Skoči na vsebino

POROKA

alena

Recommended Posts

• Komentarji 1,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ravnokar sem dobila vabilo na poroko prijateljice, ki zivi v Nemciji.. Malo me datum "jebe", ampak morda bom vseeno sla, ker imam rada te vesele dogodke.. x:)x

Sploh je lepo videt nevesto in zenina, ki kar zarita od srece in veselja.. .. pa malo od vincka x;)x x:Dx ...

Ni vse slabo, kar se ne sveti.
Deli na socialnih omrežjih

Ne se žent,rat se mejte x:Dx

...saj zenis se, ce se imas rad.. ;) :)

Ce se imas rad, se imas rad, si skupaj, hoces biti v blizini, se hoces dotikat, skupaj poceti stvari... ziveti skupaj... imeti otroke skupaj... biti skratka skupaj...

Pogodbe, podpisi, stemplji, dokumenti - kje je tu prostor za ljubezen?

In celo predporocne pogodbe - torej, 'v primeru, da...' - haloo? x?x

Torej drzi, da razmisljas o tudi drugih plateh in ne samo ljubezenskih, prijateljskih?

(*ce bos ti meni, bom potem jaz tebi... fifti-fifti in vse tole... $, € etc.)...

To je nekaj, kar naj bi bilo tako, tako je 'prav'... v resnici pa je vseeno - custvo in sodelovanje in zrelost stejejo, to pa se ne pridobi s stemplji.

Niti z obredi - ceprav se strinjam, da je to lep moment poroke.

Ostalo je pa brezveze.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

S tem nisem hotela reci, da ce se imas rad, se moras zenit, .. ampak ce se zenis, potem se ze moras imeti rad... Mislim, da tisti, ki se porocijo, se morajo ( naj bi se ) porociti iz ljubezni..., ce se pa ne porocijo pa ne pravim, da se ne morejo imeti radi..

S tem nisem hotela reci, da ce se imas rad, se moras zenit, .. ampak ce se zenis, potem se ze moras imeti rad...  

Saj vemo, da si to mislila, a je to nekoliko idealisticno - negiranje tega dejstva, da je ful porok, ker 'se morajo' porociti, bodisi iz ne vem kaksne bedaste fore (ponavadi zenska bolj 'navija' za poroko), bodisi pa ker je zanosila in se potem spodobi in je tako prav...

Nickoliko znancev ali pac moskih mi je potozilo, ces, da so se 'pustili ujeti'... Ni tako redko tole, skratka...

To pomeni, da hocemo nekaksno jamstvo, kar pa ze v osnovi ubija ljubezen samo in temelje za zdrav odnos.

Zanimivo bi si bilo ogledati kak statisticen podatek, koliko je povprecno dnevno porok in koliko locitev.

Po mojem bi nas (zelo neprijetno) presenetili taksni podatki...

Poznam tudi precej takih, ki so leta in leta, celo desetletja ziveli 'na koruzi', pa so sklenili, da bodo vezo 'okronali se s poroko' - potem so se pa zelo hitro locili.

Naj se semle javijo taksni, ki so poroceni 10 let in vec in naj povejo, da so srecni, zadovoljni, da jim skratka ni zal in da je skratka poroka izpolnila njihova pricakovanja....

Po mojem jih je zelo malo...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ce se imas rad, se imas rad, si skupaj, hoces biti v blizini, se hoces dotikat, skupaj poceti stvari... ziveti skupaj... imeti otroke skupaj... biti skratka skupaj...

Ja kaj čm reč-to je to :palec:

Vsaka ovira je priložnost.

Nickoliko znancev ali pac moskih mi je potozilo, ces, da so se 'pustili ujeti'... Ni tako redko tole, skratka...

Naj se semle javijo taksni, ki so poroceni 10 let in vec in naj povejo, da so srecni, zadovoljni, da jim skratka ni zal in da je skratka poroka izpolnila njihova pricakovanja....

Po mojem jih je zelo malo...

Verjamem, da se jih je veliko ujelo, a jih le malo poznam.. kaj pa vem. Morda pa za druzbo izbiram ljudi, ki razmisljajo enako kot jaz.., ceprav tega ne delam namerno.. Vsi moji prijatelji, ki so se porocili, so srecni - bog daj, da bodo se naprej x:)x , zato tezko govorim o poroki, kot neki negativni stvari.. Tudi sama sem srecna in ne bi moza zamenjala za ves denar na svetu.. x:)x

Glede let pa... Se malo pocakaj x;)x pa se ti jaz javim.. xDDx

Sreča je relativna,sploh v zakonu(poroka)

Veliko ljudi se pretvarja,češ kako so srečni v

zakonu in bi zato strečo(v očeh drugih)naredili marsikaj,to pa je zame

patetično!Ne verjami vsega kar vidiš in slišiš¨! x;)x

... Morda pa za druzbo izbiram ljudi, ki razmisljajo enako kot jaz..,

xDDx Tudi jaz, imam malo res pravih prijateljev, kar se tice izbire prijateljev sem kar izbircna....

Vendar se ne pogovarjam samo s prijatelji in znanci, to skratka ni nujno folk, ki se sama druzim z njimi.

Od mojih frendov so redki poroceni - ce ti to kaj pove... x;)x (imajo pa vsi oz. vecina srecne 'koruzniske' ljubezenske odnose po vec kot 10 let in s prav tako starimi otroki). :palec: x8Dx

Tako da - ne toliko, da sem proti poroki, kot da se mi zdi povsem nepomembna in ne daje nikakrsnih garancij - ne za biti skupaj in ne za to, da bos lahko kasneje ob morebitni locitvi iztrzil kake ficke ali karkoli... pol bajte, recimo.

OK - jaz sem tu. 'Cakam'. x;)x x:o)x xDDx :palec:

Picasso

Veliko ljudi se pretvarja tudi v zvezi "na koruzi".. x:)x

Veliko ljudi se pretvarja tudi v zvezi "na koruzi".. x:)x

To je pa seveda res, ker je v lajfu, splosno, prevec blefa.

To pa je zato, ker nam je tako pomembno, kaj pravijo drugi.

In tudi zato se sploh porocamo.

Picasso

MARSA!

Me veseli, da si srecna. To je pravzaprav bistvo zveze. Jaz sem tudi srecna. Sem porocena, ti pac nisi.

Nikoli ne bi nikogar silila v poroko, zanjo naj se odloci sam..

Moja izkusnja s poroko in zakonom je pozitivna, zato sem vesela, ce vidim, da se dva odlocita za tak korak... Tisti, ki pa imajo slabe izkusnje ali drugacen pogled na zivljenje pa se verjetno kljub mojemu "propagiranju" ne bodo odlocili za to..

Vsak naj naredi kakor mu pase... Glavno je, da smo srecni! x:Dx x:Dx

Ska-Vi, prav imas in iskreno me veseli, da si srecna! :palec:

Saj to je najpomembnejse oz. samo to steje. x:)x :vio:

Presenetilo bi te morda, ko bi me videla/slisala, ko prigovarjam komu - ce je zagret za poroko in vidim, da je kul, priporocim celo (pa kljub temu, da imam tako mnenje o tem, hocem reci, spostujem njegovo mnenje in ga v tem podprem, le jaz osebno nisem za)...

Glej, to je tako kot s fakulteto oz. studijem pri meni.

Sama sem ponosna na to, da sem samouk in fax ni zame (ker tak preprosto ne obstaja, ki bi mene izpolnil - v enem ne obstaja) - vendar sem najtopleje vse spodbujala, da so studirali.

Celo pomagala sem jim (pa so potem dosegli visjo stopnjo izobrazbe, kot jo imam jaz, kar je nekoliko absurdno, ker sem recimo instruirala anglescino frendico, da bo imela visjo oz. visoko izobrazbo, medtem ko imam jaz srednjo, lektorirala jim diplomske naloge - jaz, s srednjo aranzersko solo!! x:o)x)...

Hocem reci - kar jaz izberem zase, ne pomeni nujno, da drugemu tupim. x;)x

Samo tule pac prepricano zagovarjam svoje osebno mnenje.

Sicer pa nikoli ne bi nikogar odvracala od poroke, ce bi si to zelel in ce bi presodila, da je to dobro zanj in bi ga tako v tem vedno podpirala in mu svetovala tako (in ce bi me seveda sploh vprasal). :)

Picasso

Poročen? hehe najbrž ja......

huhu

:xx!: poroka :xx!:   he he sej ne  x:Dx  

my kind of a woman

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Poročen? hehe najbrž ja......

huhu

:xx!: poroka :xx!:   he he sej ne  x:Dx  

my kind of a woman

NE nino-EL nisem poročen v zakonu! :eek:

Ker imam pač drugačno mišlenje.... x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...