Guest sanjalica 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 res ko to preberem ima madžarski melos...vendar...pomena kljub temu ne zastopim :o|o: :o|o: zgleda, da sem bolj žensko naravnana (ti pa...tisti :o|o: ) pa da me nevš : Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Vcasih je bilo tako, da so starsi svoji hcerki izbrali zenina, ju spoznali in, ko sta se porocila, sta se preselila skupaj - ne glede na to, ali sta se stekala in razumela, ali ne.. Sedaj je drugace ( vsaj pri meni ). Skupaj ziviva ze kar precej casa in glede na to, da nama je lepo, da imava enake poglede na zivljenje, vzgojo otrok in se odlino razumeva.., se vse to po poroki ne bo spremenilo.. Vse govorite o tem, da je poroka samo en dan, potem se pa zacne zivljenje.. Kaj ste pa delale pred pororko? Niste zivele?Zame bo poroka en najlepsih dni - pa ne zato, ker se bo potem zacel pekel ( kot opisujete zakonsko zivljenje ), ampak ker se mi zdi poroka ena lepa stvar s katero se tudi uradno ( ne samo v glavi in s srcem ) "zdruzis" z nekom, praznujes s prijatelji, druzino, se veselis,.. Še poročena nisi...pa že veš kako bosta skupaj vzgajala otroke :o|o: Zakaj pa ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 preživeta zadeva , vsaj zame, vsak pa po svoje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Dobra stran zakona je, da človek ni sam; slaba pa, da ni nikoli sam. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 ...in zato, bi moral vsak imeti knof ON/OFF... da se izpreže... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Vcasih je bilo tako, da so starsi svoji hcerki izbrali zenina, ju spoznali in, ko sta se porocila, sta se preselila skupaj - ne glede na to, ali sta se stekala in razumela, ali ne.. Sedaj je drugace ( vsaj pri meni ). Skupaj ziviva ze kar precej casa in glede na to, da nama je lepo, da imava enake poglede na zivljenje, vzgojo otrok in se odlino razumeva.., se vse to po poroki ne bo spremenilo.. Vse govorite o tem, da je poroka samo en dan, potem se pa zacne zivljenje.. Kaj ste pa delale pred pororko? Niste zivele?Zame bo poroka en najlepsih dni - pa ne zato, ker se bo potem zacel pekel ( kot opisujete zakonsko zivljenje ), ampak ker se mi zdi poroka ena lepa stvar s katero se tudi uradno ( ne samo v glavi in s srcem ) "zdruzis" z nekom, praznujes s prijatelji, druzino, se veselis,.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Poroka je začetek konca ljubezni! Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Ej, tale je pa taka mlečna in neutemeljena, da je boljše izbriši , če tako misliš, se prosim nikoli ne poročiti, ker bo preveč mračno zate Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Poroka je začetek konca ljubezni!bigm od tebe take "modrosti" jst tud nisem pričakovala...Še en dokaz da smo vsi "krvavi" pod kožo.. pa tud ti nis vedno "moder".. boris.. zdej pa ne more zbrisat posta... ko jst ga pa ne bom, hahaha.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Saj se je sam ujel , kdo takole napiše, pa menda res ne spoštuje dovolj življenskega sopotnika , saj bo popravil trditev, sam, da se vrne....Mushi, pozdrav, hja jaz pa tam napisal, da si pogrešana med pogrešanimi, no saj je prav tako, da si tu, čeprav kar nekam manj kot običajno....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 bigm ma rad bose... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Kako to sedaj : - tiste, ki so bosi, - tiste, ki so šefi, - tretje Že ve, je pač napisal svoje mnenje, ki se pač razlikuje od mojega...lep dan vsem...poročenim in neporočenim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Bose, ne bosse... UH...ta ti je pa "bosa"... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Saj se je sam ujel , kdo takole napiše, pa menda res ne spoštuje dovolj življenskega sopotnika , saj bo popravil trditev, sam, da se vrne....Mushi, pozdrav, hja jaz pa tam napisal, da si pogrešana med pogrešanimi, no saj je prav tako, da si tu, čeprav kar nekam manj kot običajno....lep dan kje si napisal... jst sem tu.. sam mal gužve pa to.. pa bolj berem kot pišem.. kolikor pač..Mal gužve več kot ponavadi, sej gužva je zmeraj..... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 ....napisal sem v "luninih čvekarijah-pogrešani", kar preveri...lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 ....napisal sem v "luninih čvekarijah-pogrešani", kar preveri...lp, B.ti vedno napišeš LP... pa vedno mislim, da greš dol... ti... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Res mi je žal, če sem komu pokvaril iluzije! Morda pa včasih tudi v zakonu ljubezen obstane. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 ....napisal sem v "luninih čvekarijah-pogrešani", kar preveri...lp, B.ti vedno napišeš LP... pa vedno mislim, da greš dol... ti... Majica en lp (lep pozdrav!) Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 pa taka poka...samo draži Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Res mi je žal, če sem komu pokvaril iluzije! Morda pa včasih tudi v zakonu ljubezen obstane.bigm.. iluzije, če jih kdo ima jih ima še naprej...Na neki smo se mogli obesit, ponavad si ti tisti ta bolj prizanesljiv in nas kej pograjaš, vsaj mene, če sem preveč impulzivna in zaletava..Pol pa vidim ahaaaa.. bigm.. je eno smešno izjavo podal... in sem bla že noter.... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 bigm je preudaren človek...včas se ma pravico zaltet... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Mushi, ti si "na frišno" poročena!? Pri tebi bo vse OK. Verjemi na besedo! Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 bigm je preudaren človek...včas se ma pravico zaltet... normalno..Vsak se ima..sam je blo treba takoj pokomentirat... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Jaz pa ne na frišno BIGM, pa lahko tole tvojo domnevo resnično demantiram, če bi imel takšno partnerko, kot si jo ti besedno predstavljaš bi pa res pogubno, k sreči ni tako, vsaj za seda še ne, za naprej pa res ne moreš vedeti zmeraj. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.