borism 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Dobra žena vodi moža z ljubeznijo. Italijanski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Poroka je ljubezen dveh obljubljena pred množico... imam pa raje intimo... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Vprašanje za ženski svet... na veliko razkladate o tem, kako je poroka obred, lalalala........... kako je fajn itd, mene zanima ali se ne počutite (vsaj malo) ponižne, ko vas moški vzame za ženo. Namreč s prevzemom priimeka izgubite identiteto............ postanete del nekoga........ oziroma ali se zavedate, da ste le plen, ki ga je moški ulovil??Zato sam padam na tiste ženske, ki so abolutno proti poroki, ker se mi zdi, da se take ne dajo, da vendarle (kljub ljubezni do partnerja) ostanejo zveste same sebi........... Najbolj sem zameril svoji sestri to, da ko se je poročila, je prevzela možev priimek..... pa sem jo vpr. zakaj, ker ga ljubim je rekla. aČe te on, naj pa to naredi on. no rekla je, da so to formalnosti, a vendar........... ne predstavljam si, da če sem se rodil kot Majer, da bi bil kaj drugega (za voljo ljubezni, kao). zato ženske logike res ne štekam. Zdite se mi preveč pohlevne oziroma ponižne.... se motim?? sokratah.. izguba identitete..Meni se pa zdi glupo kompliciranje s priimki.. da bi zdaj svojega imela...Lahko imata pa oba oba priimka..Če se ti zdi identiteta ženske na ta način izgubljena pazi, da se nikakor ne zapleteš s takšno ki bo razmišljala obratno kot ti.Tko kot jst ne bi mogla npr. z enim ki mu je poroka zguba časa.. al pa brezvezna birokratska finta. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Poroka je ljubezen dveh obljubljena pred množico... imam pa raje intimo... Jaz pa ne.. Nobena mnozica ljudi me ne bo motila, ker vem da bom ( bova ) to naredila, ker si midva to zeliva.., ne "mnozica".. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 ..ja še ena ideja... ..sem se spomnila menda še imam vizitkood podjetja, ki ti pride okrasit poročno dvoranoz balomi...plesni oder...šopek, groz in balonov..lahko so potiskani za na avte.. ..jaz sem imela samo marjetice in bele balone.....travniški stil... AYATi to kar šparaj kaj veš....mogoče se mi bo ta dva meseca, ko bom čisto samčkana doma kaj zaluštalo No....vikende ne..seveda Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Lahko imata pa oba oba priimka..Če se ti zdi identiteta ženske na ta način izgubljena pazi, da se nikakor ne zapleteš s takšno ki bo razmišljala obratno kot ti.ja, dobra ideja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Pri poroki gre zgolj za formalnost po principu - vzameš....da- pa ti, vzameš...dapotem pa se začne razkazovanje blišča, kiča in ostale navlake, katera se bo pripeljala na mesto poroke z lepšo limuzino, z lepšo obleko, nališpana... kamere brnijo...fotoaparati škljocajo... ženske pripravljajo robčke...moški se držijo...blablabla...Bistvo zakona pa je v tem trenutku ponavadi vsem zakrito...kajti zakon se ne začenja s poroko, temveč s prpravljenostjo odrekanja, prilagajanja, medsebojne pomoči in spoštovanja...zlasti se pokaže kako sta si dva blizu, ko pridejo na svet otroci...to pa je prava slika zakona...mnogi ne zdržijo in iz "instant princeske za en dan" rata statistika ločencev tekočega leta... PS Mašinca izvzeta...tam smo se pa dobro zabavali...je bilo vražje Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 to pa je prava slika zakona...mnogi ne zdržijo in iz "instant princeske za en dan" rata statistika ločencev tekočega leta... : jaaaaaaaaaaaaaaa se strinjam iz male princeske, napreduješ v kraljico...potem pa ...in nič ni tako kot smo si zamislili... :xx!: Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Pepelka je našla princa...in živeli so do konca dni...življenje se pa šele začenja... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 ja pepelka....ona je pravljična osebnost...... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 ja saj...druge tut hočjo bit...vsaj za en dan...zato pa je to tako... samo princeske iz pravljice živijo vsak dan v lepih oblekah...pa vsi njih gledajo...pa so zvezde...druge si pa najemajo kredite in rent-a-carje za en dan... :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 V bistvu meni je to ful smešno...te grande zadeve, a la limo pa na tone rož in ostala šarada, kot dokaz, kot **ven metanje** itd...včasih o tem razmišljam kot o pustu in maškaradi, včasih se mi pa zdi, da zakaj pa ne bi podoživel te sanje, če jih imaš...to ni nič slabega, pač 1 dan si princeska....saj veš, da ne bo tako vsak dan in si ta dan res privoščiš...oz. kot si rekla očitno je nekje želja močnejša pa najamejo še kredite.Nekje želje rastejo še iz otroških let, deklice se zelo rade identificiramo z princeskami nekje okoli 5 ali 6 leta, pa še kakšno leto kasneje. Nekatere potem preidemo na Pike Nogavičke, nekatere pa ostanejo princeske.Pa...zakaj pa ne....če ti ta dogodek, da moči in lepih spominov še za leta naprej.....koliko neumnih stvari smo pa že naredili pa so what?.... Meni so taki obredi lepi a se sama ne bi odločila za kaj takega. Prijateljica, si je zaželela tako poroko, kočija, limo, extra large ohcet, velika dekliščina, obleka kot jajčni beljak vse na juhu in frufru....pa tako srečna je bila ta dan....še danes vidim njen obraz kako žari. In bila je prva med nami, ki se je poročila...in zaenkrat hmmm tudi edina ..iz moje **otroške petorke**Srečna še vedno...približno 8 ali 9 let nazaj... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Eh...sej ne rečem...v redu...naj se poroči kot princeska, če si to lahko privošči...sama pa se ne bi nikoli...zdi se mi kičasto in nekaj kar nisem...sploh pa bi se poročila s svojim zaradi naju...Ampak se mnoge ne zavedajo, da ne bodo princeske celo življenje...Itak je pa slovenska folklora biti tisti trenutek najlepši in na pogled najbogatejši...jaz osebno ta denar raje dajem v stanovanje...in v najino počutje...v otroke... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Dokoncno sva se odlocila, da se poleti porociva.. ... samo se ne veva kje.. Kje ste se vi porocili? Morda mi pa date kaksno idejo.. Praši Mašinco...je 15 let žvela za poroko...eh :o|o: Jest žvela za poroko? Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Se ti ne zdi, da mal pretiravaš Majica??? Priznam, da sm rada oblačla barbike v poročne oblekce, rada sem hodila na poroke in sm imela ideje, kaka bi bila pa moja poroka, samo če je ne bi bilo, bi verjetno čist normalno sprejela. Mi je bila pa moja poroka zelo všeč in sm se krasno počutila na njej. In uživala sem v vsej pozornosti, priznam. Sem pač človek, ki sem rada v središču kadar mi paše, lahko sm pa tudi ob strani, če nisem "v elementu". Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 ma to blo bl iz heca... mašinca...ne ropotej tolk ...mi pošl raj odgovor na SMS... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Vcasih je bilo tako, da so starsi svoji hcerki izbrali zenina, ju spoznali in, ko sta se porocila, sta se preselila skupaj - ne glede na to, ali sta se stekala in razumela, ali ne.. Sedaj je drugace ( vsaj pri meni ). Skupaj ziviva ze kar precej casa in glede na to, da nama je lepo, da imava enake poglede na zivljenje, vzgojo otrok in se odlino razumeva.., se vse to po poroki ne bo spremenilo.. Vse govorite o tem, da je poroka samo en dan, potem se pa zacne zivljenje.. Kaj ste pa delale pred pororko? Niste zivele?Zame bo poroka en najlepsih dni - pa ne zato, ker se bo potem zacel pekel ( kot opisujete zakonsko zivljenje ), ampak ker se mi zdi poroka ena lepa stvar s katero se tudi uradno ( ne samo v glavi in s srcem ) "zdruzis" z nekom, praznujes s prijatelji, druzino, se veselis,.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Khmmmm....ne, saj pekel ne nastopi dan potem in tudi ni nujno, da pekel sploh nastopi kdaj....ko padeš v rutino življenja in se nekega dne zbudiš, te udari v glavo...in si rečeš...pismo a sem bil slep vsa ta leta.....tisto da, ko se naveličaš vsakdanjih obveznosti, ki jih imamo vsi (ne glede na to koliko denarja imamo). Denar olajša, osrečuje pa ne. Življenje v dvoje je itaq delo na sebi in če eden zaostaja ali pa veliko naprej so razlike tu. Nikoli ne moreta oba isto napredovat. Zato nastanejo razlike v vseh teh letih življenja.Saj jaz nimam 60 let in ne zakonskega staža 40 let....Sodim po sebi, živim desetletje z istim moškim in čeprav se tako krasno razumeva in je vse oh in sploh, naju je nekajkrat pošteno streslo...čeprav o marsičem razmišljava isto in se on strinja z menoj v skoraj vsem in jaz z njim....Gledam in poslušam prijateljice...vse imajo podobno zgodbo....po otrocih se je marsikaj spremenilo...pa so stare 30 ali 40...vse govorijo o spremembi, ki ni vedno kvalitetna in dobra....da so se morala same spremeniti, da so obstale v paru in ravno tako partner...Vsi začnemo na istem v ljubezni in v želji po skupnem življenju....potem pa pride to in ono, nas spremeni nismo več isti ljudje... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Vcasih je bilo tako, da so starsi svoji hcerki izbrali zenina, ju spoznali in, ko sta se porocila, sta se preselila skupaj - ne glede na to, ali sta se stekala in razumela, ali ne.. Sedaj je drugace ( vsaj pri meni ). Skupaj ziviva ze kar precej casa in glede na to, da nama je lepo, da imava enake poglede na zivljenje, vzgojo otrok in se odlino razumeva.., se vse to po poroki ne bo spremenilo.. Vse govorite o tem, da je poroka samo en dan, potem se pa zacne zivljenje.. Kaj ste pa delale pred pororko? Niste zivele?Zame bo poroka en najlepsih dni - pa ne zato, ker se bo potem zacel pekel ( kot opisujete zakonsko zivljenje ), ampak ker se mi zdi poroka ena lepa stvar s katero se tudi uradno ( ne samo v glavi in s srcem ) "zdruzis" z nekom, praznujes s prijatelji, druzino, se veselis,.. Še poročena nisi...pa že veš kako bosta skupaj vzgajala otroke :o|o: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 zlasti se pokaže kako sta si dva blizu, ko pridejo na svet otroci...to pa je prava slika zakona...mnogi ne zdržijo in iz "instant princeske za en dan" rata statistika ločencev tekočega leta... fino napisan. premnogi prav porivajo˝se v zakon, potem pa jih vidiš čez leta kak se to nagajivo predaja Iskanje bežnih avantur, lažnih scenarjev za pobeg par ur iz okvirja˝,ahja treba mislit tko,da se možgani kr skurjo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Iskanje bežnih avantur, lažnih scenarjev za pobeg par ur iz okvirja˝, ahja treba mislit tko,da se možgani kr skurjo:xx!: :xx!: potem pa raje brez :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 odvisno, kakšn tip si, koliko premoreš preobremenitve same rutinske scene, koliko ti je dednega peljati svojo familjo naprej, predusem pa bit odporem zarad nepredvidljivega sistema, ki trenutno kraljuje v ozračju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 ... Skupaj ziviva ze kar precej casa in glede na to, da nama je lepo, da imava enake poglede na zivljenje, vzgojo otrok in se odlino razumeva.., se vse to po poroki ne bo spremenilo.. Vse govorite o tem, da je poroka samo en dan, potem se pa zacne zivljenje.. Kaj ste pa delale pred pororko? Niste zivele? .. Zame bo poroka en najlepsih dni ...Fino - pozitivna afirmacija v zivo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 heh, Mick, v bistvu te bi morala zdaj vprasati - zakaj pa zdaj to - ampak stekam, kaj mislis oz. zakaj si to rekel.(*zdaj je v kontekstu danasnjega dogajanja na forumu, ne pa recimo zelo v kontekstu tele teme in nekdo bo tole videl, marsa, v bistvu si kul, in moj odgovor - stekam, kaj mislis - - in si bo ustvaril mnenje ... :o|o: ...)...A stekas? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 To še jaz štekam Da ne iščem novo temo: Zdravko Čolić: Živiš u oblacima mala.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.