free 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 aja, nisi iz 'vira' dost dobila V glavnem, zdele bi enga Fish meka.... ja, non stop pasta! jst sm delu tut predvsem v italijasnkih restavracijah.pa tuti v kabare klubu, kjer so ripravljali vse zivo... celo ala kart, smo prinasali segrete kroznike za poseben goste in tako... manj premozni pa so spodaj uzivali drugo hrano, ki tudi ni bila slaba. tm je to normalno...sicer pa razni lunchtime itn... da, nekaj dajejo v tisto indijsko hrano... Poznam nekaj indijske hrane. Sem delala v indijski restavraciji v Angliji. Bila mi je kar všeč, spicy okusa sem se hitro navadila...ampak preveč je bilo tistega powder-a v hrani. A veš kaj je to? Takoj se mi je seveda poznalo na prebavi, tudi koži. Prava indijska hrana, ki je bolj naravno pripravljena, pa mi ni dobra, začimbe me odvračajo. Mislim, da bi se navadla samo na prirejen evropski okus. Delala sem tudi v Italjanski restavraciji, zanimivo koliko povdarka je na dekoraciji. Pa nonstop špageti s pasto Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 nekaj dajejo v tisto indijsko hrano... ampak masala in chapati je bom šla na večerjo, ko bom lutala po angliji drugič ene stvari pa bi si kuhala doma ..mnjam Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 k sm delu pr enih indijcih doma... je bla boljs hrana. itak, doma prpravljeno. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 hm... pa indijci? verjetno se ne da posploševat nikol ..so pa tudi bili tisti indijci taki posebni ljudje. Sem vesela, da smo bili skupaj, so mi polepšali marsikateri dan takrat, so me občudovali in mi je bilo fajn, saj veš ko te imajo vsi tak radi...kot da smo familija. Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Jez pravim,da jejte kar vam paše,sam da se potem v redu počutite.Če bi bil prisiljen pojesti kakšno domačo krvavico,bi bila ta v mojem želodcu cele 3 minute,pa še nisem bruhal v življenju.Prav tako bi se mi zgodilo,če bi pojedel kvazi zdrave alge.Res pa drži,da si kar ješ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 aja, nisi iz 'vira' dost dobila Men ni nikol dost! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 vsekakor sem se bolj spostljivo izrazal kakor ti! ti ko nisi ni muško ni žensko...a dej, segrete krožnike sam za gospodo, uau... c-c-c-c kaki kekec..ahaaa, no, pa si le biu enkrat koristna žwau no ja, ti ze ves ne. ce si zadovoljnja je ze vredu ne. Men ni nikol dost! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 - heh.. kaksna filozofijada v bistvu. ker kljub svojmu komplike' znacaju (in se bolj komplike' izrazanju) lohk dam blazno... konkreten () odgovor:Zakaj ne (donaldsmc)?preprosto - ker mi CIST NIKOL ne zadisi. ja. se pa pojavim - casovno/prostorsko/z dolocenimi potrebami....in pac, *uleti* Mac in ga izkoristim. tko kot ce bi bla zhejna.. pa bi naletela na nagrauzhno vodo... bljek pa to. ce smo scrkljani. ce smo pa zhejni in se to nudi, pa hlastno pijemo. pa se tak E-jajc. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 šla danes v mcdonalds malo grešit pokončala en velik pomfrit Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 jota kul! sam ne prevec fizola not pretezk za prebavlat. In obremenjujoče za okolico... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 ne vem, kdo sploh hodi v McDonalds jest. ker je ogabno, predrago, neokusno ... :xx!: po drugi strani pa je itak ogaba jesti v marsikateri restavraciji, ker ne veš, skoz koliko rok je že šla hrana, preden si jo dobil na krožniku, ker ne veš, kakšen je lastnik teh rok in na katerih njegovih delih telesa vse so te roke bile, potem pa neumite šlatale hrano. :xx!: bljak, človeka kar mine, da bi jedel zunaj.pa BTW v Macu majo ogabno svetlobo na WC-ju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Jaz grem v Mc... enkrat na par mesecev v Drive In, ko nujno rabim piščančje Mc Nuggetse. Nimam nič proti njim, postrežba je pa fenomenalna, izredno prijazna, me vedno znova presenetijo in od tam odpeljem dobre volje še zaradi tega. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Mačona, luč je taka namenoma da je težje žile najt, če se kdo odloči za overdose, ker McFood ubija prepočasi Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Mačona, luč je taka namenoma da je težje žile najt, če se kdo odloči za overdose, ker McFood ubija prepočasi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 ne vem, kdo sploh hodi v McDonalds jest. ker je ogabno, predrago, neokusno ... :xx!: po drugi strani pa je itak ogaba jesti v marsikateri restavraciji, ker ne veš, skoz koliko rok je že šla hrana, preden si jo dobil na krožniku, ker ne veš, kakšen je lastnik teh rok in na katerih njegovih delih telesa vse so te roke bile, potem pa neumite šlatale hrano. :xx!: bljak, človeka kar mine, da bi jedel zunaj.pa BTW v Macu majo ogabno svetlobo na WC-ju. To me je spomnilo na Jurčičevo Telečjo pečenko. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 joj, kje se spomniš tega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Prejle sem jedla McFresh ciabatto in je bila zelo okusna....... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Mačona, luč je taka namenoma da je težje žile najt, če se kdo odloči za overdose, ker McFood ubija prepočasi Ampak SIGURNO... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 hja, res bi imela hude izgube, če bi si folk dajal overdose in bi tako izgubljali stranke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 saj si iz mesta, kjer je največ fiksarjev. najbrž zato. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Baracuda 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 dokler ješ še je, ko pa ustaneš od mize je najboljše, če uzameš še neki za zrvn, da nisi lačn na poti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Miss Hamburg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Miss Hamburg :OO!: :OO!: :OO!: upam, da ne bom imela nočnih mor Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 :xx!: http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/zanim...330_3071660.php Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 :xx!: http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/zanim...330_3071660.php :xx!: Sam kitajci itak ne slovijo po pretirani higieni v kuhinji Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.