lunca 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Pošteni moški ženske ljubijo, tisti, ki jih varajo, jih obožujejo. Beamarchais Zdej pa res ne bi vedla kaj bi raje izbrala?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 poštenga? Škoda da pojoča travica ne obstaja.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 ...težko, a ne Lunca Moški oprošča in pozablja; ženska samo oprošča. Gerfeau Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Si prepričan, da tudi oproščajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 ...prepričan pa res nisem(saj veš o tistem, ženskam verjeti ), ti si menda oprostila Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rainbow 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Poroka? Ja, če je "pravi"! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Pri zdravem in dobrem možu se ženi ni treba potrjevati. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 ...prepričan pa res nisem(saj veš o tistem, ženskam verjeti ), ti si menda oprostila Sem, sem, ker sama tako lažje živim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Poroka phh,ko moški dobi vime Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vreme kje spotakne 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Poroka phh,ko moški dobi vime Kaj so to vime? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Poroka phh,ko moški dobi vime Kaj so to vime? Obstajajo živali,ki imajo vime- Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Poroka phh,ko moški dobi vime Kaj so to vime? obstajajo pa tudi v.k.sk majo to v gl.... sorči tko je! Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Vime...al so...vimena Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Poroka phh,ko moški dobi vime Kaj so to vime? To so zivalske joske. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 kaj moški majo živalske joške? A to so tiste kosmate? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 kaj moški majo živalske joške? A to so tiste kosmate? JAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!! FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ!!!!!!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Prijateljici se ta mesec ženi sin. In ko vidim, kako so vsi obremenjeni s to poroko in samo jamrajo, koliko kaj stani, si mislim: B-E-D-A-R-I-J-A!!! Pa kaj delajo tak cirkus iz tega?! Rože 80 jurjev, nevestina obleka 1000 eurou... A dajo samo zato, da bojo potem še tri leta jamrali, koliko so dali za ohcet in vračali pufe, al kaj? Mislim... ne štekam. Ko vidim te zmedene ljudi, sem prav vesela, da se nisem poročila. Sicer pa, tudi če bi se, me noben tip (še manj pa kaka mama ali tašča) ne bi spravil do tega, da bi delala tak rompompom iz tega. Pa tisti kisli obrazi... :o|o: Uf, danes sem prav alergična na besedo "poroka", ko sem videla to mojo prijateljico, ki ni več podobna sama sebi... Ma kaj je tega treba? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Prijateljici se ta mesec ženi sin. In ko vidim, kako so vsi obremenjeni s to poroko in samo jamrajo, koliko kaj stani, si mislim: B-E-D-A-R-I-J-A!!! Pa kaj delajo tak cirkus iz tega?! Rože 80 jurjev, nevestina obleka 1000 eurou... A dajo samo zato, da bojo potem še tri leta jamrali, koliko so dali za ohcet in vračali pufe, al kaj? Mislim... ne štekam. Ko vidim te zmedene ljudi, sem prav vesela, da se nisem poročila. Sicer pa, tudi če bi se, me noben tip (še manj pa kaka mama ali tašča) ne bi spravil do tega, da bi delala tak rompompom iz tega. Pa tisti kisli obrazi... :o|o: Uf, danes sem prav alergična na besedo "poroka", ko sem videla to mojo prijateljico, ki ni več podobna sama sebi... Ma kaj je tega treba?BRAVO TAMARA.... se hočjo poročit...pa se jim življenje sesede na glavo in je cel hudič...sprašujem se, kaj za boga bojo delal, ko bo poroka mimo...življenje sploh ne bo imelo smisla...a ne? Sicer, saj ne, da se sama ne bi poročila, da bi imela tolk proti...ampak delat tak cirkus iz tega, kot da je ena in edina na svetu, ki se bo poročila...je pa že pretiravanje... :o|o: A se gremo mal igrat bogataše, k majo limuzino, pa lepe obleke...pih :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Prijateljici se ta mesec ženi sin. In ko vidim, kako so vsi obremenjeni s to poroko in samo jamrajo, koliko kaj stani, si mislim: B-E-D-A-R-I-J-A!!! Pa kaj delajo tak cirkus iz tega?! Rože 80 jurjev, nevestina obleka 1000 eurou... A dajo samo zato, da bojo potem še tri leta jamrali, koliko so dali za ohcet in vračali pufe, al kaj? Mislim... ne štekam. Ko vidim te zmedene ljudi, sem prav vesela, da se nisem poročila. Sicer pa, tudi če bi se, me noben tip (še manj pa kaka mama ali tašča) ne bi spravil do tega, da bi delala tak rompompom iz tega. Pa tisti kisli obrazi... :o|o: Uf, danes sem prav alergična na besedo "poroka", ko sem videla to mojo prijateljico, ki ni več podobna sama sebi... Ma kaj je tega treba?Ves kaj... Ce si zelita velik bum za poroko.. Zakaj pa ne? Kakor komu pase.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 JLA sem služil v Skopju, v kasarni maršala Tita, ki stoji v soseščini Cigan male. Tam so ohceti trajale cel teden Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 zame je to preživeta tema ...mislim da ćez 30 let ne bo več v modi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Prijateljici se ta mesec ženi sin. In ko vidim, kako so vsi obremenjeni s to poroko in samo jamrajo, koliko kaj stani, si mislim: B-E-D-A-R-I-J-A!!! Pa kaj delajo tak cirkus iz tega?! Rože 80 jurjev, nevestina obleka 1000 eurou... A dajo samo zato, da bojo potem še tri leta jamrali, koliko so dali za ohcet in vračali pufe, al kaj? Mislim... ne štekam. Ko vidim te zmedene ljudi, sem prav vesela, da se nisem poročila. Sicer pa, tudi če bi se, me noben tip (še manj pa kaka mama ali tašča) ne bi spravil do tega, da bi delala tak rompompom iz tega. Pa tisti kisli obrazi... :o|o: Uf, danes sem prav alergična na besedo "poroka", ko sem videla to mojo prijateljico, ki ni več podobna sama sebi... Ma kaj je tega treba?Ves kaj... Ce si zelita velik bum za poroko.. Zakaj pa ne? Kakor komu pase.. Ja, kakor komu paše. Zakaj bi bla poroka passe.. za enga je, za drugega ni. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Se mi pa zdi, da ljudje ki si niso mogli privoscit nobel poroke ali pa si je ne morejo.., vedno bolj govorijo, da je poroka brez veze in, da je velik bum nepotreben.. .. le zakaj.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Ponovno:ko moški dobi vime-na Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Se mi pa zdi, da ljudje ki si niso mogli privoscit nobel poroke ali pa si je ne morejo.., vedno bolj govorijo, da je poroka brez veze in, da je velik bum nepotreben.. .. le zakaj.. Znova je znova polna svojega egoncentrizma in zablod... :xx!: :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.