Skoči na vsebino

McDonalds

Recommended Posts

aja, nisi iz 'vira' dost dobila x:Dx x;)x

:lol:

V glavnem, zdele bi enga Fish meka.... x:px

ja, non stop pasta! x:Dx jst sm delu tut predvsem v italijasnkih restavracijah.

pa tuti v kabare klubu, kjer so ripravljali vse zivo... celo ala kart, smo prinasali segrete kroznike za poseben goste in tako... :vio:

manj premozni pa so spodaj uzivali drugo hrano, ki tudi ni bila slaba. tm je to normalno...

sicer pa razni lunchtime itn...

da, nekaj dajejo v tisto indijsko hrano... :sori:

Poznam nekaj indijske hrane. Sem delala v indijski restavraciji v Angliji. Bila mi je kar všeč, spicy okusa sem se hitro navadila...ampak preveč je bilo tistega powder-a v hrani. A veš kaj je to? Takoj se mi je seveda poznalo na prebavi, tudi koži.

Prava indijska hrana, ki je bolj naravno pripravljena, pa mi ni dobra, začimbe me odvračajo. Mislim, da bi se navadla samo na prirejen evropski okus. :8):

Delala sem tudi v Italjanski restavraciji, zanimivo koliko povdarka je na dekoraciji. Pa nonstop špageti s pasto :o|o:

Deli na socialnih omrežjih

nekaj dajejo v tisto indijsko hrano...

ampak masala in chapati je x:px bom šla na večerjo, ko bom lutala po angliji drugič

ene stvari pa bi si kuhala doma ..mnjam x:px x:px

"Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš."

hm... pa indijci?

verjetno se ne da posploševat xrolleyesx nikol

..so pa tudi bili tisti indijci taki posebni ljudje. Sem vesela, da smo bili skupaj, so mi polepšali marsikateri dan takrat, so me občudovali in mi je bilo fajn, saj veš ko te imajo vsi tak radi...kot da smo familija. x^x x:Ix :inocent:

"Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš."

Jez pravim,da jejte kar vam paše,sam da se potem v redu počutite.Če bi bil prisiljen pojesti kakšno domačo krvavico,bi bila ta v mojem želodcu cele 3 minute,pa še nisem bruhal v življenju.Prav tako bi se mi zgodilo,če bi pojedel kvazi zdrave alge.Res pa drži,da si kar ješ x;)x

vsekakor sem se bolj spostljivo izrazal kakor ti! x;)x

ti ko nisi ni muško ni žensko...

a dej, segrete krožnike sam za gospodo, uau... c-c-c-c kaki kekec..

ahaaa, no, pa si le biu enkrat koristna žwau x:Dx

no ja, ti ze ves ne. ce si zadovoljnja je ze vredu ne.

Men ni nikol dost! :lol:

- heh.. kaksna filozofijada v bistvu. x:o)x

ker kljub svojmu komplike' znacaju (in se bolj komplike' izrazanju) lohk dam blazno... konkreten (xyesx) odgovor:

Zakaj ne (donaldsmc)?

preprosto - ker mi CIST NIKOL ne zadisi. xyesx

ja. se pa pojavim - casovno/prostorsko/z dolocenimi potrebami....

in pac, *uleti* Mac in ga izkoristim.

tko kot ce bi bla zhejna.. pa bi naletela na nagrauzhno vodo... bljek pa to. ce smo scrkljani. x;)x

ce smo pa zhejni in se to nudi, pa hlastno pijemo.

pa se tak E-jajc. ;) :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jota kul! sam ne prevec fizola not x:Dx pretezk za prebavlat.

In obremenjujoče za okolico... :eek: :xx!: :vragec: x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Guest mačona

ne vem, kdo sploh hodi v McDonalds jest. ker je ogabno, predrago, neokusno ... :xx!:

po drugi strani pa je itak ogaba jesti v marsikateri restavraciji, ker ne veš, skoz koliko rok je že šla hrana, preden si jo dobil na krožniku, ker ne veš, kakšen je lastnik teh rok in na katerih njegovih delih telesa vse so te roke bile, potem pa neumite šlatale hrano. :xx!: bljak, človeka kar mine, da bi jedel zunaj.

pa BTW v Macu majo ogabno svetlobo na WC-ju. :blink:

Jaz grem v Mc... enkrat na par mesecev v Drive In, ko nujno rabim piščančje Mc Nuggetse.x:Dx Nimam nič proti njim, postrežba je pa fenomenalna, izredno prijazna, me vedno znova presenetijo in od tam odpeljem dobre volje še zaradi tega. x;)x
Kako čemo? Lako čemo.

Mačona, luč je taka namenoma x;)x da je težje žile najt, če se kdo odloči za overdose, ker McFood ubija prepočasi x:Dx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Guest mačona
Mačona, luč je taka namenoma x;)x da je težje žile najt, če se kdo odloči za overdose, ker McFood ubija prepočasi x:Dx

xsmx :palec:

ne vem, kdo sploh hodi v McDonalds jest. ker je ogabno, predrago, neokusno ... :xx!:

po drugi strani pa je itak ogaba jesti v marsikateri restavraciji, ker ne veš, skoz koliko rok je že šla hrana, preden si jo dobil na krožniku, ker ne veš, kakšen je lastnik teh rok in na katerih njegovih delih telesa vse so te roke bile, potem pa neumite šlatale hrano. :xx!: bljak, človeka kar mine, da bi jedel zunaj.

pa BTW v Macu majo ogabno svetlobo na WC-ju. :blink:

To me je spomnilo na Jurčičevo Telečjo pečenko. x:Dx

Possible—but highly unlikely.

:palec: :vragec: x:Dx x:Dx

Ampak SIGURNO... x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...