free 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 hvalabogu, ljudem zelo pocasi postaja jasno iz česa je njihov kromirček :xx!: tisti s slabim želodcom, odsvetujem ogled filma :xx!: Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 hvalabogu, ljudem zelo pocasi postaja jasno :xx!: :xx!: :xx!: huh Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. januar 2008 Prijavi Deli 3. januar 2008 Poizkus z junk-food's : How Nasty Are McDonalds Fries? EMOTIO(A)NAL STAGE: :OO!: :xx!: - Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 Edino.....kar je užitno v McDonaldsu je italijanski preliv za solato.. Obožujem ga..in priznam ..postajam rahlo obsedena z njim.. Na mesec kupim tudi do 40 vrečkic tega preliva... Sj je vseen..itak se ga bom kmalu naveličala... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 Mogoce bos vsaj to razumel, ce so ze ravno tvoje furstracije premocne in ti meglijo mozgane:An eye for an eye, will make us all blind! - Mahadma Ghandi So, boby, FUCK OFF!! še kak bi jih žrl če bi jih lahko ker si pa navadna pojoča travica se pač tule malo frutiš Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 Inside McDonalds Meat Processing Plant vseeno...!? odvisno kako je bil pridelan, kajne! ...Sj je vseen..itak se ga bom kmalu naveličala... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 Ja? In? Kaj je tle tko OMG groznega? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 ce ze fabrke niso, ti bo mogoce tole: ali v skrajni sili tole: Meet your Meatin tole: How Nasty Are McDonalds Fries? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 Ja, ok, niti ne bom gledala, ker mi je čist jasno..sam kar sem mela v mislih.. kako pa po tvoje zgleda masovna priprava katergakol drugega mesa/zelenjave/sojinih polpetov... (sori no, saj štekam point, sam ogled tistele meat factory se mi ni zdel nič tako strašnega, ker na čist isti način funkcionira vsaka mal večja fabrika.. ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 Ja. Ne vem kako tocno funkcionirajo neke druge fabrike...verjetno odvisno do fabrike same.Mislim pa, da je ze proces ki ga kazejo neprimeren. Seveda v ogromnih mestih ljudje skoraj nimajo izbire, kot da uzivajo produkte iz takih fabrik, kot je prikazano zgoraj.Pri nas, kakor tudi kje drugje, pa imamo lahko lokalno pridelavo, ki ni tako "mašinska". Morda je fabrika celo recimo temu sprejemljivo funkcionlna (ceprav po moje ni); je se eno vprasanje - od kje dobijo sestaviune, meso!?O tem vprasanju verjetno drugi podani videi govore dosti vec!Tako, da je lahko proizvodnja se tako, dobra, kontrolirana (itaq pa so pokazali (samo) kar so zeleli), pa ne pomaga, ce so sestavine v osnovi neprimerne. Verjamem pa, da ce ima in ker ima McShit veliko financ, da si lahko privosci strokovnjake in neko bolj kvalitetno proizvodnjo. V koncni fazi, jim tudi to ne bo pomagalo dovolj. Namrec kakorkoli obrnes je masovna proizvodnja zivali, mesa svinjarija ne glede kako zadevo obracas in kaksne fabrike ustvarjajo. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
h3x0r 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 ha zanimivo ,... Citiraj Mp3 download Glasba Igre Igre igrice,.. Smeh slike Video posnetki Vici Chat Spletni imenik Lestvica Ozadja Vreme po svetu Proxy Shrani Video iskalnik Msn Zabaven blog Download datotek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 razvite drzave imajo sredstva in znanje - pri njih je potrebno dvigniti zavest in spremeniti navade! namrec ravno zaradi razvitega sveta ima nerazviti najvec skode! Treba bo zacet zivet odgovorno - vsi mi! ni druge. sicer pa, ne zivimo samo ta life... so se drugi (ce me razumes...) idi pa reši Filipine ker jim kitajci več ne prodajo riža ker ga sami zase nimajo dovoljreši afriko ker nimajo niti za pol pi*** hladne vode, majo pa islamreši slovence ker uvažamo pšenico iz madžarskereši sebe da daš prostor drugim, če si tak kurčevo human Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. april 2008 Prijavi Deli 16. april 2008 mi sami nimamo dovolj - sala stoletja! - poglej okoli sebe kako so razporejena sredstva ljudi. - to je kljuc!!!! in vse drugo je povsem mozno! v glavnem se nikakor NE strinjam s teboj!drugic vec, oz. obrazlozitev.- toda le v primeru, ce mislis "normalno" debatirat, brez manjvrednostnih izrazov itn... sicer se pejt ment kam na jug oz. sebi primernim osebam. za pricetek pa malo poslusaj strokovnjake, ce zelis seveda in dopuscas, da je se kdo malo bolj pameten kot ti; vsaj vcasih no (24:22) Povzetek okrogle mize o GSO, poletje 2007, Cankarjev dom, Ljubljana Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 O okoljskih izzivih preko umetnosti: ERA VULGARIS(16:08) Razstava eksponatov iz asfalta oz. bitumna se dotika samomorilnosti sodobne potrošniške družbe, ki skuša svoje nespametno početje kozmetično zakriti z vtisom skrbi za okolje. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 a res? kje pa, kaj pa in kaksne so tvoje reference?torej pravis, da si strokovnjak na svojem prodrocju, ce te prav razumem? namrec, ce si res strokovnjk na tvojem prodrocju dela, potem imam zate konkrete predloge, kjer bos lahko javno povedal koliko si strokoven oz. koliko znanja premores na podlagi konkretnih vprasan! Glede an tvoje izrazoslovnje, bi prej rekel, da se v tvojem vsakdanu pogovarjas z delavci gradbisc, pa se ti se morda veckrat vsaj malo trudijo govoriti primerneje. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
h3x0r 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 ja res :> Citiraj Mp3 download Glasba Igre Igre igrice,.. Smeh slike Video posnetki Vici Chat Spletni imenik Lestvica Ozadja Vreme po svetu Proxy Shrani Video iskalnik Msn Zabaven blog Download datotek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. april 2008 Prijavi Deli 19. april 2008 petition: http://www.one.org/hungercrisis/?rc=hctaflearn more: http://one.org/worldhungercrisis/ Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. april 2008 Prijavi Deli 19. april 2008 delam v prehrambeni predelovalni industriji in se komot lahko predstavljam za strokovnjaka ti pa kaj? sviraš kurcu po forumih a res? kje pa, kaj pa in kaksne so tvoje reference?torej pravis, da si strokovnjak na svojem prodrocju, ce te prav razumem? Ma kakvi strokovnjak... :xx!: Toti bobek ni strokovnjak v ničemer, razen v bahanju in napihovanju... :xx!: Nekdo ki dela v firmi ki plačuje delavce z 400€ na mesec se tukaj predstavlja za nekega stručkota... Strokovnjak v oderuštvu, mogoče... Če te en tak pozove da dokazuješ svoje znanje in strokovnost, imaš samo dve možnosti... Ali se dva dva dni skup smeješ dokler ne padeš v nezavest, ali pa greš takoj srat, odvisno kaj ti bolj potegene... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/e020.gif http://www.cosgan.de/images/midi/frech/k025.gif Aja, izraz bobek je ponekod uporabljen za kozji drek... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. april 2008 Prijavi Deli 19. april 2008 tule se pa ne strinjam z vama - kako pa vemo kaj je On, kako deluje, kakšno je njegovo mišljenje...razen če vesta več kot vem sama. Sama nimam o njem negativnega mnenja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. april 2008 Prijavi Deli 19. april 2008 tole ne razumem... zanalašč? zakaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. april 2008 Prijavi Deli 19. april 2008 lubica, točno veš, da te imam med posebnimi v svojem življenju in žal ugotavljam, da si zapadla nazaj v stari film.... ko bi le razumela, da se stvar začne spreminjat v lastnih mislih in izrečenih besedah. mogoče mi boš tole celo zamerila, vendar želim si, da bi bila zopet tista ti stara Kozica fajn da si se hecala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. april 2008 Prijavi Deli 19. april 2008 Ja, se me zanima:Ce mi reces, da imas diplome in doktorate etc... mi nisi povedal prakticno skoraj 0.V koliki meri si boljsi od drugih tisocih, ki imajo diplome? Namrec papir se ne naredi strokovnjaka, kajne! Stanje zavesti ali papir je vprasanje?Zanima me konkretno znanje, prakticno, prizemljene reference!? jaz o mojih ne bom govoril, ker jih ni. jaz samo nakladam pa se delam pametnega. Sem zelo neprizemljen in imam zelo malo prakticnega znanja in izkusenj. Skratka nic od nic. Zato sem tudi tolk glasen tukaj, ker me zanima. aha, sem spregedal kaj si napisal Alefu. Te vabijo iz tujine.. zanimivo. To je ze malo bolj prakticno. Fajn bi bilo vedet kaj zelijo od tebe? Kaj jih zanima? Kaj bos povedal? O cem boste govorili? ja res sem direktor nabave, z diplomo ekonomije, specializacijo managementa in kmalu z znanstvenim magisterijem, če že moram povedat da bom zate bolj kredibilen kaj te še zanima glede referenc? kakšne so pa tvoje reference mimogrede? to bi pa bilo zanimivo slišat .......sem se spomnil, da so me pred kratkim povabili k sodelovanju iz ameriškega Financial Timesa, te dni je tukaj delegacija ki se želi srečati s predstavniki različnih firm ker pripravljajo prilogo o gospodarstvu iz teh krajev....no, to pa je kurčenje, haha Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. april 2008 Prijavi Deli 20. april 2008 kar se plač naših delavcev tiče dobijo izplačila cca 700-800 EUR mesečno, za normalčen delovnik 7-15h, občasne nadure ki jih redno plačamo.nihče se ne pritožuje, nič nimamo bolniških, nobenih podtikanj, nič, zadovoljni so. kaj pa porečeš, strokovni veleum, na to, da gospod najbogatejši v deželi pod alpami plačuje prek 3000 zaposlenih po resničnih 500 EUR na mesec?ha? O tem da plačujete delavce po 400€/mes. si pisal sam.Kaj je torej res?Preberi malo svoje poste za nazaj, pa potem lajaj kdo naklada.Boli me kurac za to kaj in kdo si v RL, Bobnar ki piše na tem forumu je bahač, in takemu odgovarjam.Če si res to kar se predstavljaš da si, pod nickom se lahko vsak predstavi za karkoli.Kar se pa moje strokovnosti tiče - ja, jo imam na določenem področju, pa se ne baham z njo niti jo ob vsaki priliki ne rinem drugim pod nos, tako kot ti svojo. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. april 2008 Prijavi Deli 20. april 2008 tule se pa ne strinjam z vama - kako pa vemo kaj je On, kako deluje, kakšno je njegovo mišljenje...razen če vesta več kot vem sama. Sama nimam o njem negativnega mnenja... Jaz tudi pojma nimam kaj dela, tko da ne morem nič rečt. Sploh ni pomembno ali se v čem takem kdo s kom strinja ali ne strinja.To je osebno mnenje o Bobnarju kot članu foruma, kaj je v RL ne vem in me niti ne zanima.Bahanje z neko strokovnostjo, predstavljanje sebe kot vseveda na vseh področjih in podcenjujoč in včasih tudi žaljiv odnos do drugih.Običajno ignoriram njegove samohvale in žalitve, vedno mi pa to ne uspe.Žal.Takrat sem tudi jaz žaljiv do njega.Pa kaj?Forum je zato da podajamo svoja mnenja, na način kot nam odgovarja. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 20. april 2008 Prijavi Deli 20. april 2008 ja res sem direktor nabave, z diplomo ekonomije, specializacijo managementa in kmalu z znanstvenim magisterijem, če že moram povedat da bom zate bolj kredibilen kaj te še zanima glede referenc?kakšne so pa tvoje reference mimogrede? to bi pa bilo zanimivo slišat kaj se sploh ukvarjaš s freejem, saj je tko večina že opazila, da je pač zasvojen z svojo resnico, o tem je blo že velik debate, skoz lima neke linke, prepisuje razne članke in jih objavlja v exstremnem vsiljevanju le ene resnice.......nikakor ne razume, da je resnic veliko več in, da je najboljša nekje na sredini med njegovo extremno resnico in resnico, ki je povsem nasprotna. Tak pač je in vsako repriciranje ne obrodi pri njemu nobenega rezultata, ker goni svoje in ne sprejema tudi drugih resnic....ni pa praktik...nekak b lohk rekli da se ima za nekega prosvetljenca-učitelja, k mora ovčice na pravo pot spravit....se ma sem napisal, ker to zagotovo ni drgač pa kar se teme McDonalds tiče.....kake dvakrat trikrat na mesec mi prav paše ene dva hamburgerja v avtu popapcat....da b se pa obremenjeval ali je v roku prpravljen al ni m pa na misu ne pride....sem že vidu na lastne oči, kako so celo košaro kruha pred neko trgovino stresli, pa so ga tud sam pobral in nato prodajal....kaj vse pojemo k ne vemo kako in od kot pršlo, pa glih tko živimo naprej...sej zato pa mamo obrambne mehanizme v seb, da mal prečistijo zadeve...tako premišljevanje največkrat škodi le tistemu, ki tako premišljuje, ker strah potem naredi svoje... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.