Tjazy 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Zato ostajam ZA! Tudi jaz ostajam ZA, ceprav meni osebno pac ne pase tradicija. In to ni ravno obred iniciacije.. mogoce v kaksnih plemenih.. tukaj pri nas.. pa ni nobenega obrede nikjer. Obstaja pa velika zelja.. da bi to bil obred. Ampak zelja se ne ustvari obreda. Je le EGO, ki si zeli.Ti pises, kako naj bi bilo.. jaz sem pisal, kako zdaj je.. ker ze statisticni podatek, da gre svak tretji ali se vec, zakon narazen.. je dovolj zgovoren, da se poroci samo EGO. In poglej... danes v tej nori druzbi, moras biti kar bogat, da se lahko porocis.. in se bolj bogat moras bit, da lahko umres.Kje je tuki kaksna iniciacija? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 pesha , zelo dobro napisano. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 . In poglej... danes v tej nori druzbi, moras biti kar bogat, da se lahko porocis..Tjazy, tole je pa čisto odvisno koliko kompliciraš,nas je bilo 18, pa bi vsi stroški za poroko bili cca. 300.000,00 v današnjem času. Smo šli v eno preprosto gostilno, ker nam je itak bil smisel druženje, ne pa razkazovanje... Pa takrat sem bila od naju zaposlena samo jaz in vse sva si imela namen plačati sama, pa bi ta denar zadostoval (večerjo so nama za darilo plačai). Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 poki, janja....modra srečo prinaša... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 A veš kaj bolj točno zakaj ? A je bla tudi Mushi v plavem? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Prvo leto mož tako ljubi svojo ženo , da bi jo kar pojedel, drugo leto mu je žal, da je ni pojedel. Italijanski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Po tv sem gledala nek prispevek in so sprasevali ljudi na kateri roki se nosi zarocni prstan in na kateri porocni prstan. Eni si govorili na levi, drugi na desni, tretji so rekli, da je vseeno.. in zdaj sem res ze zmedena... Je to razlicno glede na to, od kod prihajamo.. Mislim, da ne.. Kako pa vi mislite, da je prav? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 zakaj pa to? Zelis biti nekaj posebnega, ali enostavno ne maras prstanov? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Prstan, ki ti ga ljubljeni podari za zaroko ali poroko, vedno pase na vse prste.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Ne vem Mick, probaj!! No kaj je zdaj folk.. Kje se nosi zarocni prstan.. Na levi ali desni roki?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 ZNOVA, ti jutri povem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Če ne poslušaš o poroki, boš poslušal o ločitvi. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 ZNOVA, ti jutri povem Zmenjeno.. AMPAK RES!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Preden se oženiš, imej oči na široko odprta,potem, ko si oženiš imej na pol zaprte. Angleški Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Ce bi sodila po tvojih sporocilih, bi mislila, da imas kup nesrecnih zakonov za sabo.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Pesha, si ti tudi Notranjka ?JanjaK ti tudi? Sem te skozi imela za Gorenjko, pa ne vem zakaj, si mi taka "gajstna", tvoja ikonca je pa itak višek smisla za humor! cosma Ostali ste pa pri prstanih...mislim, da je zaročni na levi in poročni na desni roki... Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Ah, ne tako misliti, ne uživam v tistih, ki so nesrečni, pa tudi jim ne privoščim nesrečo, če ne gre, je bolje iti narazen,če smo realni Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Ne pravim, da nimas prav.. , ampak lepse bi bilo, ce bi se nam srecnim napisal kak verz.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 ....Ženo si izbiraj po tem, kakšne otroke si želiš. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Zato ostajam ZA! Tudi jaz ostajam ZA, ceprav meni osebno pac ne pase tradicija. In to ni ravno obred iniciacije.. mogoce v kaksnih plemenih.. tukaj pri nas.. pa ni nobenega obrede nikjer. Obstaja pa velika zelja.. da bi to bil obred. Ampak zelja se ne ustvari obreda. Je le EGO, ki si zeli.Ti pises, kako naj bi bilo.. jaz sem pisal, kako zdaj je.. ker ze statisticni podatek, da gre svak tretji ali se vec, zakon narazen.. je dovolj zgovoren, da se poroci samo EGO. In poglej... danes v tej nori druzbi, moras biti kar bogat, da se lahko porocis.. in se bolj bogat moras bit, da lahko umres.Kje je tuki kaksna iniciacija? Tjazy, tole pa ni na mestu... Seveda je poroka OBRED, saj se vrši na točno določenem mestu, ima določen potek in pravila... in SEVEDA je to INICIACIJA. Jaz pišem KAKO JE, kakšen simbolni pomen ima poroka na vsakega posameznika in predvsem ne samo na njegov EGO, ampak na njegovo celotno psiho, na spremembe, ki se zgodijo na njegovi nezavedni ravni. Finance? Ti je že JanjaK povedala, finance sploh niso problem. Plačaj ljudem komplet poroko pa še medene tedne navrzi zraven pa se vseeno ne bodo hoteli poročiti!!!; ker niso psihično pripravljeni za to dejanje! Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 27. marec 2004 Prijavi Deli 27. marec 2004 oh kje je že moja poroka..... ..in kmalu bo obletnica... ..sem pa se spomnila nekega dogodka pred poroko....na poroko sem se pripravljala kar nekaj časa..in sevedazačela pretiravati...najprej pri tiskanju vabil, nato smo po celi Sloveniji iskali umetna bela goloba ki bi krasilavenček nad oltarjem..(no potem sem jih z mojo vztrajnostjo našla na čisto drugem koncu naše maledržave v Kopru v Daru...)...potem je bilo to rešeno....pa sem hotela še okrasiti vhod iz travniških rož v cerkev...itd... ..in tako se je moje pretiravanje nadaljevalo tudi pri zlatarju...prav posebna prstana (ne po teži.. )in na notranjo stran prstana sem namesto tistegaklasičnega napisa 01.05.1995 tvoja AYA...dala vgravirati samo dve besedi: mojemu angelu....in ko sem vsa vesela prišla na "probo" me je trgovka začelahvaliti, ja kako se rekli vsi dobra ideja, kako posrečeno....halo... ..hotela sem pač malo zasebnosti..ona pa je kar veselo razkazovala, kako lep napis semse spomnila.. drugače sem komaj čakala, da se poročim.....in ker sva z možem bila že več kot deset letskupaj ...so je "žlahta" spraševala, ali je kaj narobezakaj za vraga se ženiva tko na velko..semnemara noseča ? no ja, najbolj me je znal potolažiti moj očka..ko je izvedel za poroko, je dejal kaj mi je tegatreba..s pričami kar na urad in (op.p. se je bal, da bomu mu pol gostije obesila na hrbet oz.na denarnico... )..ko je zvedel, da ne rabinč dinarja..pa se je potolažil... tako.....o črnobelih slikah pa kdaj drugič--naj še drugi pridejo na vrsto.. LP AYA Citiraj Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 27. marec 2004 Prijavi Deli 27. marec 2004 AYA!Glede na to, da imas izkusnje.. Na kateri roki se nosi zarocni prstan in na kateri porocni?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 27. marec 2004 Prijavi Deli 27. marec 2004 AYA!Glede na to, da imas izkusnje.. Na kateri roki se nosi zarocni prstan in na kateri porocni?? ZNOVA...ja, jaz sem kar deset let nosila zaročni prstan nadesni roki...nevem pa če je to pravilno..sicer pa...ko sva kupila zaročne prstane zaobletnico sva se nameravala čez polleta poročiti..in glej ga zlomka...se je panekaj fejst zalomilo in tako je teta porokačakala kar več kot deset let.. hja..kaj vem...še dobro da je sploh dočakala...ni vedno kazalo tako Citiraj Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 27. marec 2004 Prijavi Deli 27. marec 2004 Ce je ljubezen prava, premaga vse ovire! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Kadar izbiraš ženo, se spusti po lestvi,kadar prijatelje, se povzpni. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.