principesa 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 In v danasnjem casu se se premalo govori o ljubezni... oj vrba premalo je samo Govoriti o Ljubezni ljubezen je delo, so dejanja.... so poljubčki, male pozornosti, so nežnosti so pogovori, objemčki.... in še in še.... te bimčkam Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 ja imaš prav sem pisala o ljubezni ker sem jo tudi že doživela in jo živim tisto pravo Ljubezen... saj še pišem.. pa zakaj bi če..... saj veš jo raje živim v življenju... saj post ni bil namenjen tebi, kot da ti ne bi vedela vidiš kako je tukaj vse narobe razumljeno važno je da je volk sit in koza cela no zdaj pa res grem moji ljubezni naproti..... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Modratrobentica 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Vi vsi k tle gor modrujete sploh ne veste kaj je pravi lajf, beda, pisat je lahko tuki , doživeti marskej u lajfu , poznat ljudi k so to dožvel ( od porok do ločitev) pa k ne tumbajo tle neki brezveze u prazn, da jim čas mine... :xx!: beda od vas... k se tko fine pa lepe delate ja seveda sej ste na luninmu forumu mal caplajte za luno, ha ha ha Citiraj sem najlepša in najboljša kreacija narave ))) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Mick, prebrala sem tvoje poste, ki so mi zelo všeč in iz njih razbiram, da si moški na mestu, ampak nisi našel še tiste "taprave"..... Želim ti, da najdeš sam sebe in "pravo" ljubezen svojega življenja, s katero ti bo dano deliti najlepše trenutke svojega življenja in upam ter hkrati vem, da takrat,ko boš našel tisto pravo, po dveh letih ne boš razmišljal, da boš šel....NE, takrat boš ostal za vedno...... Vso srečo ti želim Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Si pa bl slab brala! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Modratrobentica 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 SAMI ZAFRUSTRIRANCI TLE GOR BEJBE IŠČEJO :xx!: Citiraj sem najlepša in najboljša kreacija narave ))) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>SAMI ZAFRUSTRIRANCI TLE GOR BEJBE IŠČEJO :xx!: A ti pa fukače? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Modratrobentica 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>A ti pa fukače? a dej a se hecas al kaj jaz pridem sem počivat pa traparije brat :xx!: pa mi nekam pride na kozlanje :xx!: sory na besednjaku sam tko je Citiraj sem najlepša in najboljša kreacija narave ))) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Modra trobentica, kaj se tolk razburjaš, zarad drugih? Glavn, da je teb fajn, a ne? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Modratrobentica 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 he he kje pa vidš da se razburjam .se zabavam miky kar koli preberem crkavam od smeha Citiraj sem najlepša in najboljša kreacija narave ))) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> a dej a se hecas al kaj jaz pridem sem počivat pa traparije brat :xx!: pa mi nekam pride na kozlanje :xx!: sory na besednjaku sam tko je A prideš počivat po fuku, pol ti gre pa na kozlanje k vidš kok si zamudila? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> he he kje pa vidš da se razburjam .se zabavam miky kar koli preberem crkavam od smeha Sebe povzdiguješ, druge podcenjuješ. Saj veš kako je s takimi.....zlo ajfno diagnoza. Namest bi nam bila hvaležna, da te tolk fajn zabavamo..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Modratrobentica 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 hahahahahahaha maš pa res močne asociacije kaj te pa briga mogoče še vmes fukam , kaj veš... Citiraj sem najlepša in najboljša kreacija narave ))) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mick, prebrala sem tvoje poste, ki so mi zelo všeč in iz njih razbiram, da si moški na mestu, ampak nisi našel še tiste "taprave"..... Želim ti, da najdeš sam sebe in "pravo" ljubezen svojega življenja, s katero ti bo dano deliti najlepše trenutke svojega življenja in upam ter hkrati vem, da takrat,ko boš našel tisto pravo, po dveh letih ne boš razmišljal, da boš šel....NE, takrat boš ostal za vedno...... Vso srečo ti želim Thx kokica Kaj pa vem, kokica, sm bil že kdaj prepričan, da je prava, pa sm zafural pol nekak ......no, mogoč pa res še ni bilo prave do sedaj. Aja, ti ti ti tripl.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Modratrobentica 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 olalaala vrba pa kaj si ti moja mama mogoče da me spat pošilaš hudo je to da vse u red spravljaš, samo mene ne boš tralala Citiraj sem najlepša in najboljša kreacija narave ))) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Thx kokica Kaj pa vem, kokica, sm bil že kdaj prepričan, da je prava, pa sm zafural pol nekak ......no, mogoč pa res še ni bilo prave do sedaj. Ko bo res "prava" prava boš že vedel..... Zafural? No, morda pa si se le ustrašil situacije,ki je nisi znal rešiti in si zato pobegnil stran .....Sicer pa,celo življenje se učimo, tudi na lastnih napakah ...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Aja, ti ti ti tripl.... Jz, jz, jz.......Mick! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Modratrobentica 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 vidm da si butasta al pa testaturo zameni nevem kje si vidla <rit DAJ SAJ beri pravilno Citiraj sem najlepša in najboljša kreacija narave ))) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>vidm da si butasta Veš kaj, malo spoštovanja do starejših od sebe pa že lahko pokažeš .......,drugače pa raje bodi tiho,ker samo kažeš svojo "visoko" stopnjo razvitosti možgančkov..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Siddhartka 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Ma ne Mick, sama sem taka. Po razvezi pa itak previdna 100 km/h. No, ne vem če sem "previdna", bolj sem .... pa ne vem kako bi to povedala. Težko mi je. Mislim, da je to -to, pa potem ni to - to, razumeš? Ne vem, jaz pravim, ko bo prišel tapravi, bom že vedela, če pa ne pride več v tem življenju, pa tudi prav. Učitelj bo prišel, ko bo učenec pripravljen! Pa še kako drži. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KAJA_Z 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Vrba, ! Zelo si fejst ko te takole prebiram! Vse tvoje besede so na mestu. Zato pa smo tukajle na forumu, da malo poklepetamo, da si pomagamo.....Le kdo lahko reče, da mu je v življenju z rožicami posuto Če težave deliš z drugimi, če se pogovarjaš z drugimi, spoznaš, da nisi edini na svetu, ki ima težave.Ljubezen.... to je tako lepa tema. Nikdar ne zmanjka lepih besed.... Dokler bodo še taki ljudje kot ste tukaj na forumu, ljubezen še ne bo izgubila pravega pomena.... Zato ....modratrobentica...ne bodi tako brezčutna....če se ti to zdi samo nakladanje, potem ta forum res ni zate Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma ne Mick, sama sem taka. Po razvezi pa itak previdna 100 km/h. No, ne vem če sem "previdna", bolj sem .... pa ne vem kako bi to povedala. Težko mi je. Mislim, da je to -to, pa potem ni to - to, razumeš? Ne vem, jaz pravim, ko bo prišel tapravi, bom že vedela, če pa ne pride več v tem življenju, pa tudi prav. Učitelj bo prišel, ko bo učenec pripravljen! Pa še kako drži. Mhm. No, ja. Pol sva še tako ok, moj frend se je po razvezi čist sesul, kako leto životaril, se zgubu total, pol pa umrl (verjetn samomor). Enostavn se je zgubu, totaln. Tak, da, smo še kar dobri, ne. Ja, kaj pa vem, upam, da v mojmu lajfu ne bo preveč teh tojeto-tonito, čeprav zna bit tud to kdaj celo mal zabavn Učitelj bo prišel, ko bo učenec pripravljen? Hihi, dober, mačkica, kjerkoli že ta hip si, priprav se, prihajam..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Zgleda, da nam je tuki gor občasno preveč lepo, pa se morjo vsake tok cajta pojavt razni ''moroni'' in zarjavele ''trobente''. Ker premal cenmo to, kar mamo....šele pol vidmo, kok nam je luštn kle gor in da se mamo radi. Sej, skup nam bo ratal vsako sranje prestat. Samo zdržat je treba, se ne prepustit provokacijam in ne odit....sčasoma se bedniki itak naveličajo in grejo, mi pa ostanemo. Sm mimo teme pisala, ampak sej štekate, ne? Bom mal osladna, pa vam bom poslala Ker ste mi fajn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 PO-roka. A je to nekaj, kar se zgodi po-tem? Kaj se mora še zgoditi prej? ne, ne, ne verjamem v to. Prej v podajta si roko... Brezveze, sploh nima nič s tem, kar sem hotel napisati. Če sprejmeš božje zapovedi, se ravnaš po njih, in če si se namreč poročil z njo/njim v svojem srcu... potem bi rekel, da raniš tudi svoje srce, kadar si ranil partnerjevega. Koliko ljudi se tega zaveda (če je tako tudi res, kot mislim)? Pa ne bi rekel, da je zaljubljenost eno tako poročanje v srcu. Vzljubiti človeka, je to tisto tapravo? Pa ob misli na ločitev bi spet morali vprašati svoje srce. Če bi bil poročni dokument kot šolsko spričevalo, potem bi predstavljal zaključek neke šole. Pomeni pa tudi, da gre sedaj pa zares in da je treba začeti delati... v bistvu pa se mi zdi samo vpisni list za eno od šol. S poroko lahko dobimo neko materialno podporo, ki jo dobimo od staršev in sorodnikov, ki jo sicer brez nje ne bi dobili... pa družbeni status predstavlja neke pravice, kdo bi se jim kar tako odpovedal. Morda dobi partnerska zveza s poročnim listom neko boljšo trdnost. Cerkvene razporoke ne dobiš kar tako... tako imajo Italijani tudi civilno razporoko precej bolj komplicirano kot mi. V dveh fazah je, prva traja semizdi kakih 5 let, potem moraš narediti novo vlogo za dokončno razporoko. Veliko parov, ki se v Italiji loči, ostaja ločenih kar v prvi fazi, ker je tako udobneje... zakaj sem to omenil, ker semizdi, da se je v Sloveniji strašno lahko poročiti in enako lahko ločiti. Pa da ljudje navajajo za ločitev banalne razloge. Če s poroko "ne pozabiš" na božje zapovedi, ne more biti težav. Celo ob razporoki ne. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Jaz poznam enga muskantarja, ki samo na ločitvah špila Zna namreč samo dve melodiji in pravi, da mu še nkol ni bilo treba cel repertuar odigrat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.