El Nino 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 saj je zakonsko določeno, če živiš z nekom najmanj dve leti, v izven zakonski skupnosti - prijavljena na isti naslov, se smatra isto, kot če bi bila poročena. Iste pravice in dolžnosti. ja, pač poroka je le en obret. Huh fak, morem pazit, tam nekje po 729em dnevu bi treba brakat up al pa pazit... hehe, nocna mora trenutno bi bla da me kaksna tozi za prezivNINO.... (N marks the Name) mmm Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 saj je zakonsko določeno, če živiš z nekom najmanj dve leti, v izven zakonski skupnosti - prijavljena na isti naslov, se smatra isto, kot če bi bila poročena. Iste pravice in dolžnosti.ja, pač poroka je le en obret. ajsha,aja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 glede tega nisem 100 %, verjetno lahko uveljavljaš pravice, čerpav nista skupaj prijavljlena. Sam mal težje jih je dokazat. Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Docko 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 Kakor se spet vzame. Danes če nimaš nič, je zelo težko dokazovati. In pogosto se zgodi, da je beseda proti besedi. In ni pomembno kaj dokazuješ. x!x Pri skupnem življenju je lahko tudi ta past, da je partner prijavljen na naslovu partnerice ali obratno, pa se smatra kot da sta skupaj. Citiraj Za vsakim dežejem posije sonce Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Hehe sva jaz pa moja ugotovila, da so vsi ti problemi rešeni če dobro zbereš partnerja... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Sem imela tudi jaz v mislih ob zadnjem prebiranju te teme, da smo že na vprašanjih, kjer se vrtijo postani zakoni. Sem enkrat eno krasno zgodbico prebrala, da sta bila skupaj noro zaljubljena deklica in fant. Ko sta imela možnost, sta se preselila v skupno stanovanje. Nista se mogla naužiti drug drugega, ljubila sta se povsod, v kuhinji, kopalnici, apdlnici, dnevni sobi, na hodniku, povsod. PO nekaj letih sta se ljubila samo še na hodniku oralno Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Mushi, zakaj si pa tako učke izbuljila? Mogoče sta si pa kaj lepega rekla na začetnici J... S. pa je bilo v bisvu oralno Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Upam da ne bo nikol tako...... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 A lahko malo tole spet aktiviram...glede na to da je že skoraj pomlad Prijateljica se želi poročiti in sicer na kaki bolj eksotični destinaciji. Mogoče kdo ve ali ima znance ali prijatelje, ki so se poročili na bolj nenavaden način in kje bolj daleč. Glede na to, da nimata veliko sorodnikov in si res želita to bolj intimno doživeti, sta se odločila za potovanje **nekam**, kar bo ob enem tudi **hanimun**. Če ima kdo kak predlog bo zelo vesela. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 ..menim, da je tako razmišljanje zlo pogosto tukle v slo.hmmmm, a je to res? Poznam tri punce, ki so (ena pri 15-ih, ena pri 17-ih in ena pri 19-ih) dobile otroka pa se niso porocile. Tudi starsi pri tem niso vztrajali. Celo obratno. Starsi od ene so zeleli, da oceta tega otroka ne vidi vec, ker ni dovolj dober za njo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 ..menim, da je tako razmišljanje zlo pogosto tukle v slo.hmmmm, a je to res? Poznam tri punce, ki so (ena pri 15-ih, ena pri 17-ih in ena pri 19-ih) dobile otroka pa se niso porocile. Tudi starsi pri tem niso vztrajali. Celo obratno. Starsi od ene so zeleli, da oceta tega otroka ne vidi vec, ker ni dovolj dober za njo.... Znova, glede na to, v kakšnih temah te danes najdem, bi te vprašal le - v katerem mesecu si? Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 ..menim, da je tako razmišljanje zlo pogosto tukle v slo.hmmmm, a je to res? Poznam tri punce, ki so (ena pri 15-ih, ena pri 17-ih in ena pri 19-ih) dobile otroka pa se niso porocile. Tudi starsi pri tem niso vztrajali. Celo obratno. Starsi od ene so zeleli, da oceta tega otroka ne vidi vec, ker ni dovolj dober za njo.... Znova, glede na to, v kakšnih temah te danes najdem, bi te vprašal le - v katerem mesecu si? haha, zakaj pa to? Verjetno v prvem.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Moški se oženi, da bi se umaknil iz družbe,žena se poroči, da bi vanjo vstopila. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 borism, tale je iz srednjega veka Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Amis, hja takrat je nastala, velja pa še dostikrat danes....lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Moški se oženi, da bi se umaknil iz družbe, žena se poroči, da bi vanjo vstopila haaaa, mi kr je všeč to, sj se vid, de sm starinski Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Oženiti se z žensko, da bi imeli doma lepotico, je isto, kot če bi drago kupili malo zemljišče, ki pripada vsem. Paolo Mantegazza Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 hmmmmmmmm..... ne ?!? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Ja saj pravim, NE! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 Moški se oženi, da bi se umaknil iz družbe, žena se poroči, da bi vanjo vstopila haaaa, mi kr je všeč to, sj se vid, de sm starinski Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 Moški se oženi, da bi se umaknil iz družbe, žena se poroči, da bi vanjo vstopila haaaa, mi kr je všeč to, sj se vid, de sm starinski Muzej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 Mah preberi ga kakor hoces.. .. Saj ni vazno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 Ženiti se v našem monogamnem delu delu sveta pomeni svoje pravice razpoloviti, dolžnosti podvojiti. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 Boris kaj si tako pesimisticen.. A imas slabe izkusnje s poroko?Jaz se s tabo ne strinjam.. Poroka ( oz zakon ) je nekaj najlepsega, kar se cloveku lahko zgodi.. Ni lepsega, kot zivet in delit z osebo, ki jo imas rad! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.