coccinelle 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Sem še ena, ki ji grejo poroke in podobni formalni obredi na živce.Torej, koruza JA, poroka NE in v tem prepričanju me nihče ne premakne. Vsekakor pa spoštujem tudi nasprotna mnenja. ma, se mi zdi, da sem o tem že nekje nekaj Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Sem še ena, ki ji grejo poroke in podobni formalni obredi na živce.Torej, koruza JA, poroka NE in v tem prepričanju me nihče ne premakne. Vsekakor pa spoštujem tudi nasprotna mnenja. ma, se mi zdi, da sem o tem že nekje nekaj A ne bi malo argumentirala, ce si ze tako odlocna? Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 ... ker moj odgovor te je ocitno zadovoljil... (mislim, odgovor kot odgovor, sam zadosti argumentirala)... Kaksna tecka, a ne? Docko bi se kar spopadel z mano celo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Meni je pa pri vsaki zadevi glih to najbolj všeč, da smo različnih mennj in že od nekdaj me je zanimalo zakaj nekdo misli na nek način, kaj njega žene ali prepriča za neko akcijo, zato tudi verjetno tok tule previsim Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Rada bi se nekaj dodala. Kot sem ze povedala, sem za poroko. Morda to izhaja iz moje druzine, vzgoje, zivljenja...Vsi sorodniki so se porocili in ostali poroceni. Vse babice, tete, sestricne, moji starsi,.., bliznji in daljnji sorodniki so srecno poroceni. Morda imamo v krvi ( malo za salo, malo za res ), da vemo kdo je pravi za nas in vemo s kom si zelimo preziveti vse svoje zivljenje. Ne vem kaj je posredi, ampak jaz svojega partnerja in najinega zivljenja, tudi poroke, vsega.., ne bi zamenjala za nic na svetu.. Vsak ima svoje razloge, da misli tako kot misli in vsak ima po svoje prav, ampak mene v "ne poroko" ne more prepricat nihce. Pa se nekaj se mi ne zdi prav... Zakaj (vsi) ze sedaj razmisljate o locitvi? Dokler nisem tega tukaj prebrala, na to nisem niti pomislila. Ne zdi se mi prav, da je razmisljanje tako negativno, ceprav ( spet ) ne vem kaksne so vase osebne izkusnje in zakaj tako razmisljate.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Hm... a naj privlečem na dan argumente, ki so jih navedli že predhodniki? Kaj vem, osebno mi pač svoboda (karkoli si že pod tem predstavljamo) veliko pomeni in ne maram se omejevati (niti drugih), kjer to ni nujno. In poroka se meni osebno nikakor ne zdi nujno dejanje, niti ni jamstvo za uspešno zvezo. Moja sestra ima o tem drugačno mnenje, ki ga pač spoštujem in jo podpiram; je že drugič poročena in bila sem na obeh njenih porokah. Moja zveza (neformalna) je preživela njen prvi zakon in do sedaj tudi drugega (ki pa tudi njej uspeva). Ni treba posebej poudarjati, da sva obe zadovoljni vsaka s svojim statusom. Sama vsekakor vem, da se ne bom poročila, ne glede na vse; ostali pa naj delajo, kar jim je drago. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 SKA-VI, imas pravzaprav prav, nisem sploh razmisljala, da bi lahko koga tole zatolklo nekako, zal mi je, da je tako oz. da je tebe, iskreno...Pa vendar - o locitvi (hkrati) govorimo, ko pogledamo iz sirse perspektive.Ce ne gledamo od zacetka, ampak od konca.Ceprav je res, kar pravis, da bi naj to bilo nekaj pozitivnega in imas prav, da si ne pustis sesuti lepih predstav, je vseeno morda pametno tudi se pac soociti z realnostjo.Kajti - zal je to realnost, zato o tem govorim tako in imam tudi o tem tako mnenje.Nisem proti poroki, potem ko bi ze sama bila porocena in razocarano ugotovila, da sem pa za svobodnejso sceno.Preprosto - o tem tako razmisljam in imam partnerja, ki razmislja enako.Menim, da je to veliko pomembneje kot karkoli ali pac marsikaj drugega. Sem torej cisto za poroko, ce je to komu pomembno, stekam obred, to spostujem, posvecenost in vse... namen dober... Vendar jaz pac gledam lajf, svet. Ne sebe ali tebe. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Po temle postu bi sklepala, da misliš, da če se z nekom poročiš izgubita na nek način svobodo, ki jo v zvezi kar tako brez papirja imata. Prav razumem? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 A res? Ah kje, nikakor... cudno, da je tako izpadlo.preprosto mi nic ne pomeni. Obredov imam kadar hoces kakrsnekoli hoces. Skupaj pa sva. In ziviva. In smo druzina. v cem je fora? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Po temle postu bi sklepala, da misliš, da če se z nekom poročiš izgubita na nek način svobodo, ki jo v zvezi kar tako brez papirja imata. Prav razumem? Predvidevam, da tole meni namenjeno... Mogoče sem se malo nerodno izrazila Mislim, da vsaka zveza pomeni odgovornost, pa naj je formalizirana ali ne in če se dva odločita za zvezo, je njuna stvar, koliko svobode si dovoljujeta.Pri meni je bolj izražen osebni odpor do formalnosti in vsega cirkusa okoli porok in podobnih zadev, ki je največkrat samo izraz nekega prestiža(vsa čast izjemam). Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 O sorry Marsa, sva naenkrat postnile, tole je bil moj odgovor Coccinelle. Tvoje mnenje sem skapirala, zato nič ne sprašujem Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Pri meni je bolj izražen osebni odpor do formalnosti in vsega cirkusa okoli porok in podobnih zadev, ki je največkrat samo izraz nekega prestiža(vsa čast izjemam).Aha, zdaj pa mislim,da tudi tvoje mnenje razumem. Da ne maraš đumbusa za eno tako zelo osebno stvar . Važno da ravnaš kot čutiš zase in tako kot je vama skupaj s partnerjem prav. Je pa zelo zanimivo, da ima večina ljudi na tole vprašanje zelo zelo trdno prepričanje za ali proti, razlogi so pa zelo različni in zanimivi. Važno, da je ljubezen, formalno ali neformalno . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Nisva hkrati, ti si eno minuto za mano, sem mislila, da si bila ultra expresna. Ja, zdaj stekam... sploh opazila nisem... Aja, seveda, pa se ta aspekt je, to se tudi strinjam (s Coccinelle). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 ti si eno minuto za manoTule pa tvojih nekaj Megaenergije več pride do izraza . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Narobe, to bi bila tvoja megaenergija, ker si ti tako hitro za mano postnila () - kot da si ze prechekirala, prebrala in ultra dinamitno postnila... Hehe... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 poroka da ali ne? če sta oba za, zakaj pa ne. Če je eden proti.... pač stvar dogovora, saj to ne pomeni da te ne ljubi, le ni mu do tega! Eni tudi vampov ne jemo, pa nas zaradi tega nihče ne sili k jedi ali sovraži! Nam pač ne paše! jamstvo in garancija: poroka: definitvno ne! Vsaka zadeva ima svoj začetek in svoj konec! Till death do us part! Yeah right!!! Meni je jamstvo: če naju zagrabijo ognjeni zublji, ali boš stal zraven mene? To mi je najpomembneje! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Eni tudi vampov ne jemo, pa nas zaradi tega nihče ne sili k jedi ali sovraži! Nam pač ne paše!Dobro.. Razumem.. Enim "pase" poroka, drugim ne.. Ampak z vampi je pa res ne mores primerjat. :o|o: Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Hehe, Ska-vi, Mari - Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 ok, ponižno se opravičujem za vampe, ampak to je bila prva asociacija na to temo! iiiii Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 ok, ponižno se opravičujem za vampe, ampak to je bila prva asociacija na to temo! iiiii Nic se ti ni treba opravicevati. Meni ze ne, saj spostujem vsa mnenja.. Le pravim, da je poroka "malce" resnejsa stvar kot vampi.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Definitivno! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Ženiti se mlad- prezgodaj, star je pa prepozno. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Docko 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Ja, janja, tako je. V cem je finta potem Docko?Ko vsi povejo, da ja, poroka, nekaj lepega, ah in oh, kako je bila dobra zabava in kako je bilo lepo ( ), to je kul - torej ko se govori o JA.Ko pa nekdo (jaz) uleti z mnenjem NE, pa pravis, brez veze se je pogovarjati. To je malo hecno, saj si odprl temo in hotel mnenja.Sory, ce ti moje ni vsec.Je pa po mojem cisto dobrodoslo, saj sem ziher, da sem v manjsini (sploh med Z sp.).Nobene finte ni. Je tako kot si sama napiala. Vsak ima svoje mnenje in poglede kar je pošetno.Res je da sem jaz odprl temo in sem presenečn na takšnim odzivom.Vsak ima pravico, da se odloči po svoji vesti. Za sebe lahko mirno rečem, da sem poročen 19 let in ni nama žal. Imela sva skromno poroko. Takšno kot sva si želela. Poroka pa ni bila po godu staršem moje soproge in se je izvajal velik pritisk. Danes pa je drugače. Žal prepozno.Zato še enkrat. Nobene finte ni tukaj. Citiraj Za vsakim dežejem posije sonce Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Docko 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 ... ker moj odgovor te je ocitno zadovoljil... (mislim, odgovor kot odgovor, sam zadosti argumentirala)... Kaksna tecka, a ne? Docko bi se kar spopadel z mano celo. Spopadel S čim Citiraj Za vsakim dežejem posije sonce Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 POROKA... fletkano branje... smo našo Mushi omožili ... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.