Skoči na vsebino

McDonalds

Recommended Posts

fuj, fuj in še enkrat fuj...men ta hrana sploh ni dobra...tud če nimam v mislih, da je nezdrava...mi sploh ni okusna :xx!: :xx!:
V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan)
Deli na socialnih omrežjih

Mesto - Glasgow (Scotland)

malo sem sel pa tudi nokoli... :vio:

rcimo Edinburg... kjer sem videl zanimive muzeje...recimo temu edine zanimive, kakor tudi v Glasgowu...muzej transporta, nad veliak galerija slikz vsega sveta...

takrat me je to pac zanimalo in ni mi zal. se bi sel pogledat, ker je tut kej videt.

koncert Byork v sotoru na obali Oban, se mi zdi... x:px

prava destilarna whiskey-a in nad dobr viski iz ovsa...

jezera blizu locknessa, zal zelo bolana narava, drevesa propadajo in tako... :sori:

se nekaj obmorskih mest majhnih, prijetnih in simpaticnih mestec, ki so mi nad dobra... takrat sem si resnicno zelel ostati tam.

that's all.

sicer pa Glasgow 2 milijonsko mesto, veliko revezev, cele cetrti revezev oz. nizjega razreda...

sicer pa je del narave recimo drevesa nad dobra... prav vilinska so... drugacno energijo majo kot pri nas nekatera...

potem smo gledali se neko predstavo od uhovih na enem od gradov in tk... x:o)x kulsk no

veliko ljudi pa je precej revnih. sveda pa mnogo tudi ne.

iamjo cofeeshope, pa cibercafee-je kjer dobis tudi dobro hrano, zelo okusno pripravljeno... takrat smo kle v slo o tem sam sanjal ...

indijci imajo spet svoje fore in vecina imajo oni fastfoode... in ni prevec okusna hrana... meni je takart kdaj tudi pasala, saj je bila zame precej drugacna, hkrati pa uporabljajo druge zacimbe, zacimbe pa imajo svojo energijo, minerale, vitamine ipd... recimo 'pokora' - zvitek teta v katerem je zelenjava, ipd...

imajo tudi zelo dobre vege restavracije, kakor tudi bio trgovine. vem, saj sem zivel skoraj zraven in delal eno hiso dve hise stran.

obenem pa sem vecinoma delal v restavracijah, nocnih klubih, ipd...

pizzahot je totalno u k.

da, lahko smo zelo srecni da zivimo tukaj v sloveniji! na nek nacin.

v kaksnem drugem pogledu pa morda ne.

Aja,..to je v mestu. x:o)x

Ja, se da živet tudi boljše, verjamem. ...... :inocent: x;)x :grin: Ti si bil na podeželju ali oboje?

prehransko kvaliteten x?x bodi natnčnejši

eh bobnar... kaj pa ves o meni pravzaprav... skoraj 0.

seveda tudi v GB ni vse zanic, kakor tukaj ne, kakorkjerkoli ne... picajzlas brezveze.

konec koncev pa ta debata itak nima kaj dost smisla... iskati 'napake' in ne razumeti bistva ti je pac drago. x;)x

Kje maš ti kakšnga Bobnarja? x?x a si narobnega citiral? x:Dx

Scio mi nihil scire

fuj, fuj in še enkrat fuj...men ta hrana sploh ni dobra...tud če nimam v mislih, da je nezdrava...mi sploh ni okusna :xx!: :xx!:

ah še zmer bolj, kot pa krvavice pa una strjena prašičja kri, pa špeh pa take zadeve k jo uni pravi slovenclni z rovt jejo s kruhom x:Dx

fuuuuuuuuuuuj :xx!: x:Dx

honor and respect

Ah men je pa v meku včas prou dobr jest! x:Dx Sam pa kradejo v naših mekih k svine!! :xx!: :vragec: V Ameriki maš tko, da naročiš pijačo, pol si jo greš pa še 500X lahk dotočit..... ni nč tm za pultom skrito... x:Dx Isto je z dodatki- majoneza, ketchup.... Plačaš 1x, pol pa kolikokrat želiš, greš še iskat.
Scio mi nihil scire

V meku je dobr sam milk shake.......vse ostal je prilično neokusno, vsaj men. Saj pravm, rešitev v skrajni sili in časovni stiski. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

free Objavljeno Danes ob 21:30

Mesto - Glasgow (Scotland)

malo sem sel pa tudi nokoli...

rcimo Edinburg... kjer sem videl zanimive muzeje...recimo temu edine zanimive, kakor tudi v Glasgowu...muzej transporta, nad veliak galerija slikz vsega sveta...

takrat me je to pac zanimalo in ni mi zal. se bi sel pogledat, ker je tut kej videt.

koncert Byork v sotoru na obali Oban, se mi zdi...

prava destilarna whiskey-a in nad dobr viski iz ovsa...

jezera blizu locknessa, zal zelo bolana narava, drevesa propadajo in tako...

se nekaj obmorskih mest majhnih, prijetnih in simpaticnih mestec, ki so mi nad dobra... takrat sem si resnicno zelel ostati tam.

that's all.

sicer pa Glasgow 2 milijonsko mesto, veliko revezev, cele cetrti revezev oz. nizjega razreda...

da, lahko smo zelo srecni da zivimo tukaj v sloveniji! na nek nacin.

v kaksnem drugem pogledu pa morda ne.

Slovenija je najlepša. xsuperx Zanimivo pa je doživet take kraje kot je Anglija in videt svet, potem vidiš pluse, minuse... Hrana mi res ni :xx!: ljudi, poglede, mišljenje pa INTERESTING :wOOt:

"Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš."

jst bi biu zelo vesel, da bi imeli vec prehrane razlicnih kultur tudi v sloveniji. no, nekaj restavracij je ze... toda premalo je tega na policah.

se bolj pa, ce bi imeli vec eko trznic konstanteje, vec eko ponudbe v samem srediscu ipd...

fajn da ej eko trznica tudi na glaveni trznici v ljubljani! ki je seveda drazja, veckrat pa presenetljivo ponuja dosti boljso kvaliteto kakor nekaj metrov stran.

Slovenija je najlepša. xsuperx Zanimivo pa je doživet take kraje kot je Anglija in videt svet, potem vidiš pluse, minuse... Hrana mi res ni :xx!: ljudi, poglede, mišljenje pa INTERESTING :wOOt:

indijci imajo spet svoje fore in vecina imajo oni fastfoode... in ni prevec okusna hrana... meni je takart kdaj tudi pasala, saj je bila zame precej drugacna, hkrati pa uporabljajo druge zacimbe, zacimbe pa imajo svojo energijo, minerale, vitamine ipd... recimo 'pokora' - zvitek teta v katerem je zelenjava, ipd...

Poznam nekaj indijske hrane. Sem delala v indijski restavraciji v Angliji. Bila mi je kar všeč, spicy okusa sem se hitro navadila...ampak preveč je bilo tistega powder-a v hrani. A veš kaj je to? Takoj se mi je seveda poznalo na prebavi, tudi koži.

Prava indijska hrana, ki je bolj naravno pripravljena, pa mi ni dobra, začimbe me odvračajo. Mislim, da bi se navadla samo na prirejen evropski okus. :8):

Delala sem tudi v Italjanski restavraciji, zanimivo koliko povdarka je na dekoraciji. Pa nonstop špageti s pasto :o|o:

"Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš."

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...