cigancica 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 nihce nic ne "mora".(to je za andrejo ando anderlic) ce bi vsak sebe dovolj ljubil,se ne bi obremenjeval s tem ali ga partner ljubi. "bog zahteva ,da so otroci poslusni starsem"-biblija?sej ni cudno da smo kot otroci in kot odrasli "nepopolni"za druge in zase.zakompleksana bitja ,ki se trudijo ugoditi okolici,da bi jih sprejela ,jih nagradila ali kaznovala.s takimi vzorci.....halo?tako otroka ,dokler je se cista dusca prikleniti na vzorce,ki ga bodo spremljali v "naprej".greh ni "ne se ravnati po bibliji"-greh je "ne poslusati iskreno sebe in si lagati"-ko si iskren do sebe,ko ves kaj si zelis,ko ljubis svojo bit ne potrebujes nobenih vodil,da bi se skrival za njimi. lahko svobodno zadihas in ves ,da si popoln. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Jutri grem na poroko. Joj kako se ne bi na tak klasičen način poročila. Čist preveč keša... Kolegica je rekla, da jo bo vse skup čez 2 miliona pršlo. Jaz bi šla nekam v daljne kraje z mojim dragim in se poročila na plaži ...pol bi pa doma en piknik naredila pa bi blo. Ne pa matični urad, cerkev, gostilna... :xx!: Se mi zdi, da je poroka stvar dveh , ne pa ene horde... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Stal sem na manjši avtobusni postaji, ko se je začelo nenadno vpitje in mahanje ženske. Pristopil sem bližje. Še posebej, ker ne slišim dobro. A vpitje je bilo dovolj glasno, da bi se slišalo na vrh Triglava.Ob tej ženski je stalo mlado dekle. S solznimi očmi je gledala na tla. Takrat je iz ženske zagrmelo: "Osramotila si našo družino. Da ne bo sramota še večja, se boš nemudoma poročila. Otrok ne bo pankrt" Ob teh besedah so se ljudje hitro odmaknili. Prisilna poroka!? Samo zato, ker je noseča. Groza. Kaj vi mislite o tem? niti pod razno,čeprav v taki situaciji nardiš napako in res tako razmišljaš na koncu,pa ne..pa ne zarad situacije,bolj zarad otroka samega pa želje po tem lepem"tolem gnezdecu" in vsem...kar paše zraven......moje izkušnje jep... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Ma kakšna poroka neki :xx!: Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jutri grem na poroko. Joj kako se ne bi na tak klasičen način poročila. Čist preveč keša... Kolegica je rekla, da jo bo vse skup čez 2 miliona pršlo. Jaz bi šla nekam v daljne kraje z mojim dragim in se poročila na plaži ...pol bi pa doma en piknik naredila pa bi blo. Ne pa matični urad, cerkev, gostilna... :xx!: Se mi zdi, da je poroka stvar dveh , ne pa ene horde... na najini sta bili samo priči in mi trije(hčerka) ...meni se tudi zdi, da je un keš ki ga zdaješ za poroko boljše dat za potovanje, če pa ti ima kdo namen kaj dat pa ti da v vsakem primeru Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Jaz pa načeloma sem za poroko, ampak v čisto majhnem krogu družine in prijateljev- tko bolj intimna zadeva brez tiste grozljive oprave v obliki dolge bele obleke pa pospanja riža, kočij in ostalih neumnosti...Predvsem pa nebi hotela tiste hrupne horde v bližini. Denar, ki bi šel za take neumnosti, bi raje zapravila za kako lepo potovanje... Mi je všeč poroka, ki si jo je omislila moja kolegica: neko sredo sta poklicala dva best frenda, če prideta na Grad.Na hitro sta se poročila pa ju odpeljala na eno nobel kosilo. Ko sta prišla domov in staršem povedala, sploh niso verjeli- sta morala pokazati poročni list... Kaj bi res iz tega en pomp delali. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Jaz se vedno nisem spremenila mnenja... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 poroka bedarija....je koruzca čist fajn...... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Mah v bistvu sm že ves lajf nekak koruznik, nč ne fali, sam me mal zanima, če me pa le ktera kdaj tolk zmota, da se bi še poročit želel . Hm, če me, neum mel nč zlo prot... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Meni pa koruzništvo nekak ni..Se mi zdi, da pol nisi ne "tič ne miš". Kr neki, pa tudi če so otroci, to ni praktično... Imam malo bolj starokopitne, kaj čem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Se mi zdi, da je poroka stvar dveh , ne pa ene horde... Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 No, dons bla na poroki.Ma sej je blo lepo, nevesta sploh lepa , pa gasilci so tud celo fešto naredil . Ampak zame je to preveč. Ne vem ne zdi se mi zelo pristno, pa ne da ne verjamem v njuna čustva, ampak je vse tak shou. Žalostno je, da je poroka ratala ena taka marketinška stvar... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> poroka je pravna pogodba....zakaj ne bi bilo še biznisa pa marketinga poleg Meni so zdi tolk mimo, da das za poroko ne vem kolko dnarja...za tist dan...ok no, sam vsak ma druge prioritete Nasploh nisem lih za poroko...Z izjemo priimka, ne vem kaj naj pri otrocih ne bi bilo prakticno? Se priimek me ne mot, ce je dvojni... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Tam na matičnem uradu....grozno...un ti kr našteva...jaz ne bi mogla. Po moje bi rekla ne . Jaz sem en tak pritisk občutla, pa sem bla samo opazovalec Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Jest sm za koruznistvo. Ce se s partnerjem zastops niti slucajno ne rabis se enega papirja. Jest grem raje na potovanje pa tam sfuram eno "poroko" . Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Po moje bi rekla ne Jaz sem rekla NE Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem rekla NE V Grčiji, a ne? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>V Grčiji, a ne? Ne Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ne Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 js se pa bom poročila. tradicija mora bit-vsaj zame drugi pa kokr veste Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 ma sm bla na parih porokah pa mi je minlo....kok je blo to videt vse prisiljeno...kr nekej....sploh pol recimo ko smo na kaseti gledali skoz ena živčnost, da bo ja vse po reglcih, kot mora bit, pa ena zapetost, nobene sproščenosti ni blo med pari....brezveze......mogla bi se videt ena ljubezen, ena sreča, veselje, po moje, tko pa je zgledalo kt da bo vsak cajt poknlo in se bota na smrt užgala in to na vseh porokah.......zaka se folk pol ženi......hvala lepa za tako sranje :xx!: Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma sm bla na parih porokah pa mi je minlo....kok je blo to videt vse prisiljeno...kr nekej....sploh pol recimo ko smo na kaseti gledali skoz ena živčnost, da bo ja vse po reglcih, kot mora bit, pa ena zapetost, nobene sproščenosti ni blo med pari....brezveze......mogla bi se videt ena ljubezen, ena sreča, veselje, po moje, tko pa je zgledalo kt da bo vsak cajt poknlo in se bota na smrt užgala in to na vseh porokah.......zaka se folk pol ženi......hvala lepa za tako sranje :xx!: Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 khm...jaz pa hočem poroko pa hočm belo obleko...lohk tut druge barve...saten...dolga pa hočem drago poroko...na kakem gradu pa da se bo velik pil pa velik jedel pa plesal pa pošten poročni prstan z briljantkom pa da bom zvezda dneva pa hočm darila pa medene tedne (leta ) ah ja... zato bom pa fajn premislna preden se bom poročila... najlaži je na koruzi žvet, ni obveznosti, ko ti ne paše greš...c c c c mislm, da je poroka kr fajn ravno zato, ker tudi nekaj stane...vsaj malo se izogneš zaletavosti pa tudi otroke bi rada zakonske mela...tko bolš bi se počutla Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 najlaži je na koruzi žvet, ni obveznosti, ko ti ne paše greš...c c c cSploh ni res. Če rabš papir, da čutiš obveznost do sočloveka je pa tud grozn Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.