Skoči na vsebino

POROKA

alena

Recommended Posts

• Komentarji 1,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Vime...al so...vimena :inocent: :inocent:

x:Dx x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

Prijateljici se ta mesec ženi sin. In ko vidim, kako so vsi obremenjeni s to poroko in samo jamrajo, koliko kaj stani, si mislim: B-E-D-A-R-I-J-A!!! Pa kaj delajo tak cirkus iz tega?! :eek: Rože 80 jurjev, nevestina obleka 1000 eurou... A dajo samo zato, da bojo potem še tri leta jamrali, koliko so dali za ohcet in vračali pufe, al kaj? Mislim... ne štekam. Ko vidim te zmedene ljudi, sem prav vesela, da se nisem poročila.

Sicer pa, tudi če bi se, me noben tip (še manj pa kaka mama ali tašča) ne bi spravil do tega, da bi delala tak rompompom iz tega. Pa tisti kisli obrazi... :o|o: Uf, danes sem prav alergična na besedo "poroka", ko sem videla to mojo prijateljico, ki ni več podobna sama sebi... Ma kaj je tega treba?

Prijateljici se ta mesec ženi sin. In ko vidim, kako so vsi obremenjeni s to poroko in samo jamrajo, koliko kaj stani, si mislim: B-E-D-A-R-I-J-A!!! Pa kaj delajo tak cirkus iz tega?!  :eek: Rože 80 jurjev, nevestina obleka 1000 eurou... A dajo samo zato, da bojo potem še tri leta jamrali, koliko so dali za ohcet in vračali pufe, al kaj? Mislim... ne štekam. Ko vidim te zmedene ljudi, sem prav vesela, da se nisem poročila.

Sicer pa, tudi če bi se, me noben tip (še manj pa kaka mama ali tašča) ne bi spravil do tega, da bi delala tak rompompom iz tega. Pa tisti kisli obrazi...  :o|o: Uf, danes sem prav alergična na besedo "poroka", ko sem videla to mojo prijateljico, ki ni več podobna sama sebi... Ma kaj je tega treba?

BRAVO TAMARA.... :palec: :palec: :palec: :palec: se hočjo poročit...pa se jim življenje sesede na glavo in je cel hudič...sprašujem se, kaj za boga bojo delal, ko bo poroka mimo...življenje sploh ne bo imelo smisla...a ne?

Sicer, saj ne, da se sama ne bi poročila, da bi imela tolk proti...ampak delat tak cirkus iz tega, kot da je ena in edina na svetu, ki se bo poročila...je pa že pretiravanje... xrolleyesx xrolleyesx :o|o:

A se gremo mal igrat bogataše, k majo limuzino, pa lepe obleke...pih :xx!:

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Prijateljici se ta mesec ženi sin. In ko vidim, kako so vsi obremenjeni s to poroko in samo jamrajo, koliko kaj stani, si mislim: B-E-D-A-R-I-J-A!!! Pa kaj delajo tak cirkus iz tega?!  :eek: Rože 80 jurjev, nevestina obleka 1000 eurou... A dajo samo zato, da bojo potem še tri leta jamrali, koliko so dali za ohcet in vračali pufe, al kaj? Mislim... ne štekam. Ko vidim te zmedene ljudi, sem prav vesela, da se nisem poročila.

Sicer pa, tudi če bi se, me noben tip (še manj pa kaka mama ali tašča) ne bi spravil do tega, da bi delala tak rompompom iz tega. Pa tisti kisli obrazi...  :o|o: Uf, danes sem prav alergična na besedo "poroka", ko sem videla to mojo prijateljico, ki ni več podobna sama sebi... Ma kaj je tega treba?

Ves kaj... Ce si zelita velik bum za poroko.. Zakaj pa ne? Kakor komu pase.. :vio:

Guest sstane

JLA sem služil v Skopju, v kasarni maršala Tita, ki stoji v soseščini Cigan male.

Tam so ohceti trajale cel teden x:Dx x:Dx x:Dx

Prijateljici se ta mesec ženi sin. In ko vidim, kako so vsi obremenjeni s to poroko in samo jamrajo, koliko kaj stani, si mislim: B-E-D-A-R-I-J-A!!! Pa kaj delajo tak cirkus iz tega?!  :eek: Rože 80 jurjev, nevestina obleka 1000 eurou... A dajo samo zato, da bojo potem še tri leta jamrali, koliko so dali za ohcet in vračali pufe, al kaj? Mislim... ne štekam. Ko vidim te zmedene ljudi, sem prav vesela, da se nisem poročila.

Sicer pa, tudi če bi se, me noben tip (še manj pa kaka mama ali tašča) ne bi spravil do tega, da bi delala tak rompompom iz tega. Pa tisti kisli obrazi...  :o|o: Uf, danes sem prav alergična na besedo "poroka", ko sem videla to mojo prijateljico, ki ni več podobna sama sebi... Ma kaj je tega treba?

Ves kaj... Ce si zelita velik bum za poroko.. Zakaj pa ne? Kakor komu pase.. :vio:

x^x

Ja, kakor komu paše.

Zakaj bi bla poroka passe.. za enga je, za drugega ni.

Mushi

Se mi pa zdi, da ljudje ki si niso mogli privoscit nobel poroke ali pa si je ne morejo.., vedno bolj govorijo, da je poroka brez veze in, da je velik bum nepotreben..

.. le zakaj..  x:px  :vragec:  x;)x

Znova je znova polna svojega egoncentrizma in zablod... :xx!: :xx!:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...