mushi 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Mushi, ti si "na frišno" poročena!? Pri tebi bo vse OK. Verjemi na besedo!pol leta je blo Bigm kak veš? Sklepaš?Sej to ne more nobeden še zase ne rečt. Jst upam da bo vse ok, si želim in se bom potrudila da bo vse ok.. samo sej ni sam od mene odvisno.. Kolkr pa je, bo pa vse OK. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Poroka je za žensko to, kar je za moškega seks. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 haha.. vi se tam angažirate da vse špila... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 ...Mushi, da ti ne bo kdaj žal, ko si odšla Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 kam boris.. sej sem tle.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Mushi, saj to je v redu, da si na LNF, ampak jaz sem mislim na 1/ 2 poti do Ljubljane od tu kjer si prej bila, sicer pa se čuti, da si / sta srečna in zadovoljna, saj je prav, vama privoščim...lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 aja.. ti bi rad da greva na pir kdaj.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 ...seveda te povabim , ko prideš domov, ampak te prosim daj tvojemu soprogu prej objasni, da sva bila včasih soseda, da ne bo težav Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Se bi ti mogu mene bolj bat´ko njega... Sej se ga lahk skupi v pir namočmo polet.. Uf poleti pa paše full..Pa jst tolk o piru zdle bluzim...Zato ker sem dva filmčka glih dobla za Budweiser pa še enegea za Laško, unga ko so pingoti not! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 ....saj tebe se tudi bojim , ker včasih pa res znaš eksplodirati , pa si sposobna takrat marsikaj Pa kaj te res MUSHI že tolk žeja , kaj bo šele v času PIVA & CVETJA Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 takrat mi pa nč kej pivo ne diši boris.. je tako "presveže" al kaj... bljak...oooo? Kak ugled imam.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Res mi je žal, če sem komu pokvaril iluzije! Morda pa včasih tudi v zakonu ljubezen obstane.Brez skrbi.. Z enim takim sporocilom jih ne mores pokvarit nikomur.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 N,sj ni treba gledat tak strogo/ozko..tak je layf dans..nikjer ne piše,da sploh morš met tipa, nikjer ne piše, da moraš živet v dvoje, ker pač tko se spodobi, te morda kdo plačuje,da živiš z nekom, te plačuje, da moraš bit ljubljena..vse to so le nagonski prostovoljni prispevki; davek je tisti, ki ga pobira duša Sj vem, da se je težko odločt, al familja, al kariera, sam vse skp furat˝je res layf Izziv Tut jaz nism pristaš take veličine in bomppuma,za slavje ceremonije, sj se vežeš z enim, a nafutrat moraš zarad zabave morda celo vas odločiš se, al se vežeš z sorodniki al z njim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Poroka je za žensko to, kar je za moškega seks. pa še res je.....sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 N,sj ni treba gledat tak strogo/ozko..tak je layf dans..nikjer ne piše,da sploh morš met tipa, nikjer ne piše, da moraš živet v dvoje, ker pač tko se spodobi, te morda kdo plačuje,da živiš z nekom, te plačuje, da moraš bit ljubljena..vse to so le nagonski prostovoljni prispevki; davek je tisti, ki ga pobira duša Uau Pokowc, tole mi je pa resnično všeč. Če nekdo čuti željo pompozno se poročiti se, naj to naredi, če se nekdo želi bolj skromno poročiti, naj se, če pa kdo ne čuti želje po poroki, naj se pač ne. Ne na silo delat stvari Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Pred zakonom golobica, v zakonu orlica. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Zakaj pa bi se mladi ljudje poročali in vrgli denar stran za en dokument, če pa rabijo stanovanje, avto, denar za otroke, potovanja, zabavo? Ljubezen ni nič večja, če je na papirju, pa tudi ne predstavljam si, da ene ženske to enostavno osreči-če jih. Potem pa tarnajo, da niso še poplnoma uredile stanovanja ali hiše, pa kako so zadolžene...Sploh pa ne razumem, zakaj moraš povabit celo krdelo na poroko, če se poročiš z osebo, ki jo ljubiš in ne z dvestotitmi ljudmi, od katerih jih itak samo 5% pozna bodoča zakonca. Jaz bi se poročila samo uradno in nobenih gostov. Ampak glede na to, da mi je v interesu, s fantom kupit eno stanovanje, svoj avto, potovati, je možnost za poroko 0,0000000001%Pa še to- po poroki in še pred njo te vsi zafrkavajo-fuj.Zakaj se pa mladi ne bi porocili, ce ze vse to imajo? ( stanovanje, avto,.. ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vreme kje spotakne 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Pod kozo smo vsi krvavi, zato je vseeno ce se porocis z moskim ali zensko. Nimam nic proti.Saj bodo kmalu sprejeli zakon, da se lahko vsak poroci. To je bilo po televiziji pa poznam voditelja Odmevov in je rekel, da se bo vse resilo kmalu. Lep pozdrav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Pred poroko moških nihče ne pozna. Nemški Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vreme kje spotakne 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Pred poroko moških nihče ne pozna. NemškiSe ne strinjam.Jaz sem poznala par, kjer sem moskega poznala. Mi ga je ona - prijateljica predstavila en teden pred poroko. To je cista resnica, ne lazem. Lep pozdrav pa malo premisli kaj pises. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Pred poroko moških nihče ne pozna. NemškiSe ne strinjam.Jaz sem poznala par, kjer sem moskega poznala. Mi ga je ona - prijateljica predstavila en teden pred poroko. To je cista resnica, ne lazem. Lep pozdrav pa malo premisli kaj pises. Vks jih pozna toliko, da se mi zdi, da se res povsod vtakne... radovednost je ubila mačko... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Celo dober zakon je pokora. Ruski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Celo dober zakon je pokora. Ruski Včasih pa res, ja. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Pošteni moški ženske ljubijo, tisti, ki jih varajo, jih obožujejo. Beamarchais Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.