom... sam ene 10 litrov vode (ne zajebavam se) je odteklo x:o)x

Haha, jokava lunca... ja tega pa res ne bi, a ne? x^x x^x

Aja, še dve uri pred porodom???? Ma kdaj se pa potem odločajo za carski rez?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...